Descărcați software-ul de tranzacționare pentru desktop

Software-ul de tranzacționare vă permite să analizați produsele financiare și să tranzacționați acțiuni, opțiuni, obligațiuni, valute și monede criptografice. În plus, aceste programe vă ajută la gestionarea contului dvs. și la monitorizarea activității de tranzacționare.

Traderii folosesc de obicei mai multe monitoare pentru a accelera analiza și a spori acuratețea. Cu toate acestea, selectarea configurației ideale pentru nevoile dumneavoastră este esențială.

Monitoare multiple

Mulți comercianți preferă să folosească mai multe monitoare pentru a supraveghea simultan diferite aspecte ale tranzacționării. Aceștia pot urmări graficele de tranzacționare, listele de supraveghere, informațiile despre timp/vânzări și alți indicatori care le vor permite să ia decizii în cunoștință de cauză.

Cu toate acestea, nu trebuie să încercați să faceți acest lucru dacă computerul dumneavoastră nu poate suporta mai multe monitoare. Cel mai bine este să selectați un afișaj care acceptă mai multe rezoluții - cu cât mai mari, cu atât mai bine pentru tranzacționare.

În plus, este înțelept să achiziționați un monitor cu o calitate superioară a imaginii. În acest fel, puteți vizualiza clar toate informațiile și le puteți evalua rapid.

Atunci când selectați un monitor de tranzacționare, un factor important de luat în considerare este dimensiunea ecranului. Cu cât ecranul este mai lat și mai mare, cu atât va exista mai mult spațiu pentru afișarea graficelor și a altor date relevante.

Deși orice tip de monitor poate fi utilizat pentru tranzacționare, optați pentru unul cu rezoluție înaltă și calitate superioară a imaginii. Acest lucru vă va permite să analizați în mod clar graficele de tranzacționare și să efectuați tranzacții precise.

În plus, ar trebui să căutați un monitor cu o rată de reîmprospătare ridicată. Acest lucru vă va permite să vedeți clar toate informațiile și să preveniți oboseala ochilor - o problemă frecventă în rândul comercianților.

În cele din urmă, ar trebui să căutați un monitor cu un preț accesibil și care să vă satisfacă cerințele. Făcând acest lucru veți garanta că vă puteți permite să achiziționați ecranul necesar pentru comerț.

Software-ul de tranzacționare pe care îl descărcați ar trebui să ofere toate caracteristicile și funcționalitățile necesare pentru a maximiza eficiența în tranzacționare. Asigurați-vă că computerul dvs. dispune de resurse suficiente, cum ar fi o placă video puternică și suficientă memorie RAM, pentru a rula aceste programe în mod eficient.

Software-ul de tranzacționare pe care îl descărcați va avea o interfață front-end proiectată pentru performanță și capacitate de reacție pe desktop, astfel încât să puteți consuma prețurile mai rapid și mai simplu ca niciodată. În plus, vă oferă puterea de a vă personaliza experiența de tranzacționare.

Valute multiple

Tranzacționarea în mai multe valute este esențială din mai multe motive. Fie că vindeți un produs în străinătate sau primiți plăți de la clienți internaționali, existența unor instrumente adecvate vă poate economisi atât bani, cât și probleme.

Selectarea contului ideal pentru mai multe valute vă poate ajuta să evitați comisioanele de schimb valutar care se pot adăuga rapid la cheltuielile dumneavoastră. În plus, îl puteți utiliza pentru a gestiona plățile furnizorilor dacă lucrați cu parteneri sau furnizori internaționali.

La fel ca în cazul majorității aspectelor legate de tranzacționare, este înțelept să vă cercetați toate opțiunile înainte de a lua o decizie finală. De exemplu, verificați dacă platforma acceptă moneda aleasă și dacă există o versiune de încercare gratuită sau un abonament. În plus, determinați cât de multe fonduri sunt disponibile pentru tranzacțiile în valută și ce rată de schimb va fi aplicată.

Software-ul de tranzacționare are mulți concurenți, dar puține produse oferă o suită completă de caracteristici și capabilități - un astfel de produs fiind TradingView Desktop.

Aplicație desktop care conectează și sincronizează graficele pe toate monitoarele, având în vedere viteza și ușurința de utilizare. Puteți chiar să legați filele între ele pentru a trece mai rapid de la una la alta cu un simplu clic!

Această aplicație oferă o modalitate convenabilă de a monitoriza modificările de preț și de volum fără a fi distras de alte elemente de pe ecranul de tranzacționare. Puteți alege dacă se afișează în modul ecran lat sau îngust, cu suport pentru diverse rezoluții.

TradingView Desktop oferă mult mai mult decât se vede, inclusiv o colecție impresionantă de grafice, date de piață și știri. Dacă sunteți un trader serios, veți aprecia puterea și versatilitatea sa.

Mai multe companii

De ce să vă limitați la tranzacționarea unei singure companii când puteți investi în mai multe? TradingView Desktop vă permite să configurați și să restaurați un spațiu de lucru multimonitor fără limitările impuse de browsere, oferindu-vă acces la o gamă impresionantă de funcții concepute pentru a stimula productivitatea și a spori plăcerea.

Pornirea este foarte ușoară cu configurațiile preconfigurate ale acestei aplicații. În plus, aveți libertatea totală de a-i personaliza aspectul și aspectul în funcție de preferințele dumneavoastră. Cel mai bun dintre toate? Descărcarea se face fără efort - ceea ce face ca descărcarea să merite dacă sunteți un utilizator pasionat al platformei! Dacă sunteți cu adevărat investit în utilizarea ei, salvați-vă favoritele pentru mai târziu - amintiți-vă doar să vă angajați la un abonament lunar și să asigurați o lățime de bandă suficientă!

Indicatori multipli

Indicatorii sunt un bun neprețuit pentru comercianți, oferind informații valoroase despre modul în care funcționează piețele. Aceștia oferă o multitudine de date care pot fi combinate cu alte strategii, cum ar fi modelele de lumânări și analiza tehnică, pentru a obține o viziune cuprinzătoare asupra funcționării pieței.

Traderii pot folosi indicatori pentru a anticipa potențialele puncte de intrare și ieșire pentru tranzacțiile lor. Este esențial să determinați care sunt indicatorii cei mai potriviți pentru strategia dvs. de tranzacționare, deoarece fiecare are propriile avantaje și dezavantaje.

Tendința, impulsul și volumul sunt trei dintre cei mai frecvent utilizați indicatori pentru a evalua mișcarea prețului acțiunilor. Fiecare dintre ei indică direcția pe care o poate lua în viitor mișcarea prețului unei acțiuni și dacă va continua sau nu să se deplaseze în această direcție.

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării, este esențial să nu vă grăbiți și să învățați elementele fundamentale ale acestor indicatori înainte de a-i încorpora în sistemul dvs. de tranzacționare. Făcând acest lucru vă poate crește dramatic șansele de succes!

Oscilatoarele stochastice, ADX și benzile Bollinger sunt indicatori populari pe care îi folosesc comercianții. Aceste calcule se bazează pe prețurile istorice și pot ajuta la determinarea dacă un activ este supracumpărat sau supravândut.

Oscilatoarele pot ajuta la determinarea momentului în care o piață se află într-o tendință ascendentă sau descendentă. De obicei, acestea variază de la 0 la 100, iar valorile sub 20 reprezintă o piață supravândută, iar peste 80 înseamnă o piață supracumpărată.

Mediile mobile sunt un alt indicator utilizat pe scară largă care calculează maximele și minimele pe baza datelor istorice. Acestea pot ajuta la prezicerea momentului în care o piață se poate deplasa mai mult într-o direcție, precum și la identificarea nivelurilor de suport și de rezistență.

MACD (Moving Average Convergency Divergence) este un indicator de impuls care compară mișcarea a două medii mobile pentru a determina dacă a avut loc sau nu o schimbare bruscă de tendință. Acest lucru vă poate ajuta să decideți când este cel mai bine să cumpărați sau să vindeți atunci când există semne că ceva important s-ar putea schimba.

Semnalele de tranzacționare sunt o formă de prognoză financiară care poate fi extrem de utilă pentru comercianții care încearcă să prezică direcția unei acțiuni, a unui indice sau a unei monede. Acestea se bazează pe diverși factori, cum ar fi volumul, tendința și volatilitatea unui activ suport, precum și pe indicatori tehnici, cum ar fi mediile mobile și indicele de rezistență relativă (RSI).