Sfaturi de creare a contului pentru comercianții începători

Stabilirea unui cont este pasul inițial pentru a obține profituri din tranzacționarea opțiunilor binare. Pocket Option oferă un cont demo care vă permite să exersați tranzacționarea, să explorați platforma și să dobândiți noi strategii fără a risca bani reali.

Pocket Option oferă un bonus de 50% din investiția inițială atunci când vă înregistrați pentru un cont real. Acest stimulent încurajează comercianții să depună sume mari de bani și să înceapă imediat tranzacționarea; cu toate acestea, bonusul nu poate fi retras până când nu sunt îndeplinite anumite condiții.

Creați-vă un cont gratuit

Înscrierea pentru un cont gratuit pe Pocket Option este un proces simplu, care necesită doar adresa de e-mail și acreditările Facebook sau Google. După ce vă creați contul, puteți începe să tranzacționați imediat! Platforma oferă o mulțime de instrumente și caracteristici pentru a ajuta noii comercianți să învețe cum să tranzacționeze opțiuni binare și să facă bani.

Dacă sunteți la început de drum în tranzacționare, Pocket Option vă oferă un cont demo pentru a putea exersa fără a risca fonduri reale. Aceasta este o modalitate ideală de a testa strategii și de a crește încrederea în tine și în abilitățile tale.

Creați un cont gratuit la Pocket Option, utilizând fie site-ul web, fie aplicația mobilă. Este ușor de utilizat, oferind tutoriale utile pentru a vă ajuta să începeți. În plus, există o bibliotecă extinsă de active din care puteți alege.

Site-ul se mândrește, de asemenea, cu o comunitate de comercianți, unde puteți pune întrebări și interacționa cu alți membri despre platformă. De asemenea, puteți deschide un tichet cu personalul de asistență pentru clienți pentru a primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

Pocket Option oferă traderilor posibilitatea de a tranzacționa diverse monede și criptomonede. În plus, oferă opțiuni de tranzacționare a acțiunilor, mărfurilor și indicilor, precum și opțiuni de tranzacționare high/low care ar putea genera profituri rapid; cu toate acestea, noii comercianți ar trebui să fie precauți atunci când tranzacționează aceste instrumente.

Pocket Option necesită o verificare înainte de a permite orice depuneri sau retrageri în numele dumneavoastră, pentru a proteja securitatea contului dumneavoastră. Această verificare durează câteva minute și este gratuită.

Pocket Option este un broker binecunoscut pentru opțiuni binare și tranzacționare forex, oferind clienților săi multe beneficii. De exemplu, aceștia pot obține până la 50% bonus de depunere la investiția inițială la înscriere!

În plus, partenerii care trimit clienți noi la Pocket Option pot obține venituri reziduale printr-un program de recomandare. Partenerii care recomandă noi clienți primesc bonusuri pentru depozitele inițiale și comisioane pentru activitatea de tranzacționare.

De asemenea, comercianții pot profita de pe urma tranzacționării prin copiere, prin care reproduc tranzacțiile altor investitori. Cei care aleg această cale fac adesea o sumă substanțială de bani și devin bine cunoscuți în cadrul comunității de tranzacționare online.

Începeți tranzacționarea

Indiferent de nivelul dvs. de experiență în tranzacționare, este esențial să vă evaluați riscurile și să creați un plan de tranzacționare. Pocket Option oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți învăța platforma sa și să exersați strategiile fără a risca bani reali. Cu acest cont, ai la dispoziție poziții de tranzacționare nelimitate pe care să exersezi.

Pocket Option necesită doar 5 dolari pentru a deschide un cont live, ceea ce îl face ideal pentru cei cu un buget limitat care nu se simt încrezători în a investi sume mari de bani în tranzacționare. În plus, platforma acceptă diverse metode de plată, cum ar fi cardurile de credit și transferurile bancare.

Pocket Option oferă asistență excelentă pentru clienți prin e-mail, chat live și telefon. Personalul lor este gata să răspundă la orice întrebări pe care le puteți avea cu un timp de răspuns rapid.

Oferă un bonus de 50% din investiția inițială, astfel încât puteți începe cu o sumă mică și o puteți crește pe măsură ce experiența dvs. de tranzacționare progresează. În plus, au o serie de instrumente și o interfață ușor de utilizat, potrivită pentru comercianții de toate nivelurile de experiență.

În plus, Pocket Option are o funcție de tranzacționare socială care vă permite să monitorizați performanța altor comercianți. Acest lucru vă permite să identificați cei mai pricepuți investitori și să le copiați tranzacțiile pentru a crește rata de succes.

Puteți chiar să vă înscrieți într-un turneu în care concurați cu alți comercianți pentru premii. Turneele vă oferă o ocazie excelentă de a vă face noi prieteni și de a vă construi portofoliul în același timp.

Traderii pot depune și retrage fonduri de la brokerul lor folosind diverse metode, inclusiv criptomonede, carduri de credit Mastercard și Visa. În plus, ei au acces la servicii de portofel electronic precum Perfect Money, WebMoney și Advcash prin intermediul acestor furnizori de portofele electronice.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare a opțiunilor binare de încredere și este cunoscută pentru suportul său excelent pentru clienți. Oferă asistență prin telefon, e-mail și chat live 24/7, cu răspunsuri de obicei rapide.

Când sunteți gata să tranzacționați, Pocket Option vă permite să vă deschideți un cont furnizând o adresă de e-mail validă și o dovadă de identitate. De asemenea, vă solicită să utilizați autentificarea cu doi factori pentru o securitate sporită; în acest fel, puteți fi sigur că informațiile dvs. nu vor fi compromise.

WebCatalog

Dacă v-ați săturat să trebuiască să navigați între diverse ferestre pentru a accesa serviciile de internet preferate, WebCatalog este soluția. Descărcarea gratuită a acestui program permite instalarea aplicațiilor pentru site-urile web populare direct pe PC-ul dumneavoastră - economisind astfel timp și neplăceri!

Compatibil cu Windows, Mac OS X și Linux, acest instrument gratuit și transplatformat utilizează motorul Chromium pentru a oferi suport pentru servicii online populare precum Facebook Messenger, Spotify, Amazon Music, BBC iPlayer, Netflix, Skype și Twitter.

Acesta poate transforma oricare dintre aceste servicii într-o aplicație nativă pentru desktop, oferind funcții suplimentare pentru a vă îmbunătăți fluxurile de lucru și pentru a vă proteja confidențialitatea. În plus, dispune de sandboxing, care izolează fiecare aplicație web și conținutul său de alte aplicații.

Aplicația este ușor de utilizat, permițându-vă să configurați spații de lucru cu doar câteva clicuri. Este compatibilă cu multe aplicații populare, de la rețelele de socializare până la programele de productivitate a muncii, oferind o modalitate eficientă de organizare a sarcinilor dumneavoastră.

WebCatalog poate fi accesat din orice browser web de pe computerul dumneavoastră, inclusiv Safari și Chrome. Este disponibil atât pentru Mac, cât și pentru Windows și poate fi descărcat direct de pe site-ul său oficial.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei aplicații este că funcționează în fundal, fără a afecta performanța browserului dumneavoastră. În plus, puteți instala și lansa simultan mai multe aplicații web, oferind o modalitate eficientă de a rula mai multe servicii de internet în același timp.

Un alt aspect util al aplicației este capacitatea sa de a trimite notificări direct pe computer. Astfel, vă asigurați că sunteți la curent cu noutățile despre site-urile și serviciile pe care le utilizați, fără a fi nevoie să vă bazați pe e-mail pentru actualizări.

În plus, personalizarea aspectului aplicației dvs. se face fără efort. Puteți schimba tema, adăuga un ecran de întâmpinare sau folosi scheme de culori diferite pentru fiecare spațiu. Notificările și blocarea aplicațiilor sunt, de asemenea, activate - o caracteristică neprețuită atunci când călătoriți sau sunteți la serviciu.

Descărcați aplicația

Aplicația Pocket Option este o resursă ideală pentru tranzacționarea pe piețele financiare. Aceasta se mândrește cu o interfață ușor de utilizat și oferă numeroase funcții, cum ar fi indicatori și semnale care vă ajută să vă maximizați tranzacțiile.

Această aplicație vă permite să monitorizați piața și să vedeți când prețurile cresc sau scad, și vă arată câți bani ați putea câștiga în funcție de această tendință. În plus, include un cont demo gratuit pentru începători, astfel încât să puteți exersa strategiile fără a risca bani reali.

Puteți descărca aplicația fie din magazinul Google Play, fie direct de pe site-ul Pocket Option. Descărcarea este un proces rapid și nedureros, care durează doar câteva secunde. După instalare, aplicația se va dezarhiva automat și va ocupa un spațiu de stocare minim pe dispozitivul dvs.

În plus, puteți utiliza aplicația mobilă Pocket Option pentru a vă conecta cu alți comercianți și pentru a obține informații despre strategiile lor. Această caracteristică este deosebit de benefică pentru comercianții începători, deoarece vă ajută să determinați care strategii funcționează cel mai bine pentru dvs. și vă permite să copiați tranzacțiile altor investitori pentru un rezultat de succes.

Platforma este ușor de utilizat și este compatibilă cu majoritatea sistemelor de operare majore, inclusiv Windows și Mac OS. În plus, oferă diverse opțiuni de asistență, cum ar fi e-mail, telefon și chat live.

Pentru a vă înregistra pe site, va trebui să vă furnizați numele și poza de profil, o adresă de e-mail și o parolă. După ce vă verificați adresa de e-mail, puteți începe să tranzacționați pe platforma Pocket Option.

Comercianții pot beneficia de tranzacționarea socială și de turnee pentru a-și crește profiturile. Aceste caracteristici le permit traderilor să își compare abilitățile de tranzacționare cu ale altora și să câștige realizări, premii și beneficii suplimentare, cum ar fi fonduri de tranzacționare, un bonus procentual de plată și alte bonusuri care ar putea crește potențialul de câștig.

Pocket Optioneste o resursă neprețuită atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei cu experiență, oferind informații bine organizate despre condițiile de tranzacționare, serviciile financiare și tipurile de conturi. Înscrierea pe platformă este simplă cu contul lor demo gratuit înainte de a deschide unul real, dacă se dorește.