Pocket Option este o companie relativ tânără, dar foarte promițătoare. Brokerul în doar 5 ani a reușit să intre pe lista celor mai bune companii din segmentul său de piață și să ocolească concurenți foarte renumiți.

La 3 ani de la înființare, peste 10 milioane de utilizatori erau deja înregistrați în companie. Iar până în prezent, această cifră a crescut de mai multe ori. Chiar și în weekend, când mulți comercianți preferă să ia o pauză, numărul comercianților online de pe platforma Pocket Option nu scade sub 7.000 de persoane.

Compania a reușit să obțină un astfel de succes datorită unui număr de factori care atrag atenția comercianților și îi fac să treacă de la concurenți la Pocket Option. În plus, comercianții începători sunt interesați de companie, deoarece pentru ei au fost create cele mai atractive condiții, de la un cont demo cu un singur clic până la numeroase bonusuri, promoții și turnee cu premii reale.

În același timp, regulile de bonus din Pocket Option sunt mai atractive decât cele ale concurenților. De exemplu, atunci când se primește un bonus de depunere, fondurile proprii ale clientului nu sunt blocate în cont.

Comerciantul își poate retrage banii în orice moment, iar fondurile bonus sunt pur și simplu anulate. Concurenții nu vă vor permite să faceți acest lucru. Aceștia blochează fondurile clientului până când bonusul este complet prelucrat.
ÎNSCRIEȚI-VĂ! OBȚINEȚI UN BONUS!
Înregistrați-vă! Și obțineți un bonus atunci când faceți o depunere!

Începeți să tranzacționați și primiți un bonus de bun venit

Surprize plăcute îi așteaptă pe clienții companiei încă de la început. Fiecare client nou poate primi un bonus de 50% pentru înregistrarea unui cont.

Tot ce trebuie să faceți este:

  1. configurați-vă contul și finalizați procesul de verificare;
  2. faceți un depozit de 50$, după care puteți primi bonusul de 50%.

Regulile bonusului stipulează că acest bonus se aplică doar clienților noi, astfel încât clienții obișnuiți ai companiei vor trebui să folosească alte bonusuri, cum ar fi un cod de reducere sau un bonus de depunere.

Este demn de remarcat aici că bonusul fără depunere sau bonusul de bun venit este oferit în primul rând în scopuri informative. Astfel încât comerciantul să se poată familiariza cu platforma de tranzacționare și condițiile de tranzacționare fără a-și investi fondurile pentru a lua o decizie ulterioară privind cooperarea cu compania.

Înregistrați-vă și primiți un bonus

Încercați Demo Trading

Pocket Option are și alte opțiuni pentru a testa condițiile de tranzacționare și caracteristicile platformei de tranzacționare. De exemplu, deschideți un cont demo cu un singur clic. Da, în Pocket Option nu este necesar să vă înregistrați pentru a încerca un cont demo. Compania nu are nimic de ascuns și este mândră de platforma sa de tranzacționare, așa că nu se teme să o arate tuturor clienților, chiar și celor neînregistrați.

Puteți să faceți clic pe un singur buton și să accesați automat un cont demo care are o singură limitare - rezultatele dvs. de tranzacționare nu vor fi salvate. Acest lucru este destul de clar din punct de vedere logic, deoarece nu sunteți înregistrat, platforma nu poate salva rezultatele tranzacțiilor dvs. demo.

Dacă doriți să păstrați rezultatele de tranzacționare, va trebui să vă înregistrați un cont și să tranzacționați deja pe un cont demo din contul dumneavoastră.
Încercați tranzacționarea demo pe Pocket Option

Există un 50% Bonus cod cupon pentru Pocket Option?

Codul promoțional Pocket Option este o altă opțiune de bonus pe care clienții companiei o pot primi. Codurile promoționale Pocket Option sunt distribuite ca parte a promoțiilor individuale desfășurate de companie.

Cea mai interesantă versiune a codului promoțional Pocket Option este un cod de reducere de 50%. Codul promoțional Pocket Option este un cod alfanumeric specific care vă dă dreptul la o reducere. Puteți introduce un cod de reducere atunci când faceți o depunere. După aceea, vi se va acorda o reducere.

Platforma de tranzacționare a opțiunilor de buzunar

Brokerul Pocket Option are o platformă web funcțională, cu o gamă largă de caracteristici și opțiuni de personalizare:

Există două tipuri de tranzacții în așteptare pe platformă:

Tranzacțiile în așteptare "la timp" vă permit să plasați automat pariuri la o anumită oră. Acest lucru este foarte convenabil, de exemplu, dacă tranzacționați în funcție de știri. Tranzacțiile în așteptare ajută, în unele cazuri, la reducerea semnificativă a timpului de tranzacționare și simplifică și mai mult procesul de tranzacționare a opțiunilor binare pe platforma brokerului.

Platforma oferă indicatori încorporați pentru analiza pieței
În acest moment, platforma de tranzacționare Pocket Option este una dintre cele mai bune de pe piața de opțiuni. În același timp, comercianților li se oferă nu doar o platformă web funcțională, ci și o aplicație la fel de interesantă și convenabilă pentru dispozitivele mobile.

Aplicația este dezvoltată pentru Android și iOS. Puteți să o descărcați de pe site-ul oficial sau de pe Play Market și Appstore.

În aplicație, puteți tranzacționa, vă puteți alimenta contul, retrage fonduri, puteți comunica cu serviciul de asistență prin chat și puteți participa la turnee. Numărul de indicatori de pe platforma mobilă a fost ușor redus, dar este destul de suficient pentru a efectua o analiză tehnică de înaltă calitate a situației de pe piață.

De asemenea, brokerul binar Pocket Option a dezvoltat trei aplicații suplimentare:

Aplicațiile Pocket Option

Toate aceste caracteristici fac ca platforma de tranzacționare să fie atractivă și ușor de utilizat.

Pocket Option acceptă mai multe opțiuni de depunere, inclusiv din portofele electronice și conturi bancare. În funcție de suma depusă în cont, utilizatorului i se atribuie statutul corespunzător. De exemplu, atunci când reaprovizionează soldul cu 100 de dolari, traderul este denumit "Newbie". Statutul "Guru" (maxim posibil) este atribuit atunci când se transferă o sumă care depășește 50.000 de dolari într-un depozit. Statusurile atribuite oferă bonusuri și privilegii suplimentare proprietarilor acestor conturi.

În funcție de suma depusă în cont, utilizatorului i se atribuie statutul corespunzător

Brokerul oferă, de asemenea, o caracteristică interesantă, cum ar fi tranzacționarea socială.

Tranzacționarea socială este un tip special de tranzacționare pe platformă, în care toate operațiunile sunt efectuate în mod automat. Această opțiune presupune copierea automată a tranzacțiilor altor comercianți. Adică, sistemul deschide ordine în direcția în care se desfășoară operațiunile traderilor de succes aleși de dvs. pe platformă.
Obțineți un bonus și câștigați pe social trading!

Tipuri de opțiuni binare pe platforma PocketOption

În 2022, platforma de tranzacționare a brokerului PocketOption suportă o serie de opțiuni de tranzacționare diferite și oferă, de asemenea, posibilitatea de a efectua tranzacții profesionale pe Forex direct prin intermediul site-ului web al brokerului sau prin intermediul terminalului MetaTrader 5.

Apropo, MetaTrader 5 este unul dintre cele mai populare și căutate terminale de tranzacționare din lume. Marea majoritate a comercianților lucrează pe această platformă. Are o mulțime de funcționalități și este foarte convenabilă. Din acest motiv, brokerul a oferit clienților săi posibilitatea de a lucra pe această minunată platformă de tranzacționare.

Brokerul oferă tranzacționare în opțiuni binare standard și opțiuni cu un preț de exercitare cu orice interval de până la 4 ore de expirare. Puteți seta singur scadența dorită în intervalul de la 30 de secunde la 4 ore, cu precizie la secundă.

Tranzacționarea opțiunilor turbo pe platformă se realizează în intervalul de la 30 de secunde la 1 minut, ceea ce este în esență unic pentru toți brokerii de opțiuni binare. Pentru alți brokeri, opțiunile turbo sunt tranzacții de la 1 la 5 minute.

În plus față de opțiunile binare standard și opțiunile turbo, brokerul oferă clienților săi și un tip unic de opțiuni - opțiuni exprese cu un randament de până la 700% pe tranzacție! Opțiunile expres vă permit să faceți o prognoză simultană pentru mai multe active de tranzacționare în același timp, mărind astfel rata de tranzacționare. Puteți citi mai multe despre acest tip de opțiuni și despre cum să efectuați corect astfel de tranzacții într-un articol separat pe site-ul companiei.

Platforma de tranzacționare Pocket Option

Rezumând, putem spune că PocketOption este o companie foarte interesantă, care merită cu siguranță atenția iubitorilor de opțiuni din România și din alte țări. Compania oferă o serie de caracteristici interesante pe care concurenții nu le au. În același timp, compania s-a stabilit de mult timp ca un partener de încredere. Compania a câștigat o bună reputație de ani de zile și o apreciază foarte mult. Prin urmare, aproape toți clienții companiei notează fiabilitatea și stabilitatea retragerilor sale.

Timpul maxim de transfer de pe platformă este de trei zile lucrătoare. Dar, de obicei, brokerul aprobă retragerea în termen de 24 de ore. Cererile de retragere sunt procesate una câte una, astfel încât pot exista întârzieri dacă mulți clienți anulează cererile într-un timp scurt. Pentru a obține banii mai repede, este mai bine să lăsați o cerere de retragere la începutul sau la mijlocul săptămânii, precum și cu câteva zile înainte de sărbători.

Dacă este necesar, compania poate solicita documente pentru a verifica identitatea. Apoi, va trebui să trimiteți o fotografie sau o scanare a pașaportului și o chitanță de plată a facturilor de utilități pe numele clientului. Dar chiar și în acest caz, procesarea documentelor și a cererilor de retragere are loc în cel mai scurt timp posibil.

Începeți să tranzacționați pe Pocket Option!

Înscrieți-vă