Cântă pentru Live Trading la Pocket Option

Pocket Option oferă tranzacționare live cu o mare varietate de active, cum ar fi acțiuni, mărfuri și indici. În plus, oferă un cont demo gratuit pentru ca noii comercianți să testeze sistemul lor fără a risca bani reali.

După ce v-ați înregistrat și ați verificat metoda de plată cu o dovadă de identitate validă, depunerea fondurilor în contul dvs. personal este foarte simplă. Retragerile sunt la fel de ușor de efectuat - pur și simplu selectați metoda preferată și urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru un proces de retragere fără probleme.

Bine ați venit pe cea mai modernă și rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Înscrierea pentru tranzacționare live vă oferă cel mai convenabil și transparent mod de a tranzacționa online. Indiferent dacă sunteți la început sau sunteți un profesionist experimentat, platforma noastră are tot ce aveți nevoie - o platformă de tranzacționare complet integrată, plus o echipă de asistență de top pentru a vă ghida pe parcurs.

Vestea bună este că vă puteți accesa tranzacțiile de pe orice dispozitiv, la orice oră din zi sau din noapte. Nu există limite în ceea ce privește numărul de tranzacții pe care le puteți executa simultan, iar contul dvs. rămâne protejat cu o suită de securitate de ultimă generație, care include firewall-uri, criptare și alte măsuri antifraudă avansate.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici este disponibilitatea noastră de a oferi diverse instrumente de tranzacționare, cum ar fi forex, mărfuri, acțiuni și criptomonede. Acest lucru vă permite să vă construiți propriul portofoliu personal și să experimentați strategii, limitând în același timp riscul.

Am avut mare grijă să ne proiectăm site-ul web pentru a-l face cât mai ușor de utilizat posibil, facilitându-vă navigarea, accesul la contul dvs. și începerea tranzacționării. Cu o interfață mare și ușor de utilizat, veți găsi toate informațiile esențiale rapid și eficient.

Atunci când alegeți brokerul ideal, serviciul clienți ar trebui să fie una dintre prioritățile dumneavoastră. Cei mai buni brokeri online oferă diverse metode de contact, cum ar fi e-mail, telefon și chat live, unde reprezentanții lor vor răspunde prompt și cu amabilitate la orice întrebare pe care o aveți.

Pentru a afla, înscrieți-vă pentru un cont demo gratuit sau, cel puțin, utilizați opțiunea de bani de practică și testați-vă abilitățile pe piața reală înainte de a investi bani reali. Un cont demo oferă aceleași instrumente și caracteristici ca și un cont de tranzacționare pe bani reali - în plus, cine știe, s-ar putea chiar să câștigați niște premii pe bani reali! Dar, în cele din urmă, succesul constă în dezvoltarea unei strategii eficiente și în înțelegerea profilului dumneavoastră de risc.

Crearea contului gratuit

Înființarea unui cont gratuit pe platforma Pocket Option este simplă. Trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul lor și să furnizați informații de identificare valide, apoi puteți depune fonduri folosind diverse metode de plată, cum ar fi criptomonede, carduri de credit/debit Mastercard sau Visa, precum și transferuri bancare.

Pocket OptionSuma minimă de depunere pentru noii comercianți este de doar 5 dolari, ceea ce face ca platforma să fie foarte accesibilă chiar și pentru cei cu un capital limitat. Acest lucru face ca platforma să iasă în evidență printre alți brokeri care necesită depozite inițiale mult mai mari pentru noii comercianți.

În plus față de cerința minimă de depunere scăzută, brokerul oferă, de asemenea, un bonus de 50% la depunerea inițială. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă mări capitalul de tranzacționare, atâta timp cât efectuați suficiente tranzacții înainte de a retrage bonusul.

Retragerile din contul dvs. sunt, de asemenea, foarte simple și pot fi făcute folosind oricare dintre metodele de plată listate pe site-ul Pocket Option. Acestea includ transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash, precum și multe altele.

Un avantaj major al unui cont gratuit este că nu trebuie să plătiți taxe lunare de întreținere, ceea ce vă poate economisi bani. Cu toate acestea, trebuie să știți că aceste conturi pot percepe comisioane pentru bancomate din afara rețelei, comisioane pentru descoperire de cont, comisioane pentru tranzacții străine și alte taxe sau penalități.

Un alt avantaj al unui cont gratuit este că permite testarea apelor înainte de a investi bani reali într-o platformă de tranzacționare. Acest lucru este avantajos pentru oricine se gândește să tranzacționeze cu fonduri reale, deoarece ajută la evitarea de a fi exploatat de o companie prea agresivă sau înșelătoare.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare online reglementată de FMRRC și care aderă la politica de combatere a spălării banilor (AML). Aceasta dispune de o procedură riguroasă de cunoaștere a clienților (KYC) care ajută la prevenirea transferului de active frauduloase.

Deschideți un cont gratuit pe site-ul Pocket Option sau printr-o aplicație pe smartphone sau tabletă, pentru mai multă comoditate. Cu tranzacționarea opțiunilor de tip high/low, ai putea obține potențiale câștiguri de până la 218%!

Aplicația pentru iOS și Android este ușor de utilizat, permițându-vă să tranzacționați în timp ce sunteți în mișcare. Cu toate acestea, dacă preferați să tranzacționați de pe un computer desktop, aceasta este, de asemenea, o opțiune.

Dacă sunteți în căutarea unui nou broker de opțiuni binare, Pocket Option ar putea fi demn de luat în considerare. Aceștia oferă diverse tipuri de active - inclusiv criptomonede - care nu sunt oferite de obicei de alți brokeri.

Oferă un cont demo, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea cu fonduri virtuale înainte de a vă investi fondurile reale. În plus, site-ul oferă numeroase resurse educaționale și instrumente utile de gestionare a riscurilor pentru a vă ajuta să învățați complexitatea pieței.

Începeți să utilizați toate tranzacțiile disponibile

Pocket Option oferă o serie de instrumente și caracteristici pentru tranzacționarea live care sunt atât benefice, cât și distractive. De exemplu, funcția lor de tranzacționare socială permite noilor comercianți să copieze tranzacțiile efectuate de investitori mai experimentați - o modalitate excelentă de a învăța despre piață și de a face bani în același timp!

Comercianții pot participa la turnee și pot câștiga premii. Deși acest lucru nu este la fel de competitiv ca tranzacționarea socială, ajută totuși la îmbunătățirea abilităților și la creșterea soldurilor conturilor. Totuși, este esențial să folosiți aceste caracteristici în mod responsabil; prea multe tranzacții nereușite ar putea epuiza rapid fondurile din contul dvs.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo, care vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca bani reali. Acest cont este gratuit și nu necesită niciun depozit, astfel încât să puteți testa diferite strategii fără responsabilitate financiară.

Pe platformă, puteți tranzacționa peste 130 de active, inclusiv cele mai importante valute din lume, criptomonede, mărfuri și acțiuni. Acestea includ acțiuni ale companiilor americane și europene, precum și indici populari și contracte futures.

Pocket Option oferă clienților noi un bonus de 50% la depunerea inițială, ceea ce reprezintă un stimulent atractiv pentru a vă alătura acestui broker cu o reputație excelentă în ceea ce privește securitatea și plățile corecte. Este modul ideal de a începe cu un broker atât de bine stabilit.

Suma minimă de retragere este, de asemenea, scăzută, astfel încât puteți începe să vă faceți bani rapid. Retragerile efectuate prin plăți electronice sau criptomonede sunt, de obicei, procesate instantaneu. Dacă retragi prin transfer bancar, însă, poate dura câteva zile lucrătoare până când aceste fonduri sunt transferate în contul tău bancar.

Un alt avantaj de care pot profita noii comercianți este funcția de rulaj. Aceasta le permite să extindă perioada de expirare a ordinelor deschise, mărind profiturile în acest proces.

Un rulaj este un activ neprețuit pentru proprietarii de afaceri care doresc să își maximizeze profiturile, menținând în același timp riscurile la un nivel scăzut. Este accesibil atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar configurarea acestuia nu poate fi mai simplă.

Pentru a utiliza funcția de reînnoire, conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe fila Rollover.

În plus față de funcția de rulaj, puteți profita de tranzacționarea socială, care vă permite să urmăriți alți comercianți și să le copiați tranzacțiile. Vizualizând statisticile și performanțele altor comercianți, puteți învăța cum să îi imitați pentru a avea șanse mai mari la propriile tranzacții.

Aceasta este o oportunitate neprețuită de a învăța din erorile altor comercianți și de a vă perfecționa propriile tehnici de tranzacționare. Această caracteristică poate fi deosebit de benefică dacă sunteți la început de drum, deoarece poate fi dificil să vă dați seama cum să tranzacționați cu succes fără unele încercări și erori.

Pocket Optioneste un punct de plecare ideal, deoarece este simplu și vă poate crește rapid soldul contului. Deși este posibil să câștigi câștiguri mai mari decât cu alte tipuri de opțiuni binare, trebuie să fii prudent atunci când faci aceste tranzacții, deoarece pierderile pot crește rapid. În plus, perioadele de pierdere asociate cu aceste tranzacții sunt foarte frustrante și trebuie evitate cu orice preț.