Pocket Option Revizuire - Procesul de înregistrare simplu și rapid

Începeți să tranzacționați pe Pocket Option în doar câțiva pași simpli! Înregistrarea este rapidă și fără efort, în plus, puteți deschide un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea în mod direct.

Site-ul oferă, de asemenea, asistență pentru clienți prin e-mail, chat live și telefon. Retragerile sunt rapide și fără efort, deoarece brokerul respectă toate reglementările aplicabile.

Începeți în câțiva pași simpli

Pocket Option oferă un proces de înregistrare simplu, care vă permite să vă deschideți rapid contul în doar câțiva pași. În plus, contul lor demo gratuit vă permite să exersați pe platformă fără a risca bani reali - perfect pentru noii comercianți care doresc să o încerce înainte de a investi fonduri reale!

Pocket Option iese în evidență printre alți brokeri de opțiuni binare prin procesul său simplu de înregistrare. Tot ceea ce este necesar este o adresă de e-mail validă și o parolă puternică pentru a începe, iar odată înregistrat, puteți accesa aplicația Pocket Option și puteți începe să tranzacționați fie de pe computer, fie de pe un dispozitiv mobil în câteva minute!

Depunerile și retragerile de bani se pot face prin diverse metode, cum ar fi transferurile bancare, portofelele electronice și alte plăți electronice. Cu toate acestea, majoritatea băncilor percep comisioane pentru aceste tranzacții.

Pocket OptionInterfața de tranzacționare este ușor de utilizat și vă permite să selectați activul preferat, să stabiliți o limită de timp pentru tranzacția dvs. și să plasați fie un ordin de creștere, fie unul de scădere a prețului. În plus, puteți seta indicatori pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la strategia dvs. de tranzacționare.

Pocket Optionoferă membrilor săi o serie de beneficii, cum ar fi câștigarea de bonusuri prin intermediul concursurilor și turneelor. Premiile pot varia de la premii în bani până la capital de tranzacționare gratuit și cadouri de lux.

În plus, brokerul oferă un bonus de 50% la depozitul inițial atunci când deschideți un cont real cu ei. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă începe cariera de tranzacționare și de a vă maximiza profiturile.

Un avantaj suplimentar al Pocket Option este suportul lor extins pentru clienți. Aceștia oferă mai multe metode pentru a ajunge la managerii lor, inclusiv e-mail și apeluri telefonice, cu răspunsuri prompte și eficiente.

În plus, reprezentanții serviciului clienți sunt disponibili 24/7 pentru a răspunde la orice întrebări. Aceștia se străduiesc să facă din experiența ta cu ei una pozitivă și garantează că întrebările tale vor primi răspunsuri prompte și utile.

Înregistrarea pe Pocket Option este simplă - tot ce trebuie să faceți este să introduceți o adresă de e-mail validă, să creați o parolă puternică și să citiți și să acceptați termenii platformei înainte de a vă crea un cont. După înregistrare, Pocket Option vă va trimite un e-mail de confirmare cu un link de activare inclus.

Înregistrare

Înregistrarea la Pocket Option este un proces rapid și fără efort. Vă puteți înscrie pentru un cont gratuit folosind acreditările Facebook, e-mail sau Google. După aceea, următorul pas necesită să vă verificați identitatea, furnizând o fotocopie a documentului de identitate, precum și o dovadă a adresei cu informații care să corespundă cu cele de pe cartea de identitate. Ulterior, veți primi un link de activare care trebuie folosit pentru a vă activa contul nou creat.

Odată ce contul dvs. a fost verificat, puteți începe să tranzacționați pe platforma Pocket Option. Există diverse active de tranzacționat, inclusiv perechi de valute și criptomonede. În plus, există mai multe metode de depunere și retragere disponibile pentru a face tranzacții pe site.

Fondurile pot fi depuse prin diverse portofele electronice, cum ar fi WebMoney și Perfect Money. În plus, cardurile de credit tradiționale Visa și Mastercard sunt acceptate pe site.

Puteți exersa tranzacționarea pe platforma Pocket Option cu un cont demo, care este o modalitate ideală de a vă familiariza cu site-ul înainte de a vă investi propriile fonduri. Contul demo nu necesită înregistrare și vă pune la dispoziție 10.000 de dolari în numerar virtual pe care să îl folosiți pentru predicții de tip high/low. Aceasta este o oportunitate ideală pentru a vă perfecționa abilitățile înainte de a utiliza fonduri reale, ajutându-vă să evitați erorile costisitoare în viața reală.

Pocket Option oferă un cont demo gratuit, precum și alte caracteristici benefice pentru noii comercianți, cum ar fi tranzacționarea socială. Acest lucru le permite să copieze alți comercianți și să le monitorizeze performanța. De asemenea, aceștia pot determina când au făcut tranzacții profitabile și câți bani câștigă.

O altă caracteristică benefică este aplicația mobilă, disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android. Aceasta facilitează accesul la site în timp ce vă aflați în mișcare și chiar vă permite să vă conectați oriunde aveți o conexiune la internet.

Platforma Pocket Option este o modalitate excelentă de a face bani prin tranzacționare. Puteți profita pariind pe valoarea viitoare a diferitelor active, iar platforma se mândrește cu o rată de plată ridicată de peste 95% - mult peste concurență și oferind profituri potențiale mai mari decât mulți alți brokeri de opțiuni binare.

Verificare

Verificarea este un proces conceput pentru a vă proteja contul împotriva accesului neautorizat și pentru a respecta reglementările financiare, precum și cerințele privind combaterea spălării banilor (AML). Odată finalizată, Pocket Option va debloca toate funcțiile disponibile pe platforma sa și va permite tranzacționarea pe aceasta.

Înregistrarea pe site-ul nostru este simplă și durează doar câteva minute. Vă puteți înregistra folosind fie adresa de e-mail, fie contul de Facebook sau Google. După finalizarea înregistrării, veți primi un e-mail care conține parola dvs. pentru a vă conecta la contul dvs.

Odată înregistrat, puteți începe să tranzacționați în doar câțiva pași. Primul este selectarea metodei de depunere, care permite adăugarea de fonduri direct în contul dvs. De acolo, selectați pur și simplu ce pereche doriți să tranzacționați și specificați o oră de cumpărare. După ce tranzacția a fost executată, veți putea vizualiza rezultatele acesteia.

Pocket Option oferă o serie de bonusuri și realizări pentru a-i motiva pe comercianți să rămână activi pe site și să obțină succese. Acestea includ o competiție Battle of Traders, precum și cripto airdrops.

O altă caracteristică benefică este furnizarea unui cont demo pentru începători. Aceasta este o modalitate ideală de a învăța tranzacționarea și de a testa abilitățile înainte de a investi cu bani reali. În plus, cu acest cont, primiți 10.000 de dolari în fonduri virtuale cu care să exersați.

Pocket Option exchange oferă clienților avantajul unic de a depune și retrage criptomonede cu ușurință, lucru pe care nu multe alte platforme de criptomonede îl permit. Reglementat de IFMRRC, acest exchange oferă un suport tehnic excelent, un serviciu clienți 24/7, precum și un mediu de tranzacționare sigur și echitabil.

Retragerea de fonduri de pe Pocket Option este un proces simplu. De obicei, cererile de retragere sunt procesate în termen de una până la trei zile lucrătoare, în funcție de metoda aleasă; cu toate acestea, în cazul în care se utilizează un card de debit pentru retragere, poate fi necesară o verificare suplimentară a cardului respectiv.

În plus față de caracteristicile deja menționate, Pocket Option oferă clienților săi și alte servicii și avantaje suplimentare. De exemplu, este reglementat de IFMRRC și aderă la politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientelei. În plus, site-ul lor este disponibil în mai multe limbi și este disponibil 24/7 pentru confortul dumneavoastră.

Depunerea

Indiferent de nivelul dvs. de experiență în tranzacționare sau investiții, Pocket Option este un loc ideal pentru a începe. Au un proces de înregistrare simplu și mai multe metode de plată disponibile pentru depunerile în contul dvs.: card de debit, transfer bancar sau transfer bancar (Automated Clearing House - ACH).

Începeți călătoria cu Pocket Option înregistrându-vă și verificându-vă contul. Este simplu - tot ceea ce au nevoie este o fotografie a documentului de identitate și o dovadă a adresei care să corespundă cu cea care apare pe document. Acest lucru vă va garanta că aveți un cont legal și sigur.

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării online, Pocket Option oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți exersa cu platforma lor și să vedeți dacă este ceva care vă atrage pe termen lung. În acest fel, veți avea o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă să tranzacționați și să determinați dacă acest tip de investiție este pentru dumneavoastră.

De asemenea, vă permite să testați platforma lor fără a risca propriile fonduri, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a vă familiariza cu site-ul înainte de a investi fonduri reale. În plus, câștigarea turneelor și concursurilor de pe site-ul lor vă va acorda bonusuri și premii!

Oferă un bonus de 50% din valoarea investiției inițiale la deschiderea unui cont real. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe cu brokerul, însă este important de reținut că nu puteți retrage bonusul decât după ce ați tranzacționat cu el.

Dacă aveți întrebări despre serviciile Pocket Option, nu ezitați să contactați serviciul de asistență pentru clienți prin telefon, e-mail sau chat live. Aceștia sunt disponibili 24/7 și răspund rapid la toate întrebările. În plus, Pocket Option are o prezență puternică în social media; conectați-vă cu ei cu ușurință pe Facebook și Twitter!

Un alt avantaj al folosirii Pocket Option este reprezentat de minimele de depunere și retragere mai mici decât cele ale multor alți brokeri. În plus, nu percep taxe sau comisioane pentru tranzacții - deosebit de util dacă transferați bani din sau către Statele Unite, unde multe bănci percep o taxă de conversie valutară.