Înregistrare avansată a brokerului pentru comercianții experimentați

Pentru comercianții experimentați, înregistrarea la un broker avansat ar putea fi benefică. Acești brokeri oferă instrumente de tranzacționare mai sofisticate, cum ar fi accesul direct la piață.

Înainte de a vă înscrie la un broker avansat, citiți rezumatul relațiilor cu clienții (CRS). Acest document prezintă toate comisioanele, produsele și serviciile percepute de firmă, precum și regulile FINRA și SEC care guvernează relația dumneavoastră cu aceasta.

Execuție ultrarapidă

IC Markets oferă comercianților o execuție ultra-rapidă pe toate platformele sale de tranzacționare, cum ar fi cTrader și MetaTrader 4. Acesta este un avantaj major pentru cei care doresc să tranzacționeze forex și alte instrumente financiare.

IC Markets este sprijinit de două centre de date Equinix care utilizează rețele dedicate de fibră optică pentru a asigura executarea instantanee și fără scăpări a ordinelor de tranzacționare. Ca atare, IC Markets este ideal pentru tranzacționarea de înaltă frecvență, pentru strategiile algoritmice automate, precum și pentru investitorii instituționali deopotrivă.

O latență redusă este esențială în mediul de tranzacționare online de astăzi, deoarece le permite utilizatorilor să ia rapid decizii informate. Odată cu creșterea volumului tranzacțiilor, procesarea rapidă și eficientă a terabytes de date devine din ce în ce mai dificilă atunci când se utilizează sisteme mai vechi orientate pe loturi, care nu au fost concepute pentru procesarea datelor în timp real.

Scalabilitatea elastică este tehnologia din spatele scalabilității elastice, care permite băncilor să analizeze rapid cantități mari de date, la cerere, pentru a prezice potențiale mișcări de preț și pentru a executa tranzacții cât mai rapid posibil. În plus, acestea sunt capabile să reacționeze prompt la evenimente neașteptate de pe piață, cum ar fi retragerea bruscă a tranzacțiilor sau fluctuațiile mari de preț.

Aceste tehnologii sunt esențiale pentru comercianții și brokerii moderni, deoarece le oferă acces la lichidități de înaltă calitate de la cei mai buni creatori de piață. Acest lucru îi ajută pe clienți să reducă riscul de a pierde tranzacții și să își diminueze cheltuielile generale de tranzacționare.

În plus, aceste servicii le permit clienților să primească prețuri mai bune pentru tranzacțiile lor. Acest lucru este deosebit de important pe piețele volatile, unde cotarea repetată poate fi foarte costisitoare.

Comercianții experimentați pot profita, de asemenea, de executarea directă a ordinelor pe conturile lor prin înregistrarea avansată a brokerului. Acesta este un avantaj de neprețuit, permițându-le să obțină tranzacții completate aproape instantaneu.

Cu toate acestea, comercianții care doresc să plaseze comenzi la anumite prețuri pot întâmpina dificultăți în obținerea unor umpleri parțiale. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care traderul plasează un ordin la limită sau unul cu constrângeri de timp.

În multe cazuri, ordinele sunt direcționate direct către o ECN (rețea de comunicații electronice), unde pot fi trimise direct pe piața interbancară pentru a obține prețuri mai exacte. Această abordare alternativă la abordările tradiționale ale birourilor de tranzacționare are adesea ca rezultat un nivel mai mare de satisfacție a clienților.

Umplerea directă a comenzilor

Una dintre numeroasele responsabilități ale unui broker este aceea de a direcționa ordinele clienților pe piață pentru a le obține cel mai bun preț posibil. Această sarcină are două componente: localizarea celor mai competitive prețuri într-un anumit interval de timp și executarea ordinului dumneavoastră cu un risc minim. Utilizarea corectă a acestor elemente împreună este esențială pentru o tranzacționare de succes.

Pentru a vă executa cu succes planurile de investiții, găsiți o agenție de brokeraj online care oferă o suită completă de instrumente de tranzacționare, inclusiv tehnologie avansată de grafice și analiză. În plus, nu uitați să luați în considerare ce platformă de tranzacționare are acces la o echipă de servicii pentru clienți cu experiență, care este fericită să vă răspundă prompt și politicos la toate întrebările dumneavoastră. În cele din urmă, totul se reduce la obiectivele și scopurile dvs. individuale de investiții; găsirea brokerului potrivit vă va ajuta să le faceți să devină realitate.

Deschiderea și finanțarea rapidă și ușoară a contului

SWIFT este un sistem mondial de mesagerie utilizat de bănci pentru a transmite în mod sigur și standardizat tranzacțiile financiare. Înființat în 1973, este cea mai mare rețea de acest tip de pe glob; mai mult de jumătate din toate transferurile de mare valoare sunt trimise prin intermediul său.

În general, prin intermediul rețelei SWIFT pot fi efectuate două tipuri de transferuri: intra-bancare și interbancare. În primul caz, banii sunt luați de la o bancă și adăugați într-un cont la o altă instituție; apoi urmează printr-un set de conturi în oglindă, numite Nostro și Vostro, care au fost deschise de ambele bănci special pentru procesarea tranzacțiilor SWIFT.

În acest scenariu, o plată este trimisă de la o bancă la alta prin intermediul unei bănci intermediare care se ocupă de schimbul valutar. Acest lucru implică de obicei mai multe etape și adaugă comisioane suplimentare atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar.

Pasul inițial în orice transfer este identificarea unei bănci care are o relație comercială stabilită cu banca destinatarului. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul programului "Cunoașteți-vă clientul" (KYC). După ce acest lucru a fost stabilit, fondurile pot fi transferate direct în contul beneficiarului lor prin intermediul sistemului SWIFT.

După ce ați identificat o bancă la care puteți trimite fonduri, este esențial să furnizați destinatarului numărul IBAN sau BIC al acesteia. Aceste numere servesc la identificarea unei bănci și pot fi obținute, de obicei, fie de pe site-ul acesteia, fie întrebând-o direct.

Atât IBAN, cât și BIC sunt sisteme bine stabilite, care sunt ușor de înțeles și de utilizat. Cu toate acestea, este esențial să verificați de două ori informațiile IBAN și BIC înainte de a trimite transferuri internaționale de bani, deoarece trimiterea unor informații incorecte poate duce la respingerea plății și la plata unei taxe pentru eroare.

Pe lângă codurile IBAN și BIC, sistemul SWIFT utilizează și alte coduri care ajută la identificarea părții comerciale a unui transfer. Printre acestea se numără un cod SWIFT de 8 caractere, un identificator de sucursală de 3 caractere și un sufix al părții de 2 caractere.

Acces la o gamă largă de active

Brokerii online oferă acces la o gamă largă de active, cum ar fi acțiuni obișnuite, fonduri tranzacționate la bursă, contracte futures și schimburi valutare. În plus, acestea se mândresc cu un set impresionant de instrumente și caracteristici concepute pentru a face tranzacționarea cât mai simplă și mai ușoară pentru clienții lor.

Funcția SmartRouter de la Interactive Brokers este unul dintre avantajele sale deosebite, direcționând automat ordinele către locurile de tranzacționare cu volume mari și spread-uri competitive. În plus, software-ul de grafice Trade Wise afișează datele de piață în diverse formate, cum ar fi diagrame de bare, sfeșnice și altele, pentru o analiză ușoară.

În cele din urmă, compania oferă o selecție impresionantă de robo-consilieri care pot automatiza unele sau toate aspectele strategiei dvs. de investiții și vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele financiare. Deși este posibil ca acestea să nu fie potrivite pentru toată lumea, ele oferă o modalitate ușoară de a vă diversifica portofoliul, de a gestiona riscurile și de a economisi atât timpul, cât și banii cheltuiți.

În ceea ce privește platformele și companiile de tranzacționare, cea mai bună abordare este să faceți un control prealabil. Cel mai eficient mod de a găsi perechea perfectă pentru nevoile dvs. este compararea caracteristicilor produselor și serviciilor fiecărui furnizor pentru a determina care dintre ele vă oferă cel mai bun raport calitate-preț.