Înregistrarea pas cu pas a contului la un broker Pocket Option

Începutul procesului de a deveni broker este unul ușor. Tot ceea ce este necesar este înregistrarea, verificarea identității și finanțarea contului dvs. fie cu cardul de credit, fie prin transfer bancar.

Pocket Option oferă comercianților acces la o gamă largă de active pe care le pot tranzacționa, cum ar fi acțiuni, indici, valute și criptomonede. În plus, oferă semnale de tranzacționare care le oferă comercianților o perspectivă asupra momentului în care trebuie să cumpere sau să vândă.

Începeți în câțiva pași simpli

Pocket Option este o platformă ideală pentru noii comercianți care doresc să învețe elementele de bază ale tranzacționării opțiunilor binare. Oferă numeroase instrumente de tranzacționare utile și are o echipă de asistență pentru clienți care este întotdeauna dornică să ajute.

Pentru a începe să utilizați platforma, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să alegeți un nume de utilizator și o parolă. După aceea, fondurile pot fi depuse folosind principalele carduri de credit, transferuri bancare, precum și servicii de portofel electronic precum Perfect Money, WebMoney și Advcash.

Odată ce fondurile au fost depuse, puteți începe să tranzacționați. Platforma vă oferă acces la o gamă largă de active, cum ar fi forex, criptomonede, acțiuni, mărfuri și indici, cu care puteți tranzacționa.

Un tip de tranzacționare popular este high/low, care presupune să prezici dacă prețul unui activ va crește sau va scădea la un moment dat. Este o modalitate ușoară de a obține profituri rapide, dar se poate dovedi, de asemenea, riscantă dacă faceți prea multe tranzacții greșite.

Puteți investi într-o serie de alte opțiuni, cum ar fi scări și spread-uri. Acestea sunt ideale pentru comercianții care doresc să își diversifice portofoliile și să își maximizeze profiturile.

În plus față de tranzacționare, Pocket Option oferă, de asemenea, instrumente de analiză, cum ar fi grafice, instrumente de desen și indicatori. Aceste resurse vă ajută să fiți la curent cu prețurile și mișcările pieței, astfel încât să puteți face tranzacții cât mai profitabile.

Pentru a tranzacționa, selectați un activ și stabiliți o limită de timp. Apoi, preziceți dacă prețul activului va fi mai mare sau mai mic decât valoarea sa de piață curentă la sfârșitul perioadei de timp pe care ați ales-o.

Pocket Option oferă o serie de bonusuri pentru a vă crește câștigurile. Acestea includ bonusuri pentru depozite, bonusuri pentru procente de plată și multe altele. În plus, au un program de afiliere care plătește până la 80% comision pentru recomandări.

Pocket Option oferă tranzacționare socială, ceea ce vă permite să copiați alți comercianți de pe platformă și să le monitorizați performanța. Puteți vedea statisticile lor, cum ar fi numărul de tranzacții pe care le fac, profitul lor maxim și un procent de tranzacții reușite. Această caracteristică face ca utilizarea acestui broker pocket Option să fie deosebit de atractivă.

Creați un cont de tranzacționare gratuit

Înființarea unui cont de tranzacționare gratuit cu pocket option este simplă și rapidă. După selectarea brokerului și înscrierea, va trebui să furnizați câteva informații personale pentru a vă confirma identitatea. În plus, este posibil să vi se solicite formulare suplimentare dacă doriți să tranzacționați opțiuni sau să utilizați privilegiile de marjă.

Pentru a deschide un cont de tranzacționare gratuit la un broker pocket option, primul pas este să vă înregistrați un cont prin intermediul adresei de e-mail sau prin intermediul Facebook și Google. După ce faceți acest lucru, veți fi redirecționat către platformă. Conectarea necesită utilizarea parolei dumneavoastră; instrucțiunile vor fi trimise apoi direct la oricare dintre aceste adrese sau numere de telefon.

Creați un cont demo gratuit pentru a exersa cu bani virtuali și pentru a testa noi tehnici de tranzacționare pe grafice reale, fără a risca fonduri reale. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile fără a risca investiții reale în numerar.

Pentru a deschide un cont demo gratuit cu Pocket Option, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să posedați fie o adresă de e-mail, fie un număr de telefon mobil. Această cerință are rolul de a vă proteja siguranța atunci când tranzacționați pe platforma lor.

Dacă sunteți nou pe piața opțiunilor binare, ar putea fi benefic să încercați mai mulți brokeri înainte de a deschide un cont la unul dintre ei. Un cont demo permite o mai bună familiarizare cu platforma de tranzacționare a unui broker și cu modul în care aceasta funcționează înainte de a investi bani reali.

Conturile demo oferă posibilitatea de a testa diferite strategii și de a le evalua viabilitatea înainte de a vă angaja la un broker. De asemenea, vă poate ajuta să determinați dacă platforma este potrivită pentru situația dumneavoastră financiară și pentru obiectivele de tranzacționare.

Conturile demo sunt, de asemenea, o modalitate ideală de a testa suportul pentru clienți și platforma de tranzacționare a unui broker înainte de a deschide un cont real. Echipa brokerului este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a răspunde la întrebări prin chat, e-mail sau telefon.

Contul demo gratuit este o modalitate neprețuită de a vă familiariza cu piața de tranzacționare a opțiunilor binare și de a exersa cu bani virtuali înainte de a investi cu fonduri reale. Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru nou-veniții în industrie care nu au o experiență vastă în acest domeniu, precum și pentru comercianții experimentați care doresc să testeze noi instrumente sau strategii înainte de a angaja conturi de tranzacționare reale.

Verifică-ți contul

Înregistrarea la un broker pocket option este simplă și se poate face prin mai multe metode, cum ar fi e-mail, Facebook și Google. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și verifica conturile cu ajutorul documentelor de identitate și al dovezilor de adresă - contribuind astfel la prevenirea activităților frauduloase și asigurându-se că clienții sunt autentici.

Indiferent de nivelul dvs. de expertiză sau de cunoștințe în materie de tranzacționare, începerea cu acest broker este simplă. Tot ceea ce trebuie făcut este să vă înscrieți, să finalizați procesul de verificare și să vă alimentați contul - asta e tot!

Depuneți bani folosind carduri Visa, transferuri bancare, portofele electronice precum WebMoney sau Perfect Money și criptomonede. Fiecare opțiune oferă mai multe avantaje, cum ar fi comisioane mici și tranzacții rapide.

Cu toate acestea, este esențial să rețineți că multe dintre aceste opțiuni au propriile comisioane de retragere. De exemplu, transferurile bancare pot adăuga câțiva cenți în plus pe dolar ca taxă.

De asemenea, fondurile pot fi retrase folosind sisteme electronice precum Payeer și Advcash. Aceste servicii oferă un serviciu mai rapid și mai fiabil decât metodele tradiționale, oferind adesea clienților o securitate sporită.

De exemplu, dacă folosiți telefonul mobil pentru a vă conecta la contul Pocket Option, funcția de verificare în doi pași vă poate ajuta să vă protejați informațiile personale. Cu această măsură de securitate, puteți seta un cod de securitate trimis direct pe telefon, astfel încât numai personalul autorizat să aibă acces la contul dvs.

De fapt, aceasta este una dintre cele mai eficiente modalități de a vă proteja datele personale și de a împiedica accesul hackerilor la ele. Adăugarea unui nivel suplimentar de protecție este un lucru care merită luat în considerare; asigurați-vă că toate conturile dvs. online au acest lucru activat pentru o protecție maximă.

Pocket Option și-a făcut un nume prin faptul că oferă membrilor săi numeroase caracteristici de tranzacționare și stimulente. Serviciul său pentru clienți este de top, disponibil 24/7 prin e-mail, telefon sau chat live. În plus, există și un cont demo gratuit prin care puteți încerca platforma înainte de a investi bani reali. Pocket Option se mândrește cu o bibliotecă extinsă de active pe diferite intervale de timp, precum și cu semnale de tranzacționare care vă ajută să determinați când să plasați tranzacțiile.

Finanțarea contului dvs.

Pentru a începe să tranzacționați cu Pocket Option, primul pas este deschiderea unui cont de broker. De acolo, puteți utiliza oricare dintre metodele de plată disponibile pentru depuneri și retrageri; acestea includ transferuri bancare, carduri de debit/credit, precum și sisteme de plată electronică.

Alimentarea contului Pocket Option este simplă și rapidă, fără comisioane pentru depuneri sau retrageri. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site și să verificați tipul de plată. După ce faceți acest lucru, vă puteți alimenta contul cu un minim de 50 de dolari.

Retragerile din contul dvs. sunt procesate rapid, iar fondurile ajung de obicei în moneda aleasă de dvs. Cu toate acestea, rețineți că unele bănci percep comisioane pentru acest serviciu, așa că asigurați-vă că confirmați cu acestea înainte de a-l utiliza.

Finanțarea contului Pocket Option se poate face în mai multe moduri, inclusiv prin carduri de debit și de credit, criptomonede și plăți electronice. Alternativ, puteți alege să transferați bani direct din contul dvs. bancar în contul de tranzacționare.

Pocket Option se remarcă prin programul său de bonusuri. Atunci când vă înscrieți, veți primi un bonus de 50% la prima dvs. reîncărcare - pe lângă alte oferte și promoții oferite de companie.

Pocket Option oferă o selecție largă de active și platforme de tranzacționare atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați, ceea ce o face o alegere ideală pentru cei care învață despre opțiunile binare și tranzacționarea pe piața valutară.

Site-ul este ușor de utilizat și oferă chat de asistență live, disponibil 24/7. În plus, puteți contacta reprezentanții serviciului clienți prin e-mail sau prin apeluri telefonice.

O altă caracteristică excelentă a site-ului Pocket Option este că oferă semnale și indicatori atunci când prețurile sunt în tendință. Acest lucru vă permite să luați decizii în cunoștință de cauză pentru a ști dacă o tranzacție va fi profitabilă sau nu.

În plus, vă puteți conecta cu o comunitate de alți comercianți și puteți obține răspunsuri la întrebările dumneavoastră. În plus, site-ul oferă un cont demo, astfel încât să puteți testa diferite strategii fără a risca propriile fonduri - perfect!