Pocket Option Înregistrarea contului pentru tranzacționarea criptocurrency

Pocket Option este un crypto-broker consacrat care permite comercianților să tranzacționeze cu bani virtuali. De asemenea, oferă un cont demo, astfel încât să puteți exersa și să vă rafinați strategiile fără a risca fonduri reale.

Platforma oferă o gamă largă de metode de depunere și retragere, cum ar fi carduri de debit, carduri de credit, Perfect Money și Advcash. În plus, brokerul acceptă diverse criptomonede, precum Bitcoin, Litecoin și Ethereum.

Înscrierea pentru un cont

Înscrierea pentru un cont la Pocket Option este rapidă și fără efort. Puteți face acest lucru prin intermediul platformei web sau al aplicației lor mobile, care funcționează pe majoritatea dispozitivelor. Aplicația este disponibilă în mai multe limbi și oferă o mulțime de funcții utile. În plus, aceasta le permite utilizatorilor să seteze alerte și notificări cu privire la modificările de preț pe piețele pe care le aleg.

Pasul inițial pentru a vă înscrie la Pocket Option este crearea unui cont folosind adresa de e-mail și parola. După ce ați făcut acest lucru, veți primi o confirmare prin e-mail cu un link de activare care trebuie urmat pentru a vă verifica contul. După aceea, puteți începe să tranzacționați pe site.

Pocket Option oferă tranzacționare socială, ceea ce vă permite să observați tranzacțiile altor comercianți și să învățați care sunt cele care produc cele mai bune rezultate. Acest lucru vă permite să le imitați strategiile pentru a avea șanse mai mari la propriile tranzacții.

Puteți concura în turnee cu alți comercianți pentru premii și realizări. Deși acest lucru nu este la fel de competitiv ca social trading, vă oferă totuși șansa de a vă compara performanța cu cea a altor investitori.

Pocket Option oferă acces la peste 30 de criptomonede pentru tranzacționare, ceea ce face ca selecția lor să fie mult superioară celei a majorității celorlalți brokeri. Nu numai că sunt disponibile pentru tranzacționare cele mai populare monede, cum ar fi Litecoin și Ethereum, dar puteți tranzacționa și multe active digitale mai puțin cunoscute, care s-ar putea să nu fie listate în altă parte online.

Pocket Optioneste reglementat de IFMRRC, ceea ce garantează că toate tranzacțiile sunt sigure. În plus, aderă la politicile de combatere a spălării banilor, care protejează clienții împotriva activităților frauduloase.

Pocket Option oferă diverse metode de depunere și retragere a banilor, cum ar fi MasterCard, VISA, Maestro, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, ZCash, Neteller, Skrill și Ripple. În cele mai multe cazuri, aceste retrageri sunt instantanee, dar ar putea dura până la o zi în circumstanțe rare.

Pocket Option oferă o gamă de opțiuni de bază, precum și un cont demo, pe care îl puteți folosi pentru a exersa tranzacționarea și pentru a învăța cum să vă descurcați fără a risca fonduri reale. Aceasta este o modalitate ideală de a vă familiariza cu platforma înainte de a tranzacționa cu fonduri reale. În plus, acest lucru oferă o oportunitate de a testa diferite strategii fără a pune în pericol investițiile reale.

Depunerea de bani

Dacă sunteți gata să începeți să tranzacționați pe Pocket Option, primul pas este să depuneți bani în contul dumneavoastră. Făcând acest lucru vă oferă acces la toate funcțiile de tranzacționare disponibile și face mult mai simplă învățarea modului de a tranzacționa cu succes.

Depunerea banilor se poate face prin diverse metode, cum ar fi criptomonedele, cardurile de debit/credit și PayPal. Rețineți că unele dintre acestea pot percepe comisioane sau vă pot cere să trimiteți plata în mai multe părți. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți pentru depunerea de fonduri în contul dvs., asigurați-vă că aceasta se întâmplă prompt, astfel încât să puteți maximiza potențialele beneficii.

O altă caracteristică excelentă a platformei Pocket Option este contul demo, care vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca bani reali. În acest fel, puteți învăța cum să luați decizii de investiții solide și să decideți dacă merită sau nu să continuați tranzacționarea pe un cont real.

Pocket OptionAplicația și site-ul web sunt ușor de utilizat, ceea ce o face o opțiune ideală pentru începători. Cu sistemul său de tranzacționare socială, noii comercianți pot copia pozițiile comercianților experimentați, păstrând în același timp controlul asupra propriilor tranzacții și a parametrilor de gestionare a riscului.

În plus, platforma dispune de un birou al comunității, unde comercianții pot face schimb de informații și sfaturi. În plus, sunt disponibile tutoriale, ghiduri și videoclipuri pe YouTube care îi ajută pe utilizatori să înțeleagă mai bine platforma și cum să o utilizeze eficient.

Pocket Option vă oferă șansa de a deveni un comerciant de succes și de renume în cel mai scurt timp. Site-ul este reglementat de Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC), ceea ce oferă garanția că oferă servicii de tranzacționare de încredere pentru clienții săi.

Pocket Option oferă mai multe măsuri de securitate pentru a vă proteja fondurile, cum ar fi un stop loss și un take profit automat. În plus, sunt disponibile diverse conturi de tranzacționare, astfel încât să puteți alege unul care să vă satisfacă cel mai bine cerințele.

Pocket Option oferă o serie de bonusuri pentru clienții noi, cum ar fi un bonus de 50% la depunere atunci când vă alimentați contul cu 50$ sau mai mult. Această ofertă grozavă este deschisă tuturor și nu necesită un cod de recomandare pentru a profita de ea.

Tranzacționarea cu bani reali

După ce ați depus fonduri și v-ați conectat la contul dvs., este timpul să începeți să tranzacționați cu bani reali. Pocket Option oferă o serie de caracteristici de tranzacționare dincolo de limitele de profit/pierderi; oferă, de asemenea, instrumente de gestionare a riscurilor, precum și semnale de tranzacționare.

Pocket Option's permite traderilor să tranzacționeze pe piețele Forex, de acțiuni, de criptomonede și de mărfuri cu diverse active și contracte. Condițiile sale de tranzacționare sunt simple, iar interfața sa este ușor de utilizat. Plasarea tranzacțiilor pe această platformă este rapidă și fără efort, cu sume clar precizate, precum și timpii de expirare stabiliți.

Depozitați și retrageți fonduri folosind diverse metode de plată, cum ar fi transferurile bancare și portofelele electronice. Suma minimă de depunere necesară este de 50,00$. Retragerile sunt procesate rapid, iar fondurile vor fi transferate direct în contul tău bancar sau pe cardul tău în câteva minute.

Pocket Option nu oferă comisioane sau taxe de tranzacționare și nici pentru tranzacțiile care nu sunt legate de tranzacționare, ceea ce îi face unul dintre cei mai accesibili brokeri din clasa lor.

Conturile demo sunt o modalitate ideală de a testa opțiunile binare și de a învăța cum să tranzacționați pe Pocket Option înainte de a risca bani reali. Oferă 10.000 $ în fonduri virtuale pe care le puteți folosi pentru a testa strategiile și toleranța la risc. Făcând acest lucru vă va permite să determinați dacă platforma se potrivește nevoilor dumneavoastră, precum și dacă conturile reale pot fi gestionate cu succes înainte de a depune bani.

Înscrierea pentru un cont la Pocket Option este simplă - tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail, parola și să vă verificați identitatea. Pentru a face acest lucru, furnizați o imagine a documentului de identitate, împreună cu o dovadă a adresei cu informații care să corespundă cu cele din document.

Pocket Option oferă mai mult decât capacități de tranzacționare de bază; au o piață unde comercianții pot achiziționa bonusuri și stimulente pentru a-și îmbunătăți abilitățile de tranzacționare. Acestea includ roboți de tranzacționare, tranzacții fără risc, recompense cashback și alte instrumente concepute pentru a ajuta în această căutare.

Pocket OptionSite-ul și platforma sunt deservite de reprezentanți ai serviciului de asistență pentru clienți 24/7. Dacă aveți întrebări, îi puteți contacta prin intermediul site-ului web, Facebook Messenger sau mesaje directe de pe Instagram. În plus, există o funcție de chat live pentru cei care preferă să vorbească direct cu un agent.

Tranzacționarea cu bani virtuali

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu criptomonede, dar nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru, Pocket Option vă oferă un cont demo pe care îl puteți încerca. Aceasta este o modalitate ideală de a învăța cum funcționează lucrurile fără a risca bani și de a vă exersa strategiile fără a risca nimic.

Site-ul este ușor de utilizat și oferă o selecție de instrumente de tranzacționare. În plus, dispune de chat live, asistență prin e-mail și un forum al comunității, unde utilizatorii pot pune întrebări și pot primi răspunsuri de la alți comercianți.

Odată înregistrat pentru un cont Pocket Option, puteți profita de toate funcțiile sale de tranzacționare. Puteți tranzacționa pe diverse active, cum ar fi perechi de valute și criptomonede precum bitcoin și ethereum; plus mărfuri precum aurul sau petrolul, plus acțiuni din diferite țări.

Pentru a vă înregistra un cont pe Pocket Option, trebuie mai întâi să introduceți adresa de e-mail și parola. Ulterior, încărcați orice documente solicitate de broker pentru a vă confirma identitatea și adresa. După ce verificarea a avut loc, puteți începe să tranzacționați cu bani reali și să retrageți profiturile obținute.

Depuneți bani în contul Pocket Option folosind transferuri bancare și carduri preplătite sau folosiți aplicația mobilă gratuită, compatibilă cu dispozitivele iOS și Android, pentru a retrage fonduri din contul dvs. Cu atât de multe opțiuni convenabile, există cu siguranță una care vă convine!

Pocket Option oferă diverse promoții clienților săi noi. Unul dintre aceste bonusuri este un bonus de 50$ care poate fi retras după efectuarea anumitor tranzacții. În plus, atunci când depuneți 50 de dolari sau mai mult într-un cont, Pocket Option vă va credita cu 50% fonduri bonus.

Compania oferă o gamă largă de active de tranzacționare, cum ar fi peste 30 de perechi forex, criptomonede populare precum ethereum și bitcoin, aur și argint. Puteți tranzacționa aceste mărfuri 24 de ore din 24, 7 zile din 7; în plus, ei organizează și o sesiune extrabursieră (OTC) în weekend-uri, atunci când sesiunea principală de forex este închisă.

Pocket Option este un broker de încredere, reglementat de IFMRRC, cu o reputație excelentă în rândul traderilor. Platforma lor este sigură și securizată, în plus, puteți tranzacționa pe un cont demo pentru a vă familiariza cu ea înainte de a investi bani reali.