Cum să deschideți rapid un cont online Pocket Option

Pocket Option oferă o selecție cuprinzătoare de conturi de tranzacționare pentru a se potrivi tuturor comercianților. În plus, oferă un bonus de depunere exclusiv de 50% atunci când se deschid noi conturi live cu ei.

Platforma acceptă depozite din peste 50 de metode de plată, cum ar fi cardurile de credit/debit MasterCard și Visa. Retragerile sunt procesate în câteva zile lucrătoare.

Tranzacționați pe contul dvs. demo Pocket Option

Pocket Option oferă un cont demo gratuit care vă permite să exersați tranzacționarea online fără a risca fondurile câștigate cu greu. În acest fel, vă puteți familiariza cu platforma și puteți lua decizii în cunoștință de cauză. Aceasta este o modalitate ideală de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare și de a crește profitabilitatea în același timp.

Nu este necesară înregistrarea pentru a utiliza contul demo, care vine cu fonduri virtuale în valoare de 10.000 de dolari, pe care le puteți utiliza pentru a practica tranzacționarea. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către site-ul nostru și să faceți clic pe butonul "Demo".

Acest tip de tranzacționare este cel mai rapid și mai simplu mod de a învăța cum să tranzacționați cu Pocket Option, în plus, vă ajută să vă familiarizați cu platforma. Nu numai că acesta este un loc excelent pentru începători pentru a începe să învețe cum se face, dar ai putea obține un profit substanțial în câteva minute!

Cu toate acestea, trebuie să fiți prudent atunci când tranzacționați opțiuni de tip high/low, deoarece acestea vă pot duce rapid la îndatorare. În plus, plățile la aceste tranzacții tind să fie mult mai mari decât media, așa că asigurați-vă că vă monitorizați cu atenție portofelul!

Dacă nu sunteți sigur dacă tranzacționarea binară este pentru dumneavoastră, există întotdeauna alte opțiuni binare de luat în considerare. Opțiunile de tip Ladder și de pereche oferă diverse rapoarte de risc ridicat/ recompensă scăzută care ar putea ajuta la construirea soldului contului dvs.

De asemenea, ați putea testa una dintre numeroasele strategii pe termen scurt, cum ar fi cele de 1 minut și 2 minute. Acestea reprezintă o modalitate ideală de a testa planul dvs. și de a vedea cât de confortabil vă simțiți cu el înainte de a investi fonduri reale.

În plus, Pocket Option oferă turnee de tranzacționare pentru a câștiga premii în bani. Acestea sunt o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus - de fapt, dacă sunteți un jucător de top, atunci câștigurile potențiale pot ajunge până la PS1!

Contul Pocket Option permite depunerea și retragerea de fonduri folosind carduri de debit/credit, plăți electronice, cum ar fi Perfect Money sau 29 de token-uri diferite de criptomonede. Alternativ, puteți alege să vă folosiți telefonul mobil; platforma este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor.

Tranzacționați pe contul dvs. Pocket Option live

Pocket Option oferă o platformă de tranzacționare ușor de utilizat, potrivită atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei începători, împreună cu diverse instrumente și știri de pe piață pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză. Deschiderea unui cont online este rapidă, iar suma minimă de depunere este redusă.

Pocket Optioneste ușor de utilizat, iar echipa de asistență pentru clienți este disponibilă 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. În plus, există un forum unde comercianții pot pune întrebări și pot primi asistență de la alți comercianți.

Acesta oferă o selecție vastă de active, cum ar fi valute, mărfuri, indici și acțiuni. În plus, oferă un cont demo gratuit pentru a vă ajuta să învățați cum să tranzacționați eficient.

Tranzacționarea pe contul dvs. Pocket Option este posibilă de pe orice computer sau dispozitiv mobil cu o conexiune la internet. Puteți utiliza carduri de credit pentru depuneri și retrageri, precum și alte câteva metode de plată populare; suma minimă de retragere necesară este de 10$.

La Pocket Option, comercianții au la dispoziție șapte tipuri de conturi - fiecare dintre ele oferind propriile caracteristici și avantaje. Printre acestea se numără tranzacționarea socială, cadouri cu premii magnifice și un procent de profit mai mare. În plus, fiecare cont poate fi îmbunătățit cu capacități suplimentare, după cum se dorește.

Pocket Option oferă câștiguri ridicate de până la 218%, ceea ce este semnificativ peste media industriei și reprezintă un avantaj enorm pentru noii comercianți care doresc să înceapă să tranzacționeze în acest mod.

Un alt motiv pentru a încerca Pocket Option este bonusul lor de 50% la primul depozit atunci când deschideți un cont live. Cu toate acestea, pentru a retrage acești bani, trebuie să realizați o cifră de afaceri reală de 50 de ori mai mare decât bonusul. Acest lucru servește ca un stimulent încurajator pentru noii comercianți să facă investiții substanțiale și îi descurajează pe cei care ar putea încerca să folosească sistemul ca o scuză pentru a evita să facă depozite inițiale.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Pocket Option este funcția de tranzacționare socială, care vă permite să generați venituri pasive prin prognozarea exactă a condițiilor meteorologice și a altor evenimente. Aceasta este o modalitate excelentă de a crește profiturile fără a cheltui bani pe publicitate. În plus, permite comercianților să se conecteze în timp real, ceea ce poate fi de neprețuit dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării.

Tranzacționați pe aplicația mobilă Pocket Option

Deschizând un cont Pocket Option online, puteți tranzacționa diverse active, cum ar fi forex, criptomonede, acțiuni și mărfuri. În plus, cu ajutorul contului lor demo, care este gratuit și permite practicarea tranzacționării înainte de a investi fonduri reale, este posibil să vă perfecționați abilitățile înainte de a tranzacționa cu fonduri reale.

Pocket Option oferă o selecție extinsă de active, precum și alte câteva caracteristici care îl fac atractiv pentru comercianți. Acestea includ o cerință minimă de depunere scăzută, procente impresionante de plată și numeroase metode de plată.

Pocket OptionSite-ul și aplicația sunt ușor de utilizat, în plus, vă puteți înscrie pentru un cont demo gratuit pentru a încerca platforma lor fără a cheltui bani. Descărcarea aplicației direct de pe site-ul lor permite o utilizare fără probleme pe orice dispozitiv - inclusiv Android și iOS!

Traderii de pe acest site pot utiliza o serie de instrumente pentru a obține profituri pe piețele financiare, cum ar fi indicatori și instrumente de semnal. Acestea vă permit să anticipați momentul în care prețurile își vor schimba direcția și vor crește sau scădea, permițându-le să execute cele mai profitabile tranzacții.

Unul dintre cele mai populare tipuri de tranzacționare de pe Pocket Option sunt opțiunile high/low. Aceste tranzacții simple pot crește cu ușurință soldul contului dvs. într-un timp scurt. Cu toate acestea, este esențial să fii precaut atunci când faci aceste tranzacții, deoarece prea multe tranzacții nereușite te-ar putea scoate rapid din afacere.

Câștigurile pe acest tip de tranzacție pot varia în funcție de activul tranzacționat și de alți factori, dar de obicei variază între 80% și 100% pentru fiecare predicție. Această rată este semnificativ mai mare decât majoritatea celorlalte opțiuni binare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care caută câștiguri mari și rapide.

Depozitul minim pentru a începe să tranzacționați pe acest site este de doar 5 dolari, ceea ce face ca și cei cu un capital limitat să se poată înscrie și să tranzacționeze activele dorite. În plus, există diverse bonusuri și promoții care încurajează noii clienți să se înregistreze și să înceapă imediat să tranzacționeze.

Pocket Option oferă, de asemenea, turnee, unde comercianții pot concura între ei și pot câștiga premii în valoare de până la 50.000 de dolari. Câștigarea de realizări care oferă beneficii de tranzacționare, cum ar fi un bonus procentual de plată sau fonduri de tranzacționare, sunt excelente pentru perfecționarea abilităților și creșterea potențialului de profit.

Tranzacționați pe site-ul dvs. mobil Pocket Option

Dacă vă gândiți să tranzacționați pe site-ul dvs. mobil Pocket Option, aveți de ales între mai multe conturi. Acestea pot varia de la cele care oferă tranzacționare socială până la cele cu depozite minime mai mici și profitabilitate mai mare. În plus, nu uitați de bonusurile și promoțiile care ar putea contribui la creșterea profiturilor!

Tipul de cont inițial disponibil pentru comercianți este contul demo Pocket Option, care oferă 10.000 $ de fonduri virtuale pentru a tranzacționa. Acest cont demo este accesibil atât pentru investitorii noi, cât și pentru cei cu experiență, astfel încât să vă puteți perfecționa abilitățile înainte de a risca fonduri reale.

Un alt tip de cont disponibil este contul de bani reali Pocket Option, care necesită un depozit minim de 50$ și o limită de retragere de 250$. Puteți alimenta acest cont folosind diverse metode, inclusiv criptomonede și carduri de credit/debit; retragerile vor fi procesate în 24 de ore sau mai puțin.

Acest tip de cont oferă o rată de rentabilitate ridicată și este ușor de utilizat. Puteți să vă deschideți contul online și să începeți să tranzacționați imediat. Dacă aveți nevoie de asistență, există mai multe opțiuni de suport, cum ar fi funcția de chat live sau sistemul de tichete care vă permite să trimiteți cereri direct de pe site.

Pocket Option oferă un serviciu impresionant de tranzacționare socială, care vă permite să urmăriți și să copiați comercianții de succes. În plus, brokerul pune la dispoziție o selecție de consilieri experți concepuți pentru a vă executa strategia în mod eficient.

Sunt disponibile roboți de tranzacționare, cunoscuți și ca programe software automatizate care execută tranzacții pe baza unor strategii specifice. Unele sunt gratuite, în timp ce altele necesită plată.

Pocket Option oferă o serie de instrumente și funcții de tranzacționare, cum ar fi știri de pe piață, capacități speciale de analiză și semnale de tranzacționare. Aceste resurse permit investitorilor să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la momentul în care trebuie să cumpere sau să vândă un activ.

Înscrierea pentru un cont pe bani reali la Pocket Option necesită completarea unui formular de cerere și prezentarea unei fotografii a actului de identitate. Brokerul solicită autentificarea cu doi factori ca un nivel suplimentar de protecție împotriva activităților frauduloase. În plus, există diverse metode disponibile pentru depunerea și retragerea fondurilor din contul Pocket Option.