Întrebări frecvente privind deschiderea și înregistrarea contului de brokeraj

Un cont de brokeraj este un tip de cont financiar care vă permite să tranzacționați pe piețele financiare. Este o modalitate eficientă de a vă investi banii și de a obține profituri suplimentare.

De obicei, procesul de solicitare pentru conturile de brokeraj este simplu și rapid. Tot ceea ce vi se cere sunt informații despre averea dvs. netă, obiectivele de investiții și toleranța la risc.

Cum pot să mă înscriu pentru un cont de brokeraj?

Conturile de brokeraj pot fi o modalitate excelentă de a investi și de a construi o avere. Dar, înainte de a vă înscrie, este esențial să vă înțelegeți obiectivele de investiții și toleranța la risc.

Conturile de brokeraj sunt disponibile într-o gamă variată de forme, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Pot fi alese opțiuni care nu sunt destinate pensionării, cum ar fi conturile de economii și conturile de piață monetară, precum și conturile de pensie concepute pentru economisirea pentru facultate (cum ar fi conturile 529) sau economiile pentru sănătate (HSA).

Multe firme de brokeraj oferă doar platforme online, dar unele au și sucursale unde puteți vorbi cu un consilier financiar. Aceste birouri pot fi deosebit de benefice dacă doriți să tranzacționați față în față sau dacă aveți întrebări despre o oportunitate de investiție.

Odată ce ați ales o firmă, procesul de solicitare a unui cont de brokeraj este simplu și rapid. În mod obișnuit, va trebui să furnizați informații despre statutul dvs. de angajat, valoarea netă, investițiile și obiectivele financiare, precum și detalii personale de bază, cum ar fi numărul de asigurare socială și permisul de conducere.

Aveți opțiunea de a acorda altor persoane o autoritate discreționară asupra contului dumneavoastră, cum ar fi o împuternicire sau privilegii de tranzacționare autorizate. Unele firme vă permit să indicați cine are această putere direct pe formularul de cerere de deschidere de cont nou; cu toate acestea, alte firme solicită documente separate pentru verificare.

De asemenea, în formularul de cont nou se poate solicita informații despre obiectivele dumneavoastră de investiții și orizontul de timp. Răspunsurile dumneavoastră la aceste întrebări vor permite firmei să evalueze dacă sunteți potrivit pentru un anumit tip de cont.

Majoritatea investitorilor utilizează conturi de brokeraj impozabile pentru a stoca o varietate de active, cum ar fi acțiuni și obligațiuni, fonduri tranzacționate la bursă și fonduri mutuale. Spre deosebire de conturile de pensii, acestea nu au limitări de retragere sau de contribuție, astfel încât puteți depune oricât de mulți sau puțini bani doriți.

Atunci când alegeți o firmă de brokeraj, luați în considerare comisioanele pe care le percepe pentru serviciile și produsele sale. Taxele pot varia de la tarife forfetare la tarife orare sau comisioane.

Comisionul pe care îl percepeți pentru un IRA sau un alt cont de pensie va depinde de tipul de plan pe care îl alegeți și de valoarea contribuției pe care o faceți. De exemplu, dacă doriți să deschideți un IRA tradițional sau Roth IRA depinde de dumneavoastră; nu există o soluție unică pentru toți!

Cum îmi alimentez contul de brokeraj?

Un cont de brokeraj este un vehicul de investiții care permite investitorilor să investească în diverse investiții, cum ar fi fonduri mutuale, acțiuni și ETF-uri. Este cunoscut și sub numele de cont impozabil datorită faptului că orice bani obținuți în cadrul acestuia sunt impozitați de către guvern.

În ceea ce privește conturile de brokeraj, există diverse opțiuni în funcție de nevoile dumneavoastră de investiții. De la servicii complete de brokeraj care oferă îndrumare financiară la conturi online care vă permit să vă gestionați portofoliul fără ajutorul unui broker sau al unui "robo-consilier", există câte ceva pentru toată lumea când vine vorba de aceste tipuri de conturi.

Înainte de a deschide un cont, este esențial să vă identificați obiectivele și scopurile de investiții. Deoarece acestea pot diferi considerabil în funcție de situațiile individuale, găsirea firmei de brokeraj ideală pentru dumneavoastră poate fi un schimbător de joc.

Fie că economisiți pentru pensie sau investiți în vederea atingerii unui alt obiectiv financiar, brokerii vă pot ajuta să vă atingeți aceste obiective, permițându-vă să vă diversificați portofoliul de investiții cu diferite active și valute. În plus, unele firme de brokeraj oferă conturi cu avantaje fiscale, cum ar fi conturile individuale de pensii sau Roth IRA, care pot fi benefice pentru anumiți investitori.

După ce ați selectat firma de brokeraj ideală pentru obiectivele dumneavoastră de investiții, puteți începe procesul de înscriere și înregistrare. În multe cazuri, deschiderea unui cont online durează doar câteva minute și vă permite să începeți să investiți cu doar câțiva pași simpli.

Alimentați-vă contul de brokeraj folosind un card de debit, un cec sau un transfer bancar. Unii brokeri permit legarea conturilor de cecuri sau de economii, astfel încât banii să poată fi mutați rapid între ele. În plus, puteți stabili transferuri lunare din contul curent în contul de brokeraj pentru o mai bună organizare a finanțelor.

Finanțarea unui cont de brokeraj este cel mai ușor de realizat prin intermediul băncii sau al uniunii de credit; cu toate acestea, unii brokeri cu sediul în SUA nu acceptă carduri de credit în acest scop.

Unele case de brokeraj oferă opțiunea de a vă finanța contul cu un fond de piață monetară. Deși acestea tind să plătească o dobândă scăzută, pot fi o modalitate excelentă de a economisi niște bani pentru urgențe sau pentru obiective importante pe termen scurt.

Care sunt comisioanele pentru tranzacționarea într-un cont de brokeraj?

Comisioanele de brokeraj pot fi o componentă semnificativă a randamentului investițiilor dumneavoastră, contribuind cu până la 2% anual.

Agențiile de brokeraj percep aceste comisioane pentru a acoperi costul serviciilor de investiții, cum ar fi tranzacționarea, cercetarea, abonamentele la date și întreținerea contului. Poate fi dificil să știi exact pentru ce plătești atunci când vine vorba de comisioanele de brokeraj, așa că este esențial să înțelegi ce implică acestea și cum pot avea un impact asupra portofoliului tău.

Marii brokeri online, cum ar fi Robinhood și E*TRADE, oferă acum comision zero la tranzacțiile cu acțiuni. Cu toate acestea, aceste platforme percep în continuare alte comisioane, cum ar fi marjele de vânzare-cumpărare pentru ordine, comisioanele de administrare sau de consultanță dacă utilizați un robo-consilier, comisioanele de tranzacționare pentru valorile mobiliare extrabursiere (OTC), acțiunile străine, tranzacțiile mari în bloc, contractele futures și investițiile cu venit fix.

Aceste comisioane se pot aduna rapid, mai ales dacă investiți într-un portofoliu cu mai multe tipuri de active. Prin urmare, este esențial să comparați comisioanele și alte costuri înainte de a deschide un cont.

Pentru a afla mai multe despre aceste comisioane, ar trebui să consultați rezumatul relației cu clienții (CRS) al brokerului dumneavoastră sau formularul CRS, așa cum este cunoscut în mod obișnuit. Acest document ar trebui să ofere detalii despre toate produsele și serviciile oferite de firmă, precum și despre comisioanele asociate acestora. În plus, asigurați-vă că primiți un CRS înainte de a deschide un cont, astfel încât să cunoașteți toate detaliile relevante privind relația dumneavoastră cu firma.

Dacă vă gândiți să deschideți un cont de brokeraj, este esențial să înțelegeți comisioanele percepute de diferite firme și modul în care aceste comisioane pot afecta investițiile dumneavoastră. În plus, asigurați-vă că citiți termenii și condițiile firmei, astfel încât interesele dumneavoastră să fie protejate.

Rețineți că anumite comisioane nu pot fi deduse din impozit, cum ar fi costurile de brokeraj și de tranzacție. Consultați un consilier fiscal pentru a stabili care dintre acestea vi se aplică și care nu.

În plus față de comisioanele asociate tranzacționării, va trebui să plătiți și impozite pe orice dividende primite. Aceste dividende sunt, în general, impozitate la rata impozitului pe venitul obișnuit sau la ratele de impozitare a câștigurilor de capital pe termen lung în același an de primire.

Care sunt beneficiile tranzacționării într-un cont de brokeraj?

Conturile de brokeraj permit investitorilor să cumpere și să vândă o gamă largă de titluri de valoare, cum ar fi acțiuni, ETF-uri, obligațiuni, fonduri mutuale, fonduri de investiții imobiliare (REIT) și altele. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit pentru tranzacționarea zilnică, pentru investiții pe termen lung și pentru a economisi în vederea atingerii unor obiective pe termen scurt, cum ar fi cumpărarea unei case sau a unei mașini.

Tranzacționarea într-un cont de brokeraj oferă avantajul principal de a putea cumpăra și vinde investiții în orice moment. Acest lucru este semnificativ mai flexibil decât conturile tradiționale de economii sau de piață monetară, care pot să nu ofere atât de multe opțiuni.

Un alt avantaj este siguranța că titlurile de valoare din contul dumneavoastră de brokeraj sunt asigurate împotriva pierderilor cauzate de fluctuațiile pieței. Acest lucru este asigurat de o organizație non-profit numită Securities Investor Protection Corporation.

Contul dumneavoastră de brokeraj permite retrageri nelimitate fără a suporta penalități, la fel ca și conturile bancare. Acesta este unul dintre motivele pentru care conturile de brokeraj au devenit atât de populare în rândul celor care se află la pensie sau plănuiesc să se pensioneze în curând.

Diferite conturi de brokeraj oferă diferite niveluri de servicii, de la conturi gestionate cu servicii complete de consiliere financiară la brokeraje online care vă permit să vă gestionați propriul portofoliu. Este important să țineți cont atât de stilul dvs. de investiții, cât și de timpul disponibil pentru gestionarea activelor înainte de a stabili ce tip este cel mai potrivit pentru dvs.

Unii brokeri oferă, de asemenea, "robo-consilieri", care folosesc algoritmi pentru a vă construi și gestiona portofoliul în locul dumneavoastră. Acestea sunt excelente dacă nu aveți timp sau dorința de a vă investi propriile fonduri, dar doriți totuși să îi maximizați potențialul.

La deschiderea unui cont de brokeraj, agenția de brokeraj solicită informații personale. Vă va cere numele, data nașterii, adresa și numărul de asigurare socială.

După ce furnizați toate informațiile necesare, brokerul vă va crea contul și vă va acorda acces. Procesul este rapid și nedureros; de obicei, veți primi numărul de cont și accesul online în termen de 48 de ore de la depunerea cererii.

Conturile de brokeraj sunt o componentă integrală a oricărei strategii de investiții. Acestea sunt deosebit de benefice mai ales dacă sunteți nou în domeniul investițiilor și vă pot fi de mare ajutor pentru a vă atinge obiectivele financiare.