Înregistrarea contului online pentru tranzacționare online

Atunci când tranzacționați online, este posibil să fie nevoie să deschideți un cont la o firmă de brokeraj. Acest lucru vă permite să tranzacționați fără a avea nevoie de computerul dumneavoastră pentru a procesa ordinele.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un cont de utilizator în Maryland Business Express (MBE). Cu contul de utilizator MBE, puteți, de asemenea, să depuneți sau să vă reînnoiți înregistrarea numelui comercial.

Contul de utilizator

În calitate de comerciant, va trebui să vă înregistrați contul online. Înregistrarea este ușoară și, de obicei, durează mai puțin de 10 minute, ceea ce face ca această metodă să fie ideală pentru cei care lucrează de acasă sau de la birou, deoarece le permite să își acceseze conturile fără a fi nevoie să viziteze un birou de brokeraj real.

Înregistrarea online este simplă și constă într-o singură pagină care vă permite să introduceți datele personale și să selectați serverul la care să vă conectați. Acest proces este rapid și eficient, deoarece serverul afișează toate serverele disponibile, împreună cu adresele, numele și ping-urile acestora - puteți selecta serverul care are cel mai mic ping pentru o performanță rapidă și fiabilă. După ce ați selectat opțiunea ideală din această listă de servere, sunteți gata să creați sau să selectați un cont existent.

Un cont de utilizator este o locație securizată într-o rețea care stochează informații despre ID-ul și parola utilizatorului, precum și detalii de securitate. Acesta permite mai multor utilizatori să acceseze fișiere, software sau alte servicii sub o singură umbrelă. Numele de utilizator servește drept identificator care diferențiază un utilizator de altul în cadrul sistemului, în timp ce parola acționează ca o protecție împotriva utilizării neautorizate a computerului.

Conturile de utilizator sunt componente esențiale ale oricărei rețele de calculatoare, oferind utilizatorilor individuali acces la fișiere, programe și conturi de e-mail din sistem. De asemenea, acestea servesc drept mecanisme de control al accesului, acordând unor grupuri specifice de angajați sau contractori privilegii speciale asupra unor resurse specifice dintr-o organizație.

Unele sisteme stochează datele contului de utilizator într-un fișier special numit director /etc. Acest lucru poate fi benefic dacă aveți mai multe calculatoare și utilizatori, deoarece asigură informații centralizate și consecvente despre conturile de utilizator pe întregul site.

Directorul /etc poate fi util pentru gestionarea numelor de utilizator sau a parolelor, dar nu este la fel de potrivit pentru controlul accesului. O alternativă mai bună la /etc ar fi utilizarea unui serviciu de nume sau de directoare precum LDAP, NIS sau NIS+.

Pe lângă numele sau serviciul de director necesar, este esențial ca conturile de utilizator să fie etichetate corespunzător. Acest pas simplu, dar esențial, vă va ajuta să vă garantați o experiență optimă cu e-mailul, fișierele și alte servicii de informații pe platforma CME Group.

Denumire comercială

Indiferent dacă sunteți un SRL, o corporație sau un întreprinzător individual, înregistrarea unui nume comercial pentru afacerea dumneavoastră este obligatorie. Acest nume este adesea denumit "DBA" sau "doing business as". Acesta va apărea pe documente precum site-urile web și publicitatea; deși este de obicei mai simplu de pronunțat de către clienți decât denumirea legală a afacerii dumneavoastră, înregistrarea acestuia poate fi costisitoare și poate necesita mult timp.

Atunci când începeți o nouă afacere, pasul inițial ar trebui să fie găsirea unui nume atractiv și memorabil pentru întreprinderea dumneavoastră. Un titlu atrăgător va face ca clienții și clienții să își amintească mai ușor de dvs. și, în același timp, vă va diferenția de alte companii cu nume similare.

După ce ați ales un nume, este necesar să îl înregistrați prin intermediul statului sau județului dumneavoastră. Procesul variază în funcție de jurisdicție, dar implică, de obicei, completarea unui formular online, plata unei taxe de cerere și publicarea unui anunț legal într-un ziar.

Puteți opta să solicitați o marcă comercială sau o marcă de servicii, care este un proces independent. Dacă intenționați să vindeți bunuri și servicii sub denumirea dvs. comercială, acest pas este necesar.

Deși distincția dintre o denumire comercială și o marcă comercială poate fi complexă, principalul aspect de reținut este că denumirile comerciale nu beneficiază de aceeași protecție ca și mărcile comerciale sau mărcile de servicii. Nu aveți drepturi exclusive asupra numelui dvs. comercial, dar aveți o anumită capacitate de a-l apăra de alte întreprinderi.

Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că denumirile comerciale pot avea unele dezavantaje și că, adesea, necesită un amplu proces de solicitare. În plus, acestea nu pot fi retrase, ceea ce înseamnă că va trebui să vă reînregistrați numele comercial la fiecare câțiva ani.

În plus, unele state vă cer să vă depuneți din nou denumirea comercială dacă vă schimbați proprietarul afacerii sau adresa. Acest lucru poate fi costisitor și poate consuma mult timp dacă acest proces trebuie făcut în fiecare județ în care vă desfășurați activitatea.

Maryland Business Express pune la dispoziția comercianților un sistem de înregistrare online a conturilor pentru a depune toate documentele de afaceri într-un singur loc. Nu numai atât, dar puteți utiliza această platformă și pentru depunerea declarațiilor de impozit federal și de stat, precum și pentru a accesa programe de stimulare pentru economisirea banilor. Deși se află încă în modul beta, acest site a scutit deja mii de întreprinderi de grija de a căuta informații despre licențe pe mai multe site-uri web.

Dosare de afaceri

Sunteți un proprietar de afacere sau un antreprenor aspirant și aveți întrebări cu privire la cea mai bună structură pentru afacerea dumneavoastră? Există mulți factori de care trebuie să țineți cont, cum ar fi preocupările legate de impozitare, cerințele de capital de pornire, preocupările legate de răspundere, delegarea responsabilităților de gestionare, alocarea și distribuirea veniturilor/profiturilor companiei, planurile de succesiune și relațiile cu clienții. Structura care vă convine cel mai bine depinde de mai mulți factori, cum ar fi aspectele fiscale, cerințele de capital de pornire și preocupările legate de răspundere.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru a selecta entitatea potrivită, adresați-vă unui avocat sau unui alt profesionist pentru a primi îndrumări. Alternativ, puteți accesa consiliere gratuită în afaceri prin intermediul consilierului SCORE, Small Business Development Center, Women's Business Center sau Veterans Business Outreach Center.

După ce ați ales structura ideală, următorul pas este înregistrarea afacerii. Procesul de înregistrare variază în funcție de statul și de tipul de entitate pe care îl formați.

Înainte de a începe să utilizați Maryland Business Express, trebuie să vă creați un cont online. Puteți face acest lucru vizitând site-ul web sau descărcând aplicația. După ce vă înregistrați detaliile, veți primi un e-mail care va conține atât numele de utilizator, cât și parola. Cu acest nume de utilizator, puteți accesa tabloul de bord de acasă în cadrul MBE și puteți trimite înregistrări prin intermediul portalului.

După înregistrarea afacerii dumneavoastră, este necesar să depuneți raportul privind entitatea comercială la secretarul de stat. Nerespectarea acestui lucru ar putea duce la dizolvarea administrativă sau la revocarea entității dumneavoastră.

În termen de doi ani de la înregistrarea la Secretariatul de Stat, trebuie depus un raport. Îl puteți depune online prin Maryland Business Express, prin poștă sau personal.

Sunteți un antreprenor în devenire sau un actual proprietar de afacere care are nevoie de informații? Maryland Business Express este răspunsul. Această colaborare între agenții prezintă peste 150 de resurse compilate de 13 agenții de stat.

Pe această pagină veți găsi o varietate de instrumente, cum ar fi o listă de verificare pentru a vă ajuta să vă mențineți "buna reputație" a afacerii dumneavoastră. Această pagină servește ca o resursă neprețuită pentru toate întreprinderile din Maryland - de la întreprinderi individuale la corporații mari.

Toate întreprinderile din Maryland trebuie să depună un raport anual la secretarul de stat și să plătească impozite. Unele entități, cum ar fi parteneriatele limitate și parteneriatele generale, nu trebuie să depună un raport anual sau să plătească impozite, dar trebuie totuși să își îndeplinească responsabilitățile de raportare. Dacă aveți întrebări cu privire la nevoile de raportare ale companiei dumneavoastră, vizitați site-ul web al SDAT și solicitați o copie gratuită a publicației lor "Good Standing Checklist"; alternativ, contactați direct unul dintre birourile lor locale pentru asistență.

Înregistrarea afacerii

Dacă intenționați să faceți comerț online, este posibil să fie necesar să vă înregistrați firma și denumirea comercială. În acest fel, afacerea dvs. poate avea mai multă credibilitate în fața potențialilor clienți și poate crește posibilitatea de a primi împrumuturi și capital de operare pentru a extinde vânzările sau a intra pe noi piețe.

Procesul de înregistrare a afacerii variază în funcție de stat, dar toate necesită plata unei taxe și depunerea documentelor companiei la administrația locală. Suma percepută depinde de tipul dvs. de afacere; așadar, asigurați-vă că consultați biroul fiscal local pentru mai multe detalii.

Înregistrarea companiei dumneavoastră la Internal Revenue Service (IRS) vă permite să folosiți un număr de identificare fiscală federal, ceea ce poate fi benefic atunci când înființați un credit de afaceri și conturi bancare. Pentru a face acest lucru, vizitați site-ul lor (consultați secțiunea Resurse).

Pentru a vă înregistra compania, veți avea nevoie de un nume de utilizator și o parolă. Acestea pot fi create manual sau salvate pentru mai târziu. Ulterior, intrați pe site-ul de înregistrare a întreprinderii și completați toate informațiile necesare, cum ar fi adresa dvs. și cine sunt proprietarii principali.

Odată ce v-ați creat contul, puteți finaliza procesul de înregistrare a afacerii de acasă sau din mers. În multe cazuri, puteți chiar să depuneți o cerere online și să plătiți cu cardul de credit.

În termen de o săptămână de la depunerea cererii, ar trebui să vi se elibereze un certificat de înregistrare a întreprinderii. Acest document vă permite să vă înregistrați afacerea la diverse agenții guvernamentale, cum ar fi IRS și guvernele de stat; în plus, este posibil să aveți nevoie de copii certificate ale aceluiași certificat pentru a deschide un cont bancar pentru afacerea dumneavoastră.

Odată înregistrat, trebuie să depuneți declarațiile fiscale și rapoartele anuale necesare la administrația locală. În general, acestea trebuie depuse până la data de 15 aprilie a fiecărui an, iar taxele variază în funcție de tipul de afacere.

Dacă afacerea dumneavoastră are angajați, trebuie să îi înregistrați la Fisc. Acest lucru se poate face fie online, fie personal, la un birou IRS din apropiere. În plus, puteți vizita site-ul web al IRS pentru a solicita un număr de identificare a angajatorului (EIN).