Profitabilitate ridicată cu Pocket Option

Pocket Option este o platformă de tranzacționare online care oferă șapte conturi reale distincte. Fiecare cont vine cu capabilități unice și avantaje suplimentare pentru membri.

În plus, aplicația este ușor de utilizat și oferă un cont demo, astfel încât să vă puteți exersa abilitățile înainte de a investi bani. În plus, ratingul său de 5 stele pentru serviciul clienți vorbește de la sine!

Preț de exercitare

Prețul de exercitare este unul dintre cele mai importante elemente care pot determina profiturile dvs. atunci când tranzacționați opțiuni. Acesta determină dacă un activ suport va crește sau va scădea în valoare și, prin urmare, câți bani veți câștiga atunci când se va întâmpla acest lucru.

La expirare, comercianții obțin un profit atunci când prețul acțiunilor depășește prețul de exercitare. Opțiunile call sunt profitabile dacă prețul acțiunilor crește peste prețul de exercitare, în timp ce opțiunile put oferă profit dacă acțiunile scad sub prețul de exercitare la expirare.

Selectarea unui preț de exercitare a opțiunilor poate fi complexă, deoarece trebuie să țineți cont de mai multe elemente. În primul rând, decideți ce direcție va lua activul suport în timp. Utilizarea grecilor opțiunilor și a unui calculator de probabilitate vă va ajuta să determinați prețul de exercitare ideal pentru tranzacția dvs.

Următorul pas în tranzacționare este selectarea unei date de expirare. Aveți două opțiuni: pe termen scurt sau pe termen lung; totuși, rețineți că ambele opțiuni își pierd valoarea (decădere în timp) pe măsură ce se apropie de sfârșitul lor.

Este înțelept să selectați o dată de expirare care nu este prea îndepărtată de bani. De exemplu, vânzarea unei opțiuni call cu scadență apropiată, cu 30-40 de zile înainte de expirare, oferă atât valoare, cât și flexibilitate.

Această strategie poate fi utilizată cu o serie de active, cum ar fi acțiunile, perechile valutare, mărfurile și criptomonedele. Prin utilizarea acestei tehnici puteți obține o rentabilitate mult mai mare din ordinele de tranzacționare decât dacă ați folosi opțiuni call sau put convenționale.

Un alt factor de care trebuie să țineți cont atunci când investiți este mărimea investiției. Traderii cu fonduri mai mari pot beneficia de o opțiune cu o dată de expirare mai lungă.

În cele din urmă, selectarea prețului de exercitare a unei opțiuni este o decizie critică atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați. Dacă sunteți un trader experimentat, selectarea unor prețuri de exercitare mai mari vă poate maximiza potențialul de profit, reducând în același timp riscul de a pierde bani.

Pentru comercianții începători, cel mai eficient mod de a învăța elementele de bază ale tranzacționării opțiunilor este deschiderea unui cont demo. Acest lucru vă va permite să vă perfecționați abilitățile și să experimentați diverse strategii fără a risca bani reali.

Benzile Bollinger

Benzile Bollinger sunt un instrument de tranzacționare utilizat pe scară largă, conceput pentru a detecta oscilațiile de volatilitate. În mod implicit, aceste linii apar deasupra și sub prețul mediu mobil al unui titlu de valoare.

Indicatorii de urmărire a tendințelor pot fi aplicați pe diferite intervale de timp ale graficelor, cum ar fi graficele zilnice, de cinci minute și orare. Toate aceste grafice pot fi configurate cu ușurință și oferă informații valoroase despre volatilitatea prețului unui titlu de valoare.

Comercianții pot combina benzile Bollinger cu alți indicatori, cum ar fi indicele de putere relativă (RSI), pentru a evalua semnale suplimentare de cumpărare și vânzare.

Pe o piață cu o tendință puternică, prețurile se agață adesea de banda superioară pentru perioade îndelungate; în schimb, prețurile într-o tendință descendentă pot avea tendința de a îmbrățișa banda inferioară ca niveluri cheie de rezistență.

Cu toate acestea, în cazul în care tendința este slabă, benzile Bollinger pot fi înșelătoare. Un trader ar trebui să evalueze întreaga piață pentru a determina dacă aceste benzi sunt valabile.

Pentru a utiliza benzile Bollinger, comercianții trebuie să selecteze o perioadă, o abatere standard și un tip de medie mobilă. Aceste setări vor determina lățimea atât a benzilor superioare, cât și a celor inferioare.

Lățimea benzilor indică volatilitatea prețului unui titlu de valoare. Acestea se vor lărgi pe măsură ce volatilitatea crește și se vor îngusta pe măsură ce aceasta scade.

În plus, lățimea benzilor poate fi utilizată pentru a indica dacă o piață se află într-un interval sau într-o tendință. Un interval constă în faptul că prețul sare între nivelurile de suport și rezistență, în timp ce o tendință presupune că prețurile ating în mod constant noi maxime mai mari sau minime mai mici.

O tendință descendentă puternică va avea o bandă de mijloc în creștere și BB-uri inferioare în scădere sau în expansiune, în timp ce există o BB superioară ascendentă și BB-uri inferioare plate sau în expansiune. Atunci când tendința se întrerupe, aceste BB-uri se vor contracta pe măsură ce piața începe să se retragă din mișcarea anterioară.

Benzile superioare și inferioare pot fi setate la două sau trei abateri standard de la o medie mobilă simplă de 20 de zile, ajutând comercianții să identifice condițiile de supraîntindere a pieței care ar putea duce la o activitate de spargere în viitor.

RSI

Indicele de rezistență relativă, sau RSI, este unul dintre cei mai populari indicatori tehnici utilizați de către comercianți. Acesta măsoară viteza și magnitudinea modificărilor de preț ale unui titlu de valoare și poate ajuta la identificarea activelor care au fost supracumpărate sau supravândute. În plus, poate fi combinat cu alți indicatori tehnici pentru a face parte dintr-o strategie de tranzacționare eficientă.

Indicele de putere relativă poate fi setat pe diferite intervale de timp și are, de obicei, valori maxime și minime de 70 și, respectiv, 30. În timp ce perioada standard de 14 zile este utilizată în mod obișnuit, sunt posibile și durate mai scurte sau mai lungi.

Este esențial să recunoaștem că RSI nu ia în considerare toți factorii care pot influența performanța acțiunilor. Nu oferă un răspuns definitiv dacă o companie se descurcă bine sau nu, dar poate fi util pentru comercianții de o zi care caută semnale de cumpărare și vânzare pe termen scurt.

Cu toate acestea, RSI nu este instrumentul ideal pentru investitorii pe termen lung. Fereastra sa de 14 zile nu oferă suficient timp pentru a se adapta la condițiile de piață care s-ar putea schimba semnificativ în timp și nu ia în considerare alte elemente care ar putea influența valoarea unui titlu de valoare, cum ar fi volumul sau interesul deschis.

Utilizați RSI împreună cu alți indicatori pentru a decide dacă piața este supracumpărată sau supravândută și pentru a confirma inversările de tendință. De asemenea, îl puteți combina cu alți indicatori pentru a susține o strategie de tranzacționare pe termen lung, cum ar fi vânzarea în lipsă.

Un RSI mai mic, în special unul în intervalul sub 30, poate indica faptul că o acțiune este supravândută și poate semnala o inversare iminentă a tendinței.

Combinarea RSI cu alți indicatori vă poate crește procentul de câștig, dar necesită timp și practică. Prin urmare, este posibil ca această strategie să nu fie potrivită pentru începători sau pentru comercianții care caută să facă bani rapid.

În general, un RSI mai ridicat indică o piață în scădere. De asemenea, sugerează că o acțiune ar fi atins punctul cel mai de jos și este pregătită pentru o mișcare ascendentă majoră. Atunci când este combinat cu alți indicatori, cum ar fi MACD, RSI poate ajuta la identificarea mai precisă a tendințelor și a inversărilor.

MACD

MACD este un indicator neprețuit pentru comercianți, oferind o imagine a tendințelor și permițându-vă să analizați graficele rapid. Acesta poate fi aplicat la numeroase instrumente financiare, cum ar fi forex, indici, mărfuri și acțiuni.

Tranzacționați cu încredere folosind indicatorul MACD! Deoarece este un indicator întârziat și are nevoie de timp pentru a răspunde la modificările acțiunii prețurilor, comercianții trebuie să își verifice datele înainte de a aplica semnalul MACD.

Acesta poate fi aplicat la intervale de timp zilnice, săptămânale și lunare. Poate fi comparat cu alți indicatori, cum ar fi RSI și Stochastic, pentru a detecta când există o schimbare de tendință. În plus, poate fi combinat cu ADX și CCI pentru detectarea divergențelor ascendente.

Pocket Option nu numai că oferă indicatori utili, dar are și o serie de alte caracteristici concepute pentru a simplifica tranzacționarea. De exemplu, funcția sa de tranzacționare socială le permite investitorilor să copieze obiceiurile de tranzacționare ale altor investitori și să învețe din erorile acestora. În plus, există o secțiune de turnee în care traderii concurează între ei pentru premii în bani.

Un alt aspect impresionant al site-ului este faptul că acceptă depozite din peste 50 de metode de plată, inclusiv cele mai populare precum Mastercard și Visa. În plus, nu există comisioane pentru depuneri sau retrageri. În plus, a fost licențiat de către IFMRRC și se mândrește cu o echipă excelentă de servicii pentru clienți care răspunde la orice întrebări sau probleme.

Platforma este foarte intuitivă și ușor de utilizat, fiind potrivită atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. Cu un depozit minim de 50 de dolari, comercianții pot încerca site-ul web fără a investi bani reali.

Tranzacționați cu o selecție largă de active, cum ar fi perechi valutare populare și exotice, mărfuri, acțiuni și criptomonede. Site-ul oferă șapte tipuri diferite de conturi pentru a se adapta la toate nivelurile de expertiză și de capital.

În plus, oferă asistență pentru clienți disponibilă 24 de ore pe zi. Îi puteți contacta prin e-mail, puteți începe un chat live sau puteți apela numărul de telefon gratuit furnizat pe site-ul lor. Echipa de asistență pentru clienți vă va ajuta cu orice întrebări sau îngrijorări care apar și este dedicată protejării informațiilor dvs. personale.