Pocket Option Oferă un bonus de cont gratuit de 50%.

Pocket Option oferă un bonus gratuit de 50% pentru clienții noi care își deschid un cont. Aceasta este o modalitate ideală de a începe să tranzacționați fără a investi o sumă mare de bani.

Acceptă mai multe metode de plată, cum ar fi cardurile de credit și de debit, plățile electronice (WebMoney, Perfect Money), plățile mobile și criptomonedele. În plus, au un cont demo unde comercianții își pot exersa abilitățile de tranzacționare fără a risca un capital real.

Noi oferim o platformă de înaltă tehnologie pentru tranzacționare

Pocket OptionPlatforma de ultimă generație a companiei oferă utilizatorilor săi o serie de caracteristici concepute pentru a face tranzacționarea mai simplă. Printre acestea se numără un cont demo, care permite noilor comercianți să învețe cum funcționează fără a risca bani; în plus, există o opțiune de tranzacționare socială care permite utilizatorilor să copieze alți comercianți și să le monitorizeze performanța.

Platforma sa prietenoasă face ca atât comercianții experimentați, cât și cei începători să tranzacționeze rapid și să câștige câștiguri profitabile. Oferă o selecție vastă de active, cum ar fi perechi valutare populare și mărfuri.

Cu peste 100 de active din care puteți alege, tranzacționarea este facilă în orice moment, fie prin intermediul unei aplicații mobile, fie prin intermediul unei platforme web. În plus, instrumentele și analizele avansate ale Pocket Option's vă pot ajuta să elaborați o strategie de tranzacționare eficientă.

Compania oferă asistență dedicată clienților prin e-mail, telefon și chat live. În plus, există diverse forumuri unde comercianții pot comunica între ei și pot pune întrebări.

Comercianții își pot deschide un cont la broker prin completarea unui proces simplu de înregistrare. Apoi își selectează tipul de cont preferat și depun fonduri pentru a începe tranzacționarea. Nu există comisioane ascunse pentru reaprovizionare sau retrageri și puteți depune folosind transferuri bancare, WebMoney, Perfect Money, Advcash, Payeer, VLoad și carduri Visa - toate acestea oferind finanțare instantanee!

În plus față de un cont demo gratuit, puteți primi un bonus suplimentar de 50% din investiția dvs. inițială la deschiderea unui cont real. Acest stimulent încurajează noii utilizatori să facă un depozit mare și să înceapă să tranzacționeze. Cu toate acestea, înainte de a putea retrage banii din bonus, trebuie finalizat un anumit număr de tranzacții cu acesta.

O altă caracteristică impresionantă este oportunitatea de a participa la turneele organizate de Pocket Option, care reprezintă o oportunitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare și de a concura cu alți comercianți. Premiile variază de la 50$ la 50.000$ în aceste concursuri organizate de acest broker popular.

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare de ultimă generație a companiei este unul dintre motivele principale pentru care a devenit o alegere atât de populară atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei noi. Site-ul este ușor de utilizat, oferind tutoriale utile împreună cu un suport prompt pentru clienți prin diverse canale. Cu Pocket Option, comercianții știu că vor primi răspunsuri prompte și precise la întrebările lor de fiecare dată.

Avem un cont demo

Conturile demo sunt o modalitate ideală de a începe să tranzacționați și de a învăța despre instrumentele financiare oferite de Pocket Option. Acestea sunt gratuite, permițându-vă să exersați tranzacționarea fără a risca bani reali - dar trebuie reamintit faptul că acest lucru nu înlocuiește tranzacționarea reală. În plus, nu uitați că orice fonduri din contul demo sunt virtuale și nu pot fi retrase.

Conturile demo pot fi extrem de benefice pentru comercianții și investitorii cu puțină experiență pe piețele financiare, deoarece le oferă șansa de a testa diverse strategii de tranzacționare înainte de a investi fonduri reale. Acest lucru poate fi deosebit de avantajos pentru noii comercianți sau pentru investitorii cu puțină experiență.

Comercianții își pot utiliza conturile demo pentru a exersa tranzacționarea pe diverse active, cum ar fi acțiuni, mărfuri și valute. Acest lucru le permite să își identifice punctele forte și punctele slabe, astfel încât să își poată rafina strategia în consecință.

Atunci când selectați o strategie de tranzacționare, este esențial să găsiți una care să funcționeze cel mai bine pentru dumneavoastră. Făcând acest lucru, veți crește șansele de a avea succes și de a fi profitabil în viitor.

Unele dintre cele mai populare strategii de tranzacționare includ tranzacționarea pe timp de zi și tranzacționarea swing. Aceste metode urmăresc să profite de tendințele pieței și, dacă sunt utilizate corect, pot fi foarte profitabile.

Atunci când tranzacționați pe parcursul zilei, este înțelept să selectați un broker cu diferite tipuri de tranzacții și perioade de expirare. Acest lucru va face ca găsirea tranzacțiilor ideale pentru nevoile și preferințele dvs. să fie mult mai simplă.

Este înțelept să analizați diferitele bonusuri de tranzacționare pe care brokerii le oferă. Acestea pot veni sub formă de credit de tranzacționare sau bonusuri de depozit și sunt de obicei oferite ca stimulente pentru a atrage noi clienți. De obicei, aceste sume sunt limitate și necesită să depuneți niște bani pentru a vă califica.

Pocket Option oferă conturi demo gratuite noilor comercianți pentru a testa platforma și a determina dacă le place sau nu. În plus, au funcții de tranzacționare socială care permit traderilor să copieze tranzacțiile altor persoane - ceea ce poate fi extrem de util pentru cei care abia încep sau care caută o cale ușoară pentru a face bani rapid.

Avem un cont live

Traderii pot deschide un cont live cu Pocket Option folosind diverse metode de plată. Acestea includ principalele carduri de credit și de debit, transferuri bancare și servicii de portofel electronic precum WebMoney, Perfect Money și Payeer. În plus, comercianții pot utiliza diverse criptomonede precum bitcoin și litecoin.

Pocket Option oferă un depozit minim de doar 50 de dolari, unul dintre cele mai mici din industrie. Cu toate acestea, acest lucru nu garantează tranzacționarea instantanee; este nevoie de timp pentru ca brokerul să proceseze transferurile și să adauge fonduri în contul dvs.

Odată ce deschideți un cont real, veți primi un bonus de 50% din investiția inițială. Acest stimulent este menit să încurajeze noii comercianți să facă depozite inițiale mari. Pentru a răscumpăra bonusul, trebuie îndeplinite anumite condiții: de exemplu, trebuie să se fi realizat o cifră de afaceri netă din tranzacționare de cincizeci de ori mai mare decât valoarea bonusului.

Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța comerțul fără a risca bani reali, ajutându-vă să evitați pierderi prea mari la început. În plus, vă permite să experimentați noi strategii și să vă simțiți confortabil cu platforma înainte de a vă investi propriile fonduri.

În plus față de bonus, Pocket Option oferă, de asemenea, o varietate de alte stimulente pentru utilizatori. De exemplu, au un concurs video pe Youtube care le oferă traderilor șansa de a câștiga până la 120 de dolari. În plus, există o comunitate activă de comercianți care oferă sfaturi utile și sprijin pentru noii comercianți.

Serviciul clienți este oferit prin chat live, e-mail și o linie telefonică înregistrată în Marea Britanie. În timpul perioadei noastre de testare, toate solicitările au fost soluționate prompt și complet.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta site-ul Pocket Option sau vă puteți înscrie pe forumul lor pentru a primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo pe care comercianții începători îl pot folosi pentru a exersa tranzacționarea. Acest lucru este deosebit de util pentru cei care ezită să își riște fondurile pe un cont real, deoarece utilizați fonduri virtuale pentru a face previziuni înalte/joase.