Pocket Option Ghidul de deschidere a contului de broker

Deschiderea unui cont de broker este pasul inițial pentru orice investitor care dorește să înceapă să investească. Acesta vă oferă posibilitatea de a vă diversifica portofoliul de investiții prin tranzacționarea simultană a mai multor titluri de valoare.

În funcție de cerințele dumneavoastră, puteți opta pentru o firmă de brokeraj cu servicii complete sau pentru un broker cu discount. Acesta din urmă este ideal pentru investitorii cu fonduri limitate sau care doresc să investească în pachete mai mici de acțiuni.

Înscrierea pentru un cont

Pentru a începe să tranzacționați cu Pocket Option, va trebui să vă deschideți un cont și să furnizați un act de identitate. Acest lucru se poate face, de obicei, online, dar poate fi completat și personal, la o sucursală. Indiferent dacă brokerul are o locație fizică sau oferă servicii de brokeraj online, procesul ar trebui să fie simplu și nedureros.

Trebuie să prezentați o dovadă de identitate, cum ar fi un permis de conducere sau un pașaport, și numărul de asigurare socială. Aceste date îl ajută pe broker să vă evalueze riscurile financiare și să decidă ce conturi sunt potrivite pentru dumneavoastră. În plus, vă va întreba despre statutul dvs. de angajat și despre investiții.

Odată ce procesul de înregistrare este finalizat, puteți începe să depuneți bani în contul dumneavoastră printr-un transfer electronic de fonduri (EFT). Alternativ, puteți utiliza un transfer bancar sau un card de credit pentru finanțare.

În calitate de începător în tranzacționare, este posibil ca procesul să vi se pară intimidant la început. Dar cu contul demo al Pocket Option's, puteți explora platforma și caracteristicile sale fără a risca bani reali.

Aceasta este o modalitate ideală de a testa apele și de a vedea dacă sunteți dispus să vă asumați un risc înainte de a investi cu bani reali. Pur și simplu vizitați site-ul web și faceți clic pe "Demo Account", unde veți primi 10.000 de dolari în numerar virtual care poate fi folosit pentru tranzacționare.

Pocket Option și-a câștigat o reputație de broker eficient care ajută clienții să obțină profituri în diverse industrii valutare. Înființată în 2017, această firmă este reglementată de Centrul de Reglementare a Relațiilor pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC).

Designul aplicației este ușor de utilizat, ceea ce o face potrivită atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei începători. Cu doar câteva clicuri, puteți învăța cum să tranzacționați eficient.

Suportul pentru clienți la acest comerciant este, de asemenea, remarcabil. Îi puteți contacta prin e-mail, telefon sau chat live și toate întrebările au fost adresate prompt și corect în timpul testelor noastre.

Compania oferă o selecție largă de active de tranzacționare, cum ar fi valute, acțiuni, criptomonede și contracte futures. În plus, dispune de mai multe metode de plată pentru a se potrivi investitorilor din întreaga lume.

Depunerea de bani

Depuneți bani în contul dumneavoastră de broker prin diverse metode. Opțiunile populare includ carduri de credit majore, transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money și WebMoney, precum și criptomonede populare.

Clienții au acces la diverse programe de stimulare, cum ar fi bonusuri și promoții. Aceste bonusuri pot varia de la 50% până la 100% din valoarea investiției inițiale și pot fi folosite pentru tranzacționarea pe un cont real.

Pocket Option are o echipă atentă de asistență pentru clienți disponibilă pentru a vă ajuta cu toate întrebările dumneavoastră. Aceștia pot fi contactați prin chat, telefon sau e-mail; în plus, există o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente pe site-ul lor, unde ar trebui să găsiți rapid răspunsuri la majoritatea întrebărilor.

Pocket Option este o platformă ideală pentru comercianții începători, oferind un suport excelent pentru clienți și depozite și retrageri sigure. Ei sunt reglementați de IFMRRC, iar politica lor de cunoaștere a clientului vă oferă garanția că puteți tranzacționa în siguranță.

Unul dintre avantajele majore ale Pocket Option este accesibilitatea globală; puteți accesa site-ul lor folosind practic orice dispozitiv și puteți alege dintr-o selecție impresionantă de piețe financiare.

Pentru a deschide un cont la ei, va trebui să prezentați un act de identitate și o adresă valabilă. Făcând acest lucru, veți garanta legitimitatea contului dvs. și veți evita ca acesta să fie suspendat de pe platformă.

Pocket Option vă permite să efectuați depozite cu ajutorul cardului bancar, care de obicei sunt procesate imediat. Acceptă, de asemenea, portofele electronice ca o opțiune convenabilă pentru cei care preferă să nu suporte comisioane suplimentare atunci când își depun sau își retrag fondurile.

Pocket Option oferă un cont demo, astfel încât să puteți testa platforma lor înainte de a investi bani reali. Înscrierea la ei este la fel de simplă ca și cum te-ai înscrie folosind Facebook sau Google, furnizând informațiile necesare și verificându-ți identitatea. Odată verificat, puteți începe să tranzacționați cu contul demo și să învățați cum să îl folosiți corect înainte de a investi bani proprii.

Retragerea de bani

Retragerile sunt o modalitate obișnuită de a obține bani din conturile financiare, cum ar fi conturile bancare sau de pensii. Dar ele vin cu anumite condiții, așa că este esențial să le înțelegeți înainte de a retrage fonduri.

Înainte ca fondurile din contul dumneavoastră să poată fi retrase, brokerul solicită, de obicei, informații suplimentare. Aceasta pentru a confirma că sunteți persoana potrivită pentru a deține banii. Deoarece acest proces poate dura ceva timp, asigurați-vă că vă acordați suficient timp pentru a-l finaliza cu succes.

Brokerul dumneavoastră are nevoie de numele, adresa, numărul de telefon și alte informații relevante. De asemenea, este posibil ca acesta să vă ceară o fotografie a dumneavoastră, eliberată de un stat, în scopul verificării.

În funcție de tipul de cont pe care îl aveți, brokerul vă poate solicita detaliile bancare. Acest lucru îi ajută să identifice în ce cont bancar să transfere fondurile.

Odată ce aveți aceste informații, puteți începe procesul de retragere prin intermediul site-ului web sau al aplicației brokerului dumneavoastră. Pașii exacți pot fi diferiți, dar, de obicei, implică să dați click pe o opțiune "retragere fonduri".

Fondurile vor fi apoi creditate în contul dvs. bancar într-un anumit interval de timp; acest lucru poate dura până la două zile lucrătoare, așa că este mai bine să vă planificați din timp dacă doriți să evitați întârzierile în primirea fondurilor.

Înainte de a retrage orice fonduri, este înțelept să verificați mai întâi cu brokerul dvs. dacă se pot aplica comisioane de retragere. Unii brokeri percep o taxă pentru fiecare retragere, în timp ce alții renunță la aceste costuri.

Un alt aspect la care trebuie să fiți atenți atunci când retrageți fonduri este modul în care sunt gestionate taxele și penalitățile. Unii brokeri le vor deduce din retragere, în timp ce alții le lasă în cont pentru ca dvs. să decideți dacă doriți sau nu să le rețineți.

Atunci când deschideți un cont de brokeraj, este înțelept să căutați o firmă care este bine cotată de consumatori. În acest fel, veți fi liniștit că banii dumneavoastră sunt în siguranță și că firma are un istoric stabilit pentru furnizarea de servicii excelente.

Tranzacționarea pe platformă

Platformele de tranzacționare oferă comercianților un mod convenabil de a plasa tranzacții și de a-și monitoriza investițiile. Aceste sisteme le oferă acestora acces la piețele bursiere, pun la dispoziție funcții precum grafice, fluxuri de știri, cercetare premium, precum și instrumente pentru analizarea tranzacțiilor complexe cu opțiuni.

Atunci când selectați o platformă de tranzacționare, trebuie luați în considerare mai mulți factori. Cele ideale oferă o securitate fiabilă, educație pentru investitori, grafice financiare și comisioane scăzute; în plus, acestea au un suport pentru clienți receptiv și sunt ușor de utilizat.

Comerciantul trebuie să aibă capacitatea de a personaliza machetele, ferestrele și tastele rapide programabile în funcție de preferințele sale individuale. Aceste caracteristici contribuie la creșterea vitezei și eficienței în timpul fluxului de lucru, atenuând în același timp frustrarea cauzată de imposibilitatea de a localiza o anumită funcție sau soluție.

În plus, comercianții trebuie să aibă control asupra executării ordinelor lor prin instrumente de gestionare a ordinelor care să minimizeze impactul asupra pieței și să optimizeze executarea tranzacțiilor. În plus, platforma ar trebui să asigure direcționarea directă a ordinelor către ECN-uri și ATS-uri pentru ordinele ascunse sau de tip iceberg.

Atunci când selectați o platformă de tranzacționare, un alt factor care trebuie luat în considerare este accesibilitatea suportului tehnic și comercial. În mod ideal, brokerul ar trebui să ofere asistență prin e-mail și telefon, astfel încât comercianții să îi poată contacta direct și să economisească timp contactându-i direct.

Brokerii oferă uneori clienților credite în numerar sau alte oferte speciale. În general, aceste oferte sunt valabile numai pentru clienții noi și pot face obiectul reținerilor la sursă în SUA și al raportării la valoarea de vânzare cu amănuntul. Creditul sau oferta vor fi aplicate direct în contul traderului; cu toate acestea, ar putea fi pierdute dacă tranzacția este anulată în timpul perioadei promoționale.

Dacă sunteți un comerciant activ, atunci este ideal să alegeți o platformă care permite liste de monitorizare a valorilor mobiliare și a acțiunilor care vor evolua probabil în viitor. Procedând astfel, vă poate ajuta să identificați oportunități de investiții promițătoare și să vă maximizați randamentele din investiții.

Alte caracteristici de tranzacționare esențiale pentru comercianții de o zi includ un instrument grafic pentru suprapunerea modelelor tehnice și a altor date pentru a prezice direcția acțiunilor, un calculator de risc-recompensare a opțiunilor și capacitatea de a detecta activități neobișnuite care ar putea duce la tranzacții profitabile. Aceste funcții sunt esențiale pentru comercianții de o zi care nu pot aștepta mult timp pentru sprijin; ei au nevoie de un sistem eficient, dar simplu, care să le ofere avantajul de care au nevoie.