Pocket Option - Proces convenabil de retragere a fondurilor

Pocket Option este un broker ideal pentru cei care doresc să își maximizeze fondurile. Aceștia oferă diverse metode de depunere și retragere, ceea ce face ca tranzacționarea online să fie convenabilă și lipsită de stres.

În plus, acestea aderă la reglementări stricte împotriva spălării banilor. Utilizatorii trebuie să își verifice datele personale de fiecare dată când retrag bani din conturile lor.

O gamă largă de sisteme de plată

Pocket Option oferă o varietate de sisteme de plată pentru a depune și retrage bani rapid. Acestea includ plăți electronice, transferuri bancare, carduri de credit/debit și mai multe criptomonede.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Pocket Option este că nu există comisioane pentru depozite sau retrageri. Acest lucru este esențial, deoarece unii brokeri percep taxe suplimentare pentru tranzacții. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că se pot aplica comisioane de conversie valutară atunci când folosiți un card de credit.

Pocket Option oferă o selecție diversă de metode de plată și o platformă și o aplicație accesibile pentru dispozitivele iOS și Android, ceea ce o face opțiunea ideală pentru comercianții mobili care tranzacționează adesea în mișcare.

Traderii care doresc să își exerseze abilitățile de tranzacționare pot profita de contul demo gratuit al Pocket Option, care le oferă șansa de a-și testa strategia înainte de a face o tranzacție reală.

Pocket Option este un broker internațional care oferă o gamă largă de metode de depunere și retragere pentru a se potrivi nevoilor tuturor comercianților. În plus, are o cerință minimă de depunere scăzută și procente de plată ridicate - ideal pentru investitorii începători cu un capital limitat la dispoziție.

Bani perfecți

Perfect Money este un sistem de plată online care facilitează depunerea și retragerea de fonduri. Spre deosebire de cardurile de debit și de credit tradiționale, depozitele și retragerile cu Perfect Money sunt instantanee și sigure. În plus, sistemul său de împrumut de la egal la egal le permite utilizatorilor să împrumute fonduri de la alte persoane cu o dobândă de 4%.

Perfect Money este un sistem internațional de plăți electronice disponibil în mai multe limbi. Acesta se mândrește cu caracteristici de securitate precum monitorizarea IP, mai multe niveluri de autentificare și verificarea în doi pași. Cu o istorie îndelungată în industrie, Perfect Money și-a câștigat reputația de a fi una dintre opțiunile mai sigure și de încredere de pe web.

Înainte de a face o depunere Perfect Money, trebuie să vă înregistrați în sistem și să vă verificați contul. Acest lucru necesită prezentarea unui document de identitate și răspunsul la apelurile telefonice de securitate. După ce contul dvs. a fost verificat, puteți începe să efectuați tranzacții.

Fondurile pot fi depuse și retrase prin diverse metode, cum ar fi transferurile bancare sau partenerii de schimb autorizați. Acești parteneri percep o mică taxă de comoditate, dar vor depune banii în contul tău Perfect Money imediat după ce îi primesc.

Exness și IFC Markets sunt doi dintre cei mai buni brokeri care acceptă depozitele Perfect Money. Aceste companii oferă o gamă largă de platforme de tranzacționare, precum și asistență excelentă pentru clienți. În plus, limitele lor minime de depunere și retragere sunt mai mici decât ale altor brokeri, ceea ce face ca depozitele și retragerile Perfect Money să fie o alegere deosebit de convenabilă pentru mulți traderi.

PIX

Sistemul PIX este o soluție eficientă de depunere și retragere care permite transferuri de fonduri în timp real între conturile bancare, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Este ușor de utilizat, sigur și gratuit - ceea ce îl face soluția ideală de depunere și retragere.

În primul rând, generați o cheie Pix prin intermediul contului dvs. bancar - fie manual, fie folosind un cod QR. Această cheie stochează toate datele relevante ale tranzacției în rețeaua PIX pentru o procesare rapidă și sigură.

Pix oferă o serie de funcții concepute pentru confort, cum ar fi primirea de mărunțișuri după cumpărături și retragerea de numerar de la comercianți. În plus, serviciul său ajută la evitarea comisioanelor și a întârzierilor - oferind proprietarilor de afaceri și antreprenorilor un control mai mare asupra fluxului lor de numerar.

În plus, sistemul a permis companiilor de comerț digital să ajungă la un public care nu era până acum bancarizat și să facă cumpărăturile online mai simple pentru clienți. Acest lucru este valabil mai ales pentru comerțul digital, care acum plătește instantaneu furnizorii, contractorii, lucrătorii gigant sau orice alt partener.

În ciuda succesului său pe scară largă, nu toată lumea poate avea acces la această nouă metodă de plată. În prezent, 48 de milioane de brazilieni nu dețin conturi bancare sau carduri de credit, ceea ce înseamnă că, în conformitate cu standardele Băncii Centrale, aceștia rămân nebancarizați.

De încredere

Trustly este o opțiune de plată bancară online care permite utilizatorilor să depună și să retragă fonduri direct din conturile lor bancare, fără a avea nevoie de aplicații suplimentare sau de înregistrare prealabilă. Oferă o alternativă sigură la plățile cu cardul, iar rambursările se decontează instantaneu în contul dumneavoastră, în loc să aștepte cinci sau zece zile, ca în cazul tranzacțiilor cu cardul.

Acest serviciu este accesibil în 29 de țări europene și se mândrește cu peste 3 300 de bănci participante. Această acoperire extinsă a făcut din acest serviciu o alegere pentru comercianții de comerț electronic, furnizorii de asigurări și companiile de școlarizare deopotrivă.

Plata instantanee a fost o atracție cheie pentru noii utilizatori și a crescut gradul de retenție. Studiile au indicat că cei care pot accesa rapid fondurile sunt mai predispuși să rămână implicați pe site și să facă depuneri mai mari.

Acesta este motivul pentru care compania suedeză FinTech și-a extins serviciile în SUA. Printr-un parteneriat cu Cross River Bank, pot oferi acum plăți instantanee direct în conturile bancare din Statele Unite.

Trustly a fost înființat în 2008 și este un serviciu suedez de plăți bancare online care procesează peste 2 milioane de tranzacții în fiecare lună. Suportă peste 3.300 de bănci din 29 de țări europene, făcând plățile și transferurile rapide, simple și sigure pentru utilizatorii săi.

UnionPay International

UnionPay International este o filială a UnionPay din China, care se străduiește să promoveze extinderea și succesul afacerilor sale globale. Oferă servicii de plată transfrontaliere de calitate superioară, rentabile și sigure la cea mai mare bază de deținători de carduri din lume, la prețuri competitive.

Cardurile UnionPay sunt acceptate la peste 1,6 milioane de terminale POS din 180 de țări și regiuni, inclusiv Hong Kong, Macao, Taiwan, Japonia, Coreea, Singapore, Australia/Noua Zeelandă, SUA, Franța, Germania, Marea Britanie, Elveția. În plus, serviciul de plată UnionPay bazat pe coduri QR este accesibil și în 94 de țări din afara Chinei continentale.

UnionPay International colaborează cu bănci occidentale din SUA, Canada, Europa și America de Sud pentru a permite deținătorilor de carduri să retragă numerar de la bancomate. Acest aranjament este în beneficiul ambelor părți, deoarece introduce mai multe persoane la UnionPay, lărgind în același timp baza de clienți a băncii.

Deținătorii de carduri UnionPay au avantajul suplimentar de a plăti în moneda locală și de a li se deduce din cont suma echivalentă în RMB, ceea ce îi ajută să evite fluctuațiile cursului de schimb valutar atunci când fac cumpărături în străinătate.

UnionPay International a anunțat recent o colaborare cu Tranxactor New Zealand Limited pentru lansarea PayZe, un card de plată preplătit fără contact. Această colaborare deschide ușa către mai multe servicii preplătite, atât în format fizic, cât și digital, în Noua Zeelandă.

Etana Custodie

Etana Custody este un serviciu reglementat de custodie multi-active care oferă traderilor un cont centralizat și sigur pentru a-și gestiona activele. Sistemul urmărește să reducă riscul de contrapartidă și comisioanele de transfer, permițând clienților să își gestioneze toate activele dintr-un singur cont centralizat.

Clienții Etana Custody pot depune și retrage atât monede fizice, cât și digitale prin intermediul platformei sale. Acest lucru se face prin transferuri bancare sau prin înregistrarea unui cont bancar extern în fila "Funding Accounts" a platformei.

Odată creat un cont verificat, acesta poate fi conectat la bursa Kraken. Acest lucru le permite traderilor să transfere rapid fonduri între portofelele lor Etana Custody și conturile Kraken.

Pe Kraken, primele depozite în fiat vor avea ca rezultat o reținere temporară de retragere de 72 de ore.

Pentru a iniția procesul de retragere, investitorii trebuie să introducă suma pe care doresc să o retragă și să facă clic pe "Retragere". Acest lucru va declanșa tranzacția, care poate dura între 30 și 45 de minute, în funcție de congestia rețelei sau de alți factori.

Timpul de procesare a retragerilor este de obicei de două până la cinci zile lucrătoare, deși acest timp poate varia în funcție de banca intermediară. Ca atare, dacă trebuie să efectuați retrageri frecvente, ar fi mai bine să schimbați metoda de plată.

Criptomonedă

Criptomoneda este o modalitate ușoară de a depune și retrage fonduri rapid, în special pentru cei care nu au experiență în tranzacționarea online. Nu numai că este mai sigură decât alte metode datorită faptului că este stocată pe blockchain, dar este și complet anonimă, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate urmări tranzacțiile dvs. sau încerca să vă fure.

Traderii au opțiunea de a alege dintr-o gamă de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple și USDK. Aceste monede oferă oportunități excelente de diversificare a portofoliului și potențialul de a obține profituri mai mari.

Pocket Optioneste un atu fantastic care îi ajută pe comercianți să facă mai mulți bani prin urmărirea semnalelor de tranzacționare ale altor investitori. Acest lucru vă permite să le copiați tranzacțiile, ceea ce face mai simplu să le reproduceți succesul.

Pentru comercianții începători, compania oferă un cont demo care poate fi de neprețuit pentru a învăța cum să tranzacționeze pe platforma sa. Înscrierea este gratuită și veți primi 10.000 de dolari în numerar virtual pentru a exersa.

Pocket Option oferă asistență pentru clienți 24/7 prin e-mail, telefon și chat live. Site-ul lor are o pagină de întrebări frecvente și un formular de contact, astfel încât orice întrebări pot fi adresate cu promptitudine. În plus, vă puteți conecta cu ei și pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter.