O revizuire a strategiei de 30 secunde Pocket Option

Opțiunile de 30 de secunde au devenit una dintre cele mai noi forme de tranzacționare a opțiunilor binare, devenind din ce în ce mai populare printre brokeri. Acestea le oferă traderilor puterea de a-și închide tranzacțiile în doar 30 de secunde, în loc să le ia ore sau zile, așa cum se întâmplă de obicei.

În acest articol, ne vom scufunda în specificul opțiunilor binare, astfel încât să puteți decide dacă merită sau nu să le încercați.

Termen de expirare

Timpul de expirare este un element integral al tranzacționării opțiunilor binare, deoarece determină câștigurile sau pierderile pe fiecare tranzacție. Prin urmare, selectarea momentului de expirare potrivit pentru strategia dvs. și faptul că aveți suficient capital disponibil atunci când tranzacționați sunt ambele elemente cheie pentru rezultate de succes.

În mod obișnuit, tranzacționarea opțiunilor binare vă permite să setați timpii de expirare în intervale de 5 sau 15 minute. Acest sistem oferă mai multă flexibilitate la tranzacționare, deși unii brokeri oferă acum un sistem de timp de expirare exact, care vă permite să selectați momentul în care se vor închide opțiunile dvs.

Un alt tip de expirare este o expirare de confirmare, care vă cere să preziceți cu exactitate mișcarea unui activ într-o anumită perioadă. Acest tip de timp de expirare este utilizat în mod obișnuit în multe tipuri de tranzacționare, inclusiv în cazul opțiunilor high/low.

Începătorii beneficiază în special de acest tip de opțiune, deoarece le permite să exerseze tranzacționarea fără a risca prea mult capital. Deoarece plata este de obicei mai mare decât în cazul opțiunilor high/low, este o oportunitate ideală pentru a testa strategii înainte de a investi fonduri reale.

Dacă sunteți nou pe piață, poate fi dificil să preziceți când o acțiune va crește sau va scădea. Acesta este motivul pentru care mulți traderi folosesc diverse momente de expirare în funcție de tendința anticipată.

De exemplu, un trader poate vinde o opțiune call pe o acțiune cu un preț de exercitare de 20 de dolari pentru 2 dolari și o dată de expirare peste opt luni. În acest scenariu, acesta câștigă 200 de dolari sau valoarea primei primite, pentru fiecare acțiune al cărei preț depășește prețul de exercitare înainte de expirare.

Comerciantul poate utiliza un timp de expirare mai mic pentru a evita să se întâlnească cu tendința de regres cu un singur pas. În timp ce utilizarea unui termen de expirare prelungit oferă pieței mai mult timp pentru a se mișca, aceasta crește, de asemenea, probabilitatea ca aceștia să rateze tranzacțiile câștigătoare.

Timpul de expirare este o componentă integrantă a tranzacționării și este esențial să îi înțelegem funcționarea. Dacă sunteți nou pe piață, poate fi copleșitor să încercați să vă dați seama cum să vă gestionați cel mai bine timpii de expirare și să luați decizii de tranzacționare informate.

Plăți

Pocket OptionPlățile sunt foarte generoase, cu o medie de 218% recompense pentru tranzacțiile de succes high/low - mai mult decât dublu față de media industriei! Dar nu uitați: tranzacționarea opțiunilor high/low implică un risc semnificativ și v-ar putea lăsa rapid fără bani dacă faceți prea multe erori.

Dacă doriți să vă testați abilitățile și să vă familiarizați cu platforma înainte de a investi bani reali, contul demo al Pocket Option este gratuit și vă permite să tranzacționați virtual până la 10.000 de dolari fără a risca fondurile proprii. Când sunteți gata, puteți trece apoi la un cont real pentru o expunere și mai mare la opțiunile de tranzacționare.

Echipa de asistență pentru clienți a site-ului este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări 24/7 prin e-mail, chat live sau telefon. Oferă chiar și un bonus de 50% pentru noii utilizatori care se înscriu și depun o sumă inițială - deși acest bonus nu va fi retras decât după efectuarea anumitor tranzacții pe sistem.

În plus față de aceste avantaje, orele de tranzacționare de pe site pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului dumneavoastră de viață. Cu peste 50 de metode de plată disponibile - inclusiv Mastercard, Visa, Bitcoin și Litecoin - puteți face o retragere folosind oricare dintre ele.

Începeți să utilizați Pocket Option foarte repede, datorită interfeței sale ușor de utilizat. După ce vă înregistrați, vă verificați tipul de plată și furnizați un act de identitate valabil, puteți începe să faceți depuneri - prin peste 50 de metode diferite; suma minimă de depunere necesară este de 50 de dolari.

Deși procesul poate părea complex la început, practica face perfecțiunea. Odată cu practica vine și îmbunătățirea și, pe măsură ce devii mai bun în aplicarea strategiilor tale de 30 de secunde, vei descoperi în curând că poți obține victorii în mod constant în acest interval de timp.

Cu mai multă experiență în utilizarea platformei, veți fi mai bine echipat pentru a lua o decizie informată cu privire la tipul de tranzacționare care vi se potrivește cel mai bine. În plus, îmbunătățirea strategiilor și reducerea pierderilor sunt două modalități prin care puteți crește profiturile fără să vă asumați un risc prea mare la fiecare tranzacție.

Platforma de tranzacționare

Pentru a începe să tranzacționați pe platforma Pocket Option, trebuie să vă înregistrați o adresă de e-mail. Ulterior, puteți depune fonduri folosind una dintre cele peste 50 de metode de plată disponibile, cum ar fi criptomonedele, cardurile de credit/debit Mastercard și Visa; portofelele electronice precum WebMoney, Perfect Money și Advcash pot fi, de asemenea, utilizate pentru finanțarea contului.

Pocket Option se remarcă printre brokeri prin faptul că nu percepe comisioane pentru depozite sau retrageri. Acest lucru îl face o opțiune atractivă pentru cei care doresc să economisească la comisioane. Fiți conștienți de orice taxe de conversie valutară care se pot aplica la retragerea fondurilor.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este ușor de utilizat și oferă o serie de instrumente pe care comercianții le pot utiliza. Aceasta include 30 de indicatori diferiți și instrumente de analiză, cum ar fi Accelerator Oscillator (AOC), CCI (Converging Couple Index), Bollinger Bands, Moving Average, MACD Momentum RSI și multe altele - toate ușor de utilizat!

Această platformă are, de asemenea, o funcție de tranzacționare socială care vă permite să copiați alți utilizatori de pe site. Aceasta este o oportunitate neprețuită de a învăța de la comercianții experimentați, de a le urmări tranzacțiile și de a vedea câți bani câștigă sau pierd. În plus, le puteți evalua performanța, numărul de tranzacții și procentele de tranzacții profitabile.

Pentru a tranzacționa, trebuie să selectați un activ suport și să alegeți o perioadă de expirare. După ce faceți acest lucru, introduceți suma pe care doriți să o investiți și așteptați ca piața să se miște în favoarea dumneavoastră.

Pocket Option oferă comercianților acces la o gamă variată de active suport, de la piețele bursiere populare și perechi de valute străine la aur și argint. În plus, oferă atât criptomonede, cât și monede fiat pentru o mai mare flexibilitate în tranzacțiile lor.

Pentru o experiență de tranzacționare optimă, este esențial să selectați un broker care este licențiat și reglementat. Făcând acest lucru vă va proteja împotriva oricăror potențiale escrocherii sau fraude.

Este înțelept să vă interesați de opțiunile lor de asistență pentru clienți. Există diverse metode disponibile pentru a contacta un reprezentant, cum ar fi telefonul, e-mailul și chat-ul live.

Pocket Option oferă clienților săi o serie de bonusuri, cum ar fi conturi demo gratuite și un bonus de 50% la prima tranzacție. Aceasta este o modalitate ideală de a vă lansa cariera de tranzacționare fără a risca fonduri proprii.

Reglementări

Pocket Options se mândrește cu o echipă impresionantă și oferă diverse modalități de a vă finanța câștigurile, ca să nu mai vorbim de o selecție impresionantă de jocuri. Deși nu sunt chiar un one-man show, ei sunt în afaceri din 2017, cu o bază de fani entuziaști. După cum sugerează și numele, aceste opțiuni fără bibelouri și cu costuri reduse nu vor fi găsite în altă parte în oraș; pe de altă parte, dacă faci un depozit substanțial, vei începe să culegi recompense imediat, datorită unui program de bonusuri generos care recompensează câștigătorii - adică tu și prietenii tăi - cum ar fi să câștigi rapid bani mulți!