Pocket Option Înregistrarea contului pentru tranzacționarea mărfurilor

Înregistrarea pentru un cont Pocket Option este simplă și gratuită. Vă puteți înscrie folosind fie o adresă de e-mail, fie un cont de Facebook sau Google.

Pocket Option oferă o varietate de strategii de tranzacționare, de la cele pe termen scurt (cum ar fi 30 de secunde și 1 minut) la cele pe termen lung (2023 și 4 ore). În plus, puteți încerca social trading, care vă permite să urmăriți și să copiați tranzacțiile altor comercianți.

Comisia de tranzacționare a contractelor futures pe mărfuri (Commodity Futures Trading Commission)

Commodity Futures Trading Commission (CFTC) este o agenție guvernamentală independentă creată în 1974 pentru a reglementa piețele futures și de opțiuni. Cei cinci comisari ai acesteia sunt numiți de președinte și confirmați de Senat. Comisia se străduiește să garanteze că utilizatorii pieței pot tranzacționa contracte futures și instrumente derivate fără teama de manipulare sau abuz; aceasta investighează și urmărește în justiție fraudele, efectuează analize de piață și exercită autoritatea de aplicare a legii pentru a preveni apariția riscului sistemic.

Commodity Futures Trading Commission (CFTC) aplică legea federală privind bursele de mărfuri și alte legi de reglementare care reglementează piețele futures și de opțiuni pe mărfuri. Aceasta monitorizează activitatea, înregistrează brokerii, examinează contractele, verifică registrele și conturile bancare, investighează cazurile de fraudă, soluționează plângerile clienților, efectuează analize de piață și menține depozite de date swap, precum și fonduri comune de mărfuri - fonduri care reunesc contribuțiile investitorilor pentru a tranzacționa pe piețele futures sau de opțiuni pe mărfuri.

Printre entitățile reglementate de CFTC se numără operatorii și consilierii de fonduri comune de mărfuri, comercianții de comisioane futures, brokerii de introducere și dealerii de swap. Fiecare dintre acestea trebuie să se înregistreze la CFTC înainte de a tranzacționa pe oricare dintre cele 11 burse de contracte futures din SUA sau direct la CFTC.

Pe lângă rolul său de supraveghere a burselor de mărfuri și de contracte futures, CFTC reglementează și instrumentele financiare derivate. Aceasta include mărfuri fizice, instrumente financiare, valute străine și alte tipuri de produse - ceea ce face prin intermediul direcțiilor sale de conformitate, de analiză a produselor și de informații de piață.

Este esențial pentru comercianți să aibă un cont de tranzacționare legitim cu un broker stabilit. Există diferite tipuri de brokeri, așa că este esențial să vă asigurați că îl găsiți pe cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă intenționați să tranzacționați opțiuni pe mărfuri, este înțelept să alegeți un broker care oferă opțiuni tranzacționate la bursă. Acestea oferă câștiguri mai bune decât alternativele de tip OTC (over-the-counter). În plus, asigurați-vă că brokerul este licențiat în țara dvs. înainte de a începe tranzacționarea.

Asigurați-vă că brokerul pe care îl alegeți este înregistrat la CFTC și are o reputație excelentă, pentru a evita escrocheriile sau înșelătoriile. În plus, nu uitați că, în cazul în care există probleme cu brokerul dumneavoastră, depunerea unei plângeri ar putea ajuta la recuperarea fondurilor pierdute.

Biroul economistului șef

Biroul economistului șef (OCE) este punctul de referință pentru cercetarea economică și politică în cadrul USDA. Acesta oferă consultanță obiectivă, analize bazate pe date ale problemelor agricole atât pentru factorii de decizie din sectorul public, cât și pentru cei din sectorul privat.

Misiunea OCE este de a oferi fermierilor din America o perspectivă obiectivă asupra efectelor politicilor, legislației și programelor agricole. OCE face acest lucru prin cercetare, publicații și diseminarea de date - inclusiv produse statistice oficiale ale USDA, cum ar fi rapoartele Serviciului Național de Statistică Agricolă și alte documente conexe.

În sprijinul misiunii sale, OCE desfășoară o gamă largă de activități de cercetare și analiză pe o serie de subiecte, cum ar fi agribusinessul și comerțul, forța de muncă în agricultură, perspectivele cererii și ofertei internaționale de produse agricole și schimbările climatice. În plus, acesta coordonează producția mai multor produse statistice ale USDA, cum ar fi World Agricultural Outlook Board, Weekly Weather and Crop Bulletin și World Agricultural Supply and Demand Estimates Report.

Ca parte a misiunii sale, OCE lucrează îndeaproape cu membrii Congresului și cu oficiali ai administrației pentru a identifica oportunități de îmbunătățire a politicilor și programelor USDA, publicând o varietate de publicații de cercetare. În plus, OCE monitorizează și evaluează efectul pe care îl au asupra bugetelor USDA modificările propuse la politica, legislația și programele agricole - asigurându-se că aceste modificări nu au un impact contraproductiv asupra intereselor naționale.

Pentru a-și atinge obiectivele, OCE angajează o echipă de economiști cu metode statistice avansate și expertiză în programare. Aceștia oferă consultanță BEA cu privire la activitățile sale statistice, efectuează cercetări pentru a perfecționa măsurile existente și pentru a crea noi statistici și garantează calitatea și integrarea datelor sursă utilizate în elaborarea conturilor economice naționale, industriale, regionale și internaționale.

Biroul economistului-șef este un grup multidisciplinar format din cercetători cu normă întreagă, post-doctoranzi, vizitatori, stagiari și asistenți de cercetare. Cu o expertiză vastă în economie, cum ar fi economia comportamentală, economia mediului, organizarea industrială și proiectarea pieței, această echipă oferă un sprijin de neegalat.

În 2013, Biroul economistului șef a fost creat pentru a efectua analize economice și cercetări politice în sprijinul inițiativelor FINRA în materie de reglementare și de politici. În plus, acest birou colectează și analizează date privind firmele și piețele de valori mobiliare.

Biroul de Afaceri Internaționale

Biroul pentru afaceri internaționale este principalul punct de contact al Washington DC cu comunitatea diplomatică. Acesta colaborează îndeaproape cu 186 de ambasade și cu două secții de interes special pentru a oferi servicii municipale, a face schimb de bune practici și a organiza sesiuni pentru delegațiile în vizită din străinătate. În plus, acesta coordonează evenimente și activități între organizațiile internaționale și grupurile de cetățeni din DC.

Divizia de programe internaționale sprijină misiunea internațională a TC prin colaborarea cu comunitatea campusului pentru a coordona eforturile de recrutare a studenților, pentru a sprijini programele academice, pentru a promova parteneriate educaționale globale, pentru a facilita colaborările de cercetare și pentru a crea oportunități de învățare la nivel mondial. În plus, Biroul de Afaceri Internaționale oferă asistență internațională pentru admitere și imigrație studenților și cadrelor didactice de la TC, respectând în același timp politicile instituționale, precum și reglementările locale, de stat și federale.

În ultimii ani, a existat un număr tot mai mare de platforme de tranzacționare frauduloase care utilizează programe software pentru a manipula prețurile și a transforma profiturile clienților în pierderi. Unele utilizează chiar și furtul de identitate ca mijloc de a fura fonduri de la comercianți. FBI și alte agenții de aplicare a legii și-au unit forțele cu liderii din industrie în efortul de a combate aceste practici lipsite de etică.

Aceste înșelăciuni implică adesea abordarea comercianților cu solicitarea de a plăti o taxă sau o amendă pentru activități ilegale. Victimele pot furniza carduri de credit, conturi bancare sau pașapoarte escrocilor în schimbul plății.

Astfel, escrocii pot accesa și utiliza informațiile privind identitatea personală pentru a se da drept cineva. Cu aceste date, ei pot comite o varietate de infracțiuni, cum ar fi evaziunea fiscală și frauda electronică.

O altă metodă populară de înșelăciune constă în a se da drept o agenție de reglementare sau o instituție financiară. Aceasta implică, de obicei, utilizarea de e-mailuri sau apeluri telefonice false pentru a convinge clienții că contul lor a fost compromis și că trebuie să plătească sume mari de bani.

FINRA a primit numeroase plângeri de la consumatori care au fost înșelați. Aceste reclamații susțin că infractorii i-au contactat și au pretins că au tranzacționat ilegal opțiuni binare, cerând plata unui comision sau a unei amenzi. În plus, CFTC a confirmat, de asemenea, că aceste practici frauduloase au avut loc.

Divizia de Administrație

Divizia Administrație este centrul de lucru pentru toate funcțiile administrative necesare pentru funcționarea OPM. Responsabilitățile sale variază de la gestionarea fiscală și administrarea granturilor, la suportul IT/sistemelor, precum și la activitățile de resurse umane. Deși conducerea sa este responsabilă pentru numeroasele dificultăți operaționale ale OPM, Divizia de administrație rămâne relativ mică și ușor de gestionat. Cea mai notabilă funcție a sa este supravegherea vastului portofoliu de bancnote de rezervă federale al OPM. Acest departament și-a câștigat o reputație binemeritată pentru administrarea responsabilă, servind drept exemplu inspirat a ceea ce CFTC se străduiește să realizeze de peste trei decenii: furnizarea celui mai înalt serviciu public posibil cu o dedicare neabătută față de integritate și deschidere.

Cel mai de succes dintre aceste birouri se laudă cu un număr impresionant de peste 1300 de angajați și un buget de aproape 200 de milioane de dolari. Este bine dotat cu personal foarte calificat, cu acreditări impresionante în finanțe, IT și resurse umane. Acest departament a obținut un succes remarcabil de-a lungul timpului, ceea ce este evident în calitatea serviciilor OPM pe care le oferă.