Pocket Option - Disponibilitate de tranzacționare 24/7

Pocket Option este prima platformă de tranzacționare pe piețele financiare. Creați-vă un cont gratuit și profitați astăzi de toate funcțiile noastre de tranzacționare disponibile!

Înregistrarea pentru un cont cu PayPal este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți adresa de e-mail, acreditările Facebook sau Google și să vă deschideți un cont!

Disponibilitate de tranzacționare 24/7

Pocket Option este un broker online renumit care oferă acces la tranzacționare 24/7. Ei au chat live, e-mail și asistență telefonică, precum și o secțiune extinsă de întrebări frecvente și tutoriale utile privind utilizarea platformei lor. În plus, reprezentanții serviciului lor de relații cu clienții sunt disponibili în mai multe limbi pentru un plus de confort.

Puteți tranzacționa cu o gamă largă de active, cum ar fi perechi valutare, acțiuni și mărfuri. În plus, oferă conturi demo care vă permit să exersați tranzacționarea fără a risca fonduri reale - o modalitate ideală de a testa software-ul și de a învăța noi tehnici fără a risca bani reali.

Site-ul este ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă care vă permite să plasați rapid tranzacții și să explorați capacitățile platformei. În plus, cu aplicația noastră desktop disponibilă pe dispozitive iOS și Android, puteți accesa platforma de oriunde vă aflați cu un computer, o tabletă sau un dispozitiv mobil - tranzacționarea devine mai rapidă și mai eficientă cu ajutorul tastelor rapide!

Comercianții își pot deschide un cont la Pocket Option prin completarea unui formular simplu care include numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. După ce își încarcă documentele de identitate și alte documente de verificare la broker, comercianții sunt gata să înceapă să tranzacționeze pe un cont real folosind fondurile din portofele.

Pocket Optioneste o resursă neprețuită pentru comercianți, oferind instrumente utile, cum ar fi o bibliotecă de grafice și un simulator de piață gratuit. În plus, site-ul web conține secțiuni privind strategiile și indicatorii care vă pot ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză.

Pocket Option nu percepe comisioane ascunse, ceea ce îi face o opțiune dezirabilă pentru investitori. Depunerea în contul dumneavoastră este gratuită, în timp ce retragerile sunt, de asemenea, complet gratuite. Pe lângă metodele de plată tradiționale, precum Bitcoin, Ethereum, Tether sau DAI, vă puteți alimenta contul și cu criptomonede.

Unul dintre cele mai mari avantaje de a tranzacționa cu Pocket Option este excelenta lor asistență pentru clienți. Puteți trimite e-mailuri, îi puteți suna la un număr gratuit sau puteți începe conversații de chat live; echipa lor este bine informată și eficientă în a răspunde rapid și clar la întrebări.

Suport clienți 24/7

Pocket Option oferă asistență pentru clienți 24/7 prin e-mail, telefon și chat live. Site-ul lor web conține o listă de departamente și informații de contact, astfel încât este simplu să ajungeți la persoana potrivită.

Echipa lor de asistență pentru clienți este bine pregătită și poate răspunde la întrebările dvs. rapid și precis. Fie că aveți nevoie de asistență cu strategiile de tranzacționare, doriți să aflați mai multe despre caracteristicile platformei lor sau pur și simplu aveți nevoie de sfaturi generale, ei sunt dornici să vă ajute.

Pocket Option nu numai că oferă servicii de asistență pentru clienți 24/7, dar oferă și o mulțime de instrumente și resurse utile. De exemplu, serviciul lor de tranzacționare socială vă permite să urmăriți și să copiați comercianții de succes de pe platforma lor.

Oferă o selecție de roboți de tranzacționare pentru a vă ajuta să executați tranzacțiile rapid și eficient. În plus, puteți utiliza indicatorii și semnalele de tranzacționare ale brokerului pentru decizii informate.

Pentru a deschide un cont gratuit pe site, trebuie doar să navigați acolo și să completați formularul de înregistrare. În plus, va trebui să furnizați adresa de e-mail și parola. După ce faceți acest lucru, puteți începe să tranzacționați imediat!

Pocket Option este o platformă globală de tranzacționare online cu o selecție extinsă de active și o aplicație ușor de utilizat. Reglementată de IFMRRC, aceasta aderă la politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientului (KYC) pentru a proteja clienții împotriva fraudei.

Compania oferă o mulțime de resurse educaționale utile, cum ar fi o secțiune extinsă de întrebări frecvente și articole care descriu modul de utilizare a funcțiilor site-ului. În plus, există un glosar concis de tranzacționare disponibil pe site pentru o mai mare ușurință.

Aceștia se mândresc cu o echipă de specialiști cunoscători care pot oferi îndrumări privind strategiile de tranzacționare, piețele financiare și nu numai. În plus, oferă chiar și un cont demo gratuit pentru a vă ajuta să începeți. Cu un rating impresionant de 4,5 stele datorită aplicației și site-ului lor ușor de utilizat, această platformă și-a câștigat o reputație de excelență.

Tipuri de conturi multiple

Pocket Option oferă o gamă largă de tipuri de conturi pentru a satisface diverse nevoi de tranzacționare. În plus, brokerul oferă diverse metode de depunere și retragere pentru finanțarea contului dumneavoastră, ceea ce face ca gestionarea banilor și tranzacționarea să fie mai ușoară ca niciodată.

Cel mai popular tip de cont este o opțiune high/low, care vă permite să prognozați dacă un activ va crește sau va scădea în preț într-o anumită perioadă de timp. Aceste tranzacții simple pot aduce câștiguri impresionante dacă previziunile dvs. se dovedesc corecte. Puteți utiliza diverse instrumente de analiză tehnică pentru a face predicțiile dumneavoastră.

Pocket Option oferă un cont de tranzacționare socială, care permite comercianților să urmărească strategiile altor comercianți și să copieze tranzacțiile lor câștigătoare. Această caracteristică ajută noii investitori să învețe mai multe despre tranzacționarea opțiunilor binare și să își perfecționeze abilitățile de tranzacționare.

În plus, brokerul oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea fără a risca bani reali. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a învăța platforma și de a determina dacă este potrivită pentru dvs. înainte de a vă investi propriile fonduri.

Comercianții pot profita de piața Pocket Option, de unde pot achiziționa diverse obiecte pentru a-și îmbunătăți experiența de tranzacționare. Printre acestea se numără coduri de bonusuri de depozit și de sold, roboți de tranzacționare, tranzacții fără risc și multe altele.

Aceste caracteristici pot face ca tranzacțiile dvs. să fie mai profitabile și să vă crească câștigurile. În plus, ele vă permit să monetizați mai simplu aceste tranzacții, ajutându-vă să vă construiți un portofoliu.

Compania oferă o selecție vastă de active de tranzacționat, cum ar fi forex și acțiuni. În plus, au o aplicație mobilă pe care o puteți descărca pe telefon sau tabletă pentru o tranzacționare comodă în mișcare.

Pocket Option se distinge de alți brokeri prin dedicarea sa pentru satisfacția clienților. Echipa lor se străduiește în mod constant să se îmbunătățească, astfel încât să poată oferi un suport mai bun pentru clienți și o experiență de tranzacționare îmbunătățită pentru utilizatorii săi.

Platforma de tranzacționare este ușor de utilizat, oferind mai multe tipuri de diagrame, intervale de timp și instrumente gratuite de analiză tehnică. Această caracteristică este deosebit de benefică pentru investitori, deoarece le va permite să ia decizii de tranzacționare în cunoștință de cauză.

Nici un depozit minim

Pocket Option este unul dintre puținii brokeri care oferă un cont gratuit pentru noii utilizatori, permițându-vă să exersați tranzacționarea fără a risca propriile fonduri. Cu toate acestea, este important să fiți pe deplin conștient de toate riscurile potențiale înainte de a deschide un cont la ei.

Acest lucru este crucial mai ales dacă sunteți la început și încă învățați despre piață. Fiți conștienți de faptul că pierderile pot apărea rapid, așa că, pentru a le reduce la minimum, cel mai bine este să faceți doar câteva tranzacții la un moment dat.

Pocket Option oferă o cerință minimă de depunere redusă și alte beneficii utile pentru a vă ajuta să începeți să tranzacționați pe piețele financiare. De exemplu, oferă un bonus de 50% la înscrierea pentru un cont real; această sumă depinde de investiția inițială - cu cât este mai mare, cu atât mai mulți bani bonus vor fi acordați!

Puteți profita de acest bonus tranzacționând cu site-ul web al brokerului sau cu aplicația mobilă a acestuia. În plus, echipa lor de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, printr-o secțiune extinsă de întrebări frecvente, un număr de telefon și o adresă de e-mail pentru atunci când aveți nevoie de asistență.

Compania oferă un cont demo, care este o modalitate ideală de a vă perfecționa abilitățile pe platformă înainte de a investi bani reali. Făcând acest lucru vă va permite să aflați mai multe despre broker și să decideți dacă este potrivit pentru dumneavoastră.

Există diverse bonusuri din care puteți alege, cum ar fi un bonus de depunere și un bonus automat. În plus, atunci când vă alimentați contul, puteți primi un cashback de până la 50% - acesta se poate aplica și la alimentarea inițială.

Pocket Option este un site de tranzacționare bine stabilit, cunoscut pentru că oferă depozite și retrageri sigure. Este reglementat de IFMRRC și își urmează riguros politica de cunoaștere a clientului, ceea ce îl face o opțiune ideală pentru comercianții care doresc să se simtă în siguranță cu fondurile lor. În plus, personalul său format din experți IT și Fintech îi ajută pe clienți să ia decizii informate pe piață.