Descărcări Binance Mobile și Desktop

Încercați aplicația noastră Crypto Trading App pe telefon sau aplicația noastră desktop pentru a tranzacționa pe Mac sau Windows.

Aplicația este disponibilă în două moduri, Lite și Pro. Primul acordă prioritate vitezei și simplității, în timp ce Pro oferă mai multe funcții.

Mobil

Aplicația mobilă le permite traderilor să își supravegheze portofoliile și să tranzacționeze în timp ce se află în mișcare. În plus, aceștia au acces la toate instrumentele de cercetare și analiză tehnică ale brokerului pentru decizii de tranzacționare informate.

Aplicația mobilă eToro este populară printre investitorii noi și printre cei care doresc să tranzacționeze acțiuni cu un nivel scăzut de întreținere. Aceasta se mândrește cu o serie de caracteristici unice, cum ar fi funcția "copy trade", care vă permite să copiați strategia de tranzacționare a unei alte persoane în propriul cont.

Platforma oferă gratuit date de piață de nivel 2 și instrumente grafice puternice pentru a-i ajuta pe comercianți să identifice oportunitățile de tranzacționare. Aceștia pot utiliza diagrame de streaming în timp real pentru a analiza tendințele prețurilor și a decide când să intre sau să iasă de pe piață.

De asemenea, suportă tranzacționarea pe hârtie, o caracteristică populară care le permite începătorilor să testeze strategiile unui broker fără a-și risca propriile fonduri. În plus, utilizatorii pot utiliza aplicația pentru a tranzacționa acțiuni, opțiuni și contracte futures.

Moomoo oferă date gratuite despre piață, precum și opțiunea pentru comercianți de a crea liste de supraveghere pentru a monitoriza modificările de preț și pentru a-și gestiona mai bine riscul. În plus, oferă instrumente de analiză tehnică, cum ar fi indicatorii de volum și impuls, care îi pot ajuta pe comercianți să recunoască oportunitățile de tranzacționare.

Moomoo este o opțiune excelentă pentru investitorii care doresc să tranzacționeze pe o varietate de piețe. Fiind un lider consacrat în acest spațiu, oferă acces la date de piață complete și instrumente analitice de ultimă oră.

Comercianții pot seta alerte din aplicație pentru a se asigura că nu pierd nicio oportunitate de tranzacționare. Acestea pot fi create fie din fila "alerte de preț" din meniu, fie din lista lor de supraveghere. Sincronizarea dintre aplicația mobilă și platforma de tranzacționare web are loc în timp real, oferind clienților notificări privind eventualele deschideri, indiferent unde se află.

Această aplicație oferă date complete despre poziție și este ușor de utilizat. Traderii pot atinge pentru a vizualiza pozițiile în funcție de contul curent, le pot sorta în funcție de cantitate sau pot face tranzacții rapide cu ajutorul butoanelor "buy" sau "sell".

Cetățenii din toate țările, cu excepția Siriei, Pakistanului, Coreei de Nord, Bangladeshului, Iranului, Cubei și Sudanului, pot deschide un cont la ZenGo fără a trece printr-un proces de cunoaștere a clientelei. Acesta oferă utilizatorilor libertatea de a face schimb de criptomonede pe mai multe lanțuri de blocuri fără a avea nevoie de un proces KYC și oferă mai multe măsuri de securitate, cum ar fi portofele fierbinți asigurate, piață de token-uri nefungibile și program de recompensare a dobânzii zilnice.

Desktop

Utilizatorii de Mac și Windows au acum posibilitatea de a descărca aplicația de tranzacționare desktop a Binance. Acest software oferă o interfață directă cu populara bursă de criptomonede, cu timpi de încărcare mai rapizi pe desktop decât pe site. În plus, vine cu suport pentru mai multe conturi, precum și cu o mulțime de opțiuni de personalizare, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Aplicația de tranzacționare vă permite să vă urmăriți deținerile în orice monedă sau token, precum și să primiți știri și actualizări ale pieței. În plus, puteți urmări alți comercianți și le puteți vizualiza fluxurile și activitatea, plus filtrarea în funcție de clasament.

Tipurile de diagrame, cum ar fi cele de tip sfeșnic și cele de adâncime, oferă date despre preț într-o manieră de tip old-school, în timp ce acestea din urmă utilizează o dispunere de tip bară pentru a afișa prețurile în timp.

Cu această aplicație, puteți adăuga indicatori și strategii personalizate, precum și testarea inversă și analiza tranzacțiile cu ușurință. În plus, există un mod de tranzacționare simulată care vă permite să testați strategiile fără a risca bani reali.

O altă caracteristică impresionantă a acestei aplicații este capacitatea sa de a vă gestiona portofoliul și de a rămâne informat cu privire la impozite în timp ce vă aflați în mișcare. Puteți chiar să vă stabiliți obiective și să lăsați programul să construiască automat un portofoliu adaptat pentru a le atinge.

E*TRADE Core Portfolios este o aplicație mobilă de investiții excelentă pentru investitorii care doresc să își construiască un portofoliu adaptat la propriile obiective de investiții. Aceasta poate construi automat portofoliul pe baza informațiilor furnizate, adăugând și retrăgând fonduri în funcție de necesități.

De asemenea, aplicația se mândrește cu o serie de caracteristici suplimentare, cum ar fi videoclipuri în cadrul platformei și 8 ore de conținut de tranzacționare live zilnic. În plus, plasarea rapidă a ordinelor sale o face ideală pentru comercianții cu un program agitat care doresc să simplifice tranzacționarea.

Tastyworks este un broker ideal pentru comercianții activi care au nevoie de toate caracteristicile versiunii sale de desktop, dar care sunt optimizate pentru mobil. Acesta oferă acces la peste 13.000 de valori mobiliare de pe mai multe burse, cu o interfață intuitivă care face ca plasarea tranzacțiilor și automatizarea rapoartelor fiscale să fie o joacă de copii. În plus, compania oferă instrumente prietenoase pentru începători, cum ar fi un simulator de tranzacționare și limbajul de programare EasyLanguage.

Aplicație web

Aplicația de tranzacționare Binance pentru mobil vă permite să controlați experiența de investiție prin intermediul unei singure operațiuni de tranzacționare, al graficelor avansate TradingView și al alertelor de tranzacționare și ordine în timp real. Nu contează dacă folosești un Android, iOS sau un computer desktop - cu această platformă unică pentru tranzacționarea criptografică ești pregătit!

Aplicația mobilă are un ecran principal modern care centralizează toate conturile, investițiile, planificarea și cheltuielile într-o singură locație convenabilă. Listele de supraveghere, cotațiile în flux și o experiență de tranzacționare captivantă sunt toate ușor de accesat cu ajutorul acestei experiențe intuitive. În plus, utilizatorii de pe dispozitivele Apple își pot accesa conturile fără a se conecta prin noua funcție de activare Apple (disponibilă doar pe dispozitivele compatibile).

O altă caracteristică impresionantă este autentificatorul Binance, care generează coduri de verificare în doi pași pentru o securitate suplimentară. Îl puteți activa în mod convenabil în setările aplicației (pe dispozitivele Apple activate cu iOS 10.3) și îl puteți obține gratuit din App Store.

Aplicația web și mobilă Binance vă oferă acces la peste 70+ active digitale de pe telefon sau desktop, permițându-vă să le cumpărați, să le vindeți și să le transferați cu ușurință. În plus, cu acest instrument puteți urmări valoarea portofoliului dumneavoastră, precum și să faceți grafice - ceea ce vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză pentru o mai bună performanță în tranzacționare.

Depuneți și retrageți criptomonede folosind o varietate de metode, inclusiv transferuri bancare, de credit, de debit, SEPA, ACH, Faster Payment și transferuri bancare internaționale. În plus, puteți trimite și primi criptomonedele direct din aplicație, datorită funcției de scanare a codurilor QR!

Moomoo este o aplicație gratuită de tranzacționare a acțiunilor, cu o interfață intuitivă și instrumente puternice care pot ajuta la luarea unor decizii de investiții mai inteligente, de la analiza tendințelor pieței la gestionarea riscurilor. Este ideală pentru investitorii noi sau pentru cei care au nevoie de o îndrumare suplimentară atunci când navighează pe piețe.

Acesta oferă o gamă impresionantă de instrumente educaționale pentru a vă maximiza randamentul investițiilor. Acesta percepe comisioane scăzute pentru acțiuni, ETF-uri și tranzacții cu opțiuni, precum și accesul la știri și evenimente actualizate.

Aplicațiile ideale de tranzacționare a acțiunilor oferă comisioane reduse, interfețe de utilizator simple și asistență educațională. Unele oferă chiar și funcții sociale pentru a conecta investitorii și a promova o comunitate. În cele din urmă, unele oferă bonusuri pentru noii utilizatori ca stimulent pentru a-i determina să investească imediat.

API

API-urile de tranzacționare sunt interfețe programatice care oferă dezvoltatorilor de aplicații terțe acces la datele de piață și la sistemele de executare a ordinelor furnizate de un anumit broker. Traderii au devenit din ce în ce mai interesați de acest tip de API, deoarece le permite să dezvolte noi strategii sau să își automatizeze tranzacțiile.

Roboții de tranzacționare îi ajută, de asemenea, pe comercianți să își mărească viteza și volumul tranzacțiilor, introducând și ieșind din ordine mai devreme decât ar fi permis inteligența umană. Acest lucru poate îmbunătăți rezultatele generale ale tranzacționării, în special atunci când piețele sunt volatile sau au un volum mare de activitate.

Una dintre funcțiile cheie ale unui API de tranzacționare este capacitatea sa de a urmări acțiunile. Aceasta îi ajută pe utilizatori să monitorizeze valoarea portofoliului lor în timp. Pentru a face acest lucru, aplicația trebuie să extragă date din API-ul bursei cu o acuratețe istorică cât mai mare.

Good Crypto este un exemplu ideal de astfel de aplicație, care afișează întregul portofoliu din ultimii doi ani, precum și un grafic care demonstrează modificările de preț. De asemenea, dispune de un feed social similar cu cel pe care îl găsiți pe Facebook și Twitter, permițându-vă să urmăriți comercianții de la diverse burse și să rămâneți la curent cu evoluțiile din domeniul criptomonedelor.

Platforma include, de asemenea, un cont demo integrat care permite utilizatorilor să exerseze tranzacționarea fără a risca bani reali. Această caracteristică poate fi benefică pentru studenții care învață despre anumite strategii sau obiceiuri de investiție și servește ca un instrument de predare excelent pentru gestionarea banilor.

Robinhood este o aplicație populară concepută pentru a face investițiile pentru începători și pentru cei mai puțin bogați cât mai accesibile și fără efort posibil. Oferă diverse stimulente noilor membri, cum ar fi tranzacții fără comisioane și dobânzi la soldurile neutilizate, toate acestea cu un singur scop: să facă investițiile accesibile și fără efort pentru toată lumea.

Merită menționat faptul că, deși aceste caracteristici pot face tranzacționarea mai simplă, ele nu sunt potrivite pentru comercianții mai avansați. Robinhood are, de asemenea, limite stricte în ceea ce privește numărul de mișcări riscante pe care le permite utilizatorilor săi să le facă, ceea ce îngreunează situația chiar și pentru comercianții experimentați.