Înregistrarea online a contului la un broker Pocket Option

Indiferent dacă sunteți un client existent sau sunteți la început de drum, înregistrarea online a contului vă permite să verificați și să plătiți facturile, precum și să vă ajustați planul tarifar.

Pocket Option este un broker care pune la dispoziția utilizatorilor săi o platformă prietenoasă și aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS. În plus, echipa sa excepțională de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a răspunde nevoilor tale.

Conectați-vă

Conectarea este procesul de inițiere a unei sesiuni pe orice dispozitiv, rețea, aplicație - oriunde este necesar un nume de utilizator și o parolă. Spre deosebire de log on, care este adesea utilizat pentru a trimite înapoi utilizatorii, sign in este mai specific și este utilizat de obicei pentru prima înregistrare la o aplicație sau un portal.

Pocket Option este o platformă de brokeraj online care oferă o selecție de active, cum ar fi 14 criptomonede și tranzacționarea tradițională pe piața valutară. Cu interfața sa ușor de utilizat, Pocket Option se adresează atât investitorilor începători, cât și celor cu experiență.

Brokerul oferă un cont demo, care vă permite să vă perfecționați abilitățile de tranzacționare fără a risca niciun ban. În plus, acesta oferă diverse semnale de tranzacționare pentru diferite active și intervale de timp.

Când vă înregistrați pe Pocket Option, va trebui să furnizați o adresă de e-mail și să creați o parolă. După ce ați făcut acest lucru, puteți începe să tranzacționați bani reali pe site și să retrageți profiturile prin diverse metode de plată.

Acest proces este simplu și poate fi finalizat în câteva minute. Pentru a facilita și mai mult lucrurile, site-ul oferă o funcție de conectare automată care vă conectează automat odată ce v-ați logat.

Conectarea cu numărul cardului dumneavoastră de debit, de credit, preplătit sau ATM Fifth Third este cea mai rapidă și mai convenabilă modalitate de a vă accesa conturile online.

Fondurile pot fi depuse în contul Pocket Option prin diferite metode, cum ar fi carduri de credit și de debit, transferuri bancare și servicii de portofel electronic precum Perfect Money, WebMoney Advcash Payeer (și altele). Cu toate acestea, țineți cont de faptul că băncile și sistemele e-wallet percep adesea comisioane pentru retrageri, așa că asigurați-vă că verificați detaliile înainte de a face o retragere.

Nu sunteți încă înregistrat?

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență sau de cunoștințe, configurarea unui cont online cu brokerul pocket optioneste simplă. Tot ceea ce este necesar este să vă înregistrați folosind adresa dvs. de e-mail, să creați o parolă puternică și să confirmați noul dvs. cont făcând clic pe "Înregistrare".

După ce ați finalizat procesul de înregistrare online, brokerul vă va trimite un e-mail de confirmare la adresa pe care ați furnizat-o, cu un link de activare. Dacă faceți clic pe acest link, contul dvs. va fi activat, făcându-l vizibil, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Odată ce procesul de verificare a contului este finalizat, puteți începe să depuneți și să retrageți fonduri cu ușurință. Brokerul oferă mai multe metode de finanțare convenabile, cum ar fi criptomonedele, cardurile de credit și transferul bancar pentru un plus de confort.

În plus, brokerul aderă la politicile de combatere a spălării banilor și urmează o procedură riguroasă de cunoaștere a clientului (KYC) pentru a preveni fraudele. În plus, fondurile clienților sunt păstrate în conturi separate pentru o protecție suplimentară a clienților.

Brokerul pune la dispoziția traderilor o selecție largă de active suport pentru tranzacționare, cum ar fi perechi de valute, diverse criptomonede, aur, argint și petrol. În plus, aceștia oferă conturi demo gratuite pentru a-i învăța pe noii veniți cum să tranzacționeze cu succes.

Un alt avantaj al Pocket Option este tranzacționarea socială, care le permite utilizatorilor să reproducă și să tranzacționeze tranzacțiile altor comercianți, să învețe din greșelile lor și să obțină informații neprețuite despre industria de tranzacționare. Această caracteristică vă poate îmbunătăți semnificativ abilitățile de tranzacționare, precum și crește profiturile!

Pocket Option și-a câștigat reputația de broker de încredere care oferă o platformă accesibilă atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. Se mândrește cu o rată de plată impresionantă, cerințe minime de depunere scăzute și un suport clienți prietenos. În plus, Pocket Option este reglementat de Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor pe Piața Financiară, ceea ce garantează tuturor clienților protecție împotriva fraudelor sau a altor riscuri.

E-mail de înregistrare

Înregistrarea pentru un cont cu Pocket Option broker este simplă. Tot ceea ce este necesar este o adresă de e-mail validă și o parolă puternică pentru a vă înregistra. După ce vă verificați identitatea, puteți începe să tranzacționați cu bani reali pe platforma Pocket Option.

Odată ce procesul de înregistrare este finalizat, persoanele înscrise vor primi un e-mail de confirmare. Această informație importantă verifică faptul că înregistrarea a fost efectuată cu succes și le oferă liniște sufletească.

E-mailurile de confirmare pot fi adaptate pentru a include o varietate de mesaje. Acestea oferă detalii despre anumite cursuri, linkuri Zoom și alte informații esențiale pe care cei care se înscriu trebuie să le cunoască înainte de a participa la curs.

Atunci când folosiți un software de înregistrare online, asigurați-vă că mesajele de e-mail sunt cât mai personalizate posibil. Personalizarea mesajelor le va da destinatarilor impresia că e-mailurile au fost adaptate special pentru ei, crescând astfel probabilitatea ca aceștia să ia măsuri în legătură cu ceea ce li s-a cerut.

Trimiterea de e-mailuri de confirmare se poate face prin diferite metode, cum ar fi șabloanele de e-mail și HTML personalizat. În funcție de cerințele dvs., puteți chiar adăuga numele și logo-ul organizației dvs. în câmpul From (De la) pentru o expunere suplimentară a mărcii.

Indiferent dacă cursul dvs. este gratuit sau plătit, este esențial să oferiți o descriere detaliată. Acest lucru îi ajută pe potențialii înscriși să decidă dacă cursul corespunde nevoilor lor.

E-mailurile de confirmare ar trebui să includă, de asemenea, informații despre compania, organizația sau marca dumneavoastră. Acest lucru îi ajută pe oameni să recunoască și să își amintească marca dvs. atunci când caută produse sau servicii similare în viitor.

Reîntoarcerea e-mailurilor de înregistrare către chiriașii care nu s-au înscris încă este ușoară! Nu trebuie decât să faceți clic pe pictograma albastră a avionului de hârtie din colțul din dreapta sus, care va retrimite e-mailul de înregistrare tuturor celor care nu s-au înregistrat, sau să selectați chiriași individuali și să le trimiteți fiecăruia e-mailul de înregistrare în mod individual.

Parola

Unul dintre cei mai importanți pași atunci când vă înregistrați pentru un cont online la un broker pocket option este selectarea unei parole adecvate. Având acest cod securizat, vă asigurați că numai dumneavoastră puteți accesa conturile și informațiile personale, protejându-vă împotriva tentativelor de furt de identitate.

Parolele ideale sunt lungi, complexe și unice. Acest lucru este valabil mai ales pentru parolele care conțin caractere speciale, cum ar fi numere, litere sau chiar liniuțe. Combinarea aleatorie a acestor elemente poate crește complexitatea acestora într-un grad impresionant.

Pe lângă alegerea unei parole eficiente, este înțelept să luați și alte măsuri de securitate, cum ar fi autentificarea cu mai mulți factori și criptarea hard disk-ului. Acest lucru este deosebit de relevant pentru cei care au date financiare sau personale sensibile stocate pe computer.

Pentru a vă proteja informațiile, cel mai bine este să urmați un set de orientări stricte care includ crearea de parole puternice, schimbarea frecventă a acestora și criptarea lor atunci când este posibil. Un manager de parole poate, de asemenea, să genereze și să vă gestioneze parolele; cel mai bun software va stoca datele de autentificare într-un loc criptat, unde numai dumneavoastră aveți acces la ele. În plus, managerii de parole de top oferă modalități eficiente de protejare a datelor, cum ar fi alertele prin e-mail atunci când sunt deschise sau actualizate conturi noi.

Amintește-ți de mine

Multe site-uri web oferă o opțiune "Remember Me", care permite utilizatorilor să își stocheze parolele și alte detalii pentru utilizare ulterioară. Acest lucru ajută la reducerea nevoii utilizatorilor de a-și introduce din nou detaliile de fiecare dată când vizitează un site web. Din păcate, această funcție nu este întotdeauna sigură.

În loc să vă amintiți doar numele de utilizator și parola, este mai bine să oferiți o opțiune "Afișează parola" care să permită utilizatorului să vadă ce parolă introduce. Acest lucru ajută la prevenirea ghicitului parolei și este mai rapid decât să te bazezi doar pe memoria browserului.

În plus față de opțiunea "Show Password" (Afișează parola), utilizatorii au posibilitatea de a bifa o casetă de selectare "Remember Me" (Ține-mă minte), care stochează numele de utilizator și parola pe computerul lor. Acest lucru este foarte util atunci când se conectează de pe computere publice sau partajate, deoarece evită să fie nevoie să introducă aceste detalii de fiecare dată.

Odată ce un utilizator se conectează cu caseta de selectare "Remember Me" bifată, este emis un cookie de conectare suplimentar cu un identificator de serie și un token (numere aleatorii imposibil de ghicit).

Aceste module cookie sunt stocate în memoria browserului și sunt utilizate pentru a identifica utilizatorii conectați atunci când aceștia revin pe site. Atunci când cineva vizitează o pagină de pe site, codul va căuta sesiunea logată existentă pentru a confirma că este într-adevăr un utilizator autorizat și apoi îl va redirecționa înapoi la formularul de logare.

Similar cu butonul "Remember Me" de pe o pagină de autentificare, atunci când utilizatorii fac clic pe el, se emite un cookie care îi ajută să se identifice atunci când revin. Deși este mai puțin sigură decât utilizarea căsuței de selectare "Remember Me", această metodă oferă un nivel suplimentar de securitate pentru utilizatorii care se conectează de pe dispozitive private.