Cântă cu ușurință la terminalul de tranzacționare

Înregistrează-te cu ușurință la un terminal de tranzacționare și câștigă recompense mari cu aplicația prietenoasă Pocket Option și contul demo gratuit pentru a-ți testa strategiile.

Platforma oferă acces la peste o sută de active, cum ar fi perechi valutare și acțiuni de pe piața americană. În plus, dispune de o serie de criptomonede.

Bine ați venit pe cea mai modernă și rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Conectarea la un terminal de tranzacționare este simplă și vă permite să vizualizați piețele în timp real. Sunt disponibile diverse active, cum ar fi CFD (contracte pentru diferență), criptomonede, acțiuni și obligațiuni, precum și CFD-uri pe valută și pe vreme. În plus, au o gamă impresionantă de instrumente de tranzacționare, cum ar fi indicatori tehnici și widget-uri, pentru a face viața mai simplă atunci când tranzacționați.

Pocket Option oferă soluția unică ideală pentru toate cerințele de tranzacționare financiară. Echipa lor de asistență pentru clienți este accesibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin e-mail, telefon și chat live, pentru a vă răspunde la toate întrebările dvs. despre mișcările pieței sau pentru a vă oferi știri financiare actualizate. În plus, dispun de funcții precum riscul bazat pe cont și acoperirea riscului pe niveluri, astfel încât să puteți păstra controlul asupra riscurilor de tranzacționare.

Un serviciu clienți excelent este esențial pentru orice jucător online serios. O echipă de asistență bine condusă poate menține profiturile ridicate și pierderile scăzute, motiv pentru care Pocket Option se mândrește cu o echipă exemplară care este disponibilă 24/7, indiferent de fusul orar sau de țară. În plus, există o mulțime de caracteristici inovatoare, cum ar fi aplicația lor mobilă, o secțiune excelentă de întrebări frecvente și o bibliotecă extinsă de strategii de tranzacționare pentru a vă ajuta să vă decideți cu privire la următoarea mișcare.

Creați-vă un cont gratuit

Înscrierea pentru un cont pe Pocket Option este rapidă și fără efort. Vă puteți înregistra folosind adresa de e-mail, conturile de Facebook sau Google; odată verificat, sunteți gata să începeți să tranzacționați imediat!

Platforma oferă comercianților acces la o gamă largă de active, cum ar fi perechi de valute și acțiuni. În plus, aceștia pot plasa diverse tranzacții, cum ar fi opțiuni high/low și tranzacții de 60 de secunde.

În plus, platforma oferă o interfață intuitivă pentru utilizator care face ca depunerea și retragerea fondurilor să se facă fără efort. Acceptă peste 50 de metode de plată, cum ar fi carduri de debit/credit, plăți electronice precum Perfect Money și 29 de token-uri de criptomonede.

Fondurile pot fi depuse și prin intermediul aplicației mobile Pocket Option, care funcționează pe majoritatea dispozitivelor. Pentru a o utiliza, deschideți aplicația pe telefon sau tabletă și urmați instrucțiunile pentru a vă crea un cont.

Odată înregistrat, puteți să vă verificați contul prin prezentarea unei dovezi de identitate și a unei adrese care să corespundă cu cea care apare pe document. Acest proces este gratuit și durează de obicei doar câteva zile. După ce verificarea este completă, fondurile pot fi depuse în contul bancar nou creat.

Dacă aveți nevoie de asistență cu contul dvs., serviciul de asistență pentru clienți este disponibil prin e-mail, chat live și număr gratuit. Dacă doriți, oferă, de asemenea, servicii de urgență 24 de ore pe zi.

Pocket Option are o echipă atentă de reprezentanți ai serviciului de asistență pentru clienți disponibilă 24/7 pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă ghida în procesul de înregistrare. Aceștia sunt accesibili prin e-mail, prin platformele de socializare sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul lor.

Compania oferă un cont demo, care este o modalitate ideală de a vă familiariza cu platforma Pocket Option înainte de a face depozitul inițial. Puteți chiar să utilizați acest cont pentru a efectua câteva tranzacții de test și a evalua cât de bine funcționează sistemul pentru dumneavoastră.

În plus, Pocket Option are mai multe promoții limitate în timp pentru noii comercianți. Printre acestea se numără un bonus fără depunere de 50 $ și un bonus de depunere de 50% la crearea unui cont real live. În plus, câștigarea de pietre prețioase pentru anumite recunoașteri sau repere vă va acorda acces la oferte exclusive de pe piața de tabloul de bord, cum ar fi bonusuri sau premii în bani.

În plus față de bonusuri, Pocket Option are și o serie de alte caracteristici care vă pot ajuta să vă măriți câștigurile și să îmbunătățiți experiența de tranzacționare. De exemplu, platforma are capacități de tranzacționare socială care vă permit să observați comportamentul și strategiile altor investitori pentru a nu repeta erori costisitoare.

Oferă, de asemenea, o selecție de realizări și turnee, care vă permit să concurați cu alți comercianți pentru a câștiga premii sau distincții. Făcând acest lucru, ați putea să vă măriți plățile, fondurile de tranzacționare și alte avantaje.

Site-ul Pocket Option include un manual de utilizare care vă ghidează prin caracteristicile și capacitățile platformei. De la plasarea tranzacțiilor până la descoperirea activelor disponibile pentru tranzacționare, acest ghid acoperă toate aspectele - în plus, include sfaturi pentru începători, astfel încât să aveți o experiență optimă în utilizarea platformei.

Începeți să utilizați toate tranzacțiile disponibile

Înființat în 2017, Pocket Option este unul dintre cei mai respectați brokeri de opțiuni binare din lume. Cu o reputație pentru plățile ridicate, condițiile de tranzacționare competitive și depozitele și retragerile sigure, reprezintă o alegere ideală pentru comercianții de toate nivelurile de experiență.

Gembell Limited, o firmă cu sediul în Insulele Marshall înregistrată la Centrul de reglementare a relațiilor pe piața financiară internațională (IFMRRC), deține și operează această platformă de tranzacționare. Aceasta poate fi accesată fie ca aplicație web online, fie ca descărcare de pe desktop pentru computere Windows PC și MacOS, permițându-vă să tranzacționați de oriunde.

Înscrierea pentru un cont demo gratuit vă permite să vă exersați abilitățile fără a risca niciun ban. Cu această probă, puteți testa diferite strategii de tranzacționare și puteți decide dacă doriți să treceți la piața reală.

Pocket Option oferă comercianților o gamă largă de active pe care le pot tranzacționa, cum ar fi perechi de valute și perechi de criptomonede, aur și petrol. În plus, oferă acțiuni individuale de la unele dintre cele mai mari companii din întreaga lume.

În plus, funcția de tranzacționare socială a companiei vă permite să reproduceți pozițiile traderilor experimentați. Acest lucru oferă informații valoroase de la o serie de experți și vă oferă șansa de a încerca noi strategii cu un risc minim.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că nu percepe un comision pentru tranzacționare. Acesta este un beneficiu neprețuit dacă sunteți în căutarea unei experiențe de tranzacționare cu costuri reduse. În plus, nu există comisioane ascunse pentru reîncărcări sau retrageri, astfel încât nu este nevoie să vă agitați din cauza unor cheltuieli suplimentare.

Serviciul de asistență pentru clienți al companiei este accesibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin e-mail și telefon, pentru a răspunde rapid la întrebările dumneavoastră. În plus, puteți accesa o fereastră de chat live, unde întrebările vor fi adresate prompt.

Pocket Option oferă un terminal de tranzacționare accesibil pe internet, precum și o aplicație mobilă compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu iOS. Acest lucru este convenabil dacă sunteți în mod constant în mișcare, având nevoie să fiți la curent cu mișcările pieței.

Pocket Option este un broker de top care se adresează atât comercianților începători, cât și celor cu experiență. Aceștia oferă peste 100 de active și o gamă de instrumente financiare pentru tranzacționare pe patru piețe diferite.

Acestea sunt reglementate de IFMRRC și aderă la politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientului, oferindu-vă un mediu de tranzacționare sigur. În plus, echipa lor de comercianți profesioniști este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă oferi asistență cu toate nevoile și întrebările dvs. de tranzacționare.

Oferă o platformă de tranzacționare intuitivă și ușor de utilizat, care este ideală pentru începători. În plus, ei oferă resurse utile pentru a vă ajuta să navigați pe platforma lor și să învățați cum să tranzacționați cu succes. În plus, compania are o echipă de agenți de asistență pentru clienți disponibilă 24/7, care sunt gata să răspundă la întrebări sau să rezolve orice probleme care pot apărea.