Cum să începeți să tranzacționați cu un broker Pocket Option

Înainte de a investi fonduri reale, este esențial să selectați un broker cu un cont demo gratuit. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a afla mai multe despre platformă și de a testa caracteristicile acesteia fără a risca propriile fonduri.

Înființarea unui cont de tranzacționare gratuit este simplă și rapidă. Cei mai mulți brokeri nu solicită informații personale pentru a vă înregistra, în plus, puteți să vă conectați contul Google sau Facebook pentru mai multă comoditate.

Înscrieți-vă

Înscrierea la un broker precum Pocket Option este simplă și necesită doar crearea unui cont cu ajutorul adresei de e-mail și a parolei. După ce verificarea este completă, utilizatorii pot începe imediat să tranzacționeze cu brokerul.

Odată înregistrat, un broker pocket option va trimite un link de activare la adresa de e-mail indicată de utilizator. Acest link îi cere acestuia să introducă o parolă și să citească și să accepte termenii și condițiile acestuia. Utilizatorii au posibilitatea de a-și schimba parola în orice moment în secțiunea "Securitate" din profilul lor.

Odată autentificați în contul lor, utilizatorii pot depune fonduri folosind oricare dintre cele peste 50 de metode disponibile. Acestea includ principalele carduri de credit și de debit, transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash, împreună cu diverse criptomonede.

Pocket Option este un broker de încredere și de încredere care oferă clienților săi diverse stimulente, cum ar fi bonusuri și cashback-uri. Acestea reprezintă o modalitate eficientă pentru brokeri de a atrage noi clienți și de a-i motiva să facă un depozit real.

În plus, comercianții pot primi bonusuri cashback atunci când își alimentează contul. Valoarea acestui bonus depinde de depozitul făcut de client.

De exemplu, dacă clientul depune 50 de dolari, acesta va primi un bonus de 50% cashback ca și credit de tranzacționare sau pentru a acoperi pierderile atunci când obține profituri.

Suma minimă de retragere este mică, ceea ce face ca traderilor să le fie ușor să își încaseze rapid profiturile. În plus, nu există comisioane sau taxe atașate acestor tranzacții - o caracteristică neobișnuită în industrie.

În cazul oricărui broker online, există o serie de opțiuni de asistență pentru clienți care pot fi utilizate pentru a răspunde la probleme și întrebări. Echipa de asistență este disponibilă prin e-mail, apeluri telefonice și chat-uri live pentru a oferi asistență atunci când este necesar.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și oferă o aplicație mobilă pentru cei care preferă să-și folosească telefoanele ca dispozitive principale. Fiind o opțiune ideală pentru comercianții care au nevoie de accesibilitate globală, Pocket Option face posibilă tranzacționarea de acasă cu platforma sa intuitivă, concepută cu o mulțime de instrumente pentru analiza pieței și tranzacții de succes.

Crearea contului

Înainte de a tranzacționa cu un broker pocket option, trebuie să vă creați un cont. Procesul este ușor și durează doar câteva clicuri. După ce vă creați contul, puteți începe imediat să tranzacționați și să vă salvați rezultatele pentru o consultare ulterioară.

Înscrierea pentru un cont se poate face folosind e-mailul, contul de Facebook sau Google. După înregistrare, veți primi o parolă și un link pentru a vă activa noua libertate dobândită. În plus, pentru a verifica adresa persoanei care a înregistrat contul este necesară prezentarea unui document oficial în care să apară numele și adresa completă a acesteia.

Odată ce contul dvs. a fost verificat, puteți depune și retrage fonduri folosind diverse metode de plată. Acestea includ transferuri bancare, WebMoney, Perfect Money, Payeer, Advcash și multe altele. Trebuie să se facă o retragere minimă de 10 dolari, iar majoritatea tranzacțiilor sunt procesate în 24 de ore.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, un cont demo este o modalitate ideală de a vă perfecționa abilitățile și de a învăța fără a risca bani reali. În plus, există diverse semnale de tranzacționare disponibile pentru a vă ajuta să identificați oportunități promițătoare.

Pocket Option oferă o gamă largă de active, cum ar fi perechi de valute, acțiuni individuale de la companii listate în SUA și criptomonede precum Litecoin și Bitcoin. În plus, platforma oferă funcții pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare, cum ar fi semnale gratuite și grafice analitice.

Un alt aspect atractiv al acestei platforme este reprezentat de plățile mari, care te-ar putea ajuta să câștigi mult pe termen scurt. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de potențialele riscuri implicate. Asigurați-vă că citiți toți termenii și condițiile înainte de a vă înscrie și evitați să plasați prea mulți bani în contul dumneavoastră.

Pentru a vă retrage banii, selectați o metodă de retragere disponibilă și urmați instrucțiunile de pe ecran. Alternativ, puteți contacta echipa noastră de servicii pentru clienți pentru ajutor, dacă este necesar; aceștia sunt mai mult decât fericiți să răspundă la orice întrebări sau îngrijorări pe care le puteți avea.

Pocket OptionEchipa de asistență pentru clienți a companiei este accesibilă 24/7, și puteți lua legătura cu ei prin telefon, e-mail sau chat live. În timpul testelor, întrebările au fost adresate prompt și eficient pe toate canalele de comunicare.

Depozit

Finanțarea contului pocket option este foarte simplă. Aveți la dispoziție mai multe metode pentru a face acest lucru, inclusiv carduri de credit și de debit, transferuri bancare și portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney, Advcash sau Payeer, printre altele.

Dacă sunteți la început de drum în tranzacționarea cu opțiuni binare, luați în considerare deschiderea unui cont demo înainte de a investi fonduri reale. Aceasta este o modalitate ideală de a învăța elementele fundamentale fără a risca propriile fonduri.

Odată ce aveți un cont demo, puteți exersa tranzacționarea cu o serie de active și valute. În plus, platforma se mândrește cu o comunitate activă de comercianți, unde puteți interacționa cu alții și puteți pune întrebări despre tranzacționare.

Codurile bonus și alte elemente pot fi achiziționate pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare. În unele cazuri, aceste produse sunt disponibile doar pentru un anumit număr de comercianți în anumite momente și pot ajuta la creșterea performanței generale.

Pocket Option oferă asistență non-stop, cu specialiști bine informați, disponibili pentru a vă răspunde la întrebări. Îi puteți contacta prin intermediul site-ului lor, prin chat live și printr-o linie telefonică înregistrată în Marea Britanie pentru asistență.

Pocket Option se bucură de o reputație stelară în industrie și se mândrește cu rate ridicate de satisfacție a clienților. Oferă diverse metode de depunere și retragere, comisioane competitive, precum și un suport excelent.

Pocket Option oferă o selecție extinsă de active și criptomonede, ceea ce îl face potrivit pentru comercianți de toate nivelurile - de la începători la experți experimentați. Cu o ofertă atât de diversă, Pocket Option este o destinație de tranzacționare ideală.

Un alt aspect avantajos al Pocket Option este acceptarea de depozite și retrageri în diferite valute, astfel încât puteți tranzacționa în orice valută vi se potrivește cel mai bine. Dacă aveți nevoie să retrageți fonduri într-o altă monedă, brokerul le va converti la o rată de schimb stabilită de companie în momentul procesării cererii dumneavoastră.

Pocket Option necesită doar 50 de dolari ca depozit minim pentru a începe, ceea ce o face o platformă accesibilă, cu un proces de înregistrare ușor de utilizat, care durează doar câteva minute. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că site-ul nu este reglementat și este recomandat să tranzacționați doar cu fonduri pe care vă puteți permite să le pierdeți.

Comerț

Pocket Option este o platformă de tranzacționare online care oferă o gamă de active și instrumente pentru a ajuta comercianții să ia decizii în cunoștință de cauză. Platforma sa intuitivă face ca totul să fie simplu chiar dacă nu aveți experiență anterioară. În plus, oferă un cont demo - ideal pentru noii comercianți care doresc să își exerseze abilitățile fără a risca bani reali.

Atunci când vă înscrieți pentru prima dată la Pocket Option, vă vor recompensa cu un bonus de 50% la depunerea inițială. Acest bonus poate fi retras cu condiția să îndepliniți condițiile lor de tranzacționare. Este o modalitate eficientă de a vă crește veniturile din tranzacționare și de a spori probabilitatea de a face tranzacții profitabile.

Pentru a începe să folosiți brokerul, trebuie să vă înregistrați un cont și să furnizați informații de identitate valabile. După aceea, puteți depune fonduri folosind diverse metode, cum ar fi carduri de credit, transferuri bancare, portofele electronice și altele.

De asemenea, brokerul permite utilizatorilor să copieze tranzacțiile altor utilizatori, ceea ce poate fi o modalitate excelentă de a vă crește profiturile. Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare, începeți mai întâi cu un cont demo, astfel încât să puteți învăța cum să tranzacționați cu brokerul și să vă simțiți confortabil cu interfața acestuia înainte de a investi într-un cont real.

Tranzacționarea vă oferă acces la o gamă largă de active, cum ar fi acțiunile, indicii, monedele și mărfurile. Oricare ar fi obiectivele dvs., aveți libertatea de a le selecta pe cele care corespund cel mai bine cerințelor dvs.

Pe lângă acestea, investitorii pot investi în criptomonede precum Litecoin, Bitcoin și Ethereum. Aceste active tind să fie mai lichide decât alte investiții și oferă rate de plată mai mari - o modalitate excelentă de a crește profiturile.

Plățile sunt unul dintre principalele beneficii ale înscrierii la un broker. Acestea pot varia de la 20% la 100%, în funcție de activ și de momentul zilei.

Mulți brokeri nu oferă câștiguri mari, deci aceasta este o caracteristică importantă pe care trebuie să o căutați atunci când vă alegeți următorul broker. Cu toate acestea, fiți atenți la cât de mult tranzacționați și evitați să vă asumați riscuri care ar putea să vă pună contul în roșu.