Cântați până la platformă și începeți să tranzacționați

Bine ați venit pe cea mai avansată și rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare! Creați-vă acum un cont gratuit pentru a beneficia de toate funcțiile noastre de tranzacționare.

Pocket Option oferă o serie de conturi potrivite atât pentru comercianții începători, cât și pentru profesioniștii experimentați. În plus, brokerul oferă bonusuri și recompense clienților săi.

Bine ați venit pe cea mai contemporană și rafinată platformă

Pocket Option se deosebește de birourile de brokeraj tradiționale, unde intrați la o cafea pentru a vorbi cu un broker. Aici, ei au toate instrumentele și resursele de tranzacționare de care aveți nevoie, plus asistență pentru clienți disponibilă non-stop, atunci când este nevoie.

Pocket Option consideră că tranzacționarea pe piețele financiare poate fi plăcută și profitabilă pentru toată lumea. Aceștia oferă o gamă largă de clase de active, cum ar fi perechi de valute, acțiuni și criptomonede.

De asemenea, dispune de o funcție unică de "semnale de tranzacționare", care oferă comercianților recomandări bazate pe analiza tehnică a valorilor comercializabile ale activelor financiare. Acest lucru îl face ideal pentru comercianții începători, deoarece îi învață cum să detecteze tendințele de pe piață și să identifice oportunitățile de investiții profitabile.

Un alt aspect impresionant al platformei Pocket Option este contul său demo, care vă permite să încercați tranzacțiile înainte de a investi bani reali. Aceasta este o modalitate ideală de a determina dacă promisiunile companiei sunt corecte și de a stabili dacă este potrivită pentru tine.

Platforma oferă, de asemenea, mai multe instrumente utile de gestionare a riscurilor, care sunt deosebit de benefice pentru noii comercianți. Acestea includ capacitatea de a opri pierderile și de a lua profituri - salvându-vă de la pierderea tuturor banilor pe o singură tranzacție. Toate acestea sunt concepute cu un singur scop: maximizarea randamentelor, minimizând în același timp riscurile. Ca atare, o face una dintre cele mai bune platforme atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Începeți

Pocket Option are platforma perfectă pentru comercianții de opțiuni binare de orice nivel de experiență, oferind totul, de la un cont demo cu 10.000 de dolari în bani virtuali pentru a exersa înainte de a investi fonduri reale, precum și un ghid informativ pentru începători.

Pocket Option oferă două metode de deschidere a unui cont: prin intermediul platformei lor web sau prin aplicația lor mobilă pentru dispozitive iOS și Android. Cu aceasta din urmă, puteți rămâne informat cu privire la știrile de pe piață în timp ce faceți tranzacții în timp ce vă aflați în mișcare.

Înscrierea la Pocket Option este simplă - trebuie doar să completați un formular de înregistrare cu datele dumneavoastră de contact și să alegeți un nume de utilizator și o parolă, după care veți fi redirecționat către platforma de tranzacționare.

Acest site are un design simplu și este ușor de navigat. În plus, există o funcționalitate de chat live, astfel încât să puteți primi răspunsuri prompte la întrebări.

Pocket Option oferă o selecție de produse financiare, cum ar fi criptomonede și mărfuri. Printre acestea se numără UKBrent (țiței din Marea Nordului), USCrude (țiței din West Texas), argint și aur.

În calitate de nou investitor, Pocket Option vă oferă un bonus atractiv de 50% la investiția inițială. Cu toate acestea, singura condiție este că trebuie să tranzacționați cu această sumă înainte de a retrage fondurile bonusului.

Aflați mai multe despre Trader Union și caracteristicile sale citind recenziile altor comercianți. Alternativ, vă puteți lăsa propria recenzie fie pe site-ul lor, fie pe pagina de Facebook.

Pocket Option este un broker de încredere, cu recenzii excelente din partea clienților, depozite și retrageri sigure, precum și reglementat de IFMRRC. Aceștia au o politică eficientă de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientelei, precum și o instruire pentru toți angajații cu privire la modul de detectare a activităților frauduloase. În plus, Pocket Option oferă diverse conturi și metode de depunere.

Obțineți un bonus de depunere de 50%.

Site-ul de tranzacționare Pocket Option oferă o experiență intuitivă și simplă atât pentru începători, cât și pentru investitorii experimentați în tranzacționarea online. Acesta oferă o selecție vastă de active și piețe, împreună cu știri de piață integrate și capacități speciale de analiză. În plus, există chiar și un cont demo, astfel încât să vă puteți testa abilitățile fără a risca niciun ban!

Înscrierea este simplă - introduceți adresa de e-mail și creați o parolă, apoi accesați contul dvs. din orice browser. Alternativ, vă puteți autentifica și cu ajutorul conturilor Google sau Facebook.

Pocket Option oferă o selecție de metode de depunere și retragere, cum ar fi cardurile de credit și portofelele electronice. În plus, are o aplicație mobilă disponibilă pentru telefoanele iOS, Android și Windows, care simplifică și mai mult utilizarea sa.

Pocket Option oferă un bonus la depunere de 50%, precum și un cont demo gratuit care permite clienților să testeze platforma de tranzacționare înainte de a face un depozit real. Ei au mai multe niveluri de cont care recompensează clienții cu bonusuri de reaprovizionare, plăți îmbunătățite și retrageri prioritare.

De asemenea, organizează regulat turnee de tranzacționare, în cadrul cărora puteți câștiga premii în bani dacă vă clasați în primele trei locuri. Aceste competiții oferă o oportunitate plăcută de a vă testa abilitățile împotriva altor comercianți și de a învăța din greșelile lor.

Pocket Optionoferă un serviciu de tranzacționare socială, permițând investitorilor să urmărească și să copieze strategiile altor investitori. De asemenea, acesta afișează un clasament care evidențiază cei mai de succes comercianți de-a lungul timpului, procentul lor de câștiguri și perioadele de câștig.

Brokerul oferă o suită de instrumente de tranzacționare, cum ar fi consilieri experți și roboți automatizați, pentru a vă ajuta să faceți tranzacții profitabile. În plus, există un portal de asistență prin chat live, plus multe conturi de social media și o linie telefonică de e-mail pentru un plus de confort.

Obțineți un cont demo gratuit

Dacă vă gândiți să începeți să tranzacționați, dar nu sunteți sigur că puteți face față riscurilor, un cont demo ar putea fi ideal. Cu acesta, nu există nicio obligație de a vă înscrie pentru un cont real și aveți la dispoziție 10.000 de dolari în fonduri virtuale pentru a exersa - totul într-un cadru complet lipsit de riscuri.

Conturile demo vă permit să testați diferite strategii și platforme de tranzacționare înainte de a investi fonduri reale. Acest lucru este util în special pentru noii comercianți care pot utiliza platforma fără a risca nimic major; conturile demo le oferă șansa de a evalua dacă doresc să investească în tranzacționare cu normă întreagă.

Un cont demo oferă acces gratuit la resurse educaționale și tutoriale privind strategiile de tranzacționare. Aceste materiale pot fi accesate fie de pe site, fie prin intermediul aplicațiilor mobile.

Odată ce ați deschis un cont, veți avea acces la acesta în orice moment cu ajutorul unui ID de conectare și al unei parole. Cu ajutorul banilor virtuali, puteți tranzacționa cu aceștia sau puteți face upgrade la unul real odată ce v-ați dovedit abilitățile.

Comercianții de pe platformă pot participa la concursuri pentru a câștiga premii în bani. Aceste concursuri oferă o oportunitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile și de a vă implica mai mult pe piață.

Pocket Option este o platformă foarte căutată de comercianții de opțiuni binare și nu este greu de înțeles de ce. Are o cerință minimă de depunere scăzută care o face accesibilă comercianților din întreaga lume. În plus, se laudă cu un rating impresionant de asistență pentru clienți de 5 stele, cu ajutor personal disponibil prin sistemul de chat live sau prin e-mail.

Obțineți un suport pentru clienți

Pocket Option pune la dispoziția traderilor o gamă largă de active pentru tranzacționare, cum ar fi perechi de valute, mărfuri și criptomonede. În plus, comercianții pot deschide un cont demo pe platformă, care servește ca o oportunitate excelentă de a se familiariza cu piața și de a învăța elementele fundamentale ale tranzacționării.

Asistența pentru clienți este disponibilă prin e-mail, telefon și chat online. Puneți orice întrebare despre tranzacționare, iar echipa va face tot posibilul să o rezolve prompt - de obicei în două minute! În plus, sunt bucuroși să răspundă la întrebări în orice limbă solicitată de dumneavoastră.

Traderii pot tranzacționa o gamă largă de active, inclusiv perechi de valute populare și exotice, mărfuri și criptomonede. În plus, aceștia pot tranzacționa acțiuni americane și europene. Platforma este ușor de utilizat, cu mai multe conturi de tranzacționare adaptate pentru diferite niveluri de experiență.

Clienții pot accesa o platformă de tranzacționare socială cu o funcție de chat integrată și funcții de tranzacționare automată. Această platformă le permite clienților să copieze tranzacțiile traderilor de top sau să configureze declanșatoare care execută automat tranzacțiile atunci când sunt îndeplinite anumite condiții.

Pocket Option este un broker mobil ideal pentru cei cărora le place să tranzacționeze în mișcare. Cu cerința minimă de depunere scăzută, Pocket Option face ca tranzacționarea să fie accesibilă chiar și pentru noii investitori, în timp ce procentele sale de plată sunt ridicate.

Centrul de Reglementare a Relațiilor cu Piața Financiară Internațională (IFMRRC) supraveghează această companie, asigurându-se că aceasta respectă politicile de combatere a spălării banilor și cerințele privind cunoașterea clientului (KYC). În plus, aceștia oferă un bonus de 50% pentru conturile live ca un stimulent suplimentar și au o echipă experimentată de specialiști de asistență pentru clienți disponibilă 24/7.

Pocket Option este o companie inovatoare de tranzacționare online care și-a făcut un nume în industria opțiunilor binare. Platforma sa este prietenoasă și intuitivă, permițând atât traderilor experimentați, cât și celor începători să facă tranzacții rapide cu câștiguri mai mari decât cele oferite de majoritatea celorlalți brokeri.