Deschideți un cont la un broker Pocket Option

Deschideți un cont la un broker pocket option completând un formular și furnizând informațiile personale necesare. După ce contul dvs. a fost aprobat, puteți adăuga fonduri și puteți începe să tranzacționați imediat.

Un broker vă poate ajuta în selectarea investițiilor adecvate în funcție de obiectivele financiare, stilul de investiții și toleranța la risc. De asemenea, aceștia gestionează conturile și monitorizează situația portofoliului dumneavoastră.

Bine ați venit pe cea mai contemporană și rafinată platformă

Cea mai recentă versiune a celei mai bine cotate familii pocket option are o pagină de pornire reproiectată pentru a facilita localizarea rapidă a ceea ce căutați. Nu numai că site-ul este ușor de utilizat, dar echipa de servicii pentru clienți este disponibilă pentru orice discuție rapidă atunci când este nevoie. Nu există o modalitate mai bună de a experimenta tot ceea ce are de oferit noul site decât cu o încercare gratuită atât a aplicației pocket option, cât și a aplicației mobile!

Creați-vă un cont gratuit

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență, deschiderea unui cont la Pocket Option este simplă. Trebuie doar să vă înregistrați un cont, furnizând câteva detalii de bază, cum ar fi adresa și alte informații personale - procesul durează doar câteva minute! În plus, dacă este necesar, folosiți mediile sociale precum Facebook, Google sau e-mailul pentru a verifica cine sunteți înainte de a începe să tranzacționați imediat! Odată înregistrat, începeți să tranzacționați imediat!

Al doilea pas este să vă alimentați contul, ceea ce se poate face prin transferuri bancare, carduri de credit și de debit, precum și prin servicii de portofel electronic, cum ar fi WebMoney, Perfect Money, Advcash, Payeer și altele. În cele mai multe cazuri, suma minimă necesară pentru retragere este de 10 dolari, care va fi creditată imediat.

Retragerea de fonduri din contul Pocket Option este simplă și rapidă, fără taxe sau comisioane de care să vă faceți griji. Retragerile sunt procesate conform disciplinei de coadă în timpul orelor de program și durează de obicei 1-3 zile pentru procesare.

Puteți deschide un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea pe platformă fără a risca bani reali. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă pentru autentificare, apoi să tranzacționați folosind moneda virtuală care va fi convertită în orice tip de activ ales de dumneavoastră pe platformă.

Aceasta este o modalitate ideală de a începe să tranzacționați o nouă strategie de tranzacționare fără a risca propriile fonduri. Asigurați-vă doar că citiți cu atenție regulile contului înainte de a depune orice fonduri.

Atunci când se investește în active suport, există o mulțime de opțiuni: acțiuni, mărfuri, valute și indici. În plus, puteți tranzacționa perechi de valute și active digitale, cum ar fi ethereum, litecoin și bitcoin.

Pocket Option, ca orice broker de opțiuni binare, oferă o gamă de instrumente pentru a vă maximiza experiența de tranzacționare. De exemplu, funcția de tranzacționare socială vă permite să monitorizați și să copiați tranzacțiile altor comercianți și să câștigați profituri dacă aceștia reușesc.

În plus, site-ul web oferă o secțiune extinsă de instruire și semnale de tranzacționare gratuite. Aceste alerte vă pot ajuta să identificați potențialele schimbări de pe piață, astfel încât să puteți profita de ele.

Începeți tranzacționarea

Pocket Option oferă clienților săi o gamă largă de active, cum ar fi perechi valutare populare și exotice, mărfuri, criptomonede și acțiuni americane și europene. Platforma sa a fost concepută cu ușurința de utilizare în minte, astfel încât este ușor de utilizat atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați.

Brokerul este reglementat de către Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC), ceea ce face ca tranzacționarea cu acesta să fie sigură. Comercianții pot folosi site-ul web pentru a deschide un cont, a depune bani și a retrage fonduri; în plus, oferă un cont demo, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea fără a risca bani reali.

Înainte de a începe să utilizați platforma, va trebui să vă creați un cont și să vă verificați identitatea prin încărcarea de documente. Întrucât acest proces poate dura ceva timp, este recomandat să vă planificați din timp și să evitați întârzierile.

Odată ce contul dvs. real este stabilit, puteți începe să tranzacționați pe activul ales. Pentru a face o tranzacție de succes, este esențial să aveți o strategie de tranzacționare eficientă și suficient capital disponibil pentru tranzacționarea pe activul preferat.

Pentru cei care au un capital limitat de investit, depozitul minim al companiei este mai mic decât cel al altor brokeri. În plus, nu există comisioane sau taxe la depunerea sau retragerea de bani pe site.

Pe lângă faptul că oferă o selecție cuprinzătoare de instrumente financiare, platforma oferă, de asemenea, semnale de tranzacționare care îi ajută pe utilizatori să analizeze prețurile și să decidă când să intre sau să iasă de pe piață. Aceste semnale vin pentru diverse intervale de timp și folosesc strategii diferite.

Indiferent de nivelul dvs. de experiență sau de cunoștințe, platforma Pocket Option are tot ce vă trebuie pentru a începe să obțineți profituri. Interfața lor prietenoasă face ca efectuarea tranzacțiilor să fie rapidă și fără efort, câștigând în același timp câștiguri și bonusuri impresionante.

Începeți să tranzacționați pe platformă cu un cont demo gratuit, oferindu-vă posibilitatea de a exersa și de a vă perfecționa abilitățile înainte de a risca bani reali. În plus, cu fiecare cont demo veți primi 10.000 de dolari în numerar virtual cu care să tranzacționați.

Platforma este reglementată de IFMRRC, ceea ce o face unul dintre cei mai siguri și mai de încredere brokeri din industrie. În plus, se mândrește cu multe caracteristici și active unice care nu se găsesc în altă parte. În plus, bonusurile sale depășesc nivelurile medii din industrie.

Începeți să câștigați

Dacă sunteți nou pe piața bursieră și doriți să vă faceți un nume în tranzacționarea online, Pocket Option este o platformă ideală. Aceștia oferă diverse opțiuni de cont și stimulente, astfel încât oricine poate începe cu ușurință în tranzacționarea financiară. Este posibilă înscrierea pentru un cont demo gratuit sau deschiderea unui cont real cu un minim de agitație și cheltuieli. În plus, compania are o aplicație mobilă atractivă care face ca gestionarea activității de tranzacționare să se facă fără efort. În plus, designul site-ului său și echipa prietenoasă de reprezentanți ai serviciului clienți completează imaginea. Pocket Option oferă o mulțime de ghiduri și tutoriale pentru a ghida chiar și comercianții experimentați în călătoria lor de tranzacționare. În plus, buletinul lor informativ zilnic gratuit vă ține la curent cu știrile de pe piață, strategiile și cele mai bune acțiuni de tranzacționat.

Pocket Option a creat o multitudine de resurse pentru a-i ajuta pe comercianți. Pe lângă platformele tradiționale de tranzacționare, oferă o serie de cărți electronice care acoperă totul, de la actualizări tehnice și perspective din industrie, până la un blog informativ care acoperă tehnologia și tendințele din domeniul tranzacțiilor financiare. O secțiune de "ajutor" permite clienților să pună întrebări sau să împărtășească tranzacțiile și câștigurile lor cu alți comercianți. De asemenea, puteți face cunoștință cu brokerul, alăturându-vă uneia dintre numeroasele lor sesiuni de chat live organizate non-stop.