Înregistrarea contului online pentru tranzacționare

Înainte de a începe să tranzacționați pe Pocket Option, trebuie mai întâi să vă înregistrați un cont. După finalizarea înregistrării, veți primi un e-mail care conține un link pentru a vă activa contul nou creat.

Pocket Option este o aplicație de tranzacționare online care oferă clienților săi o selecție largă de acțiuni și criptomonede. În plus, firma se mândrește cu un suport clienți de 5 stele prin telefon, e-mail și chat live - cu mulți utilizatori mulțumiți!

E-mail de înregistrare

Piețele financiare din întreaga lume, cum ar fi acțiunile, monedele și fondurile tranzacționate la bursă (ETF), joacă un rol enorm în economie. Traderii cumpără și vând aceste titluri de valoare pentru a maximiza profiturile, reducându-și în același timp riscurile.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare foarte căutată, care oferă investitorilor șansa de a obține profit în timp ce investesc pe piețele financiare. Are un depozit minim accesibil și procente de plată ridicate, ceea ce face simplu pentru persoanele fizice să înceapă să facă bani de acasă.

Brokerul oferă o gamă largă de active pe care le puteți tranzacționa, cum ar fi acțiuni și ETF-uri, mărfuri și valute. În plus, aplicația sa mobilă le permite utilizatorilor să acceseze piața de pe telefon.

În plus, Pocket Option oferă un cont demo fără niciun cost. Acest lucru vă permite să exersați tranzacționarea înainte de a deschide un cont real, oferindu-vă șansa de a evalua dacă Pocket Option este potrivit pentru stilul dumneavoastră de tranzacționare.

Odată înregistrat, veți primi un e-mail cu numele de utilizator și parola. Acestea pot fi modificate în orice moment - procesul nu durează mai mult de câteva minute. În plus, vă puteți verifica oricând soldul sau istoricul tranzacțiilor.

Odată înregistrat, puteți începe să tranzacționați pe site-ul Pocket Option. Acesta este sigur și ușor de utilizat, în plus, echipa lor de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7. Adresa lor de e-mail și numărul de telefon pot fi găsite chiar pe pagina de pornire pentru un plus de confort.

Pocket Option oferă un cont online, precum și o aplicație mobilă pentru dispozitive Android și iOS. Cu această aplicație, puteți vizualiza piața, efectua analize tehnice, vă puteți gestiona conturile, puteți monitoriza istoricul tranzacțiilor și multe altele cu ușurință.

În plus, aplicația oferă o comoditate de neegalat pentru tranzacționarea în timp ce sunteți plecat. Aceasta include o fereastră de chat live încorporată, astfel încât să puteți obține imediat răspunsuri la întrebările dumneavoastră. În plus, interfața sa ușor de utilizat vă permite chiar să creați diagrame și grafice în cadrul aplicației!

Aplicația poate fi descărcată gratuit și este compatibilă cu majoritatea computerelor și dispozitivelor mobile, permițându-vă să o accesați de oriunde aveți o conexiune la internet.

Contul Pocket Option permite depunerea și retragerea de fonduri folosind o varietate de metode de plată, cum ar fi criptomonedele și cardurile de credit Mastercard sau Visa. Aceste tranzacții sunt, de obicei, procesate instantaneu; cu toate acestea, este posibil să existe un comision asociat.

O altă metodă populară de depunere este transferul bancar, care poate dura câteva zile lucrătoare pentru a fi finalizat. Cu toate acestea, de obicei, acest lucru nu reprezintă o problemă, iar dacă aveți întrebări, puteți oricând să contactați direct brokerul pentru asistență.

Pentru a evita orice potențiale probleme, asigurați-vă că utilizați o metodă de depunere sigură și fiabilă. În caz contrar, ați putea sfârși prin a vă pierde banii sau prin a nu primi nimic din investiția dvs. înapoi.

Parola

Înscrierea pentru un cont Pocket Option necesită crearea unei adrese de e-mail și a unei parole. Acest pas este esențial dacă doriți să vă asigurați că nimeni altcineva nu vă poate accesa datele. După ce ați creat aceste două elemente, conectarea la contul Pocket Option cu ajutorul lor este simplă.

Pocket Option oferă o selecție de conturi pentru tranzacționarea pe piețele financiare. Aceste conturi sunt adaptate pentru a se potrivi nevoilor diferiților comercianți și vin cu diferite depozite minime și caracteristici precum tranzacționarea socială, cadouri cu premii incredibile și opțiunea de a deschide poziții pe propria piață.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea online, un cont demo ar putea fi benefic. În acest fel, puteți învăța elementele de bază ale tranzacționării fără a risca bani reali. În plus, puteți testa suportul pentru clienți în cazul în care apar probleme în timpul perioadei demo.

Înregistrarea pe Pocket Option este un proces rapid și fără efort. Vă puteți înscrie folosind e-mailul, contul de Facebook sau Google - cum vă convine cel mai bine! În plus, dacă vi se pare dificil să vă amintiți parola, este simplu să o schimbați în orice moment!

Odată înregistrat, puteți adăuga fonduri în contul dvs. folosind oricare dintre metodele de plată de pe Pocket Option, inclusiv plăți electronice și achiziții de criptomonede. Vă rugăm să aveți în vedere că, în funcție de opțiunea de plată pe care o selectați, este posibil să dureze câteva zile lucrătoare până când banca brokerului va procesa tranzacția dvs.

Puteți transfera fonduri fie către un cont bancar, fie către un portofel electronic. Vă rugăm să rețineți că aceste transferuri durează de obicei câteva zile pentru a fi procesate; cu toate acestea, puteți contacta întotdeauna departamentul de servicii pentru clienți al Pocket Option dacă aveți nevoie de un transfer rapid.

În plus față de aceste opțiuni, puteți retrage fonduri direct de pe Pocket Option. Timpul de procesare a retragerilor variază în funcție de metoda de plată și poate dura până la 3-7 zile lucrătoare pentru tranzacțiile cu carduri de credit sau de debit.

Dacă nu sunteți sigur că doriți să folosiți un card de credit sau de debit pentru a vă alimenta contul Pocket Option, există metode alternative de depunere, cum ar fi Advcash, Perfect Money și WebMoney, care sunt rapide și sigure, fără comisioane pentru reaprovizionare sau retrageri.

Sumele minime de depunere și retragere sunt stabilite la 50$ și 10$, iar majoritatea tranzacțiilor sunt procesate instantaneu. Aceste minime scăzute sunt relativ mici în comparație cu cele oferite de mulți alți brokeri online.

Conturile noi pot beneficia de un bonus de 50% la depunere atunci când își fac reaprovizionarea inițială. Nu puteți retrage acest bonus până când nu ați tranzacționat tranzacții în valoare de cel puțin 50 de dolari, ceea ce îl face o modalitate ideală de a vă lansa cariera de tranzacționare.

Amintește-ți de mine

Înregistrarea online a contului de tranzacționare cu Pocket Option este un prim pas crucial pentru a începe pe piețele financiare. Acesta vă permite să efectuați tranzacții, să câștigați în timp ce tranzacționați și să vă gestionați cu ușurință portofoliul de investiții.

Conectarea și accesarea contului Pocket Option este posibilă utilizând un dispozitiv mobil sau un browser de calculator. Pentru a face acest lucru, conectați-vă utilizând un nume de utilizator și o parolă active. Dacă nu vi le amintiți, vi se va trimite un link direct pe e-mail sau pe telefon pentru a vă putea reseta parola.

Odată autentificat, vă puteți verifica soldul contului, vizualiza istoricul tranzacțiilor și plasa tranzacții. Puteți depune bani în contul Pocket Option folosind criptomonede, carduri de debit și carduri de credit; totuși, rețineți că pot exista comisioane asociate cu aceste metode.

Puteți accesa contul dvs. cu ajutorul aplicației mobile Pocket Option pentru dispozitive iOS și Android. Aceasta oferă o multitudine de funcții, cum ar fi capacități de căutare avansată și o interfață ușor de utilizat.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, un loc excelent pentru a începe este deschiderea unui cont demo gratuit pe platforma Pocket Option. Conturile demo le oferă traderilor posibilitatea de a-și exersa strategiile și de a se familiariza cu platforma înainte de a investi fonduri reale.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare sau aveți ceva experiență, un cont demo cu Pocket Option vă poate ajuta să vă familiarizați cu platforma și să învățați tehnici de tranzacționare sigure. În plus, utilizarea acestui cont demo permite testarea diferitelor strategii, explorarea diferitelor piețe și active și consolidarea încrederii înainte de a deschide un cont real.

Conturile demo sunt o modalitate ideală de a exersa tranzacționarea și de a decide dacă site-ul este potrivit pentru dumneavoastră. De obicei, acestea sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp și oferă monedă virtuală (bani falși) pe care o puteți folosi pentru a explora toate caracteristicile sale fără a risca fonduri proprii.

Un alt avantaj al utilizării unui demo Pocket Option este că vă puteți accesa contul de oriunde și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la retragerea profiturilor. Puteți folosi orice dispozitiv electronic - fie că este vorba de un telefon mobil, un computer sau altul - pentru a vă accesa contul demo.

Pocket Option este un broker ușor de utilizat, care oferă asistență excelentă pentru clienți și o gamă largă de conturi de tranzacționare. Suma minimă de retragere scăzută și selecția diversă de active fac ca toată lumea să găsească cu ușurință opțiunea de tranzacționare ideală. În plus, cu ratingul lor impresionant de 96% de satisfacție a clienților și prezența globală, Pocket Option și-a construit o reputație destul de impresionantă în rândul comercianților și investitorilor deopotrivă din 2017. Înființată în 2017, misiunea lor a fost întotdeauna de a face tranzacționarea opțiunilor binare cât mai accesibilă posibil - indiferent de nivelul de experiență!