Înregistrarea brokerului eToro ușor de utilizat pentru începători

Când vine vorba de înregistrarea brokerului, eToro se evidențiază ca fiind una dintre cele mai ușor de utilizat opțiuni disponibile. Platforma este reglementată, are o reputație stabilită pentru fiabilitate, oferă peste 3000 de acțiuni de tranzacționat și are un preț accesibil.

Când vă înscrieți la eToro, aceștia vă vor întreba despre obiectivele dumneavoastră viitoare și despre toleranța la risc. Acest lucru îi ajută să creeze un pachet de servicii adaptat special pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.

Tranzacționați și investiți pe o platformă multiasset de încredere

eToro este un broker bine stabilit și reglementat, cu un proces de înregistrare ușor. Este o alegere excelentă pentru începători, deoarece nu trebuie să furnizați prea multe informații personale și puteți începe să tranzacționați imediat.

Tranzacționarea pe această platformă este sigură, deoarece platforma utilizează asigurarea FDIC și SIPC pentru a vă proteja fondurile. În plus, oferă un cont virtual de tranzacționare de 100.000 de dolari, astfel încât să puteți experimenta diferite strategii fără a vă risca propriile fonduri.

Puteți investi într-o serie de active, cum ar fi indici, acțiuni și mărfuri. Acțiunile fracționate sunt o altă alegere excelentă pentru începătorii care doresc să-și diversifice portofoliul - perfect!

Site-ul ușor de utilizat al eToro și aplicația mobilă facilitează tranzacționarea în deplasare, iar funcțiile lor de tranzacționare socială oferă noilor investitori șansa de a urmări și de a copia performerii de top.

În plus, puteți accesa o secțiune extinsă de știri și analize cu cercetări de la terțe părți, furnizate de TipRanks. Înscrierea la Clubul eToro deblochează și mai multe știri și analize; membrii Silver primesc webinarii cu streaming live, în timp ce nivelurile Gold și Platinum au acces la abonamentele Delta PRO și Business Insider.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale eToro sunt "Portofoliile inteligente", care vă permit să selectați un portofoliu automatizat și diversificat, fără a fi nevoie să alocați dvs. fonduri. Aceste portofolii sunt atent curatoriate de către o echipă de investiții în conformitate cu temele și parametrii de risc.

Portofoliile inteligente oferă o modalitate ideală de a investi în diferite clase de active, deoarece le puteți selecta pe cele care vă plac și vă puteți feri de cele care nu vă plac. Acest lucru este deosebit de util pentru investitorii începători care doresc să își diversifice portofoliul fără a petrece prea mult timp cercetând titluri individuale.

Portofoliile inteligente ale eToro sunt, de asemenea, concepute pentru a-i ține pe utilizatori la curent cu evoluția pieței. Secțiunea de știri și analize a site-ului conține articole săptămânale pe blog de la analiști experți, precum și informații despre piață de la consilieri profesioniști.

Pe eToro, puteți accesa peste 2.000 de active cu scoruri de investiții responsabile din punct de vedere social (SRI) și de mediu, social și de guvernanță (ESG). Aceste evaluări sunt vizibile pe tabloul de bord pentru a vă ajuta să alegeți investiții care se aliniază cu valorile dumneavoastră.

Obțineți idei de la 30 de milioane de utilizatori

eToro este unul dintre cei mai buni brokeri din lume, având o interfață de utilizator intuitivă, care facilitează începutul pentru noii veniți. În plus, oferă un cont demo gratuit cu 10.000 de dolari în fonduri virtuale!

Cireașa de pe tort este faptul că sunt reglementate și disponibile în peste 21 de limbi, fără cerințe minime de depunere. În plus, oferă o aplicație de tranzacționare mobilă pentru a completa serviciile lor desktop.

Acestea oferă o multitudine de caracteristici și funcții, dar pentru începători cel mai frapant aspect este interfața lor ușor de utilizat. După crearea unui cont, veți descoperi rapid că această platformă este ușor de navigat, având la dispoziție o mulțime de instrumente utile și conținut educațional.

eToro are distincția unică de a fi primul broker care acceptă criptomonede, ceea ce îl face un loc excelent pentru începători pentru a testa tranzacționarea online înainte de a investi sume mari de bani. Dar aceasta este doar cireașa de pe tort - celelalte caracteristici ale acestora vă vor ajuta să vă ușurați tranziția spre investițiile online. De la o interfață intuitivă la conturi demo gratuite și un centru de învățare impresionant, experiența eToro este de neegalat.

Exersați cu un cont demo

Conturile de tranzacționare demo oferă o oportunitate ideală de a vă perfecționa strategiile fără a risca bani reali. De asemenea, acestea sunt utile pentru a testa diferite piețe și software-uri. Cu ajutorul conturilor demo, puteți dezvolta o strategie care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră, economisind atât timp, cât și bani pe termen lung.

Mulți comercianți folosesc un cont demo înainte de a se angaja în tranzacționarea pe bani reali. Acest lucru îi ajută să înțeleagă mai bine nuanțele tranzacționării, precum și să-i învețe cum să-și gestioneze fondurile în mod responsabil.

Cu toate acestea, utilizarea unui cont demo nu trebuie luată cu ușurință. Există mai multe capcane potențiale de care trebuie să fiți conștienți, cum ar fi:

Respingerea tranzacțiilor - Conturile demo merg, de obicei, conform așteptărilor, dar tranzacționarea live poate prezenta schimbări de preț care ar putea cauza respingerea tranzacțiilor. De aceea, este esențial să știți ce tipuri de tranzacții vor funcționa cel mai bine pe piața pe care ați ales-o înainte de a investi fonduri reale.

Tranzacționarea excesivă - Când sunteți nou pe piețe, poate fi ușor să faceți tranzacții excesive, ceea ce vă poate costa mai mulți bani decât vă așteptați. Acest lucru este valabil mai ales atunci când testați strategii și vă dezvoltați propriul stil de tranzacționare.

Pentru a evita aceste pași greșiți, alegeți un broker care oferă un cont demo. Acesta ar trebui să ofere, de asemenea, diverse active de tranzacționat, astfel încât să puteți experimenta modul în care funcționează platforma și piețele înainte de a lua decizia finală. În plus, asigurați-vă că platforma permite accesul de pe diverse dispozitive, cum ar fi telefoanele sau tabletele; în plus, să aibă posibilitatea de a vă reseta contul dacă acesta funcționează conform așteptărilor.

Copiați automat comercianții de top performanți

Comercianții experimentați care doresc să își diversifice portofoliul sau investitorii începători care explorează piețele de tranzacționare pot găsi în tranzacționarea prin copiere o modalitate eficientă de a crește randamentul. Cu toate acestea, este esențial să înțelegeți riscurile asociate cu această formă de investiție înainte de a face orice investiție.

Platformele de tranzacționare prin copiere sunt servicii online care permit traderilor să imite strategiile de tranzacționare ale altor utilizatori. Cunoscuți sub numele de "lead traders" sau "furnizori de semnal", aceste persoane își împărtășesc tranzacțiile în timp real și permit altora să copieze aceste tranzacții direct în propriile conturi. Această opțiune este populară atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei neexperimentați, deoarece le permite să economisească timp, reducând în același timp riscurile implicate de tranzacționare.

Platformele de tranzacționare prin copiere percep, de obicei, o taxă lunară pentru a avea acces la serviciile lor, iar planurile mai avansate oferă caracteristici precum executarea automată a strategiilor și instrumente de gestionare a riscurilor. Cele mai de bază planuri pot costa doar 20 de dolari pe lună, în timp ce planurile mai cuprinzătoare pot ajunge la câteva sute de dolari, în funcție de caracteristicile incluse.

Dacă sunteți nou pe piața valutară sau pe alte piețe financiare, tranzacționarea prin copiere este un punct de plecare ideal. Este simplu de configurat, poate economisi timp și permite investitorilor să investească în diverse produse și strategii.

Investiția în mai multe strategii cu riscuri diferite contribuie la creșterea toleranței la risc, astfel încât diversificarea portofoliului dumneavoastră are sens. Alegeți un trader al cărui nivel de risc și strategie de tranzacționare se aliniază cu obiectivele dvs. financiare pentru a obține beneficii maxime.

Atunci când selectați un trader care să vă copieze, asigurați-vă că acesta are un palmares stabilit și un istoric lung de succes. Făcând acest lucru vă va ajuta să evitați pierderile și să vă creșteți profiturile în viitor.

În plus, asigurați-vă că traderul pe care îl urmăriți are experiență în activul sau piața pe care o vizați. Făcând acest lucru, veți minimiza riscul și veți garanta că banii dvs. rămân în siguranță chiar și în perioadele de turbulențe pe piață.

Funcția de tranzacționare prin copiere de la eToro este ușor de utilizat și oferă transparență totală în ceea ce privește portofoliul fiecărui trader. Aceasta include suma investită, profitul sau pierderea pentru fiecare activ, precum și un grafic care afișează modul în care investițiile lor au evoluat în timp.