Cum să deschideți un cont cu Pocket Option

Atunci când deschideți un cont la Pocket Option, puteți depune bani folosind diverse metode de plată. Acestea includ transferuri bancare, carduri de debit/credit și criptomonede.

Cu toate acestea, trebuie să fiți conștient de orice comisioane care se pot aplica la depuneri și retrageri, în funcție de țara dumneavoastră și de sistemul de plată.

O gamă largă de sisteme de plată

Pocket Option este un broker global care deservește comercianți din întreaga lume. Deși este relativ nou în această industrie, se bucură deja de o reputație excelentă datorită cerințelor minime de depozit scăzute, comisioanelor de tranzacționare competitive și plăților ridicate. În plus, Pocket Option oferă conturi demo, astfel încât comercianții își pot exersa abilitățile fără a risca bani reali.

Înainte de a începe să tranzacționați pe site, trebuie să vă înregistrați, să confirmați tipul de plată și să furnizați un act de identitate valabil. După aceea, puteți începe să tranzacționați cu un depozit minim de 50 de dolari.

Pocket Option oferă mai multe metode de depunere, cum ar fi cardurile de credit și criptomonedele. Cu toate acestea, fiți atenți la faptul că unele dintre acestea pot percepe o taxă sau pot trimite fondurile în mai multe părți. Este întotdeauna înțelept să citiți termenii și condițiile înainte de a face o depunere.

Opțiuni de depunere de criptomonede: Cu Pocket Option, puteți depune fonduri folosind diverse criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Ripple - o metodă instantanee și fără probleme de a vă finanța contul, care nu necesită un transfer bancar.

Retrageri: Puteți retrage fonduri în USD prin diverse opțiuni, cum ar fi plăți cu cardul de debit/credit, servicii de portofel electronic și transferuri bancare online. Asigurați-vă că verificați limitele de retragere și valutele înainte de a face o depunere.

În plus, Pocket Option este un broker offshore, așa că este esențial să vă faceți propriile verificări înainte de a vă deschide un cont cu ei. Acest lucru este deosebit de relevant atunci când aveți de-a face cu brokeri offshore nereglementați, deoarece nu există un organism de reglementare disponibil în caz de litigii.

Alte opțiuni de depunere includ transferuri bancare, servicii de portofel electronic, cum ar fi Perfect Money sau WebMoney, precum și carduri de credit/debit majore. Deși aceste metode sunt ușor de utilizat, ele necesită mai mulți pași și pot dura până la 24 de ore înainte ca fondurile să apară în portofelul tău.

O altă opțiune pentru a vă finanța contul este Advcash, care permite trimiterea și primirea instantanee de fonduri. Această metodă funcționează bine pentru comercianții care trebuie să tranzacționeze rapid, dar nu au timp să aștepte transferurile bancare tradiționale.

Unul dintre avantajele Advcash este că nu percepe comisioane de conversie valutară. În plus, este disponibil în mai multe limbi și are o interfață de utilizator intuitivă.

Traderii pot alege dintr-o gamă de active de tranzacționare, cum ar fi indici, acțiuni, valute și mărfuri. În plus, compania dispune de funcții de tranzacționare socială care le permit utilizatorilor să se conecteze cu alți traderi și să le vizualizeze tranzacțiile în timp real.

Serviciul clienți poate fi contactat prin e-mail, telefon și chat live. În cadrul testelor noastre, am constatat că întrebările au fost rezolvate rapid și eficient pe toate canalele de comunicare.

Pocket Option este o platformă ideală pentru comercianții care caută o experiență de tranzacționare sigură și fără probleme. Oferă diverse metode de plată, o cerință minimă de depunere scăzută, precum și un suport pentru clienți de top.

Varietate de metode de depunere și retragere

Pocket Option oferă clienților săi o selecție de metode de depunere, cum ar fi cardurile de credit și de debit populare (Mastercard și Visa), plățile electronice și diverse criptomonede. Utilizatorii își pot depune și retrage fondurile folosind aceste metode, cu comisioane minime sau fără comisioane aferente; cu toate acestea, trebuie îndeplinite anumite condiții înainte de a se putea efectua orice retrageri.

Înainte de a începe să tranzacționați cu Pocket Option, trebuie mai întâi să vă creați un cont. Puteți face acest lucru fie prin intermediul site-ului lor, fie prin intermediul conturilor dvs. de social media, cum ar fi Facebook și Twitter. După crearea contului, vă rugăm să verificați legitimitatea acestuia prin furnizarea de documente de identificare și informații privind dovada adresei.

Odată ce contul dvs. este verificat, depunerile și retragerile sunt foarte simple. Cu mai mult de 50 de opțiuni de plată disponibile - portofele electronice, carduri de credit/debit, criptomonede - veți găsi cu siguranță una care să vă convină!

Platforma oferă un cont demo cu fonduri virtuale, astfel încât comercianții pot exersa înainte de a face depozite reale. Acest lucru este benefic pentru cei noi în industrie care se tem să își riște propriile fonduri.

Pocket Option oferă atât conturi demo, cât și tranzacționare socială, care vă permite să copiați tranzacțiile efectuate de comercianți din întreaga lume. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a învăța despre strategiile de tranzacționare binare fără a risca banii reali investiți.

În plus, Pocket Option oferă clienților săi diverse programe de stimulare, cum ar fi un program de afiliere care plătește partenerilor un procent de comision pentru trimiterea de persoane pe site. Acest lucru ar putea fi destul de profitabil dacă mulți oameni se alătură prin recomandările tale.

O altă caracteristică oferită de platformă este funcția de tranzacționare socială, care vă permite să vizualizați și să copiați tranzacțiile altor comercianți imediat după ce acestea au loc. Acest lucru vă poate oferi oportunități de învățare neprețuite de la unii dintre cei mai buni investitori de pe piață, ajutându-vă să faceți tranzacții mai profitabile în acest proces.

Pocket Optionpoate fi benefică atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei neexperimentați, dar este esențial să folosiți această metodă doar dacă sunteți sigur că strategia dvs. va avea rezultate pozitive. În caz contrar, dacă apar prea multe tranzacții proaste, pierderile ar putea deveni insurmontabile.

Pocket Option oferă o serie de bonusuri și stimulente pentru clienții săi, pe lângă funcțiile de tranzacționare demo și sociale. Se mândrește cu un rating de încredere excelent, recenzii stelare ale clienților, precum și cu procese sigure de depunere și retragere reglementate de IFMRRC. În plus, Pocket Option urmează cu sârguință politica de combatere a spălării banilor (AML) și procedura de cunoaștere a clientelei (KYC).

Pocket Option oferă o multitudine de caracteristici, cum ar fi depozitul minim scăzut pentru toate tipurile de conturi și lipsa comisioanelor pentru depozite sau retrageri - o propunere atractivă pentru noii comercianți.