Înregistrare rapidă a contului pentru comercianți

eToro oferă instrumente de investiții inovatoare și o comunitate de tranzacționare solidară, permițând milioane de utilizatori din peste 60 de țări să tranzacționeze online.

eToro oferă noilor comercianți un cont demo gratuit cu 100.000 de dolari în fonduri virtuale pentru a exersa tranzacționarea și pentru a-și construi portofolii.

Copy trading pe eToro este o funcție socială a platformei care permite utilizatorilor să copieze mișcările altor comercianți. Comercianții care copiază cu succes pot face parte din Programul Investitorilor Populari al eToro și pot primi plăți lunare pentru că sunt copiați de alți utilizatori.

Depunerea de fonduri în contul dumneavoastră

eToro oferă o serie de metode de plată pentru a depune fonduri în contul tău. Acestea includ carduri de debit și de credit, servicii bancare online și PayPal - unele dintre ele durează câteva zile pentru a fi compensate, în timp ce altele sunt instantanee. De asemenea, dacă doriți să retrageți banii pe care i-ați câștigat prin transferuri bancare, portofele electronice sau alte servicii online, aceste opțiuni sunt de asemenea disponibile.

Pentru a depune fonduri în contul dvs. eToro, selectați "Depuneți fonduri" în partea stângă și introduceți suma pe care doriți să o depuneți. În cele din urmă, faceți clic pe "Depune" și fondurile dvs. vor apărea în Portofoliul dvs.

Depozitele efectuate cu cardul de credit pot dura câteva secunde înainte de a apărea în Portofoliu. Cu toate acestea, transferurile bancare pot dura până la 3 zile bancare înainte ca fondurile să fie creditate în contul dumneavoastră.

eToro se remarcă printre alți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane pentru a depune sau retrage fonduri din contul dvs. Acest lucru îl face o opțiune excelentă pentru începători.

Dacă decideți să depuneți fonduri într-o monedă străină, platforma de tranzacționare eToro le va converti la cursul actual al pieței înainte de tranzacționare. Acest lucru ar putea duce la comisioane suplimentare de câteva sute de dolari, în funcție de moneda aleasă.

De asemenea, puteți profita de eToro Money, o aplicație mobilă gratuită care vă permite să vă gestionați atât activele criptografice, cât și cele în numerar, fără a plăti comisioane de conversie. Această aplicație este disponibilă atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android.

Pe lângă tranzacționarea criptomonedelor, eToro acceptă acțiuni și valute din peste 40 de țări. În plus, platforma oferă capacități de tranzacționare socială și de copiere a tranzacțiilor, permițându-vă să copiați strategiile traderilor de succes în mod automat și în timp real.

Pentru începători, platforma este o opțiune ideală, deoarece este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de metode de plată. Funcțiile sale inovatoare vă permit să monitorizați tendințele a mii de comercianți și să găsiți tranzacțiile ideale pentru dumneavoastră.

eToro este reglementat în Europa, SUA și Australia pentru a garanta siguranța banilor dumneavoastră. Cu acest sprijin, eToro poate garanta protecție maximă pentru fondurile dumneavoastră.

Finanțează-ți contul eToro cu un card de credit, PayPal, Skrill, iDEAL, POLi și Neteller. Cu toate acestea, te rugăm să fii conștient de faptul că băncile pot avea nevoie de câteva zile până când fondurile apar în contul tău eToro.

Tranzacționarea pe eToro

eToro este o platformă de investiții în mai multe active, care oferă investitorilor acces la tranzacționarea de acțiuni, forex și cripto. Scopul său este de a reduce dependența de instituțiile financiare tradiționale, făcând în același timp tranzacționarea mai transparentă și mai plăcută pentru toți cei implicați.

eToro oferă o platformă ușor de utilizat care facilitează începerea tranzacționării. Procesul de înregistrare este simplu și puteți începe să tranzacționați în doar o zi de la finalizarea acestuia.

După ce trimiteți cererea de deschidere de cont la eToro, aceștia vă vor trimite un e-mail pentru a vă verifica detaliile. Pentru a continua, vă rugăm să furnizați un act de identitate cu fotografie și o dovadă a adresei. În plus, asigurați-vă că acceptați termenii și condițiile eToro.

Securitatea este o prioritate de top la eToro. Acesta utilizează criptarea pentru a vă proteja datele și se străduiește să câștige încrederea clienților săi. În plus, eToro participă la programe de recompensă pentru erori pentru a-și menține serviciile în siguranță și pentru a se apăra de potențiale amenințări.

eToro este supravegheat de SEC și FINRA, două dintre cele mai influente organizații de reglementare din industrie. Aceste organisme susțin legile privind valorile mobiliare și protejează investitorii împotriva tranzacțiilor cu informații privilegiate, a schemelor de tip pump-and-dump și a altor riscuri care însoțesc investițiile în acțiuni.

Ar trebui să deschideți un cont de tranzacționare cu eToro doar dacă aveți experiență și sunteți dispus să vă asumați riscuri în ceea ce privește investițiile. În plus, asigurați-vă că dețineți suficient capital pentru a acoperi orice pierderi care pot apărea.

Înainte de a vă deschide un cont la un broker, este esențial să evaluați cu atenție caracteristicile și serviciile acestuia pentru a vă garanta că vă îndeplinesc cerințele. Printre aspectele cheie de care trebuie să țineți cont se numără tipurile de ordine, comisioanele și limitele contului.

Pe eToro, clienții pot plasa ordine de piață, ordine limită și ordine stop loss de urmărire, precum și ordine de declanșare - altele (OTO). Aceste instrumente facilitează intrarea și ieșirea rapidă de pe poziții.

OTO-urile sunt deosebit de avantajoase pentru comercianții de valută, deoarece vă permit să blocați câștigurile prin închiderea pozițiilor înainte de deschiderea piețelor sau la sfârșitul unei sesiuni de piață. În plus, OTO-urile ajută la evitarea condițiilor de supracumpărare și de supravânzare, care ar putea duce la pierderi mari.

eToro oferă un cont demo gratuit pentru a exersa abilitățile de tranzacționare înainte de a le folosi pe piața reală. Acest cont permite tuturor utilizatorilor să tranzacționeze valută virtuală în valoare de 100.000 de dolari și poate fi folosit pentru a testa noi strategii și pentru a învăța cum funcționează piața. În plus, eToro oferă diverse materiale educaționale, cum ar fi buletine informative și podcast-uri, ca parte a ofertelor sale educaționale.

Cum să începi pe eToro

eToro este o platformă de tranzacționare online care permite investitorilor să tranzacționeze acțiuni, opțiuni și criptomonede. De asemenea, oferă investitorilor o suită de instrumente și caracteristici educaționale unice. Platforma este ușor de utilizat și oferă un cont demo gratuit pentru a începe.

Pentru a deschide un cont eToro, trebuie să vizitați site-ul și să acceptați termenii și condițiile. În plus, va trebui să furnizați o adresă de e-mail și o parolă valide pe care eToro le va verifica. După ce procesul de verificare a fost finalizat, puteți începe să cumpărați sau să vindeți active prin intermediul contului dvs. recent verificat.

Platforma eToro este concepută pentru a face plasarea ordinelor simplă pentru comercianții de toate nivelurile de experiență. Aceasta oferă diferite tipuri de ordine, cum ar fi ordine de piață, ordine limită, ordine de stop loss și ordine de declanșare - altele (OTO), care permit traderilor să gestioneze riscul și să intre sau să iasă rapid din poziții.

Pe eToro puteți tranzacționa criptomonede și acțiuni, deși există comisioane. Se percepe un comision de 1% pentru tranzacționarea cripto, precum și o marjă variabilă pentru fiecare tranzacție; cu toate acestea, aceste rate nu sunt printre cele mai mari din industrie și nici nu se compară cu comisioanele altor burse de criptomonede.

Odată deschis contul, puteți să depuneți și să retrageți fonduri folosind fie un card bancar, fie un card de credit. Retragerile pot fi efectuate numai până la valoarea contului dvs. minus marja utilizată.

eToro oferă, de asemenea, un portofel cripto extern numit eToro Money pentru utilizatorii care doresc să își mute activele în altă parte. Deși nu este compatibil cu toate criptomonedele, aceasta este o alternativă mai sigură decât să vă lăsați fondurile pe bursa de unde au fost achiziționate.

Deschiderea unui cont eToro este ușoară și durează mai puțin de 10 minute, datorită procesului de verificare ușor de utilizat. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă confirmați identitatea, să acceptați termenii și politicile lor și să furnizați o adresă de e-mail validă. După ce înregistrarea este completă, puteți începe să tranzacționați fie pe site-ul lor, fie pe aplicația mobilă!

eToro poate fi o platformă excelentă pentru ca noii comercianți să înceapă să tranzacționeze, dar este esențial să fiți conștienți de riscurile asociate cu investițiile în criptomonede. Investițiile în criptomonede sunt similare cu investițiile în acțiuni și ETF-uri tradiționale; cu toate acestea, există un potențial mai mare de pierdere a investiției dumneavoastră.

Noțiuni de bază pentru a începe cu copy trading

Copy trading este o modalitate excelentă de a face bani fără a investi fonduri proprii. eToro oferă mai multe instrumente pentru copy trading, cum ar fi un sistem automat care execută automat tranzacțiile și le închide atunci când sunt profitabile sau nu.

Succesul în tranzacționare necesită selectarea comercianților potriviți pe care să îi urmăriți. Căutați un trader cu un istoric de tranzacționare de cel puțin un an și cu un randament încurajator, dar nu scandalos. De asemenea, evaluați scorul lor de risc și timpul mediu de deținere; acestea ajută la garantarea faptului că nu își asumă un risc prea mare.

eToro oferă o selecție impresionantă de comercianți din care puteți alege, iar paginile lor de profil oferă informații detaliate despre fiecare dintre ei. Acestea includ istoricul performanțelor lor, scorul de risc, timpul mediu de așteptare și stilul de tranzacționare - permițându-vă să alegeți traderul ideal pentru strategia dumneavoastră.

Dacă sunteți nou pe eToro, este înțelept să începeți cu o investiție mică și să vă măriți bugetul pe măsură ce câștigați experiență. În plus, utilizarea unui cont demo vă poate oferi o perspectivă asupra platformei de tranzacționare înainte de a investi fonduri reale.

Odată ce ați dobândit cunoștințe temeinice despre platforma de tranzacționare eToro, este timpul să începeți să faceți copy trading. Începeți prin crearea unui cont. După aceea, selectați strategia de tranzacționare, precum și capitalul și nivelul dumneavoastră de toleranță la risc.

Înainte de orice altceva, trebuie să identificați o strategie care a câștigat popularitate în cadrul comunității eToro. Puteți face acest lucru scanând secțiunea de clasament a strategiilor.

Copy Trading pe eToro este o modalitate ideală de a vă crește profiturile prin copierea strategiilor de tranzacționare ale traderilor de top. Este o platformă ideală pentru începători care pot învăța rapid cum să tranzacționeze.

Cu Copy Trading, puteți urmări până la 10 Master Traderi simultan și vă puteți gestiona portofoliul cu ușurință. Acest lucru vă ajută să vă diversificați riscul și să vă construiți un portofoliu puternic doar cu traderi de top.

Aveți flexibilitatea de a investi orice sumă de fonduri doriți în fiecare trader pe care îl selectați, iar acești bani vor fi transferați automat în contul dumneavoastră.