Înregistrare ușoară a contului eToro

eToro este una dintre cele mai importante platforme sociale de tranzacționare, oferind utilizatorilor un set complet de instrumente pentru a lua decizii informate cu privire la investițiile lor. În plus, oferă un cont demo cu 100.000 de dolari, astfel încât să puteți învăța cum să tranzacționați fără a risca bani reali.

Când creați un cont eToro, va trebui să furnizați detalii personale și documente de verificare, ca măsură de securitate care ajută la garantarea faptului că contul dvs. rămâne protejat.

Site-ul Easytonavigate

eToro este o platformă de tranzacționare impresionantă care permite clienților să tranzacționeze mii de active în diferite valute. Procesul simplu de înregistrare a contului pe site durează doar câteva minute, în timp ce instrumente utile precum portofelul său fac și mai simplă lansarea călătoriei tale de tranzacționare. În plus, eToro oferă resurse educaționale extinse, cum ar fi videoclipuri și webinarii care acoperă totul, de la noțiuni fundamentale la strategii avansate. În plus, centrul lor de asistență pentru clienți cu opțiune de chat live oferă asistență personalizată atunci când este nevoie pentru tranzacții.

Cea mai mare realizare a site-ului este utilizarea tehnologiei avansate pentru a crea un mediu de tranzacționare incredibil de rapid și sigur. În special, eToro utilizează sistemul de criptare proprietar AES, lider în industrie, pentru un plus de siguranță atunci când procesează date sensibile sau informații financiare. În plus, portofelul lor electronic de ultimă generație permite transferuri ușoare de fonduri în/din sistem; disponibil în mai multe limbi și compatibil cu principalele carduri de credit și carduri preplătite deopotrivă.

Rapid și sigur

eToro este o platformă bine stabilită pentru tranzacționarea online, oferind numeroase caracteristici care pot ajuta la construirea unui portofoliu avantajos. În plus, procesul său simplu de înregistrare a contului vă va permite să începeți să lucrați rapid.

Odată înregistrat la eToro, trebuie să vă verificați identitatea și să vă creați un profil de cont. Acest proces necesită furnizarea de documente autentice emise de guvern, ceea ce garantează securitatea contului dumneavoastră. În plus, eToro respectă toate reglementările și legile relevante care ajută la protejarea investițiilor de activități frauduloase.

eToro oferă mai multe metode de depunere și retragere a fondurilor, inclusiv carduri de credit/debit, PayPal, transferuri bancare și portofele electronice. Toate tranzacțiile sunt creditate instantaneu în contul dvs., fără comision de conversie atunci când depuneți în alte valute decât dolarul american.

Pentru a începe pe eToro, vizitați pagina lor de înregistrare și introduceți adresa de e-mail și parola. Alternativ, puteți utiliza și acreditările Facebook sau Google pentru înregistrare.

După ce introduceți unele informații personale, cum ar fi data nașterii și numărul de asigurare socială, este esențial ca aceste detalii să fie introduse cu exactitate și complet, deoarece acestea vor fi folosite pentru tranzacțiile din lumea reală.

După ce ați finalizat acest proces de înregistrare, eToro vă va trimite un e-mail care va conține acreditările contului dumneavoastră. Deschideți acest e-mail și faceți clic pe "Verifică-ți contul" pentru a finaliza înregistrarea.

În continuare, eToro vă va pune câteva întrebări despre obiectivele dvs. de investiții, nivelul de experiență și cunoștințe, precum și despre lichiditatea financiară. După ce acestea au fost completate, vor evalua toate informațiile dvs. și vă vor atribui un pachet de servicii adaptat special pentru a vă îndeplini cerințele.

Odată ce identitatea dvs. a fost verificată, eToro poate fi folosit pentru a tranzacționa acțiuni și criptomonede. Platforma este reglementată în totalitate de mai multe jurisdicții și aderă la o conformitate strictă cu organismele de reglementare; acest lucru asigură că fondurile dvs. rămân în siguranță față de orice potențiale încălcări.

Traderii au acces la o listă extinsă de active pentru tranzacționare, cum ar fi forex, indici, acțiuni și mărfuri. Criptomonedele există, de asemenea, și ar putea oferi recompense mari dacă sunteți un investitor înțelept.

Ușor de înregistrat

eToro este o platformă socială de tranzacționare care oferă investitorilor o gamă largă de opțiuni de investiții. În plus, site-ul oferă instrumente utile pentru ca utilizatorii să înceapă și să rămână în contact cu colegii lor. Funcții precum CopyTrade permit traderilor să împărtășească strategii cu alți investitori, în timp ce ESG-scoring filtrează activele pe baza criteriilor sociale și de mediu.

Înscrierea la eToro este foarte simplă și nu aveți nevoie de experiență anterioară în investiții sau tranzacționare pentru a începe. Procesul de creare a contului este simplu, constând într-un formular online care solicită informații personale precum adresa de e-mail și numele de utilizator. După ce ați completat aceste detalii, vi se va cere să acceptați Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate înainte de a începe să tranzacționați.

După ce v-ați înregistrat și v-ați verificat identitatea, puteți începe să tranzacționați pe un cont demo care este creditat cu 100.000 de dolari într-un "portofoliu virtual". Aceasta este o modalitate ideală de a învăța comerțul fără a risca bani reali. În plus, aceasta este și o oportunitate de a testa cunoștințele înainte de a investi în conturi reale.

Înainte de a putea începe să investești în criptomonede pe eToro, va trebui să îți alimentezi contul prin intermediul uneia dintre numeroasele metode de plată disponibile. Sunt acceptate atât depunerile cu cardul de credit sau de debit, cât și transferurile bancare; pentru investitorii din SUA, suma minimă de depunere este de 10 dolari, în timp ce în alte țări sunt permise depuneri de până la 50 de dolari.

Pe eToro, puteți cumpăra și vinde criptomonede cu aceleași metode folosite pentru acțiuni, valute, mărfuri sau indici. În plus, puteți crea o listă de monitorizare pentru a vă reaminti când este cel mai bine să investiți sau să vă încasați criptomonedele pe care le dețineți.

Înregistrarea la eToro oferă multe avantaje, dar este esențial să rețineți că investițiile în criptomonede și CFD-uri trebuie făcute doar în scopuri de investiții. Criptomonedele și CFD-urile sunt investiții foarte volatile și nu ar trebui să riscați niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

eToro facilitează investiția și vânzarea de criptomonede, oferind o selecție largă de produse financiare. Acest lucru vă diversifică portofoliul și crește probabilitatea de a avea succes în timp. În plus, puteți trece cu ușurință de la Bitcoin la peste 50 de alte criptomonede - eliminând volatilitatea valutară cauzată de fluctuația prețului unei singure monede.

Ușor de utilizat

Înregistrarea pe eToro este un proces rapid și fără efort, care nu necesită cunoștințe prealabile despre platformă. Tot ceea ce este necesar este să vă înregistrați folosind e-mailul și parola sau folosind acreditările Facebook sau Google; odată verificat, sunteți gata să începeți să tranzacționați!

Puteți opta pentru activarea autentificării cu mai mulți factori pentru o securitate suplimentară. Aceasta este o opțiune înțeleaptă dacă țineți la intimitatea dvs. sau doriți să vă asigurați că nimeni altcineva nu vă accesează contul.

eToro oferă o mare varietate de opțiuni de investiții, cum ar fi acțiuni și obligațiuni. Acest lucru îl face ideal pentru investitorii care doresc să își diversifice portofoliile. În plus, funcțiile sale sociale ajută la promovarea unei comunități de comercianți atractive.

Una dintre caracteristicile cheie ale CopyTrader este capacitatea de a copia tranzacțiile efectuate de alți utilizatori, ceea ce îl face ideal pentru noii comercianți care nu au aceeași experiență în ceea ce privește mișcările pieței ca și comercianții experimentați. Această caracteristică ajută la responsabilizarea traderilor și ajută la prevenirea greșelilor de tranzacționare.

Platforma desktop oferă o selecție cuprinzătoare de instrumente grafice, cum ar fi diverse cadre temporale, tipuri de grafice și instrumente de desen. Toate acestea sunt organizate în mod convenabil în fila "ProCharts" pentru o navigare ușoară.

Cu toate acestea, graficele furnizate de tastyworks și TD Ameritrade sunt mai avansate. În plus, acestea nu acceptă analiza volumului - un aspect esențial al tranzacționării tehnice.

O caracteristică a platformei eToro care o diferențiază de alți brokeri este programul său popular pentru investitori. Această funcție vă permite să urmăriți tranzacțiile traderilor ale căror interese și obiective se aliniază cu ale dumneavoastră.

Platforma de investiții sociale eToro poate fi o resursă excelentă pentru a afla despre noi idei de investiții și pentru a vă motiva. Evaluările ESG ale acesteia evaluează activele în funcție de diverse criterii de responsabilitate socială care pot fi ușor filtrate în meniul de căutare a tranzacțiilor.

Prin urmare, eToro oferă oportunități de tranzacționare care ar putea să nu fie vizibile în altă parte. În plus, site-ul său web și aplicațiile mobile oferă liste de monitorizare personalizabile care sunt sincronizate între platforme pentru un plus de confort.

eToro oferă asistență pentru clienți prin intermediul unui sistem de tichete, al bazei de cunoștințe și al chat-ului live, care poate fi inițiat de un reprezentant eToro după ce vă conectați la contul dumneavoastră.