Cântă până la Pocket Option Tabloul de bord al contului tău de tranzacționare

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării și doriți să testați apele înainte de a vă investi fondurile câștigate cu greu, Pocket Option oferă un cont demo gratuit. Este o modalitate excelentă de a învăța platforma lor în timp ce primiți 10.000 de dolari în numerar virtual pentru a tranzacționa.

Înscrierea pentru contul Pocket Option este simplă - trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul lor și să furnizați o adresă de e-mail. Ulterior, creați o parolă pentru a avea acces la tabloul dvs. de bord.

Conectați-vă

Înscrierea în contul dvs. de tranzacționare Pocket Option este foarte simplă. Tot ce este necesar este să vă conectați folosind fie adresa de e-mail, fie contul de Facebook sau Google și să creați o parolă - apoi începeți să tranzacționați!

Puteți folosi aplicația pentru a câștiga bani pe diferite piețe, cum ar fi perechi de valute și acțiuni. Interfața aplicației este ușor de utilizat, în plus, contul său demo vă oferă șansa de a testa strategii fără a risca propriile fonduri.

Pocket Optioneste ideală pentru începători, oferind un teren de joc echitabil și tranzacții rapide cu termene fixe de expirare. În plus, pune la dispoziție peste 30 de perechi valutare majore și minore, precum și acțiuni reunite de la bursele din SUA.

Pentru a începe să tranzacționați, înregistrați-vă mai întâi pentru un cont făcând clic pe butonul "Înregistrare rapidă" de pe site-ul lor. După aceea, puteți lansa rapid interfața de tranzacționare cu un singur clic!

După ce v-ați conectat, puteți utiliza panoul de bord Pocket Option pentru a vă gestiona tranzacțiile și pentru a depune sau retrage fonduri. Puteți face acest lucru de pe orice computer sau dispozitiv mobil cu o conexiune la internet.

Atunci când vă alimentați contul, alegeți pur și simplu o metodă de plată din lista celor acceptate și finalizați tranzacția. Depunerea minimă necesară este de 50 de dolari, iar procesarea durează de obicei una sau două zile lucrătoare.

Serviciul de asistență pentru clienți al brokerului este disponibil 24/7 prin chat live, e-mail și număr de telefon pentru a vă ajuta atunci când este necesar. În plus, brokerul organizează concursuri săptămânale cu bonusuri de tranzacționare pentru noii utilizatori care participă. În plus, clienții fideli primesc diverse stimulente.

Înscrieți-vă

Conectarea la tabloul de bord al contului de tranzacționare Pocket Option și câștigarea în timp ce tranzacționați pe piețele financiare este o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile și strategiile fără a risca bani reali. În plus, puteți copia tranzacțiile altor traderi cu un singur clic!

Înscrierea pentru un cont pe Pocket Option este simplă - trebuie doar să vă folosiți adresa de e-mail sau să vă conectați conturile de Facebook și Google. Este un proces rapid și simplu care vă va permite să începeți să faceți tranzacții imediat.

După finalizarea procesului de înregistrare, vă puteți verifica identitatea prin încărcarea unei fotografii sau a unui document pe care să apară numele și adresa dumneavoastră. În plus, trebuie să furnizați și dovada că sunteți un rezident legal eligibil în țara în care locuiți.

Odată înregistrat, va trebui să selectați o adresă de e-mail, o parolă și un link de verificare pentru a finaliza procesul. După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să primiți un e-mail de confirmare cu un link de activare - asigurați-vă că îl primiți imediat în căsuța dvs. de e-mail!

Verificarea tipului de plată și furnizarea de documente de identificare valabile sunt pași necesari înainte de a depune fonduri în contul dumneavoastră. După ce acestea au fost confirmate, fondurile pot fi depuse în contul dumneavoastră.

Depozitarea și retragerea la Pocket Option este foarte ușoară, cu peste 50 de metode disponibile. Depozitele în numerar sau prin carduri de credit, portofele electronice și transferuri bancare pot fi făcute cu ușurință; retragerile durează de obicei câteva zile lucrătoare pentru a fi procesate, în funcție de metoda utilizată.

Puteți contacta echipa de asistență pentru clienți prin e-mail, telefon sau chat live în orice moment. Pocket Option este licențiat de către Centrul Internațional de Reglementare a Piețelor Financiare (IFMRRC), ceea ce înseamnă că respectă politicile de combatere a spălării banilor și reglementările privind cunoașterea clienților (KYC).

Depozit

Conectarea la tabloul de bord al contului dvs. de tranzacționare, conectarea și începerea tranzacționării pe piețele financiare poate fi un efort profitabil. Există o serie de active pe care le puteți tranzacționa, de la Bitcoin și Ethereum la multe altele - există ceva pentru toată lumea când vine vorba de tranzacționarea pe piețele financiare!

Pocket Option oferă un cont demo gratuit care vă permite să le explorați platforma fără a risca bani reali. Acest lucru vă oferă șansa de a exersa și de a vă perfecționa strategiile înainte de a investi bani proprii.

Site-ul oferă, de asemenea, instrumente gratuite pentru a ajuta la luarea unor decizii în cunoștință de cauză și la optimizarea performanțelor de tranzacționare, cum ar fi grafice analitice, instrumente de desen și indicatori. Acestea sunt resurse neprețuite pentru comercianții de pretutindeni!

Înscrierea pentru un cont gratuit de tranzacționare Pocket Option este simplă și necesită doar o adresă de e-mail sau o autorizație prin intermediul conturilor Facebook sau Google. După înregistrare, trebuie să se efectueze o verificare pentru a vă proteja atât contul, cât și fondurile de accesul neautorizat, precum și pentru a respecta toate reglementările financiare și cerințele de combatere a spălării banilor.

Verificarea este un pas esențial pentru a vă proteja fondurile și pentru a garanta că îndepliniți toate cerințele, așa că, înainte de a depune bani, trebuie să încărcați informații personale și de adresă, precum și documente de identitate și dovezi de adresă.

Odată ce procesul de verificare a fost finalizat, puteți începe să tranzacționați cu contul dumneavoastră. Dacă apar întrebări în această perioadă, echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi prin chat live sau e-mail.

Comercianții își pot alimenta conturile Pocket Option prin diverse metode de plată, cum ar fi transferuri bancare, carduri de debit și de credit, criptomonede etc. Majoritatea plăților sunt procesate instantaneu; cu toate acestea, unele servicii pot percepe o taxă sau pot trimite plățile în mai multe părți.

Retragere

Odată ce v-ați alimentat contul Pocket Option, puteți începe să tranzacționați pe piețele financiare folosind platforma lor web. Această platformă oferă o multitudine de instrumente și tutoriale utile care vă pot ajuta în dezvoltarea unei strategii de tranzacționare eficiente.

Conectarea la contul dvs. de tranzacționare Pocket Option este simplă - faceți clic pe butonul Login situat în colțul din stânga sus. Pur și simplu completați numele de utilizator și parola, apoi faceți din nou clic pe Login pentru a începe tranzacționarea!

Banii pot fi depuși folosind transferuri bancare, carduri de debit și de credit, plăți electronice, cum ar fi Perfect Money și 29 de token-uri diferite de criptomonede. Potrivit blogului brokerului, aceste depozite durează de obicei câteva zile pentru a fi procesate, dar unele metode pot dura mai mult.

Dacă aveți nevoie să retrageți fonduri din contul dvs. de tranzacționare Pocket Option, există o varietate de metode pe care le puteți folosi. De obicei, retragerile sunt procesate în termen de 24 de ore de la primirea cererii; cu toate acestea, poate dura până la 5 zile lucrătoare pentru ca banii să fie creditați înapoi în contul dvs. bancar.

Înainte de a efectua retragerea inițială, este esențial să rețineți că Pocket Option are nevoie de anumite detalii personale pentru a vă procesa cererea. Făcând acest lucru, brokerul vă ajută să vă verifice identitatea și vă protejează de a fi înșelat.

În plus, clienții pot contacta serviciul de asistență pentru clienți 24/7 prin chat live, e-mail și telefon. Informațiile de contact ale brokerului pot fi găsite pe site-ul său, precum și pe diverse platforme de socializare.

Asistență pentru clienți

După ce ați creat un cont Pocket Option, este timpul să accesați tabloul de bord al contului de tranzacționare. Conectarea necesită utilizarea unei adrese de e-mail și a unei parole; alternativ, utilizați aplicația Google Authenticator pentru o verificare suplimentară a identității.

După ce v-ați autentificat, vă puteți vizualiza soldul și istoricul tranzacțiilor. În plus, aveți posibilitatea de a vă modifica parola și de a vă actualiza datele personale, făcând clic pe linkul situat în partea dreaptă a ecranului.

Echipa de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la orice întrebări. Îi puteți contacta prin telefon, e-mail, chat live sau pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter, pentru asistență.

Pocket Option are, de asemenea, o aplicație mobilă, care vă permite să vă conectați la conturile dvs. și să plasați comenzi din orice locație. Interfața ușor de utilizat prezintă toate graficele și tipurile de ordine necesare pentru operațiuni de succes.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare licențiată și reglementată, care oferă asistență de încredere pentru clienți, precum și instrumente de ultimă generație pentru a ajuta comercianții să tranzacționeze cu încredere. În plus, brokerul pune un mare accent pe securitate și integritate, cu mai multe straturi de protecție plus o monitorizare constantă pentru a garanta că fondurile și informațiile dvs. rămân în siguranță.

Brokerul oferă o serie de metode de plată, cum ar fi cardurile de credit, Bitcoin și Litecoin. Retragerile sunt procesate în 24 de ore, cu o cerință minimă de depunere de 10 dolari. În plus, sunt membri mândri ai Centrului de Reglementare a Relațiilor pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC), o organizație care supraveghează reglementarea piețelor financiare globale.