Cei mai buni comercianți pentru a copia pe Pocket Option

Investiția într-o opțiune de buzunar este o modalitate excelentă de a vă diversifica investițiile. Oferă o oportunitate unică de a investi într-o varietate de piețe fără riscurile asociate cu tranzacționarea acțiunilor. Dacă sunteți interesat de un serviciu de tranzacționare prin copiere, iată câteva dintre cele mai bune opțiuni din care puteți alege.

Opțiunile High/Low oferă câștiguri mai mari decât alte tipuri de opțiuni binare

Practic, opțiunile binare sunt contracte prin care traderul face o predicție cu privire la un eveniment de pe piață și plătește o sumă de bani prestabilită dacă predicția se adeverește. Comerciantul poate pierde toată investiția inițială sau poate obține profit.

Există mai multe tipuri de opțiuni binare. Cea mai comună este opțiunea standard de tip high-low. Plata pentru acest tip de opțiune se bazează pe cât de aproape este activul suport de prețul de exercitare.

Există și alte tipuri de opțiuni, cum ar fi opțiunea binară cu interval. Această opțiune presupune ca traderul să facă o predicție cu privire la intervalul de preț pentru activul suport. Un câștig mai mare este oferit atunci când activul suport rămâne în acest interval.

Există, de asemenea, opțiuni binare fără atingere. Acestea sunt similare cu opțiunile standard high-low, dar plata este mai mare. Singura diferență este că traderul trebuie să prezică faptul că activul suport nu va atinge prețul de exercitare înainte ca opțiunea să expire.

Un alt mod de a gândi opțiunile binare, care este același cu opțiunea Up/Down, este să spunem că trebuie să investești atât în opțiunile binare Up/Down, cât și în opțiunile binare cu interval pentru a obține un randament maxim.

Un broker de opțiuni binare bun va oferi un procent de plată corespunzător selecției pe care o faceți. Cu cât plata este mai mare, cu atât este mai probabil să atingeți ținta.

Opțiunile binare care se presupune că sunt cele mai bune nu sunt întotdeauna cele mai profitabile. De exemplu, plata de 500% nu este cea mai realistă.

Pe de altă parte, opțiunea Up/Down este o alegere surprinzător de bună. Plata nu este cea mai scumpă, dar traderul trebuie să aibă dreptate la închiderea pieței.

eToro este cea mai mare și cea mai populară platformă de copy trading din lume.

eToro este una dintre cele mai mari și mai populare platforme de tranzacționare prin copiere din lume. Aceasta oferă o platformă de tranzacționare socială care permite utilizatorilor să urmărească alți investitori și să le copieze mișcările de tranzacționare. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru începători și profesioniști, care pot obține expunere la o serie de active fără a fi nevoie să învețe piața.

eToro are o rețea mare de comercianți din care puteți alege. Puteți să vă uitați la portofoliile a milioane de investitori și să le copiați mișcările. De asemenea, puteți adresa întrebări altor comercianți și puteți discuta despre tranzacțiile lor. Puteți chiar urmări unele dintre cele mai discutate investiții.

Puteți alege să copiați un trader în modul demo pentru a-l încerca. După ce ați configurat un cont de copiere, puteți adăuga fonduri la trader și apoi puteți seta un stop loss. De asemenea, puteți închide o tranzacție fără a închide contul de copiere. În cazul în care tranzacția este închisă, fondurile vor fi rambursate în contul dvs.

Puteți găsi sute de comercianți din care puteți alege pe eToro. Acești comercianți au un istoric dovedit de generare de randamente. De asemenea, puteți găsi o strategie care să se potrivească stilului dumneavoastră. Dacă sunteți nou în copy trading, puteți începe cu un portofoliu virtual gratuit de 100.000 de dolari.

CopyTrader este o modalitate simplă și automată de a vă duplica pozițiile. Puteți selecta până la 100 de traderi pentru a copia simultan. De asemenea, puteți utiliza CopyPortfolios, care vă permite să vă abonați la un trader individual sau să îi grupați într-un singur fond. Această opțiune vă permite, de asemenea, să vă filtrați portofoliul în funcție de performanță.

Există câțiva factori cheie care trebuie luați în considerare atunci când selectați un trader pe care să-l copiați. Ar trebui să evaluați strategia traderului și scorul de risc al acestuia. De asemenea, trebuie să înțelegeți stilul traderului.

AvaTrade

Dintre numeroșii brokeri de tranzacționare disponibili online, AvaTrade este unul dintre cei mai siguri și mai buni. AvaTrade oferă mai mult de o mie de tipuri diferite de instrumente de tranzacționare, inclusiv acțiuni, perechi de valute, mărfuri, indici și criptomonede. De asemenea, oferă o varietate de materiale educaționale și platforme de tranzacționare prin copiere.

AvaTrade este o firmă de brokeraj bine stabilită, cu birouri în diferite regiuni ale lumii. Compania este în activitate de peste un deceniu și este reglementată în mai multe jurisdicții, inclusiv în SUA, Marea Britanie și Canada. AvaTrade oferă tranzacționare de CFD cu efect de levier și opțiuni binare.

AvaTrade oferă, de asemenea, materiale educaționale și de cercetare pentru a ajuta comercianții să ia decizii în cunoștință de cauză. Sunt o companie de top și au câștigat o mulțime de premii în ultimii ani. Site-ul lor are o pagină de blog și oferă o gamă largă de informații gratuite atât pentru începători, cât și pentru comercianții avansați.

AvaTrade oferă tranzacționare cu efect de levier, ceea ce vă permite să tranzacționați mai mult decât ați putea face cu un cont standard. Platforma lor include un calculator și vă permite să vă ajustați valoarea investiției. Au, de asemenea, o funcție AvaProtect care adaugă protecție împotriva riscurilor.

AvaTrade este ușor de utilizat și are o interfață prietenoasă. De asemenea, au un cont demo pentru a vă exersa. Au și o aplicație mobilă, ceea ce face mai ușor să faci tranzacții în deplasare. Sunt un broker de opțiuni binare de top și sunt reglementați în Australia și Japonia.

Acestea au unele dintre cele mai mici comisioane din industrie și sunt bine reglementate. Există, de asemenea, o varietate de metode de plată. Cu toate acestea, unele dintre ele nu sunt disponibile în fiecare regiune, așa că asigurați-vă că aflați care sunt disponibile.

Platforma AvaTrade este, de asemenea, disponibilă într-o aplicație desktop și în versiune web. Utilizarea acestui tip de platformă de tranzacționare este o modalitate excelentă de a vă personaliza graficele.

Coinmama

Fie că sunteți începător sau profesionist, există multe site-uri de schimb de cripto-monede. Deși nu există nicio discuție că Coinmama este cel mai bun site de schimburi criptografice din zonă, nu este singura opțiune existentă. Iată alte câteva opțiuni care merită luate în considerare:

AvaTrade: Aceasta este o opțiune cu reputație și cu costuri reduse pentru începători. Trader's Way: Un alt jucător notabil de pe piața menționată mai sus, Trader's Way oferă o gamă de platforme și opțiuni de tranzacționare pentru a se potrivi unei varietăți de nevoi. În mod specific, compania oferă o suită impresionantă de soluții de tranzacționare, inclusiv tranzacționarea principalelor monede criptografice în raport cu dolarul american cu efect de levier.

Bitfinex: Această bursă oferă oferte solide atât pentru cumpărători, cât și pentru producători. Spre deosebire de Coinmama, Bitfinex este o afacere legitimă de servicii monetare înregistrată în SUA. Compania oferă achiziții instantanee de Bitcoin și comisioane rezonabile atât pentru cei care fac cât și pentru cei care iau.

eToro: O altă opțiune menționată mai sus, eToro oferă o gamă largă de active financiare din care puteți alege. De asemenea, permite tranzacționarea prin copiere, ceea ce o face să fie luată în considerare.

Trader's Way: În ciuda numelui său, Trader's Way nu se referă doar la tranzacționarea de valute; este, de asemenea, o resursă excelentă pentru a învăța despre tranzacționarea diferitelor active. De asemenea, are o multitudine de semnale de piață, inclusiv cele pentru principalele monede criptografice. În plus, serviciul său de asistență pentru clienți 24 de ore pe zi este un plus. În cele din urmă, compania are o serie de alte caracteristici demne de remarcat, inclusiv demonstrații gratuite de tranzacționare și o aplicație mobilă compatibilă cu Android și iOS. Per total, Trader's Way este un triumvirat impresionant și informativ care merită timpul și banii dumneavoastră. Indiferent de ceea ce vă decideți să faceți, rețineți că aceasta este o industrie extrem de volatilă și nereglementată, așa că asigurați-vă că vă folosiți capul.

NAGA

Cei care caută cel mai bun comerciant pentru a copia pe opțiunea de buzunar ar trebui să arunce o privire la NAGA. Acest broker cu mai multe active este cunoscut pentru caracteristicile sale inovatoare și are sediul în Cipru.

NAGA oferă o mare varietate de platforme de tranzacționare, inclusiv MetaTrader 4 și MetaTrader 5. Aceasta din urmă le permite utilizatorilor să tranzacționeze peste 950 de instrumente financiare, inclusiv acțiuni, mărfuri și valute. Aceasta include, de asemenea, o execuție ultra-rapidă a pieței, prețuri fracționate la pip și date grafice în timp real.

Site-ul NAGA include, de asemenea, un cont demo pentru începători. Cu toate acestea, contul demo nu este un cont de bani reali și este destinat doar pentru a simula activitatea de pe piață. Pentru a tranzacționa cu fonduri reale, trebuie să faceți upgrade la un cont real.

Contul demo gratuit vine cu 10.000 de dolari în numerar virtual. Pentru a deschide un cont real, trebuie să vă verificați identitatea. Acest proces este necesar pentru a respecta reglementările privind cunoașterea clientelei.

După ce v-ați verificat identitatea, puteți trece la un cont de tranzacționare real. Depozitul minim necesar pentru fiecare nivel este diferit. Cel mai înalt nivel este Crystal, urmat de Gold și Diamond. Aceste niveluri au limite de depunere mai mari.

De asemenea, puteți utiliza aplicația mobilă NAGA pentru a tranzacționa de pe telefonul dumneavoastră. Această aplicație include un portofel securizat în care vă puteți stoca monedele, precum și o academie NAGA.

NAGA este membră a Fondului de compensare a investitorilor. Acest fond plătește clienții acoperiți în cazul unei încălcări. De asemenea, are un centru de asistență cuprinzător. Site-ul are un forum al comunității, unde comercianții își pot împărtăși opiniile. Site-ul este complet reglementat, iar toți clienții sunt protejați de soldurile negative.

Compania acceptă, de asemenea, transferuri bancare, Skrill și Apple Pay. Aplicația sa mobilă are un rating de 4,4 în App Store.