Pocket Option Bonus de înregistrare

Pocket Option înregistrarea este un proces simplu, pe care îl puteți finaliza folosind fie o adresă de e-mail, fie conturile de Facebook sau Google.

Compania oferă clienților noi un bonus de 50% pentru a le crește capitalul de tranzacționare. Cu toate acestea, pentru a profita de această ofertă, aceștia trebuie să tranzacționeze mai întâi folosind fondurile bonusului înainte de a le putea retrage.

Profit într-un singur click la fiecare 60 de secunde

Începeți să tranzacționați la pocket Option cu un bonus de 50% atunci când faceți o investiție inițială de 250$ sau mai mult. În plus, ei oferă un cont demo, astfel încât să vă puteți perfecționa abilitățile înainte de a investi bani reali.

Pocket Option oferă un proces de înregistrare rapid și simplu, plus multe metode de plată diferite pentru a depune fonduri. În plus, clienții au posibilitatea de a alege între diverse active, cum ar fi forex, criptomonede și acțiuni - toate la prețuri competitive.

Pe platformă, comercianții au acces la instrumente utile, cum ar fi grafice și indicatori. Aceștia vă vor permite să prognozați când prețurile vor crește sau vor scădea și să luați decizii informate pe baza acestor cunoștințe.

Un aspect util al platformei Pocket Option este funcția de tranzacționare socială. Aici, utilizatorii pot copia alți comercianți și le pot vedea statisticile și performanțele. De asemenea, aceștia pot vedea câți bani au câștigat și cât timp au fost activi pe platformă.

Este o oportunitate neprețuită de a învăța de la alții și de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare. În plus, vă permite să le copiați strategiile, astfel încât să puteți maximiza profiturile și minimiza pierderile.

În plus, există o mulțime de sfaturi și trucuri utile pentru a vă maximiza experiența pocket option. De exemplu, nu tranzacționați niciodată în exces și fiți mereu la curent cu mișcările pieței.

Pocket Option se străduiește să facă aplicația și site-ul lor cât mai ușor de utilizat pentru clienți, astfel încât aceștia să poată tranzacționa cu încredere. Au un personal de asistență pentru clienți dedicat, disponibil 24/7, care este disponibil pentru a răspunde la întrebări despre indicatorii financiari; în plus, firma publică documentație cu indicatorii financiari actualizați.

Dacă doriți să faceți bani cu opțiuni de 60 de secunde, Pocket Option este locul potrivit pentru dumneavoastră. Oferă câștiguri de până la 218% - mult mai mari decât oferă majoritatea celorlalte site-uri de opțiuni binare. Dar fii prudent atunci când plasezi tranzacții; prea multe tranzacții nereușite te-ar putea lăsa rapid în roșu.

Ușor de utilizat

Pocket Option este o aplicație intuitivă care oferă clienților un mod convenabil de a tranzacționa opțiuni online. Site-ul se mândrește cu numeroase caracteristici și beneficii, cum ar fi un cont demo pentru ca noii utilizatori să învețe despre tranzacționarea opțiunilor.

Aplicația oferă o interfață ușor de utilizat care permite traderilor să plaseze pariuri pe diverse active, cum ar fi acțiuni și criptomonede. Clienții își pot accesa conturile și își pot monitoriza istoricul de tranzacționare de pe computere desktop sau dispozitive mobile.

Înscrierea la Pocket Option este un proces rapid și simplu, care utilizează diverse platforme de socializare pentru a vă verifica identitatea. Odată înregistrat, vă puteți finanța contul și puteți începe să tranzacționați imediat. În plus, pentru retrageri se pot folosi mai multe metode de plată, cum ar fi cardurile de credit/debit, plățile electronice și criptomonedele.

Pentru a retrage fonduri, trebuie doar să navigați în secțiunea "Finanțe" a contului dvs. și să faceți clic pe butonul de retragere. Aveți la dispoziție mai multe metode și puteți selecta cea care oferă cea mai rapidă livrare - uneori în 24 de ore!

Fondurile pot fi depuse și retrase din diverse surse, cum ar fi cardurile de credit/debit, plățile electronice, criptomonedele și banii de pe telefonul mobil. Suma minimă de retragere necesară pentru procesare este de 10 dolari; tranzacțiile durează până la două zile lucrătoare pentru a fi finalizate.

Pocket Option oferă bonusuri și promoții uimitoare, dar este și o platformă sigură. Respectă politicile împotriva spălării banilor și trece printr-un proces intens de cunoaștere a clientului (KYC). În plus, este folosită autentificarea cu doi factori pentru a preveni accesul neautorizat la contul tău.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că permite clienților să utilizeze o mare varietate de metode de plată pentru depozite și retrageri, inclusiv Visa, MasterCard, criptomonede precum Bitcoin și WebMoney.

Pocket Option face ca tranzacționarea să fie accesibilă tuturor, indiferent de locație sau de nivelul de experiență. Platforma lor ușor de utilizat și asistența clienților, care oferă asistență utilă, le permit clienților să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la strategiile lor de tranzacționare și să își sporească șansele de succes.

Pocket Option are, de asemenea, un bonus care se potrivește cu 50% din depozitul inițial atunci când deschideți un cont live online. Această ofertă poate fi majorată până la 5.000 de dolari.

Serviciul clienți

Pocket Option oferă un bonus de înregistrare de 50% la prima depunere - o modalitate excelentă de a începe pe platformă și de a câștiga niște bani în plus. Brokerul permite diverse metode de plată, cum ar fi cardurile de credit/debit, transferurile bancare și portofelele electronice precum Perfect Money, WebMoney Advcash și Payeer, pe care le puteți utiliza cu diferite metode de plată.

Asistența pentru clienți este disponibilă prin e-mail, telefon și chat live. Echipa lor este receptivă și gata să răspundă la toate întrebările dumneavoastră. În plus, îi puteți contacta prin intermediul site-ului lor, precum și prin conturile de social media.

Pocket Option oferă un site web ușor de utilizat care face ca depunerea și retragerea fondurilor să se facă fără efort. Puteți face acest lucru din peste 50 de metode de plată, inclusiv carduri majore precum Mastercard și Visa, precum și Bitcoin, Litecoin și Netteler. Suma minimă de retragere este de 10 dolari, fără aplicarea de comisioane - ceea ce face ca această tranzacție să fie extrem de rentabilă pentru companie.

Brokerii de opțiuni binare trebuie să ia în considerare acest lucru atunci când apelează la noi clienți. Acest lucru nu numai că îi ajută să atragă noi clienți, dar garantează și siguranța fondurilor depuse de dumneavoastră. În plus, politicile AML și de cunoaștere a clientelei implementează măsuri menite să păstreze confidențialitatea informațiilor personale.

Oferă o selecție de bonusuri și concursuri de tranzacționare atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi, inclusiv concursuri săptămânale cu oportunități de bonus. În plus, oferă conturi demo gratuite, astfel încât noii utilizatori să își poată perfecționa abilitățile înainte de a investi bani reali.

În plus, acestea sunt reglementate de IFMRRC și aderă la politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientelei. În plus, și-au câștigat o bună reputație pentru retragerile rapide și sigure.

Platforma de tranzacționare Pocket option este ușor de utilizat, oferind o serie de indicatori și instrumente care le permit utilizatorilor să ia decizii în cunoștință de cauză. Puteți tranzacționa diverse active, cum ar fi acțiuni și mărfuri, cu ajutorul funcției de tranzacționare live a aplicației, care vă permite să monitorizați prețurile activelor pe măsură ce acestea se modifică.

În plus, există diverse instrumente care ajută la recunoașterea modelelor de piață. Printre acestea se numără indicatorii care vă avertizează când un activ este pe cale să ia o turnură și când valoarea sa va crește sau va scădea. Puteți chiar să țineți evidența tuturor profiturilor și pierderilor într-un singur loc.