Pocket Option Înregistrarea contului pentru tranzacționarea futures

Înregistrarea la Pocket Option este rapidă, fără efort și gratuită. În plus, este o oportunitate excelentă de a vă familiariza cu platforma de tranzacționare.

Comercianții pot începe cu un cont demo cu un sold inițial de 10.000 de dolari. Acest lucru le oferă posibilitatea de a exersa tranzacționarea live folosind fonduri virtuale, ceea ce îl face ideal atât pentru începători, cât și pentru experți.

Biroul de aplicare a legii al Commodity Futures Trading Commission's Office of Enforcement

Biroul de aplicare a legii al Commodity Futures Trading Commission investighează și urmărește penal presupusele încălcări ale Legii privind schimbul de mărfuri și ale reglementărilor CFTC. Astfel de infracțiuni pot include frauda, manipularea sau alte abuzuri care subminează integritatea pieței, participanții și publicul larg.

Divizia de aplicare a CFTC (DOE) utilizează informațiile primite de la membrii publicului, de la alte divizii ale CFTC, de la asociațiile de autoreglementare din industrie și de la autoritățile statale, federale și internaționale pentru a detecta și investiga încălcările. DOE se bazează, de asemenea, pe datele pe care le dezvoltă în mod independent sau ca răspuns la un pont sau la o plângere.

În consecință, CFTC a primit numeroase plângeri cu privire la site-urile care oferă tranzacționarea opțiunilor binare prin intermediul platformelor de tranzacționare online. În general, aceste probleme se încadrează în trei categorii: refuzul de a credita conturile clienților sau de a rambursa fondurile; furtul de identitate; și manipularea software-ului pentru a genera tranzacții pierzătoare.

Aceste plângeri au fost depuse de o varietate de persoane, cum ar fi clienți, brokeri și profesioniști în domeniul investițiilor. În mod obișnuit, ele provin din încălcări ale Legii privind bursele de mărfuri, care interzice persoanelor fizice să ofere rezidenților din Statele Unite contracte de opțiuni pe mărfuri în afara bursei.

Pe lângă investigarea și luarea de măsuri de aplicare a legii împotriva încălcărilor normelor CEA și CFTC, Divizia de supraveghere a pieței din cadrul CFTC se străduiește să promoveze piețe deschise, transparente, echitabile, competitive și sigure prin supravegherea platformelor de instrumente financiare derivate, a facilităților de executare a swap-urilor și a depozitelor de date swap. Atunci când examinează cererile pentru piețele de contracte desemnate, facilitățile de executare a swapurilor sau depozitele de date de swap, divizia le analizează în funcție de principiile de bază, precum și de alte cerințe de reglementare, pentru a garanta că îndeplinesc aceste standarde.

În plus, divizia auditează platformele de tranzacționare și depozitele de date swap existente pentru a garanta că acestea respectă principiile de bază și alte cerințe ale CFTC. Aceasta include evaluarea garanțiilor de sistem, precum și verificarea antecedentelor personalului, ale membrilor consiliului de administrație și ale directorilor de rang înalt.

Programul de reparații al Commodity Futures Trading Commission oferă clienților un mijloc ieftin, imparțial și eficient de a depune plângeri împotriva profesioniștilor din industria contractelor la termen pentru presupuse încălcări ale Legii privind schimbul de mărfuri. Cazurile sunt judecate de un ofițer de judecată al CFTC și deseori se soldează cu ordine de compensare monetară.

Escrocherii

CFTC a primit rapoarte despre brokeri neînregistrați care vând programe înșelătoare care promit oamenilor profituri nerealiste de acasă. Adesea, victimele se alătură unor grupuri online și sunt prezentate unor falși brokeri care anunță oportunități de tranzacționare ușor de realizat. Din păcate, aceste escrocherii își fac adesea reclamă prin intermediul mesajelor de chat Telegram sau WhatsApp și pot fi dificil de detectat.

Un alt tip de înșelătorie implică o înșelătorie de tip "momeală și schimbare", în care comercianților li se promite o taxă de abonament pentru informații, sfaturi, semnale sau alte servicii forex, dar de fapt ajung să se înscrie pentru ceva de care nu au nevoie. De asemenea, escrocii încearcă să convingă victimele să transfere bani sau să trimită criptomonede ca plată.

Pocket Option este un broker utilizat pe scară largă care oferă diverse active de tranzacționare, cum ar fi perechi de valute și acțiuni. Site-ul său web este ușor de utilizat, iar asistența pentru clienți este disponibilă 24/7 - chiar și în weekend! În plus, Pocket Option oferă diverse instrumente de tranzacționare, cum ar fi indicatori și instrumente de desen care oferă o perspectivă utilă asupra momentului în care piețele pot crește sau scădea.

Oferă, de asemenea, o funcție de tranzacționare socială, permițând comercianților să copieze tranzacțiile altor utilizatori de pe platformă. Acesta este un mod eficient de a învăța de la alți investitori și de a vă spori șansele de succes pe piață.

Pocket Option oferă un bonus de 50% la primul dvs. cont live ca stimulent, pe lângă faptul că oferă informații valoroase despre semnalele de tranzacționare și mișcările pieței. Aceste semnale vă pot ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește momentul și valoarea tranzacțiilor.

Noii comercianți vor aprecia această caracteristică, deoarece le economisește atât timp, cât și bani. În plus, brokerul oferă un cont demo gratuit, unde comercianții pot exersa tranzacționarea fără a depune fonduri reale.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și ușor de înțeles, cu toate informațiile relevante, cum ar fi suma de plată, timpul până la cumpărare și expirarea fixă, afișate în mod clar. Este specializată în tranzacționarea rapidă, cu o opțiune de tranzacționare expresă care permite utilizatorilor să plaseze tranzacții cu un timp de expirare de doar 30 de secunde. În plus, clienții au acces la o mare varietate de active, inclusiv perechi de valute și criptomonede, care pot fi tranzacționate 24/7 pe această platformă.

Reglementări

Dacă vă gândiți să deschideți un cont de tranzacționare futures cu Pocket Option, este important să vă familiarizați mai întâi cu reglementările care se aplică. Aceste reguli există pentru a-i proteja pe comercianți de escrocherii, fraude și alte infracțiuni financiare.

Pocket Option este reglementată de Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC) din Insulele Marshall. Deși nu este o autoritate de reglementare oficială cu protecție de nivel 1, IFMRRC se asigură că activitățile acestora sunt supravegheate și monitorizate. Este înțelept să citiți recenziile clienților înainte de a selecta un broker.

În plus, compania aderă la politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clienților (KYC), precum și la instruirea angajaților săi cu privire la prevenirea comportamentelor frauduloase.

În plus, compania oferă asistență de încredere pentru clienți, care este disponibilă 24/7 prin e-mail și telefon. De asemenea, îi puteți contacta prin chat live pe site-ul lor.

Pocket Option oferă un cont demo atractiv care vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca fonduri reale. Acest lucru nu numai că vă poate oferi o perspectivă asupra modului în care funcționează platforma, dar puteți primi chiar și 10.000 de dolari în numerar virtual cu care să tranzacționați.

Această platformă este ușor de utilizat și populară printre comercianții începători, oferindu-le acces la diverse active și perechi, cum ar fi perechi de valute, acțiuni și criptomonede. Cu un singur clic vă puteți alege activele dintr-o selecție largă de active și perechi!

De asemenea, se mândrește cu un sistem inovator de tranzacționare socială, oferind comercianților șansa de a se conecta și de a câștiga premii mari. Aplicația este compatibilă atât cu utilizatorii de telefoane mobile, cât și cu cei de pe PC și suportă taste rapide pentru o acțiune mai ușoară.

Pocket Option oferă șapte tipuri de conturi cu o cerință de depunere redusă de doar 5 dolari - ceea ce îl face cel mai ieftin din industrie și o alegere ideală pentru noii veniți.

În plus, nu percepe comisioane de retragere, iar timpii de procesare sunt destul de rapizi. Retragerile durează de obicei până la două zile lucrătoare și pot fi efectuate folosind aceleași metode de plată folosite pentru depuneri - fără costuri suplimentare!

Pentru a vă înregistra pentru un cont de tranzacționare futures la Pocket Option, faceți clic pe butonul "Register" (Înregistrare) de pe pagina lor de pornire. Vi se vor cere câteva informații de bază, cum ar fi adresa de e-mail și parola. După ce faceți acest lucru, veți fi direcționat către o pagină care conține un acord, precum și alte detalii importante.

Platforme de tranzacționare

Dacă sunteți în căutarea unei platforme sigure și de încredere pe care să tranzacționați, Pocket Option este o opțiune ideală. Ei sunt reglementați de IFMRRC, iar echipa lor de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7. În plus, Pocket Option oferă un cont demo gratuit, ceea ce este benefic pentru noii comercianți care doresc să își testeze strategiile de tranzacționare.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și este plină de caracteristici utile care fac tranzacționarea fără efort. În plus, brokerul oferă asistență 24/7, precum și o gamă largă de active de tranzacționare, inclusiv valute și criptomonede.

Oferă o funcție de tranzacționare socială, care vă conectează cu alți comercianți, astfel încât să le puteți copia strategiile. Aceasta este o oportunitate neprețuită de a învăța de la investitori mai experimentați și de a profita de pe urma succeselor lor.

Pe platforma Pocket Option, puteți participa, de asemenea, la turnee de tranzacționare cu cont demo pentru a exersa și a câștiga o experiență neprețuită. Făcând acest lucru nu numai că vă va spori încrederea în sine ca trader, dar vă va oferi și oportunități neprețuite de practică.

Înainte de a putea începe să tranzacționați cu bani reali, trebuie să finalizați un proces de verificare. Aceasta implică completarea unui formular online cu datele dumneavoastră personale și încărcarea unui document de identitate. De obicei, acest proces durează mai puțin de 24 de ore, după care contul dvs. va fi verificat și veți putea începe imediat să tranzacționați.

Pentru un cont live, depozitul minim este de 50 de dolari și puteți tranzacționa diverse instrumente financiare, cum ar fi criptomonede, acțiuni, mărfuri și valută. În plus, puteți utiliza aplicația noastră mobilă pentru a tranzacționa comod din mers!

Noii utilizatori pot profita de un cont demo nelimitat, care le oferă șansa de a exersa tranzacționarea fără a-și risca propriile fonduri. În plus, dacă îi pierd, contul poate fi reactivat cu ușurință.

În plus față de contul demo, Pocket Option are și o aplicație mobilă care permite comercianților să tranzacționeze în timp ce se află în mișcare. Această caracteristică unică diferențiază Pocket Option de alți brokeri, făcând din tranzacționarea comodă în mișcare o opțiune.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și vă permite să tranzacționați o gamă largă de active de pe telefonul sau tableta dumneavoastră. În plus, oferă instrumente gratuite, cum ar fi social trading și grafice analitice, astfel încât să puteți lua decizii în cunoștință de cauză.