Pocket Option Înregistrarea contului pentru tranzacționarea opțiunilor binare

Înscrierea pentru un cont la Pocket Option este simplă. Tot ceea ce este necesar este adresa de e-mail și parola dumneavoastră.

Fondurile pot fi depuse și retrase folosind o serie de metode de plată. În plus, brokerul oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți învăța cum să tranzacționați pe piețele financiare fără a risca niciun ban în avans.

Conectați-vă

Intrând în contul Pocket Option aveți acces la o gamă largă de active, cum ar fi perechi de valute, criptomonede, acțiuni și mărfuri - cu ușurință!

Dacă sunteți nou în tranzacționarea pe piața financiară, o modalitate excelentă de a începe este să vă înscrieți pentru un cont demo de opțiuni binare fără depunere. Acest lucru vă va oferi un mediu fără riscuri pentru a vă perfecționa abilitățile, pentru a dobândi cunoștințe despre diferite tipuri de active și pentru a testa strategii fără a risca nimic.

În mod ideal, contul demo ar trebui să vă permită să tranzacționați cu toate activele disponibile pe contul dvs. de tranzacționare real. Acest lucru vă va oferi o reprezentare realistă a modului în care arată piața reală și vă va ajuta să determinați dacă vă simțiți sau nu încrezător în utilizarea acestuia.

O altă modalitate excelentă de a începe este testarea strategiei de tranzacționare într-un mediu simulat. Mulți brokeri oferă acest serviciu, care poate fi o oportunitate excelentă de a exersa înainte de a investi bani reali. Este esențial ca soldul dvs. de bani reali să fie potrivit cu cel virtual, astfel încât să puteți vedea cum vă afectează tranzacțiile contul bancar.

De exemplu, dacă contul dvs. de tranzacționare pe bani reali oferă o rată de plată de 85%, asigurați-vă că același procent se aplică și în contul demo, astfel încât să vă puteți evalua performanța. De asemenea, vă va oferi o indicație cu privire la profitul sau pierderea probabilă în orice sesiune de tranzacționare.

În plus, nu uitați să verificați dacă brokerul dvs. are funcția de reînnoire. Aceasta va determina cât timp vă puteți păstra fondurile înainte de a fi nevoit să le retrageți.

Pentru a retrage fonduri de pe o pagină financiară, navigați până la butonul "Withdrawals" (Retrageri) și faceți clic pe acesta. În cele mai multe cazuri, suma minimă de retragere este de 10 USD; acest proces poate dura până la două zile lucrătoare.

Pocket Option, în calitate de broker online reglementat, oferă traderilor o platformă accesibilă și condiții de tranzacționare competitive. De asemenea, își monitorizează indicatorii financiari, cum ar fi volumul de tranzacționare și plățile către investitori, pentru a garanta investitorilor un mediu sigur.

Înregistrare

Înregistrarea pentru un cont Pocket Option este un proces rapid și fără efort. Tot ceea ce vă rămâne de făcut este să selectați un nume de utilizator și o parolă, să autorizați accesul la platformă fie prin Google, fie prin Facebook, și iată - sunteți gata să începeți să tranzacționați!

În plus, puteți utiliza contul demo pentru a vă familiariza cu platforma Pocket Option și pentru a învăța cum să tranzacționați. Acest lucru este avantajos pentru începători, deoarece aceștia au posibilitatea de a-și exersa strategiile fără a risca bani din buzunar.

Fondurile pot fi depuse și retrase din contul Pocket Option prin diferite metode, cum ar fi portofele electronice, carduri de credit și transferuri bancare. În funcție de locul în care locuiți în lume, aceste tranzacții pot genera taxe sau comisioane.

Brokerul oferă un bonus de 50% din suma depusă inițial. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că acest bonus poate fi retras numai după ce ați tranzacționat cu el de suficiente ori.

În plus față de bonus, Pocket Option are și un program de afiliere. Traderii care trimit clienți noi pe platformă pot câștiga până la 80% din valoarea totală a contului atunci când fac acest lucru.

Un alt avantaj pentru utilizatorii Pocket Option este funcția de tranzacționare socială. Aceasta vă permite să vă conectați cu alți comercianți și să faceți schimb de strategii, ajutându-vă să vă perfecționați abilitățile și să vă îmbunătățiți succesul în tranzacționare.

Opțiunile High/low sunt cel mai simplu tip de opțiune binară și pot fi deosebit de avantajoase pentru începători. Deși oferă câștiguri mai mari decât opțiunile de tip scară/pereche, fiți precaut atunci când faceți aceste tranzacții, deoarece prea multe pierderi vă pot lăsa rapid fără bani.

De asemenea, ați putea încerca să vindeți în lipsă pentru a obține profituri atunci când piețele scad. Această strategie presupune împrumutarea de acțiuni de la brokerul dvs. și vânzarea lor la un preț mai mic ulterior. Apoi le veți răscumpăra și veți încasa orice diferență de valoare ca profit.

Tranzacționarea la bursă, ca toate formele de investiții, implică riscuri. Dar poate fi o cale profitabilă dacă vă stabiliți obiective realiste și sunteți dispus să depuneți efort. Dar este esențial să nu lăsați niciodată emoțiile să prevaleze asupra raționalității atunci când investiți.

Comerț

Pocket Optionoferă o mulțime de oportunități atât pentru investitorii experimentați, cât și pentru cei începători. Oferă chiar și un cont demo gratuit, astfel încât utilizatorii pot exersa tranzacționarea fără a risca bani reali. Profitând de acest cont demo gratuit, comercianții vor învăța toate aspectele legate de tranzacționarea cu opțiuni binare - ajutându-i să se acomodeze rapid.

Pocket Option este un broker licențiat IFMRRC care se străduiește să ofere servicii de calitate clienților și acces la piața OTC pentru clienții săi. Face parte din holdingul Gembell Limited, fondat de profesioniști cu experiență în activități de tranzacționare și investiții. Misiunea principală a brokerului este de a face ca tranzacționarea opțiunilor să fie simplă pentru toți cei interesați.

Platforma sa de tranzacționare inovatoare face ca traderilor să le fie simplu să plaseze tranzacții și să câștige un procent ridicat de plată. În plus, platforma oferă numeroase bonusuri clienților săi, inclusiv un bonus de 50% la depunerea inițială - o modalitate excelentă de a vă mări capitalul de pornire, astfel încât să puteți începe imediat să faceți tranzacții mari!

Alimentați-vă contul Pocket Option folosind diverse metode de plată, cum ar fi carduri de credit/debit, transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money și WebMoney, plus câteva criptomonede. În plus, puteți profita de funcția lor de chat live pentru a vorbi direct cu un membru al echipei de asistență pentru clienți.

Pocket Option iese în evidență printre alți brokeri prin faptul că are un depozit minim scăzut de doar 5 dolari - ceea ce înseamnă că puteți începe să tranzacționați imediat, chiar dacă nu aveți mult capital de investit. Acest lucru îl face popular atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați.

Pocket Option oferă o funcție de tranzacționare socială care vă permite să copiați tranzacțiile altor comercianți din întreaga lume în termen de 10 secunde de la executarea lor. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă de a obține informații despre strategiile și ratele de succes ale altor comercianți. În plus, puteți vizualiza statisticile și performanțele lor în ceea ce privește sumele maxime ale tranzacțiilor, profiturile realizate, procentul de tranzacții profitabile încheiate și multe altele.

Pocket Option suportul pentru clienți este accesibil 24/7 prin e-mail, telefon și chat live. Aceștia sunt nerăbdători să răspundă la orice întrebări sau îngrijorări pe care le-ai putea avea și, de obicei, răspund cu promptitudine. În plus, site-ul web oferă o secțiune de întrebări frecvente cu răspunsuri la întrebări frecvente, precum și ghiduri și tutoriale utile pentru ca utilizatorii să le urmeze pe parcurs.

Asistență pentru clienți

Pocket Option este o platformă de tranzacționare foarte bine cotată, cu numeroase caracteristici și o echipă atentă de asistență pentru clienți. Îi puteți contacta prin telefon, e-mail și chat live - timpul lor de răspuns fiind de cel mult două minute - astfel încât problema dvs. va fi rezolvată cu promptitudine.

Pocket Option oferă un cont demo gratuit tuturor comercianților, fie că sunt experimentați sau noi pe piață. Cu acest cont, vă puteți exersa abilitățile fără a risca bani reali. În plus, acesta vă acordă acces la diverse funcții și instrumente care vă vor permite să vă perfecționați abilitățile de trader înainte de a investi fonduri.

Platforma și aplicația sa ușor de utilizat facilitează începerea și utilizarea. Ratingul de 5 stele de la TrustPilot atestă serviciul lor stelar pentru clienți, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune excelentă pentru comercianții începători.

Pocket Option nu numai că oferă un cont demo gratuit, dar are, de asemenea, o comunitate activă de comercianți care vă pot ajuta cu orice întrebări. Echipa lor de asistență este activă pe canalele de social media și poate fi contactată prin e-mail, telefon sau chat live.

Compania oferă o gamă largă de active, cum ar fi valute, acțiuni și criptomonede. Este o opțiune ideală atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei cu experiență, datorită depozitelor minime reduse și a varietății de metode de plată.

Utilizatorii pot retrage fonduri folosind principalele carduri de credit și de debit, transferuri bancare, precum și servicii de portofel electronic precum Perfect Money, WebMoney, Advcash, Payeer și Jeton. Suma minimă de retragere necesară este de 10 dolari; procesarea durează de obicei între 24 de ore și două zile lucrătoare.

Pocket Option se remarcă printre ceilalți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane pentru reaprovizionare sau retrageri. În plus, puteți tranzacționa cu un cont demo gratuit pentru a testa funcțiile și instrumentele sale fără a risca niciun ban; alternativ, deschideți un cont real cu fonduri reale pentru tranzacționare.