Pocket Option Revizuirea accesibilității mobile

Pocket Optioneste ușor de utilizat și intuitivă, indiferent dacă folosiți un PC sau un smartphone. Aceasta vă permite să tranzacționați o varietate impresionantă de active, oferind în același timp instrumente complementare pentru a vă ajuta în luarea deciziilor de tranzacționare.

Pocket Option oferă, de asemenea, un bonus de 50% la depunerea inițială, dar bonusul nu poate fi retras până când nu îndepliniți condițiile și nu efectuați anumite tranzacții.

Pocket Option este brokerul cu cea mai rapidă creștere din 20172022

Pocket Option oferă o gamă largă de active, cum ar fi perechi de valute și criptomonede, pentru a face tranzacționarea accesibilă pentru toată lumea. În plus, oferă un cont demo gratuit, astfel încât să vă puteți exersa tranzacțiile fără a risca bani din buzunar.

IFMRRC reglementează acest site și respectă politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clienților (KYC), astfel încât puteți fi liniștit știind că tranzacționați cu un broker de încredere. Ei au personal de asistență prin chat live, o adresă de e-mail și un număr de telefon disponibile pentru a răspunde la orice îngrijorare sau întrebare pe care o puteți avea.

Pocket Option oferă un alt avantaj prin funcția de tranzacționare socială, permițând comercianților să se conecteze și să colaboreze în timp real la tranzacții. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă de a descoperi noi strategii și de a obține informații despre piață.

De exemplu, comercianții care obțin profituri cu una dintre afacerile lor o pot împărtăși cu alți comercianți, astfel încât aceștia să poată reproduce strategia pentru ei înșiși. Aceasta poate fi o resursă neprețuită pentru noii comercianți de opțiuni binare care abia încep să tranzacționeze.

Pocket Option este renumit pentru plățile impresionante, care pot ajunge până la 92% din investiția inițială. Acest lucru vă asigură că primiți o sumă substanțială de bani pentru tranzacțiile dvs. fără comisioane sau costuri ascunse atașate.

Vă puteți accesa conturile de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. Site-ul oferă atât o platformă web, cât și o aplicație mobilă compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu iOS, care este ușor de instalat și de utilizat - acestea oferă aceleași caracteristici ca și site-ul web.

Site-ul oferă o varietate de conturi cu diverse bonusuri și beneficii pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare. Puteți câștiga fonduri de tranzacționare, puteți primi un bonus procentual de plată și alte stimulente pentru a vă spori și mai mult succesul în tranzacționare.

Pocket Option vă permite să vă accesați contul de la distanță. Platforma lor este securizată, astfel încât puteți face depuneri sau retrageri în orice moment.

Acceptă o varietate de metode de plată și nu există taxe sau comisioane atunci când depuneți sau retrageți fonduri. Acest lucru îl face o modalitate accesibilă de a tranzacționa opțiuni binare și de a începe cu tranzacționarea.

Oferim o platformă de înaltă tehnologie pentru tranzacționare cu mai mult de 150 de active

Pocket OptionPlatforma de ultimă generație a companiei este ușor de utilizat și permite comercianților să tranzacționeze cu peste 150 de active, cum ar fi criptomonede, perechi de valute și acțiuni. În plus, aceasta include mai mulți roboți de tranzacționare pentru executarea eficientă a strategiilor.

Pentru a începe să utilizați platforma, trebuie să vă înregistrați pentru un cont. Înregistrarea este ușoară și necesită doar o adresă de e-mail și o parolă. După ce ați făcut asta, puteți începe să tranzacționați și să faceți bani!

Comercianții pot accesa platforma de pe orice computer cu un browser și pot tranzacționa de oriunde. Brokerul oferă asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Clienții pot contacta serviciul clienți prin telefon, chat live sau e-mail pentru asistență.

Pocket Option este un broker relativ tânăr care și-a lăsat deja amprenta pe piața opțiunilor binare. Acesta este deținut și administrat de Gembell Limited, cu o reputație excelentă în cadrul industriei. În plus, echipa Pocket Option's este formată din specialiști IT și Fintech.

Pocket Option nu numai că oferă o selecție de instrumente financiare, dar a creat și o platformă socială de tranzacționare. Această caracteristică permite traderilor să urmărească și să copieze strategiile altor investitori. În plus, utilizatorii pot câștiga "pietre prețioase" prin realizări și pot avea acces la funcții exclusive pe platformă.

Acest sistem oferă investitorilor o serie de avantaje, cum ar fi libertatea de a tranzacționa cu diferite strategii și de a fi recompensați pentru succesele lor. Este o oportunitate neprețuită de a învăța de la comercianți cu experiență și de a vă perfecționa propriile abilități de tranzacționare.

Pocket Option oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea cu fonduri virtuale înainte de a risca un capital real. Folosiți acest cont până când verificarea este finalizată, apoi treceți la un cont pe bani reali.

Platforma, bazată pe MetaTrader 5, este accesibilă pentru desktop, mobil și web. Este ușor de utilizat, cu o gamă de indicatori tehnici, cinci tipuri de grafice și intervale de timp care variază de la cinci secunde la o zi.

Pocket Option nu numai că oferă o platformă ușor de utilizat, dar are și o secțiune extinsă de întrebări frecvente, care servește atât drept tutorial, cât și drept centru educațional. Aici veți găsi articole care acoperă multe subiecte - de la sfaturi pentru începători până la strategii avansate - perfecte atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei experimentați!

Avem un suport live chat

Echipa de experți de la Pocket Option este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți. Contactabili prin e-mail, telefon sau prin sistemul de suport live chat integrat în site sunt doar câteva dintre modalitățile prin care pot fi contactați.

Pocket Option este un broker online foarte bine cotat care oferă platforme avansate de tranzacționare pentru forex, acțiuni, criptomonede și alte active. Interfața sa este ușor de utilizat, dar este capabilă să acomodeze și investitori mai experimentați. În plus, platforma Pocket Option's vine echipată cu diverse grafice, indicatori și multe altele pentru a ajuta la luarea deciziilor de tranzacționare.

Depozitarea și retragerea profiturilor sunt ambele o briză cu această companie cu o gamă extinsă de metode de plată. Cardurile de credit majore, portofelele electronice și transferurile bancare pot fi acceptate; suma minimă de retragere este de 10 $, iar tranzacțiile durează de obicei între 24 de ore și două zile lucrătoare pentru a fi procesate.

Angajamentul Pocket față de inovație i-a adus numeroase distincții, cum ar fi premiul pentru cel mai bun nou-venit de la revista UK Money și premiul pentru cel mai bun broker de la CNBC. Cu sediul în Insulele Marshall, platforma lor oferă o gamă largă de opțiuni de tranzacționare potrivite pentru investitori de toate nivelurile.

Accesibilitatea mobilă a Pocket este de neegalat, aplicația lor fiind accesibilă de pe dispozitive iOS și Android. În plus, site-ul oferă o serie de alte caracteristici utile pentru utilizatorii săi, cum ar fi o secțiune extinsă de întrebări frecvente și o comunitate de comercianți entuziaști care răspund rapid la întrebări. În plus, Pocket a integrat chat-ul live în platforma sa web, care poate fi vizualizat făcând clic pe pictograma din browser.

Avem o aplicație mobilă

Aplicația mobilă, atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS, este ușor de utilizat și oferă acces la toate activele cu care lucrează brokerul (perechi valutare, mărfuri, acțiuni, criptomonede), grafice de cotații pentru o analiză completă a pieței (indicatori și semnale), un cont demo, precum și opțiuni de reaprovizionare sau retragere a fondurilor. Dispune de un meniu de utilizator ușor de navigat pentru o navigare rapidă între active.

Interfața acestei platforme este prietenoasă și simplă, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru cei care sunt noi în tranzacționarea opțiunilor binare. Platforma reproduce terminalul web, astfel încât utilizatorii care folosesc aplicația mobilă se vor bucura de o experiență de tranzacționare optimizată.

Pocket Option oferă o suită de instrumente complementare pentru comercianți, în plus față de aplicația sa, cum ar fi tranzacționarea socială și grafice analitice care susțin deciziile de tranzacționare. Acest lucru permite noilor clienți să imite tehnicile de tranzacționare ale profesioniștilor experimentați, având în același timp control asupra dimensiunilor pozițiilor și a parametrilor de gestionare a riscurilor.

Serviciul de asistență pentru clienți este disponibil non-stop prin telefon, e-mail și chat live, iar la întrebări se răspunde prompt și precis în timpul testelor noastre. Informațiile de contact pot fi găsite atât pe site-ul lor web, cât și pe platformele populare de socializare precum Facebook și Twitter.

O altă caracteristică utilă este capacitatea de a prognoza anumite condiții meteorologice, cum ar fi ploaia sau zăpada, și de a câștiga bani dacă previziunile tale sunt corecte. Aceasta este o modalitate excelentă de a fi la curent cu piața și de a lua decizii de tranzacționare profitabile pe baza a ceea ce aflați.

Instalarea aplicației mobile necesită un dispozitiv Android cu cel puțin Android 4.4, care poate fi găsit atât în magazinul Google Play, cât și pe site-ul oficial Pocket Option. Având o dimensiune de 4,9 MB, aceasta îndeplinește mai multe cerințe tehnice pentru a funcționa corect.

Utilizatorii pot salva site-urile web în conturile lor Pocket din browser folosind extensia Pocket, care este disponibilă pentru multe browsere web populare, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari și Opera. Pentru a o adăuga, accesați pagina de extensii din browserul dumneavoastră și căutați "Pocket". Odată activată, faceți clic fie pe butonul "Pocket" din browser, fie atingeți pictograma acestuia în majoritatea aplicațiilor care oferă opțiuni de partajare.