Pocket Option Creați contul în siguranță cu 2FA

Pocket Option înțelege importanța critică a tranzacțiilor dvs. și a capitalului investit, motiv pentru care se străduiesc să facă platforma lor cât mai sigură și mai protejată posibil.

Pentru a realiza acest lucru, aceștia utilizează o funcție specială cunoscută sub numele de 2FA. Aceasta le permite utilizatorilor să creeze un cont în siguranță prin introducerea fie a unei chei, fie a unui cod QR.

Securitate

Dacă sunteți nou în tranzacționarea online, Pocket Option vă facilitează deschiderea unui cont. Procesul de înregistrare nu necesită niciun efort - nu este nevoie de datele de identificare ale băncii sau ale cardului de credit - tot ceea ce este necesar este adresa de e-mail și parola. După verificare, puteți începe să tranzacționați live cu un cont real!

Platforma este ușor de utilizat și oferă o gamă de caracteristici potrivite atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei neexperimentați. În plus, brokerul oferă un cont demo gratuit - o oportunitate neprețuită pentru a vă familiariza cu tranzacționarea înainte de a investi fonduri reale.

Pocket Option a adăugat, de asemenea, o funcție de tranzacționare socială care vă face viața mai simplă. Aceasta vă permite să copiați tranzacțiile câștigătoare ale altor comercianți de pe platforma lor și să vă construiți propria strategie de tranzacționare, ajutându-vă să vă maximizați profiturile.

Cu această funcție, puteți copia rapid și ușor cele mai bune oferte de la alți comercianți pe contul dvs. în 10 secunde sau mai puțin. Această funcție de tranzacționare socială este deosebit de utilă pentru începători, deoarece servește ca o mare oportunitate de învățare în timp ce vă construiți o strategie de tranzacționare individuală.

Un alt avantaj al acestei funcții de tranzacționare socială este că o puteți accesa oricând, de pe orice dispozitiv - chiar și de pe telefon sau tabletă! Aplicația mobilă este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, astfel încât puteți rămâne informat asupra pieței în timp ce vă aflați în mișcare!

Pocket Option oferă un site web și o aplicație ușor de utilizat, precum și o echipă de asistență pentru clienți accesibilă, disponibilă 24/7. Îi puteți contacta prin telefon, e-mail sau prin intermediul sistemului de chat live de pe site.

Pocket Optioneste pasionată să ofere membrilor resursele de care au nevoie pentru a lua decizii de tranzacționare în cunoștință de cauză. Ei se străduiesc în permanență să îmbunătățească aplicația și să ofere servicii superioare pentru clienți.

Pocket Optionimpun tuturor utilizatorilor să își confirme identitatea printr-o a doua formă de autentificare după crearea unui cont. Acest al doilea factor ar putea fi fie un șir de numere, o verificare prin apel telefonic, fie un token electronic care se conectează la un port USB.

Autentificare

Pocket Option ia în serios securitatea datelor dvs. personale, utilizând autentificarea cu 2 factori (2FA) atunci când vă conectați sau retrageți fonduri din contul dvs. Acest lucru garantează că, chiar dacă cineva vă cunoaște numele de utilizator și parola, nu va putea accesa fondurile dvs. Aceasta este o modalitate eficientă de a proteja activele financiare și de a preveni fraudele.

Crearea unui cont Pocket Option este simplă! După înregistrare, vi se va cere să vă verificați identitatea, furnizând adresa de e-mail și numărul de telefon. După ce ați îndeplinit aceste cerințe, puteți începe să tranzacționați imediat!

Pocket OptionPlatforma este accesibilă pe toate dispozitivele și oferă o interfață ușor de utilizat, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru comercianții începători. În plus, există chiar și un cont demo, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea fără a risca bani reali.

Traderii pot accesa mai multe piețe, cum ar fi perechi de valute, mărfuri, acțiuni și criptomonede. În plus, oferă instrumente gratuite, cum ar fi social trading și grafice analitice, pentru a le ajuta în luarea deciziilor de tranzacționare.

De exemplu, dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare și doriți să testați platforma înainte de a investi bani reali, crearea unui cont demo pentru o utilizare limitată poate fi avantajoasă. În acest fel, puteți învăța elementele de bază ale tranzacțiilor acestui trader, precum și să vă exersați strategia fără riscul de pierdere.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo și un bonus de 50% atunci când faceți o depunere inițială. Acesta este un stimulent atractiv pentru noii comercianți, deși trebuie remarcat faptul că bonusul nu poate fi retras decât după ce ați efectuat cel puțin câteva tranzacții.

Dacă vă gândiți să începeți să tranzacționați cu Pocket Option, site-ul lor oferă mai multe informații. Acestea includ modul de deschidere a unui cont, de utilizare a aplicației și alte sfaturi utile.

Pocket Option oferă o gamă largă de servicii pentru clienții săi, cum ar fi asistență prin chat live, e-mail și asistență telefonică. Echipa lor de servicii pentru clienți este disponibilă 24/7, majoritatea întrebărilor fiind rezolvate cu promptitudine. În plus, există o secțiune extinsă de întrebări frecvente pe site-ul lor, plus tutoriale și ghiduri utile pentru a vă ajuta să începeți să tranzacționați pe platformă.

Controlul accesului

Unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegeți o platformă de tranzacționare este securitatea atât pentru investițiile dvs. cât și pentru contul dvs. Pocket Option ia acest lucru în serios, utilizând multiple măsuri de securitate sofisticate, cum ar fi sisteme actualizate de criptare și de protecție a datelor. În plus, ei garantează siguranța banilor dumneavoastră cu diverse opțiuni de depunere și retragere disponibile pentru utilizatori.

Pocket Option oferă unele măsuri de securitate avansate, cum ar fi autentificarea cu doi factori (2FA). Pentru a vă autentifica, sunt necesari doi factori: parola și un cod generat de o aplicație de pe telefon. Aplicația afișează un cod unic din șase cifre care trebuie tastat înainte de a vă accesa contul - o modalitate excelentă de a reduce tentativele de piraterie și de a proteja informațiile personale.

În plus față de 2FA, Pocket Option are, de asemenea, mai multe caracteristici de securitate de care puteți profita dacă vă simțiți deosebit de paranoic în legătură cu afacerea dvs. online. Aceștia oferă asistență gratuită prin e-mail, astfel încât să rămâneți la curent cu orice problemă care ar putea apărea. În plus, aplicațiile lor mobile gratuite pentru iOS și Android oferă asistență convenabilă 24 de ore din 24; în plus, există o linie de asistență clienți utilă deschisă 24/7/ 7 zile pe săptămână.

Accesul pe bază de timp

Pentru comercianții care își prețuiesc informațiile personale, este foarte recomandat să se înscrie pentru un cont Pocket Option. Această platformă oferă metode sigure de depunere și retragere, personal de asistență pentru clienți disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și diverse opțiuni de plată adaptate pentru a se potrivi oricăror nevoi.

2FA facilitează crearea unui cont securizat cu 2FA; trebuie doar să utilizați Google sau Facebook pentru a vă verifica identitatea și a obține acces la platforma de tranzacționare. Procesul de verificare este rapid și nedureros, în plus, nu sunt necesare taxe sau depozite minime - ceea ce face din 2FA soluția de securitate perfectă!

Există, de asemenea, un cont demo gratuit care permite comercianților să exerseze tranzacționarea fără a risca bani reali. Acest lucru poate fi benefic atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați; vă va permite să determinați dacă posedați calitățile necesare pentru a avea succes în această lume, precum și să testați diferite strategii înainte de a investi fonduri reale.

Pocket Option este un broker popular de opțiuni binare cu multe caracteristici care îl fac ideal atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. Unul dintre beneficiile sale deosebite este contul demo care oferă 10.000 de dolari în capital virtual pentru a tranzacționa, oferindu-vă posibilitatea de a vă familiariza cu platforma înainte de a investi fonduri reale. Acest lucru vă va da timp să vă simțiți confortabil cu utilizarea site-ului înainte de a investi bani reali.

Acest cont demo este deosebit de avantajos pentru cei care se tem să își riște propriile fonduri. Îl puteți folosi pentru a testa strategiile și pentru a determina dacă vă place sau nu interfața.

În plus, comercianții care se înscriu pentru un cont real primesc un bonus de 50% la depunere, care rămâne valabil până când efectuează un anumit număr de tranzacții cu sistemul. Acest lucru îi descurajează pe oameni să abuzeze de sistem prin retragerea atât a investiției inițiale, cât și a bonusului, înainte de a obține vreun profit.

Pocket Option comercianții au acces la platforma lor de tranzacționare atât pe web, cât și pe aplicații mobile pentru dispozitive iOS și Android. Aceasta este o caracteristică ideală pentru cei cărora le place să tranzacționeze în timp ce sunt în deplasare sau pentru cei care nu au acces la un computer sau o tabletă.