Explicații privind beneficiile contului deschis

Bine ați venit pe cea mai avansată și rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare! Creați-vă acum un cont gratuit pentru a profita de toate funcțiile de tranzacționare disponibile.

Pocket Option oferă comercianților o gamă largă de active pe care le pot tranzacționa, cum ar fi acțiuni, mărfuri, indici și valute. În plus, suma sa minimă de retragere este remarcabil de mică - ceea ce face simplă retragerea fondurilor atunci când este nevoie.

Interfață ușor de utilizat

Pocket Option poate oferi încredere comercianților, indiferent de nivelul de experiență sau de situația financiară. Interfața lor prietenoasă vă va pune în funcțiune rapid, în plus, oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți încerca platforma lor înainte de a investi bani reali.

Site-ul este ușor de utilizat și dispune de un serviciu de chat online pentru a răspunde prompt la întrebări. De asemenea, aceștia publică documentație și cursuri de formare live pentru a vă înarma cu cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate cu privire la investiția dvs.

În plus, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit pe Pocket Option folosind adresa de e-mail, Facebook sau contul Google. În acest fel, veți crea un cont personal accesibil pe care îl puteți accesa de oriunde.

Există, de asemenea, posibilitatea de a deveni partener în aplicația Pocket Option și de a câștiga un comision din cifra de afaceri a clienților dumneavoastră. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă spori veniturile fără a investi foarte mult timp sau energie în acest sens.

Pe această platformă, puteți copia strategiile câștigătoare ale traderilor profesioniști pentru a le reproduce succesul și pentru a vă maximiza profiturile. Acest lucru este posibil datorită funcției lor de Social Trading care permite membrilor să urmărească și să reproducă tranzacțiile altor comercianți.

Este esențial de știut că această funcție de tranzacționare socială este disponibilă pentru toate conturile și oferă o oportunitate neprețuită de a învăța de la alți comercianți care au avut succes. În plus, puteți comunica direct cu alți comercianți și puteți împărtăși semnale de tranzacționare pentru a le replica câștigurile.

Cu această funcție, veți putea monitoriza cei mai de succes comercianți și le veți putea copia tranzacțiile în 10 secunde de la executare. Acest lucru vă va oferi informații valoroase despre cum să obțineți singur profituri cu opțiuni binare.

Pocket Option are atât o platformă bazată pe web, cât și versiuni mobile pentru dispozitive iOS și Android, care permit comercianților să tranzacționeze de oriunde. Acest lucru face ca gestionarea mai ușoară a tranzacțiilor lor în timp ce se află în mișcare să fie o experiență fără efort.

Cont demo gratuit

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării și doriți să vă familiarizați cu platforma, un cont demo gratuit este o modalitate ideală de a testa Pocket Option fără a vă risca fondurile. În plus, acesta vă învață complexitatea platformei, ceea ce vă va ajuta să determinați dacă este sau nu potrivită pentru tranzacționarea pe bani reali.

Conturile demo sunt o modalitate ideală de a exersa tranzacționarea înainte de a investi propriile fonduri, oferindu-vă șansa de a testa diferite strategii fără a risca pierderi financiare. Acestea sunt deosebit de benefice în special pentru comercianții începători și noi, care pot fi neliniștiți de pierderea fondurilor. Pe lângă faptul că oferă un cont demo gratuit, Pocket Option oferă și alte caracteristici avantajoase care pot ajuta comercianții să aibă succes.

Principalul avantaj al Pocket Option's demo accounts este că nu există limite de timp. Puteți încerca platforma 24/7. În plus, puteți lua parte la turnee de tranzacționare în care se pot câștiga premii în bani!

În plus, contul demo poate fi accesat de pe dispozitive mobile. Fie deschideți site-ul web direct pe telefon, fie folosiți o aplicație pentru a accesa versiunea mobilă a platformei.

Odată înregistrat, Pocket Option vă va trimite un e-mail de confirmare cu instrucțiuni de conectare. Asigurați-vă că ați creat o parolă eficientă pentru a vă proteja contul.

După ce ați creat o parolă sigură, deschideți contul demo și începeți să exersați tranzacționarea. Acest lucru vă va oferi o înțelegere a modului în care funcționează platforma de tranzacționare și va face trecerea la un cont real mult mai ușoară odată ce vă veți simți încrezător.

În plus, contul demo Pocket Option este complet gratuit și poate fi accesat de oricine cu un cont valid de autentificare. Vă puteți conecta folosind fie calculatorul, fie prin intermediul aplicației mobile, permițându-vă să exersați tranzacționarea cu fonduri virtuale până după ce verificarea a fost finalizată.

Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți prin telefon, e-mail sau chat live 24/7. Aceștia oferă răspunsuri prompte și eficiente la întrebări. În plus, serviciul oferă ghiduri și tutoriale pentru a vă ajuta la început.

Varietate de opțiuni de tranzacționare

Pocket Option oferă o gamă largă de opțiuni de tranzacționare, cum ar fi perechi de valute, acțiuni, criptomonede și mărfuri. În plus, are o funcție de tranzacționare socială care vă permite să copiați alți comercianți de pe site pentru a obține profituri și mai mari.

Înregistrarea pe site este simplă - trebuie doar să completați un formular de înregistrare și veți fi direcționat direct către platforma de tranzacționare în câteva secunde. Aveți două opțiuni: tranzacționați cu bani reali sau folosiți contul nostru demo, care este gratuit și vă permite să testați diferite strategii fără a risca propriile fonduri.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este ușor de utilizat și perfectă pentru începători, oferind mai multe tipuri de diagrame, intervale de timp și indicatori tehnici pentru a ajuta la determinarea momentului în care trebuie să cumpărați sau să vindeți acțiuni sau perechi de valute. În plus, site-ul are, de asemenea, o funcție de tranzacționare socială care vă permite să copiați alți comercianți de pe platformă și să le vedeți statisticile și performanțele.

De asemenea, oferă un serviciu de chat live, accesibil atât de pe site-ul său, cât și de pe Facebook și Instagram. Echipa de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a răspunde la orice întrebări legate de broker.

Pocket Option oferă o selecție vastă de metode de plată pentru depunerea și retragerea de fonduri din contul dumneavoastră. Acestea includ transferuri bancare, servicii de portofel electronic precum WebMoney sau Advcash, precum și numeroase criptomonede.

Pocket Option se remarcă printre cei mai mulți brokeri prin faptul că nu percepe un comision pentru depozite și retrageri. Acesta este un beneficiu enorm pentru noii utilizatori, deoarece elimină orice costuri suplimentare pe care alți brokeri le pot aplica.

Platforma de tranzacționare este ușor de utilizat, oferind cinci tipuri diferite de grafice, mai multe intervale de timp și numeroși indicatori tehnici. În plus, aveți acces la o multitudine de diagrame și grafice, precum și la alte instrumente de analiză care vă vor permite să faceți tranzacții profitabile.

Există, de asemenea, funcții pe site pentru a vă face experiența mai plăcută, cum ar fi turneele și competiția cu alți comercianți. Aceste competiții oferă premii și realizări, ceea ce le face o ocazie excelentă de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare.

Serviciul clienți

Dacă vă gândiți să începeți să tranzacționați cu Pocket Option, serviciul lor pentru clienți este de top. Fie că aveți întrebări despre site-ul lor sau aveți nevoie de asistență în utilizarea aplicațiilor lor, contactați-i prin telefon, e-mail sau chat live pentru o rezolvare rapidă.

Site-ul web și aplicația sunt ușor de utilizat, permițându-vă să tranzacționați o gamă largă de active cu un simplu click. În plus, compania oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți testa platforma sa și să stabiliți dacă aceasta corespunde nevoilor dumneavoastră.

Un alt aspect impresionant al site-ului Pocket Option este funcția de semnale de tranzacționare. Acestea sunt generate folosind diferite strategii și indică momentul în care un activ va crește sau va scădea în preț. În plus, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect stilului și strategiei dvs. individuale de tranzacționare.

Pocket Option, ca majoritatea brokerilor, oferă o gamă largă de metode de depunere și retragere. Acestea includ principalele carduri de credit, transferuri bancare și portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash.

Oferă o serie de promoții și bonusuri pentru clienții noi, inclusiv un bonus de 50% la depozit pentru investiția inițială. În plus, au o comunitate activă de comercianți unde puteți pune întrebări și primi răspunsuri la preocupările dumneavoastră.

Pocket OptionEchipa de asistență pentru clienți a companiei este prietenoasă, utilă și bine informată. Contactați prin telefon, e-mail sau chat live, aceștia oferă răspunsuri prompte la întrebările dumneavoastră.

Deși poate că nu oferă cea mai largă gamă de metode de depunere și retragere, au câteva lucruri care le lipsesc altor brokeri: 1. Nu percep comisioane pentru cererile de reîncărcare sau retragere (2) O interfață ușor de utilizat care funcționează cu toate sistemele de plată majore.

Gembell Limited Holding este unul dintre cei mai de încredere brokeri, reglementat de către Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară (IFMRRC). Înființată de profesioniști experimentați, cu o expertiză profundă în tranzacționare și investiții, misiunea lor este de a simplifica tranzacționarea pentru toți comercianții.